Visszatekintés: Diablo III Launch Party

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, Videó 1392

Lehet, hogy augusztus 15-ig várnom kellett volna és akkor úgy hírezhetném ki, hogy pont 3 hónapja jelent meg a Diablo III! Ennek ellenére inkább nem várok vele tovább, mivel már így is eleget késtem a videó publikálásával. Ez valóban május 15-16-án lett volna aktuális, de sajnos személyes és technikai problémák egyaránt adódtak, ami miatt idáig csúszott a videó szerkesztése/feltöltése, ezért elnézést is kérek tőletek. Na de jobb később, mint soha. Talán most még többen is megnézitek, mint az induláskor tettétek volna. Emlékeztek még milyen lázban égtünk a megjelenéskor? Sajnos azt látom, hogy sokak szemében már nem az a tűz ég, mint akkor. Na de sírva vigad a magyar, nagyon vidámra sikerült a videó, hála a nagyszerű humorral megáldott showmannak.

Még pár szóban annyit a videóról, hogy Shaggy0n kolléga felajánlásával készült, ő hozott hozzá felszerelést, egy remek minőségű HD kamerát és állványt is. Külön köszönet Drakoo-nak a sofőrünknek, akinek jóvoltából juthattunk el Budapestre a partyra. A videót jómagam szerkesztettem.

 
Comments (83)

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@sunglasses89 (#49):[/reply]rühellem ezt a magyar mentalitásos baromságot…

  mintha az irigység egy kizárólagos magyar vonás lenne

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  Sziasztok. Rendszeresen látogatom az oldalt,rendszeresem olvasgatom a fórumokat. Teljesen igazat adok a loot-rendszer gyengeségének. Katasztrófa. 1 hónap farmolás kell egy valamit is érő tárgy beszerzéséhez. de viszont…
  2 és fél éven át WoW-oztam megszoktam h. heteket,sőt hónapokat kell nap mint nap ugyanazt megcsinálnod egy-egy tárgyért, lehet ebből adódik a türelmem..
  RMAH nem kötelező pénzt költened, ezáltal sokkal jobb ez mint egy havidíj. Az nagyobb probléma lenne.. Az ,hogy összebugolták csalták az itemeket, milliókat(goldot) , az nem értem miért bánt sok embert. Ez egy solo játék gyakorlatilag (kivévetel persze van) szóval miért bánt az téged, hogy a Petinek a Bélának persze megvan mert kicsalta..Ez magyar mentalitás akinek több és jobb van az dögöljön meg..

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [author]Wh1te_Rabbit (#18):[/author][quote]Vicces, hogy 6 hozzászólásig bírtátok OFFolás és fikázás nélkül… Mi a francnak jártok még fel ide, ha már nem is játszotok? Rohadt mód unalmas már ez, fogadok, ha arról lenne kirakva post, hogy csináltak mondjuk kard replikát, az első 10 hozzászólás után megint menne a rinya. Jó, persze, én vagyok a hülye, minek olvasom el…
  +6[/quote]

  Rendkívül egyszerű miért csinálják ezt az emberek.
  Mert a fórum idegesítő, milliónyi topicra fragmentálva, nem pezseg, ennél fogva nem igazán alkalmas általános csevejre. Itt (hírkommentbe) kommentelni kényelmes, egyszerű, és sokan olvassák is.

  Az emberek lehet hogy birkák, hülyék meg trollok, de a valódi okokat is látni kell.

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@s3r14L (#46):[/reply]Ez marha jó..ki is próbálom… :-)

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  [reply]@Fedayn (#44):[/reply]Tessék egy nagyon könnyű megoldás pont barbároknak pont infi-ghom ellen. Ismerőseimnek ezzel a modszerrel elsőre sikerült a ghom. A szerkóra 500k-nál nem kell többet költeni. Sok sikert !

  http://www.diablofans.com/news/1272-barbarian-end-game-build-farming-locations-follower-dps-calculator-diablo-3-iphone-cases-and-plague-of-toads-comic/

  (ha esetleg a direct linket törli valaki a hsz-emből akkor erre keress rá : diablo 3 Cheap Barbarian End-Game Build )

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Bruhihi (#43):[/reply]Az első figyelmeztetés az volt, hogy észrevehetted ahogy a hozzászólásaidnak egy része eltűnt.

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  [reply]@spider81 (#42):[/reply]Egyet értek veled, én pont ugyan így vagyok, csak barbárral. Act3 és Act2 között van egy nagy szakadék, Act3 eléggé bedurvul, főleg az elite-ek… Én is ott tolom barbárral, most én is elakadtam, még ghom előtt. Vannak pakkok, amik mennek simán, és vannak, amik nem, azokat skippelni kell. Pont egy ilyennél akadtam el, nem tudtam kikerülni őket, mert pont a ghom előtti utolsó pálya legelején, a lejárónál voltak, haltam vagy 7-8x… :-)
  Act3-ba van egy-két alapból is erős mob,abból az elite-ket kiírtani kimondott művészet… van hogy nem sikerül. Én kb. 20 millát AH-tam, inf act1-be kezdtem, aztán fejlesztettem folyamatosan. Ha most fejleszteni akarok valamit, akkor mát item-enként minimum 10 milla lenne…

  Más, kicsit off is, de hátha találkozott valaki hasonlóval. Az utóbbi időben csinálgattam azt, hogy rmah-ban nézegettem a cuccokat, és amit 1,25 €-ért el lehetett hozni, azt elhoztam (a valóságban 2-4 milla gold az ára persze). Simán mentek is a cuccok, megcsináltam vagy háromszor, kerestem vele 8-9 millát (3,75€-ért). Na szóval legutóbb próbáltam elhozni egy kesztyűt, amiből a legalsó határ is 4 milla gold, rmah-ból 1,25-ért az enyém lehetett volna. Viszont nem engedte elhozni. Volt még 6 min az aukcióból (nem volt buyout megadva), de egyszerűen nem engedett licitálni. Amikor a bid-re nyomtam, állandóan feldobott egy ablakot (nem azt, ahol a bid összegét be lehet írni), hanem egy választó ablakot, hogy miről szeretném (bnet balance, vagy paypal), de úgy, hogy a bnet balance-nál volt egy load ikon, a paypal opciónál meg egy change ikon, amire böngészőt nyitott. Úgy érzékelte, mintha nem lenne az acc-omhoz a paypal csatlakoztatva. Érdekes módon ezen a tételen kívül minden másra tudtam normális módon bid-elni, még akkor ott rögtön, sőt azóta is tudok bármire a normál módon. Mondjuk azóta nem próbáltam ezt az 1,25€ játékot, de minden esetre elég érdekes. Találkozott már valaki hasonlóval?

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  [reply]@Dyingsoul (#39):[/reply]Mikor volt az első?????

  Reply

 • avatar

  spider81

  |

  Nem igazán értem azokat a játékosokat akik nem tudnak átjutni és haladni inferno act1-be!
  Mikor elkezdtem a droppokat felhasználva haladtam.
  Ha jól gazdálkodsz és egyáltalán nem Ah-zol infernóig akkor kb 1-2 millió goldod tisztán maradni fog amiből a mostanra legyengített inferno ac1-re 1-2 itemet tud venni az ember.
  Aztán szépen elindulva lehet haladni.
  Én WD-vel kezdtem ami valljuk meg nem a legerősebb kaszt jelen pillanatban,de most már act3-ba tartok vele.
  Szóval kitartás kell és némi szerencse,de a játék mostani állapotában act1-2 infernón teljesíthető…act 3 már más kérdés.
  Tehát nem sírni,hanem haladni szépen lassan.

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  [reply]@Singa (#23):[/reply]Gondolom törölnék a hsz-emet ha linket írnék. Arra keress rá google-ban, hogy “diablo 3 farming”. Jó olvasgatást !

  Amúgy szerintem egy meglévő hiba kihasználása csak akkor lenne csalás ha külön progi kéne hozzá vagy valami nagyon spéci beállítás kombó (pl x videokártyadriver, y hangkártyadriverrel, z módon elindítva). De hozzá kell tegyem teljesen megértem, hogy az itteni adminok csalásnak nevezik a meglévő hibák kihasználását, mert nekik mint hivatalos diablo3 oldal szerkesztőknek, teljesen egyet kell érteniük a Blizzard álláspontjával, amiért persze anno béta kulcsot is kaptak ha jól tudom.

  Ja és még annyi, hogy ezek a bugok szerintem mind olyanok, hogy aki kimarad, lemarad. Például ott vannak azok akik az első héten folyamatosan ki be lépegettek, hogy megnézegessék milyen amuletteket és gyűrűket árulnak az árusok. Ha előbb értek valamelyik fokozat act 2 jébe mint a játékosok nagy része, és ott az árusnál kifogtak egy 2-3 ezer gold áru gyűrűt ami igazán jó volt, akkor vehettek belőle 80 darabot is akár. Darabját 65-75 ezerért is vitték. Emlékszem nem is értettük hogy lehet ennyi ugyanolyan stattal rendelkező gyűrű a piacon (duplicate progikra gyanakodtunk). Végülis bug-nak is nevezhetjük mert a “mesébe” abszolút nem illik bele, hogy egy árusnál megvásárolt gyűrű az árus kínálatából nem tűnik el.. mert,hogy végtelen mennyiséggel rendelkezik belőle… nem túl fantasy-s…
  Na pl ez is olyan dolog, hogy aki akkor ebből “meggazdagodott”, az mostanra már mind 150k dps fölött van simán ha nem följebb (nem az a pénz segítette hozzá, hanem azok a cuccok amiket abbol a pénzből akkor megvett). A lehetőségek kihasználása (a bugból származó lehetőség is lehetőség amit a készítők hagytak nyitva a számunkra) ésszerű dolog. Talán nem annyira fair de ésszerű.
  Végezetül, hogy senkit ne búzdítsak csalásra egy szép befejezés : mivel nincs hivatalos ladder (köszi Blizzard) teljesen mindegy mikor éred el a 300-400k dps-t, szóval maradjon mindenki a legálisnál!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Syrius (#37):[/reply]Persze, hogy nem bűn az offtopic emiatt a mondat miatt, de azt is nézd meg kérlek, hogy az a mondat hány %-át teszi ki az egész cikk tartalmának (és ehhez vedd hozzá a több, mint másfél órás videót is)? Az első igazán ide kapcsolódó hozzászólás a #36 | dextre. Ha pedig végig olvasod az utóbbi idők híreinek hozzászólását 95%-ban ez a téma, ami itt is: “a játék bugos, rossz és kár rá időt pazarolni”. Nem is lenne baj, ha ezt mindenki csak egyszer írná le és egyetlen odaillő hír alá. De vannak emberek, akik minden hír alatt kényszert éreznek arra, hogy több hozzászóláson keresztül csak savazzanak, ráadásul a legrosszabb helyen, de ez is el lett mondva milliószor. Aki ennyire szükségét érzi a fikázásnak, az menjen a hivatalos fórumra! Ha normálisan összeszedi a gondolatait, ki tudja, talán fel is figyel rá a Blizzard, mint ahogy ezt már igazolta nem egy kék posztjával. A véleménykifejtésnek van értelme. A felesleges ömlengésnek és káromkodásoknak viszont nincs.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Bruhihi (#32):[/reply]Én már unom a hozzászólásaidat törölgetni, úgy látom már Hamu vagy más is törölt hsz-edet. Ez az utolsó figyelmeztetés. A játékkal kapcsolatos problémáidat kulturáltan is megírhatnád/megírhattad volna. Nem a kritizálás a baj, hanem az, ahogyan teszed.

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@Syrius (#37):[/reply]Nem lehet kihagyni, hogy elküldjenek a búsba olyan embereket, akik NM előtt beunták és szerintük azért félkész szar a játék, mert nekik kevés a skill+idő párosításuk. Egyszerűen ziccer. És igenis megérdemlik. Akinek nem ér annyit a hobbija, hogy vegyen egy rendes gépet és “megtanuljon” játszani, helyette viszont több erőt fordít a netes rinyára, az tehet egy szívességet. Akinek nem ég a szemében a tűz, az húzzon le focizni a térre, de ne hugyozzon bele más tüzébe! Kösz :)

  Reply

 • avatar

  Syrius

  |

  a játék fikázásán felül a fikázók fikázása is menővé vált
  akik itt sírnak a sírok miatt semmivel nem jobbak, mint akik a játék miatt sírnak.

  A játék fikázása szerintem emiatt a mondat miatt nem offtopic “Sajnos azt látom, hogy sokak szemében már nem az a tűz ég, mint akkor” erre reflektálni nem bűn. Sírni a fikázás miatt inkább az.

  Reply

 • avatar

  dextre

  |

  Amúgy a videót nem nézitek? 1:12:26-nál az ÖTHETVENHATVAN!!! az odab@sz :D :D

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@Bruhihi (#34):[/reply]neked nincs szégyenérzeted ugye? :D

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  [reply]@AcidPapa (#33):[/reply]Te is szemeteled az offal,te nagyon buta. :S Ne sírj már kérlek,ne sírj!!!

  Reply

 • avatar

  AcidPapa

  |

  [reply]@Bruhihi (#32):[/reply]Ellehet menni a hivatalos fórumra panaszkodni. Lelehet írni a Blizz-nek is a problémáidat, nem szűkséges itt trollkodni. Igaza van az előttem szólónak, hogy elveszed más kedvét a játéktól.
  Különben is, ha egyszer nem játszol, akkor minek látogatod az oldalt? Vagy ha nézed is, pont nem érdekel, csak legalább ne szemeteld tele.

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  [reply]@chasy (#32):[/reply]Örülök neki, ez akkor is egy szar!

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Bruhihi (#30):[/reply]Úgy beszélsz,mintha az életeden múlna hogy farmolj 6 órát egy nap.Menj játssz mással vagy csinálj mást amíg nem jön új patch,nem kötelező ezzel játszani.Komolyan szánalmas.Én nem vagyok hajlandó tovább a problémádat olvasni,szóval én befejeztem az offolást.

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#19):[/reply]Hülyeséget meg ne beszélj..el lehetett érni a level 99- et ha kitartó voltál.
  Bár nem mindenki volt képes rá…nyilván te is ilyen vagy…de attól még el lehetett, mert én is elértem…és akkor tizenévesen lövésem se volt arról, hogy mi az a botprogram!

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@zoba (#27):[/reply]Nem arról van szó,hogy forduljanak fel,hanem hogy nem kell minden post alá ugyan azt leírni ezerszer.Énsem járok mondjuk a katolikus keresztények oldalára minden nap leírni hogy az egyház egy szar stb. Egyszerűen nem nézem ami nem érdekel.

  Reply

 • avatar

  Zea

  |

  Én is vártam 15.-én és néztem a streameket mert csak 18.-án vehettem meg. Alig vártam, hogy a kezemben legyen. Örömmel nyújtottám át a pénzt érte és örültem mint majom a faszának, hogy a kis üzlet akkori utolsó példányát vihetem haza. El is kezdtem kalandozni a barbárommal, azért barbárral mert 4 év Diablo 2 pályafutásom alatt sose volt az. Gyanús kezdett lenni minden, túl könnyűnek éreztem. Nightmaren és Hellen izgalmas volt néha. Végre elértem a 60-at, lett Nephalem Valor ugye, ezaz, jönnek a dropok, hátha most már végre esik egy rare. Esett is. Kezdtem farmolni Diablót hellen mert infernó nem ment mivel nem volt goldom 990.000.000-ós cuccokra. Nem számoltam, hány runt nyomtam, de elég sokat. Elmondhatom, hogy egy darab Rare Shoulders esett amit a barbáromra tudtam tenni és hasznos is volt. Csak kezdett unalmassá váltni a sok run és semmi nem esett amivel esetleg Infernót meg is próbáltam volna. Elvileg, ugye a játék kéne biztosítsa a haladásra az itemet. Persze nem vártam el, hogy 10 runból meg lesz a gear, ennyi eszem nekem is van Dia 2 után. De kinek van ideje 5-600 runt lenyomni azért, hogy “hátha”? Én elhiszem, hogy AH nélkül is végig lehet vinni. A hiba az AH. Nagyobb lenne az élmény ha magad keresnéd meg a cuccaid. Mert nekem a Diablóban az volt az élmény, ha esett pl. egy jó Helm, és néha megnézni a statjait és visszagondolni, hogy örültem neki. Itt meg nézem az AH-ban a milliós cuccokat és mérgelődök, hogy hogyan is szerezzek egyet, de a megvett cuccok nem élmények. Utolsó soraimban meg az is megemlítem, hogy a játékot nem patchekkel kell tömni, hogy jó legyen. Jól kell megcsinálni. Patchekkel csak finomítani kell. Csiszolni.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@chasy (#28):[/reply]figyelem mostantól ide csak az írhat akinek megvan a játék és tetszik is neki

  a többiek forduljanak fel !

  :)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Bruhihi (#26):[/reply]Akkor arra az időre nyugodtan függeszt fel a játékot és a fórumozást is.Másfél év múlva szeretettel várunk :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]Wh1te_Rabbit (#18):[/author][quote]Vicces, hogy 6 hozzászólásig bírtátok OFFolás és fikázás nélkül… Mi a francnak jártok még fel ide, ha már nem is játszotok? Rohadt mód unalmas már ez, fogadok, ha arról lenne kirakva post, hogy csináltak mondjuk kard replikát, az első 10 hozzászólás után megint menne a rinya. Jó, persze, én vagyok a hülye, minek olvasom el…[/quote]

  Ez egy Diablo3 rajongói oldal, a rajongók között pedig vannak csalódottak is, többek közt én is. Én például azért olvasom ezt az oldalt még mindig naponta, mert nagy javítások lettek beharangozva, én pedig (bár nagyon ritkán játszom a játékkal) kíváncsian várom a híreket. Amíg ezek a javítások nem érkeznek meg, pihentetem a Diablo3-at, mert a jelenlegi állapotában nekem nem tetszik. Ez nem fikázás, ez a véleményem, ettől még mindig Diablo rajongónak tartom magam, csak most éppen mélyponton van a játék, ahonnan remélem előbb-utóbb ki fog mászni.

  Nekem erről a cikkről az jutott eszembe, hogy mennyire más volt a játék megítélése akkor, mint most. Ezt leírni szerintem nem “offolás”. Sajnálom, ha annak tűnt, én nem annak szántam.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Dyingsoul (#21):[/reply]Igen énis elolvasom őket,mert akaratlanul is elolvassa az ember.Sajnos igazad van,divatossá vált a fikázás. És ami a legnagyobb baj,hogy aki esetleg most akarja megvenni,az ő kedvét is elveszi,pedig lehet hogy élvezné a játékot (Mint ahogy sokan teszik),de mivel szinte csak a szidást látják,el megy a kedvük.Pedig manapság igazán ritka az olyan játék,ami 200+óra szórakozást nyújt.

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@s3r14L (#3):[/reply]aye,

  Meg tudnád mondani, hogy ennek az oldalnak mi a neve (linket esetleg) vagy gugliba mire keressek rá, hogy eljussak az oldalig? :D

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Dyingsoul (#21):[/reply]Én nem akarok hülyeséget írni, de véleményem szerint az oldalon lévő sok negatív troll és a hivatalos oldalon lévők miatt is fejezték be sokan a játékot, mert tényleg divat leszólni csak azért MERT ÉLETÉBEN ELÖSZÖR FIZETETT EGY JÁTÉKÉRT , bocs de ezt nagy betűvel kellett írnom és azt hiszi feljogosítja ez arra őket. Pedig a játék a hibáival együtt is igencsak jó.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@chasy (#20):[/reply]Nekem viszont sajnos muszáj elolvasnom az összes ilyen hozzászólást, már csak a moderálás miatt is. Hihetetlenül le tudják húzni a morálomat az olyan emberek akikről te is írsz. A gond az, hogy most már tényleg divattá vált fikázni és az is ezt teszi, aki még mindig naponta több órát játszik a játékkal.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Wh1te_Rabbit (#18):[/reply]Nyugi,teljesen átérzem a bajod.Nekem is a tököm tele van ezekkel.Sajnos vannak olyan emberek,akiknek ez nyújt megnyugvást hogy minden nap leróhatják a tiszteletkörüket pocskondiázás formájában a fórumon.Próbáld meg ignorálni,mert ha leállsz velük vitázni,a végén te leszel a hülye,mert játszol vele,ami nekik unalmas. Egy idő után viccesnek is fogod találni hogy mennyit tud foglalkozni egy-két ember olyan dologgal,amit gyakorlatilag megvet és utál.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Lehet valakinek vonzó volt a lvl99, de akiknek 99-es karijuk volt azok mind bot-ok voltak normális ember nem baalrun-ozik annyit, hogy 99-re felhúzzon egy karaktert is, ha igen azt az ember őszintén tudom sajnálni, mert annak nem sok normális élete lehetett…én emlékszem 95-ről96-ra 3 hónap alatt léptem és akkor is sokallottam a játékidőt amit belefeccöltem, aztán ugye jöttek a ladder reset-ek ami után ki a franc indít még egy karaktert? D2-vel mégis mindenki legalább 2 évet játszott aktívan, pedig nem jobb ennél a résznél.

  Itt is csak az AH baszta szét az egész játékot, ha nem lett volna AH akkor szerintem még ma is jóval többen játszanának. Ennyit bírt első körben a játék, de kérdem én melyik mai játék bír ennyit? Max Payne3? Prototype2? nagy nevek de 2szeri végigjátszásnál egyik se ér többet, akkor a D3 még mindig olcsó vétel volt, mert 200órát tuti min. játszott vele mindenki.

  Én 4 nap után ma léptem be egy órát játszani, élveztem…

  Reply

 • avatar

  Wh1te_Rabbit

  |

  Vicces, hogy 6 hozzászólásig bírtátok OFFolás és fikázás nélkül… Mi a francnak jártok még fel ide, ha már nem is játszotok? Rohadt mód unalmas már ez, fogadok, ha arról lenne kirakva post, hogy csináltak mondjuk kard replikát, az első 10 hozzászólás után megint menne a rinya. Jó, persze, én vagyok a hülye, minek olvasom el…

  Reply

 • avatar

  potilaszlo

  |

  Én is voltam megnyitón. A játék tényleg egynyári csoda volt, vagy még annyi sem. AKik még most is tolják nem is értem miért teszik, de szerintem ők sem! :(

  Már a level 60 koncepció is halott volt. A Diablo 2-ben mindig is vonzó volt a maximális szint elérhetetlensége.

  Reply

 • avatar

  Zea

  |

  Érdekes, hogy akik két héttel ezelőtt oltották a sírókat, most már azok is sírnak. Én már normal act 4-en halálra untam a játékot. Igaza van az alattam írónak, ez egy félkész játék. A grafika oké, a hangulat néha oké, de a loot…katasztrófa. A dia2-ben nem volna haszna a goldnak, hát most lett. Túl goldfüggő a játék, az olyanoknak mint én, hogy napi 10 óra meló és max 1,5 óra játék nincs időnk nyomizni Hellen, hogy hátha Diablo dob valamit, ami esetleg jó lehet act 1 infernóra, mert Diablo nem fog dobni semmit. És én nem fogok valós pénzért goldot vagy itemet venni, mert kell a pénz kajára, hogy étlen ne haljak. Szóval…a gazdag úri gyerekek és politikusok kölykeinek való mocsok lett a Dia 3. A pénzfüggő világ hányadéka. Maradok tisztelettel….

  Reply

 • avatar

  Syrius

  |

  első és egyben utolsó CE játékom. ott voltam én is a megnyitón. Rég nem játszom már… :(

  Reply

 • avatar

  Dood

  |

  [reply]@Chrysamere (#13):[/reply]Szerintem is marha jó a content, csak az a bajom vele, hogy nagyon nagyon rövid, és ez miatt nagyon hamar meg lehetne unni, én így 250+ óra játékkal csak a wizarddal, biztos, hogy nem fogok visszajönni játszani, ha megcsinálják az itemizációt akkor sem, mert rongyá untam a kontentet.

  Nekem ez a legfőbb problémám a játékkal.

  Reply

 • avatar

  Chrysamere

  |

  [reply]@Dood (#12):[/reply]nem a content miatt unalmas a game, hanem azért, mert a loot system nem úgy lett kialakitva mint d2-ben, hogy félóránként essen valami aminek lehet örülni, hanem úgy, hogy 1hétig ne essen semmi és muszály legyen rmahba bevásárolni..

  A content szerintem baromi jó.. Ha megcsinálnák hogy legyen értelme a 4party-s játéknak, és a drop rendszeren javitanának panaszkodás helyett játszanánk is

  Reply

 • avatar

  Dood

  |

  Szerintem azért megpróbálták kihozni a lehető legtöbbet ebből a koncepcióból, szerintem 2012-ben elég nehéz a diabló koncepcióból olyan játékot csinálni, amit ne unnának meg pár hónap alatt az emberek.
  Ha megcsinálnák valami monster nagyságú contentel, ha kitalálnának valami életképes endgame-t (PvP-n, és a loot lottón kívül), akkor talán életképes lenne a játék. Én régebben a diabló 2-vel is csak pár hónapot játszottam szerintem lényegében ugyanez (leszámítva hogy fényévekkel jobb volt az itemizáció).
  Egyszerűen marha unalmas, ugyanazt a contentet több százszor vagy többezerszer kiütni azért, hátha most dob valamit a loot lottó. Ezért szerintem alapvetően botokra van tervezve ez a concept (akármilyen csúnyán is hangzik), mert nincs olyan ember aki ne unná a 20 runt után mondjuk butcher-t, ezt el lehetne húzni nagyságrendekkel nagyobb contentel, de a alapvetően ez sem segítene.
  Minden nagysikerű játéknál a “easy to learn hard to master” recept található, azaz nagyon könnyű beletanulni, de ahhoz, hogy mesterien játszunk vele, rentgeteg idő kell, ami azt feltételezi, hogy a gameplaynek elég nagy a mélysége, de az is tudja élvezni aki teljesen amatőr (erre a legjobb példa pl. a WoW).
  Na most kérdem én a Diablo conceptben mi a “hard to master” rész amikor az egész csak gear kérdése, és semmiből nem áll a játék csak loot lottóból!?

  Reply

 • avatar

  Chrysamere

  |

  jah régi szép idők.. Az első hét mikor először végigtoltam megérte a pénzt, az rohadt jó volt:)
  Ekkor még nem kellett foglalkozni az AH-val, botokkal stb…

  Reply

 • avatar

  Agyoncsaplak

  |

  Szerintem a kint lévők fele már nem is tolja a Diablot de én is a csajnak adtam volna a dobozkát…! :-)

  Tudjátok! Világbéke!

  Reply

 • avatar

  8ER

  |

  Az első Blizz játék ami nem tartott nálam egy hónapig sem (ahhoz képest hogy a második résszel majd 5 évig játszottam aktívan). v1.1-nél visszanézek pvp miatt, de simán viszi az év csalódása címet.

  Az okokra nem szeretnék külön kitérni, minden dio-fan tisztába van vele aki évekig várta, majd pár hét után abbahagyta.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#6):[/reply]innen már csak felfele lehet haladni

  Reply

 • avatar

  deadly108

  |

  [reply]@s3r14L (#1):[/reply]Légyszíves képeket is! Azokat várom már egy ideje, mert én beöltöztem tudom nem volt nagy szám, vagy ide is küldhetsz párat deadly108@gmail.com
  köszi

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Hát igen… bazinagy kivetítő, felhajtás, éjféli sorban állás, meg minden, közben meg nagyon is jól tudta a Blizzard, hogy teljesen félkész a játék, és a “kész” része is össze van csapva. Minket bizony átvertek. Egyáltalán nem érdekelte őket hogy mekkorát fogunk csalódni, simán beszedték a pénzt, mert őket itt csak az érdekelte.

  Elég sz*r visszanézni, hogy mennyire várta az ember ezt a játékot éveken keresztül, aztán ahhoz képest mennyire gyenge végeredményt dobtak elé. Heti 1, max 2 óránál tovább nem is tud lekötni, és a régi Diablo2-es ismerősök, akikkel úgy gondoltam, hogy majd jókat Diablozunk, rég abbahagyták teljesen a játékot.

  Bízom benne, hogy összeszedik magukat, és innentől majd felfelé ível a játék minősége, mert ha nem, akkor ezt bizony kár volt “utolsó Diablo játék” címen kiadni.

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  [reply]@Dyingsoul (#4):[/reply]Ja értem. Amúgy azon az oldalon találsz még gold farming leírásokat videókkal (egyik modszer 400k-600k per óra is lehet) ha azok esetleg beleférnek.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@s3r14L (#3):[/reply]Igazad van, .com a vége, javítottam, csak megkavart a diablo3.hu és a biztos csak azért véletlen irtam .comot. Megkaptam a leveled. Ilyesmit nem teszünk ki, ez olyan csalás féleség, nem reklámozzuk az ilyeneket, csak mikor már bepatchelik. Igaz, hogy a god mode videók pont nem így kerültek ki az oldalra de azok breaking news voltak. :) Főleg ilyen How to-kat nem publikálunk, mert ezek csalásra buzdítanak. Aki ilyesmire kíváncsi sztem nem a diablo3.hu-t szokta olvasni.

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  [reply]@Dyingsoul (#2):[/reply]Elküldtem.

  update: “sorry, no mailbox here by that name / A cimzett ismeretlen, a level nem tovabbithato!” ezt dobta vissza rá.. :<
  Nem .com a vége véletlen ?

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@s3r14L (#1):[/reply]Bár Darc1n-tól már szerkesztővé válásom óta várom, hogy csináljon diablo3.hu-s címet, de szerintem majd a 2. kiegészítő megjelenésére biztosan meg is lesz… addig is küldhettek a dyingsoulwow@gmail.com-ra

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  Milyen mail címre küldhetek linket ha találtam olyan cikket (angolul) amit magyarul szerintem simán kirakhatnátok ide mert hasznos ? (tudom ide csak úgy nem linkelhetek más oldalt)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.