Marketing csapó – Wizard

Hamu . Béta, Videó 732

Megérkezett  az utolsó karakterosztály felvezetése is.
Fogyasszátok egészséggel a Wizardot.

forrás: YouTube

Comments (60)

 • avatar

  ozotya94

  |

  Wizard PvP-ben tuti fontos lesz gondold el barbár beugrik célpontra felrepül közben wizard odamegy lefagyaszt majd 1ből nyomja a blizzardot eközben monk már rákongatta a harangot a célpontra a demonhunter meg benyomta a területre azt a lvl29-30 nemtommennyi skilljét és akkor ennyi is volt , fagyasztás nélkül ez viccesen jöhetne létre , fontos a wizard területre és ható skilljeivel no meg a CC-je.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Nemhagi (#48):[/reply]Mi meg azért nem, mert van eszünk! :D
  Hogy ne keveredjünk azokkal ott lent, ha nem muszáj. Erre való a gyalogság, hogy védje a varázslókat, akik pedig támogatják őket hátulról. Tudod, szívességeket veszünk, és adunk majd egymásnak.

  Reply

 • avatar

  Nemhagi

  |

  [reply]@Hamu (#46):[/reply]Igen igen! A barbárok már csak ilyen megfutamodósak… ;) ofc De legalább néha előre mernek menni :)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Dyingsoul (#43):[/reply]A legtöbben sokkal látványosabb videóra számítottak vele kapcsolatban.Egy mágiahasználó sokkal szinesebb és látványosabb mint a többi kaszt,viszont sztem is az utolsó helyen áll ez a videó.Még a barbáré is látványosabb mint ez.Viszont a hangjai kiválóak lettek :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Nemhagi (#45):[/reply]Cö-cö-cö

  De amikor elszabadul valami nagy lent, akkor ti lesztek az elsők akik rohantok a Wizard felé, hogy a kölcsönös szívesség fejében, megmentse az irhátokat, egy jól elhelyezett lassítással, fagyasztással, vagy stunnal.

  Reply

 • avatar

  Nemhagi

  |

  [reply]@zotyy (#25):[/reply]Wizzard baba ellen? Nos kezdésnek kap a wizzard az arcába egy ancient speart, amit egy villámgyors stunn követ. Nyilván magára pakolja a diamond skinjét amit eltart egy darabig leütni, de ha stunnos frenzyvel sikerül tartani akkor megoldható. Ha kiszabadul a szorításból akkor kezdheti a villámozást amit ignore pain-el reflectelek rá és addig ütöm a puha kis húsát amig cafatokra nem szaggatom. :D Majd egy jól elhelyezett köpés a vértócsájába és jöhet a következő… :D Hehe, persze tudom izmos gyerek ez a wizzard, nem becsülöm én alá, de jobb szeretek a csata sűrűjében írtani mint a hátsó sorból nézni ahogy a többieket ütik :)

  Reply

 • avatar

  Zozy

  |

  #43 | Dyingsoul: Én sem értem, miért fikázzák annyian… amikor elgörbítette a teret xd az mekkora már…. plusz, hogy el portol áhh… bevagyokdzsongva

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@piromaca (#41):[/reply]Hozzászólásoddal egyetértek és az jutott eszembe, hogy vajon mennyire lesz moddolható a Diablo 3? Mármint vajon fogunk-e a wow-hoz hasonló addonvadászatban szenvedni? Már csak azért merült fel bennem, mert durva lenne, ha nem egyesével állítgatnánk át a skilleket, hanem mondjuk lenne rá addon, amivel előre megadott skillkombinációkat egyszerre válthatnánk. Mondjuk ez így kicsit mocskosnak hangzik, de a cooldown ettől függetlenül még ott lesz az összes skillünkön ezért én az ilyesmire nem tekintenék csalásként (természetesen csak ha nem 3rd party progival tesszük ezt).

  Mindenesetre a kommentek elején sokan fikázták ezt a videót de én totál nem értem miért. Szerintem fergeteges lett (bár lehet, hogy kissé elfogult vagyok) ahogy a kis wiz csaj hangját bevágták egy-egy narrációs rész után az ütött nálam. :D Persze azzal egyetértek, hogy a witch dokié lehet, hogy ütősebbre sikeredett. De szerintem az a látványos skilleknek tudható be (mi poén az a béka aki benyeli az ellenfeleket! :D).

  #42 | sweeping: már nem csak a kommentek elején… :D

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  A videó gyenge lett, komolyan mondom, ahogy jelenleg én játszok a bétában már az látványosabb, meg hát nem csak én, hanem ahogy a többség is tolja :)

  Az Arcane Torrent képességét jó későn kezdtem el csak használni, de csak a napokba jöttem rá, hogy milyen funny :) Lehet hogy nem ezzel osztod ki a legnagyobb sebzést de lassabban fogy az arcane power mint ha Arcane Orb-ot használnám, és sokkal látványosabb és szórakoztatóbb is.

  Wave of Force helyett is már Energy Twister-t tolok, mert sokkal mókásabb, kisebb damage, közel se olyan jó képesség mint a másik. Érthető, hogy miért gyengébb ennyivel, ezt nem is részletezem. De nagyon funny.

  Ezek így kombinálva nagyon mókások, pláne hogy az Arcane Torrent-et használva, ilyen lila kört hoz létre a wizard körül, mintha egy pajzs lenne, ha egyszerre sokat lősz el, mellé bekapcsolod a Diamond Skin-t és kurva jó néz ki :D Közbe eltolsz egy Twister-t tényleg nagyon látványos :d és a Magic Missile 13-as runaval erősítve is nagyon cool

  Szóval a videó tényleg siralmas, már a béta is sokkal élvezetesebb mint amit ez most átad. De mivel van tapasztalatom, nem kérdés hogy melyik kaszttal kezdem elsőként a játékot.
  Wizard ♥♥♥♥♥

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Szerintem a wizarnal nagyon nem lesz poén, hogy csak 6 képesség slot van. Valahogy olyan érzésem van, hogy magasabb nehezsegi fokozaton lénycsoportonként kell majd skilleket rúnákat cserélni. Remélem persze nem így lesz, mert értelmetlen lenne ennyire belassítani a játékot.
  Nekem monjuk a wizard nem jön be, de kétségtelen, hogy látványos és nem olyan “fura” módon, mint a monk.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zozy (#39):[/reply]Én elég sokat játszottam a béta alatt wizarddal, olyan 70%-a csak az tette ki.

  Lvl 13-on a lvl 7-8 as mobok ellen nem lehet reálisan megítélni, hogy mi op és mi nem.
  Ha az ember egy kicsit használta a fejét, és gy használta a skilleket ahogy kell, bármelyik classnál akkor nem lehetett neki problémája.

  Barbár, Wizard, esetében, kipróbáltam magam olyan karakterrel is hc módban, ami csak fehér vagy szürke cuccok voltak rajtuk, a skillek rúnamódosítói nélkül.
  Ezeknél a játékoknál, nekem mindaddig a Wizard tűnt a legerősebbnek, talán azért is mert előtte beleöltem x szer több játékórát mint a másik kettőbe. Mindaddig, amíg élvezni tudtam azt az előnyét, hogy kellő célozgatással, akár tudtam egyszerre 3-4 mobot is lassítani folyamatosan.
  (Ray of Frost, alapesetben 3 másodpercig lelassítja a támadót)

  Barbárnál, ebben a játékban, újra kellett gondolnom, az eddig felállított következtetéseimet, és arra kellett rájönnöm, hogy vigyázni kell arra a kis vöröshajú démonra, mert ha csak úgy berontasz, az íjászok darabokra cincálnak. LEoric vele nagyon izzasztó volt, mindaddig amíg, nem használtam az eszemet, és Leoricra hagytam a piszkos munkát, mármint a csontvázai megölését (Az elején nem hittem hogy azok a kis rohadékok, akkorát ütnek, de miután folyamat fogytak a hp potik, újra kellett gondolni mindent :D)

  De összegezve, mindkét játéknál nagyon nagy izgalom faktort adott a szabályok által bevezett korlátozások.

  Mindegyik karakterosztály op lesz a maga stílusában, és hogy a vele játszó ember ki fogja tudni-e ezt használni? Vagy berögzül valami olyanba, ami más classnál működik, de a másik classnál nem, és ezért lehúzza, hogy milyen szar.

  Én a Wizard erejét abban látom így most a béta után, hogy okosan ésszel kell bánni az arcane powerrel, és azok akik folyamatosan tudnak hozni egy közel használható dmg-t azokkal szemben, akik pillanatok alatt ellövik az értékét, sokkal hatékonyabbak fognak lenni.
  Ezenfelül, ott vannak még a cd-s skillek és a passzívok által biztosított bónuszok.
  A játék elején sosem hittem volna, hogy a Power Hungry passzív ekkora király, mert lássuk be vannak sokkal hangzatosabb passzívok is, mint hogy a Hg felvétele után kapsz 20 arcane powert, de nagyon használható, eventek alatt, boss harcon.

  Reply

 • avatar

  Zozy

  |

  Nekem a spotlight nagyon tetszett… szerintem egyébként a wiz erőssége pont abban rejlik, hogy rengeteg variáció lesz a stun, slow affixes aoés dolgokra ahogy a runákat nézegettem így szerintem elég szörvájv karakter lesz ha valaki jól kihasználja, plusz a slow time az nagyon vadas :D

  Reply

 • avatar

  sodyy

  |

  Én csak a számlálót látom folyamatosan. Ha valaki megkérdezi mennyi az idő már nem azt mondom, hogy dél, hanem azt hogy 13 nap x óra y másodperc van még :)

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@baresz (#35):[/reply]Még egy gondolat az OP-nem OP dologhoz.

  Az a helyzet, hogy teljesen kiegyenlíteni karaktereket szerintem lehetetlen. WoW-oztam több évig és tudom miről beszélsz, de ezekkel simán csak együtt kell élni. Ez amúgy is csak pvp-ben lesz érdekes (ha lesz), de itt az ügyesség jóval dominánsabb szerephez fog jutni, mint a wowban.

  Ha engem kérdezel, akkor szerintem a Dio3-ban nem fognak olyan pregnánsan érvényesülni a karakterek közti erőfölények/hátrányok akkor ha jó kezekben vannak.

  Biztos mindegyiküknél vannak OP-nek tűnő dolgok. Ezek ellen a karakterrel nem játszó populáció tiltakozik, a fanok pedig mellette protestálnak.

  Egyelőre a legerősebb spell szerintem a WD soul harvest skillje, amivel ha 5 ellen lelkét szívom le, akkor 68 dmg-om lesz. A fegyverzetem tök alap, talán még rosszabb is mint az átlag és ez elég soknak számít.
  Így benyomva a fire batset (lángszóró szerű cucc) gyakorlatilag 10-es, 20-as csapatokat semmisítek meg 1 mp alatt.

  Továbbá a skeleton eventen nekem a WD-vel sikerült a legtöbbet ölnöm, szám szerint 118-at ha jól emlékszem. (aki nem látta: ez egy olyan event, amikor egy bizonyos ideig folyamatosan spawnolnak a csontvázak és egyre többen jönnek)
  A többi karival átlag 60-at öltem, WD-vel majd a dupláját. /gondolom más pedig mással arat jobban/

  Egyébként minden karakternek meglehet a maga gyengesége is, amire oda kell figyelni. Ezek provizórikusak, de leírom a tapasztalatokat:

  Barbár, monk: náluk figyelni kell, hogy balancolva használd a resource-ot. Ezt úgy értem, hogy velem vagy az fordult elő, hogy szerettem volna tolni valami nagyobb sebzést, de nem volt elég, vagy az, hogy egy bizonyos idő után tűnt csak fel, hogy fullon vagyok és milyen keveset használtam.

  DH: hát itt kettőre is kell figyelni. Egyrészt gáz discipline nélkül lenni, mikor nagyon kéne szökni–> ez akár simán halál is lehet. A hatredre pedig szintén lesni kell. Nagyjából egyenlő arányban kell használni a generatot lövések valamelyikét és a spendereket.

  Wizard: nekem bétában az arcane power elfogyhatatlannak tűnt. Amivel viszont meg lehetett szívni, azok a cooldownok voltak. Persze ez biztos, hogy később sokat fog változni.

  WD: hát én sokszor eltapsoltam a manám :P Vigyázni kell nehogy elragadjon a hév és kellemetlen helyzetbe kerülj :D

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@baresz (#33):[/reply]A béta alapján nehéz lenne megítélni egy-egy karakter erősségét. Igen, a wizard elég effektívnek tűnt nekem, de hozzá kell tenni, hogy igazán komoly helyzetbe nem kerültem vele, márpedig az élete gyorsan fogy ha megpofozzák. Viszont van pár tömegsebző skillje, ami kicsit vadnak tűnik. Pl. amikor felugrik és dobbant egyet…..bétában minden meghal körülötte :)

  Viszont teljesen igaz amit Hiftu mond. Alapvetően egy karakter “erőssége” a használaton múlik. Nekem a WD volt a legkeményebb, de biztos azért mert vele is vagyok a legjobb.

  A DH szintén nagyon élvezetes volt nekem, a barbár is lehengerlő, monk is bejött többé-kevésbé, de az egyetlen karakter, amivel nem kifejezetten szerettem a dolgot az a wiz volt.

  Persze más lenne a képlet teleporttal, meg stop time-mal (biztos nem ez a valódi neve). Nem szeretem az arcane varázslatok kinézetét. A freeze és a fire jól fest, de az arcane egyáltalán nem jön be.

  Tehát konklúzióként mindenkinél az a kari lesz a legerősebb, amit legjobban élvez és ez szép is így :)

  Reply

 • avatar

  baresz

  |

  [reply]@Hiftu (#34):[/reply]engem inkabb az motivalt a kerdesben mert ha meg mindig igaz lett volna hogy erosebb,akor a kesobbiekben elobb v utobb biztos hozzanyulnanak es elbarmolnak
  ugye volt mar erre pelda wowban is…
  amugy nallam eleg a vegen all…sztem monkal kezdek nagy meglepetes volt nekem :)

  Reply

 • avatar

  Hiftu

  |

  [reply]@baresz (#33):[/reply]Régebben volt pár skillje a wiznek, amit későbbi patchben redukáltak egy kicsit.
  Nem tudom, hogy mennyire erős most. Nem nagyon játszottam vele.
  Sokat számít, hogy melyik karakter jön be neked.
  Mindenkinek van kedvence, amit (általában) nem az határoz meg, hogy ez a kaszt sokkal erősebb, mint a többi, hanem a stílus, amit szeret játszani.
  Sokkal fontosabb, hogy ki tudod-e játszani a karakter skilljeit úgy, hogy overpower legyen (a mobok ellen).

  Reply

 • avatar

  baresz

  |

  hali
  engem az erdekelne hogy olvastam sokszor (meg anno) hogy a wizz “overpowered” kicsit erosebbre sikeredett,mivel nem betaztam nincs viszonyitasi alapom ez meg mindig igy van?vagy hogy allnak a kasztok mire lehet szamitani ilyen teren a teljes gameban?

  Reply

 • avatar

  Hiftu

  |

  [reply]@Raadon (#30):[/reply]Szerintem a kevésbé népszerű kasztokat akarták egy kicsi pimpelni.
  Wizardot/barbárt sokan fognak úgyis indítani, mert a már megszokott mechanizmus alapján működnek.
  Egy DH/Monk/WD esetében az átlag felhasználó nem tudja, hogy mit kaphat a kaszttól.

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  Wizardnak már akkor is ütősebb videot lehetett volna csinálni, ha a skillek rúnáit a leglátványosabbra cserélték volna le. pl meteornak, amikor több kisebb meteorok csapódnak, az durvább.
  Errő jutott eszembe, hogy a WD óriás békája hogy nézhet ki az 5 rúna szerint?:)

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  Hát én még mindig a DH-ra szavazok… ;)

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  best akkor is a barbár az 1személyes hadsereg:) de látványos zúzásban a WD az első.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Azért voltak jók ezek a videók, mert mindig valami új helyszín is feltűnt. Most, hogy lement az 5 karakter bemutató videó, ha a videókat nézem akkor nekem a WD -é visz mindent utána a Barbár majd a DH , Monk és végül ez, ha a videókat nézzük ez sikerült a legsilányabbra, persze ez semmitse jelent, mert a Wizard egy jó karakter és a csaj egy kicsit psycho is vagyis elég jól eltalált a hangja :D

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Azt hiszem a videók megítélésében nálam a saját szubjektív véleményeim dönthetnek vagy nem tudom:D…..

  Ugyanis ettől a wizard videótól sokkal többet vártam volna (ha nem is szeretem a karaktert), mert elég látványosnak tartom a kari működését.

  Nálam a videók alapján kialakult sorrend:
  1.WD
  2.DH
  3.Barbár
  4.Wizard és Monk kéz a kézben

  És ez teljesen megegyezik a “kedvencek” sorrendjével–> tanulság: minden milyen videót adnak ki, akkor is azt fogom jónak látni, amit előzőleg választottam XD

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@Nemhagi (#21):[/reply]Ohh… hát,ha lesz pvp,azért megnézném egy full wizzardot baba ellen! :) ;)

  szerintem nem kéne lebecsülni…

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@Nabunaid (#19):[/reply]Már másnál is olvastam, hogy melyik classnak hány CC-je és milyenek vannak. Minden classnak sok CC-je van, a probléma, hogy csak 6 hely van. 2-3 CC-nél többet szerintem nem igazán lehet berakni, mert valamivel meg kell ölni a lényeket is.

  Reply

 • avatar

  Carrast

  |

  nekem a barbár a favorit, ugyanakkor nagyon bejött a wizard és a DH is, talán a wizarddal még technikásabb is volt a játék, nagyon bejött, tuti húzom majd őt is.

  Reply

 • avatar

  Nekemtene

  |

  a spellek se rosszak, de a helyszínek mégjobbantetszettek amik megvillantak :) azok amúgy is jobban érintenek, mivel barbárt kezdek. WD is bejövős, de mivel laggol a gépemen, ezért a legütősebb karival megyek :) meg a wd pókos spellje is beakadt a játékba még a bétában.. a barbárral tudtam egyedül szépen menni akadás nélkül, de majd meglátjuk a teljeset.

  Reply

 • avatar

  Nemhagi

  |

  [reply]@Nabunaid (#19):[/reply]A barbárna nem izzadság szaga lesz, hanem ellenségei vérétől fog bűzleni! :D Ő ott lesz a csatában és aprítani fog, nem hátulról tyüntyörög a villámocskáival…. ;)

  Reply

 • avatar

  bronzymystress

  |

  [author]Tristram (#13):[/author][quote]@Ubesz (#6): Szerintem nagyon eltalálták a hangját. Tipikus fiatal csaj, aki megrészegült a saját hatalmától. A legjobb, ahogy kacarászik.
  +3[/quote]
  Én is imádom a hangját :D
  A kacajoktól igazi gonosz boszinak tűnik, az előző részben kaptunk egy értelmes, tanult és szerintem kedves mágushölgyet…most pedig egy beképzelt boszorkát akit sztem sokan imádni fognak.

  (Egy mellékes kérdés akik játszanak a Dragon Age-el…csak engem emlékeztet egy kicsit Morriganre a csaj? :D)

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Figyeltétek 02:40-nél a lépegető elektromos pulzálásokat? Valamiért a háborúba induló entek jutottak róluk eszembe… Epic! :)

  Egyébként nem bántva a barbár rajongókat, a varázsló tipikusan az a kaszt, amit meg kell tanulni használni ellentétben a barbárral… ;) Ott olyan nagyot nem hibázhatsz! :D

  Már a béta miatt is voltak hangok, hogy gyenge mert nem bírja manával, 2-3 lövés után lemerül stb. Nos, a varázslónak azért van ilyen kevés, de ilyen gyorsan merülő arcane powerje, mert anélkül iszonyat táp lenne!

  Hogy bírja-e a HC wizard magasabb szinten? Ennek a kasztnak van a legtöbb cc-je és a legtöbb védő varázslata, szerinted…?

  Eddig a pillanatig sem tudtam eldönteni, hogy Witch Doki vagy Wizard, lehet párhuzamosan húzom majd őket. Egy a lényeg: ne izzadságszagú közelharcos karakter legyen, mert az erő a casterekel van! :P

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Tetszenek ezek a területre ható manipulálós dolgok, mint itt a lassítás. Már látom ahogy infernón tobzódunk a búra alatt. “Szorítsatok egy kis helyet, még beférek!” Kíváncsi vagyok monknál működik e majd az inner sanctuary-val. Akkor aztán mehet a vállvetve küzdés :D

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Elég ellentétesek az videóval kapcsolatos érzéseitek:) Eléggé fogyasztható kis szösszenet jött össze, bár továbbra is úgy gondolom, hogy a Barbár videó az összes többi class videóját a sarokba állítja. Kipróbálni biztosan ki fogom a wizardot is, kíváncsi leszek mennyire életképes HC-ban a Barbár után, de bétában valahogy nem akartam hozzányúlni.

  Reply

 • avatar

  Carrast

  |

  Vingardium Leviosa

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  [quote]@Ubesz (#6): Szerintem nagyon eltalálták a hangját. Tipikus fiatal csaj, aki megrészegült a saját hatalmától. A legjobb, ahogy kacarászik.
  0[/quote]

  Pontosan, ezután a videó után mégbiztosabb lett, hogy wizzard csaj lesz az első karim. :)

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Nem rossz, erősre sikerült mágushoz képest, bétában legalábbis bejött, de nem a favoritom 1általán, csak elismerem, hogy jópofa. Esélye sincs neki, hogy elpártoljak miatta a Barbártól kezdéskor ( vagy amúgy 1általán):P I am unstoppable! —>Ezt meg hagyjuk meg a Barbárnak, ez a kifejezés rá illik a legjobban ( Tudjuk is , hogy miért, ezen nincs mit ragozni, bárki bármit mondd! ), hagyjuk is meg neki kedves Blizzard, bocsánat ha Wizard fanok lelkébe gázoltam esetlegesen ezzel. Kicsi off: számomra 1. Barbár, 2. Monk vagy WD ( mind2ő iszonyat módon bejött a bétában, bár lehet WD lesz a 2. mert akkor nem az lesz, hogy még 1 közelharcost tolok, majd kiderül. Gargantuan meg 1 állat XD Haha) Utánuk jön a maradék 2, Wizard és DH majd valamikor. Bár 1 karit felhúzni amúgysem kis idő mint tudjuk :D Csőváz.

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  [reply]@Ubesz (#6):[/reply]Szerintem nagyon eltalálták a hangját. Tipikus fiatal csaj, aki megrészegült a saját hatalmától. A legjobb, ahogy kacarászik. :D

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  [reply]@Dyingsoul (#2):[/reply]Hogy miért ő maradt a végére? Hát az abc sorrend már csak ilyen. :D Inkább az a kérdés, miért a DH volt az első a Barbarian helyett.

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Ubesz (#6):[/reply]Olyan pszichopatás (de hülyén néz ki leírva)… a hideg kiráz a nevetésétől is. brrr…
  A videó meg ultra gyenge lett sajnos, de már fölös is húzni a népet, már csak 14 nap.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  Azért az egész képernyőt beteritő jégeső plusz bullet time effekt nagyon adta :)
  Majd ha barbár után nemleszek olyan pusztithatnék hangulatba ez lesz az elsőszámú altom :)

  Reply

 • avatar

  ozotya94

  |

  egyetlen class amivel tolni fogom csak wizardom lesz

  Reply

 • avatar

  sylar

  |

  Ha a spotlight videok alapján kéne választani biztos ez lenne a legutolsó, gyenge lett ez a videó.

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Tényleg elég gyengére sikeredett, ütősebbre is kihozhatták volna. Szvsz a witch doctoré lett a legjobban eltalálva.

  Reply

 • avatar

  Ubesz

  |

  Csak nekem furcsa a hangja? Kissé őrült hangulata van így a csajszinak :)

  Reply

 • avatar

  Szőnyeg

  |

  Szerintem ez a leggyengébb vidi az összes közül…sajna

  Reply

 • avatar

  JOE_

  |

  Barb+wiz all the way!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Dyingsoul (#2):[/reply]Te is fiam Brutus.
  Wizard a best of :D

  Nem is lehetett volna jobb, a déli szundimból felkelve egy ilyenre ébredni :D

  szerk: na jó lehetett volna, de ez sem olyan rossz :D

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Gondolom nem miattam hagyták utoljára a Wizardot, de én örülök neki, mivel ezt vártam a legjobban! Így még kicsit különleges is számomra, hogy vajon miért a kedvenc kasztomat mutatják be utolsóként. :)

  Reply

 • avatar

  Zozy

  |

  Best! Alig várom, hogy toljam vele :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.