Kezdőlap Megjelenési útmutató

Megjelenési útmutató

Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor megjelenik a Diablo 3. Ha már te is az első percekben szeretnél játszani, az alábbi fontos dolgokat mindenképpen Május 15. előtt tedd meg!

1. Vásárold meg a játékot
Ezt megteheted dobozos vagy digitális formában is. Az előbbi esetén kapsz egy szép papírdobozt és kézikönyvet, viszont neked kell elmenned érte (éjfélre vagy akár a reggel 7 órás bolt nyitásra) vagy megvárnod a futárt. A digitális vásárlás esetén legkésőbb Május 15, 0:00 perckor már nálad a kód, amit rögtön tudsz aktiválni is és a 0:01-es szerver induláskor logolhatsz is be! Amennyiben digitálisan vásárolod a játékot partnerünktől, a 3. pontban lévő letöltést mindenképpen végezd el!

2. Mindenképpen regisztráld magad a battle.net-re, és a megerősítő emailben is klikkelj a kapott kódra.

3. Ha nem akarsz a DVD-ről installálni, és biztosan szeretnéd hogy már a gépeden legyen a játék kliense megjelenéskor, akkor töltsd le az alábbi linkekről az intalllert, majd futtasd azt!
– PC verzió
– MAC verzió

4. A játékot megvétel után (digitálisan vagy dobozosan) aktiválni Május 15-én 0:00-tól lehet a battle.net oldalon. Itt lépj be a felhasználóddal, majd felül kattints az Account gombra. Ha ez megvan jobb oldalon az Add a Game feliratra klikkelj, majd gépeld be a játék dobozában vagy az emailben kapott kódot. Amennyiben nem látszik az Add a Game felirat, az azért van mert még nem klikkeltél a Blizzardtól kapott megerősítő emailben a linkre!

Ha továbbá szeretnél extra biztonsági réteget a battle.net-es felhasználói fiokodohz, akkor ajánljuk a Blizzard Authenticatort, melyet a Meex Games-nél akciósan tudsz megvenni. Akár az itt vásárolt Diablo 3 példányoddal együtt is kérheted a kiszállítást, és akkor egy költséget megspórolsz (ezt rendeléskor, megjegyzésben jelezd nekik).

Fontos, hogy mivel rengetegen próbálnak majd belépni éjfélkor a játékba, előfordulhat hogy várakozni kell majd a bekerülésre. Természetesen a Diablo3.hu-n mindenről időben tájékoztatunk! A kérdéseket, kéréseket kommentben tegyétek fel.

 • MirmiX

  “Amennyiben nem látszik az Add a Game felirat, az azért van mert még klikkeltél a Blizzardtól kapott megerősítő emailben a linkre!

  Szerintem kimaradt egy “nem” ,nem?:)

 • inspectahdeck

  [reply]@MirmiX (#1):[/reply]beregisztráltam az oldalra meg minden de az emailbe semilyen kódot nemtalálok ami az aktiváláshoz kellene :S holvan?

 • skeptik112

  én sem kaptam kulcsot emailben ami az aktiváláshoz kéne,most mit kéne csinálni?

 • inspectahdeck

  [reply]@skeptik112 (#3):[/reply]Megvenni origibe :SSSS

 • Alucard

  Remeljuk nem az orosz kulcsot aruljak ok is…

 • RatkillerY8

  Nekem másfél óra alatt megjött a kulcs. Aktiváltam és standard editionként elfogadta az EUs battle neten.

 • pityukiller200

  sziasztok még csak most regisztráltam és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni vagy játszani a jatekkal? légyszi irj köszi:)

 • [reply]@pityukiller200 (#7):[/reply]A tuti módszer: Megveszed, Beregisztrálod, Feltelepíted, Játszol.