Kezdőlap Leírás Monster Power – végső információk

Monster Power – végső információk

565
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard a legújabb hírében kiadta az 1.0.5-ben tervezett végleges Monster power információkat, és az Act-okhoz tartozó drop rateket. Most a cikk alapján készült rövidített ismertetőt olvashattok a tovább után.

Monster Power beállítása:

Ahhoz, hogy használni lehessen a Monster Power szintet, először is be kell állítanod az Options menü Gameplay alrészében.

 

Ezután a szint beállítása a következőképpen történik, amikor új játékot készítesz a Select Difficulty résznél megjelenik egy új legördülő menü, ahol kiválaszthatod a neked tetsző MP szintet. A játék indítása után, már az itt beállítottak szerint fognak skálázódni a mobok.

 

Monster Power hatásai:

 

Az MP szintek hatására, növekedni fog a karaktered MF, GF és a leölt szörnyekért kapott XP mennyisége az alábbi táblázatok alapján. Természetesen a nagyobb loot, nagyobb kihívást is igényel, így a szörnyek életereje és sebzése is növekedni fog. Egy új sor került a táblázatba, a Bonus  Item, ez a sor arra vonatkozik, hogy hány%-os eséllyel kapsz a kiesett tárgy mellé egy újabb tárgyat. Ezen felül minden egyes MP szint növelni fogja az Infernal Machine bossaihoz szükséges kulcsok kiesésének esélyét 10%-al. Vagyis MP1-en 10% eséllyel fog esni a kulcs, míg MP10-en 100% eséllyel.

 

A patch érkezésével változni fog Infernó nehézségen, az egyes Actok loot táblája is a következő mód szerint:

 

Forrás: battle.net