Kezdőlap Hírek Új Diablo-játék van készülőben?

Új Diablo-játék van készülőben?

1436
7
MEGOSZTÁS

Úgy néz ki, valami készülőben van a Blizzard háza táján, hisz az utóbbi hónapokban egyre több állást hirdetett meg be nem jelentett Diablo-projekthez kapcsolódóan. Februárban 14 pozicióra, míg március végén 24 betöltetlen állásra kerestek jelentkezőket. Május végén ez a létszám 12-re csappant. Jelenleg csupán 1 állásajánlat érhető el, szóval apránként találtak embereket a meghirdetett állásokra. Az idei E3-n nem számíthatunk komolyabb Blizzard bejelentésekre, hisz azokat mindig a Blizzconra tartogatják.

 

Ti mit vártok az idei Blizzcon-n, új Diablo 3 kiegészítőt, karakterosztályt, Diablo 2 Remastered-t, vagy esetleg egy Diablo 4-t?

Forrás:

 • Bangyi

  Egy új kieg még beleférne mielőtt jönne a D2 remaster vagy új diablo, de ha a season-el foglalkoznának rendesen, akkor még 1-2 évig simán életképes lenne a D3. (Az hogy dupla goblin az új season-ben az szimplán nevetséges.)

  • Kacsa

   Inkabb D4 legyen, a harmat mar sajnos elrontottak azzal h tul sokat konnyitettek a jatekon a casual jatekosok miatt es h nem figyeltek(nek) a botolasra.

   • Bangyi

    Mikrotranzakcióval szerintem simán életben lehetett volna tartani a D3-at, mert akkor lenne bevétel, hogy foglalkozzanak a season-el és legyen benne re-balance vagy bármi érdemi változtatás. (Gyűlölöm a mikrotranzakciót, de ha csak csili-vili bullshit van benne és cserébe foglalkoznak a játékkal, akkor legyen). Sajnálom, hogy így elhanyagolták a játékot, mert még hosszú évekig életben lehetett volna tartani.
    Azért a D3 launch szintű nehézség sok volt szerintem. A mostani állapot meg a launch közti középút jó lenne, hogy a casual is örüljön meg a vad HC arc is.

    • Kacsa

     Az a baj h a ketto egyutt ritkan orul, eleg csak megnezni a primaloknal levagott casual hisztit, amivel elegge learaztak a primal itemeket. Nem kellenek a mikrotranzakciok sem, eleg lenne ha azsiai mintara itt is lehetne venni havonta xp boostot. Nem is ertem h miert csak ott van.

   • Chris

    Szerintem egy pillanatig ne gondold azt, hogy ha készül negyedik rész az nem lesz ugyanilyen kazuár barát mint a harmadik. Ez sem ilyen volt újkorában, de kisírták.

    • Kacsa

     Abban bizom h tanultak belole. Legalabb a botolasbol.

 • usul

  A kiegészítő már nem segítene a játékon. Ahhoz alapjairól kellene újragondolni az egészet, az meg töménytelen munka volna. Épp ezért én hajlok affelé, hogy új részt kapunk, mert inkább tesznek energiát egy negyedik részbe, mint egy vegetáló harmadik részbe.

  Ami még esélyes, az valóban egy remasterelt második rész, de nem tartom valószínűleg hogy csak ezért hírdettek volna meg állásokat. Ahhoz, túl kicsi projekt. Egy negyedik részhez képest legalább is mindenképpen.