Error code 315300

Hamu . Béta 549

Számos beta teszter életét megkeseríti, ez a hibaüzenet. Vagyis rossz jelszó, vagy felhasználó név. Ismert hiba, aminek a javításán dolgoznak. Vasadan közölt pár jó tanácsot ez ügyben.

Amit ne tegyél:
1. Ne változtasd meg a jelszavad
2. Ne változtasd meg az e-mail címedet.

Amivel próbálkozz:
1. Próbáld a régi jelszavad.
2. Próbáld a régi e-mail címedet.

Ha ezek nem mennének, akkor a lenti linken, ahol nagyvonalakban arról ír a srác, hogy ő is belefutott ebbe a hibába, amit azzal orvosolt, hogy a “\Diablo III Beta\Data_D3\PC\MPQs\Cache\” Cache mappát átnevezte, és újra belépett, így neki sikerült bejelentkezni, majd visszanevezve is ment simán ment onnantól a játék.

Vasadan közölte, hogy ezen kívül jelenleg neki sincs a probléma megoldására más ötlete, de amint megszületik a megoldás posztolja.

[Quote]Good morning guys,

Sorry for the late response, the US office was closed yesterday. As you have probably figured out, this issue is mainly affecting non-US users like EU and TW. As Bashiok said in his Twitter post, we are aware of this issue and are working on it, but right now we have no ETA on a fix.

Some things you should stop doing:
1. Changing your password.
2. Changing your e-mail address.

What you can try doing in the meantime:
1. Try old passwords.
2. Try old e-mail addresses.

If none of that works, please try the steps listed in this user’s thread. He was able to fix the problem for himself by renaming his Battle.net Cache folder, causing Diablo III to make a brand new one. DO NOT DELETE THE BATTLE.NET CACHE FOLDER :)

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4015355021#6

Other than that, I don’t have anything for you. I’ll keep you posted as soon as I get information.[/Quote]

Forrás: battle.net

Comments (5)

 • avatar

  Thorgilis

  |

  Ez vicces ez csak egy szaros béta verzió…Azaz 1000jobb lesz a kiadott verzió,mégis a warhammer onlinénál ez a hiba még mindig meg van.pedig az már régóta nem béta…mikor írtam az eanak nem tudták megoldani én nekem jött hirtelen ötletből ki próbáltam a régi jelszómat és be engedett…Szóval vicces..

  Reply

 • avatar

  Njeroe

  |

  [reply]@fekete123 (#3):[/reply]nem kamu, tegnap nyertem egy kulcsot, de nem tudom használni, próbáltam több gépen is, de nekem is ezt a 315300 hibakódot írja ki, tegnap végigböngésztem a bnetes fórumokat, rengeteg embernek ugyanez a gondja, söt vannak akik eddig tudták használni, de a 13-as patch óta nekik sem megy, állítólag a héten megoldják. :(

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Kamu az egész ezeket a hibákat is csak azért generálják, hogy elhidd a mesét hogy még nincs kész a játék :D

  Reply

 • avatar

  drmilo

  |

  A userek ezt is megoldják helyettük.

  Reply

 • avatar

  kurtyka

  |

  Ehhez a problémához kéne egy beta kulcs is :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.