Kékek vegyesen

Hamu . Egyéb, Hírek 1246

Laza szombattal kezdünk. Január 12.-étől lesz kapható a legújabb Artbook, “The Art of Blizzard Entertainment” néven. (Hozzánk legközelebb az Amazont találtam árusítónak, itt és itt.) A könyvben mind a három világ szerepelni fog, a World of Warcraft, a Starcraft és a Diablo világa.
Ennek örömére Dél-Kaliforniában a Nucleus galériában lesz egy kiállítás január 12.-től február 3.-áig. Ahol számos Blizzardhoz köthető műalkotás lesz látható. A nyitónapon, pedig itt lehet először megvásárolni az Artbookot. (Bővebb információt itt és itt találtok róla.)
Ha van olyan szerencsés köztetek, akinek lesz alkalma meglátogatni, attól szeretnénk majd kérni egy élménybeszámolót az eseményről. 

Vaelflare megkérdezte a közösséget, hogy melyik tárgyat látnák viszont a való életben a Diablo világából. Van köztük néhány mókás válasz is, akit érdekel itt találja őket.

Végül, pedig egy a Diablo twitteréről elcsípett, goblin szobor.

Forrás: battle.net, twitter

Comments (13)

 • avatar

  Styk

  |

  Hova jutnak a Goblinok van valami ötlet vagy infő róla ? Bizti valami nagí barlangba ahol jay wilson nevű sárkány ül a lóvén….

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#11):[/reply]Én is észrevettem a hasonlóságot.
  De szerintem ez a kép nem a mostani állapotot sugallja, hanem egy majdanit, amikor belépünk az apokaliptikus Mad Max-es világba, és szegény Jay valami szörnyű.szörnyű mutációt kap, és már csak így Gollamosan tud ragaszkodni az arany bilijeihez :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Azon a harmadik fehér képen az nem Jay Wilson ? Nagyon le van fogyva.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#9):[/reply]Ha nem megy, küld el egy mail-ben, hogy mit válaszoltak, és segítek megírni.
  (Persze a személyes adatokat szedd ki belőle.)

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  [reply]@Hamu (#8):[/reply]Köszi hamu a segítséget. Nagyjából ezt a levelezgetést csinálom 2 hete a suppal, azzal a különbséggel, hogy nem regeltem újra, hanem van egy külön “oldaluk” arra, ha ez meg történik.
  Valszeg gyenge az angolom és azért nem értik mit akarok, nem tudom, de két hét alatt nem sikerült el intéznem. Ahogy írtam is, mindent el küldtem, még az új authenticator széria számát is. Még próbálkozom.

  Köszi még egyszer a segítséget.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#7):[/reply]Ha letörölted, akkor keresztet vethetsz rá. Ha újrarakod, akkor az új authentikátorként fog működni, és más serial számot fog kapni, mint ami már be van regelve az accountodhoz.
  Kreálsz egy másik accod, amiben írsz a supportnak ticketet, hogy letörlődött az authentikátorod, a telefonról, vagy elhagytad a telefont, vagy valamit hazudsz. És kérd hogy vegyék le, add meg nekik a személyes okirat, + egy érvényes igazolványképet,, ha még megvan az régi authentikátor sorszáma, azt is beírhatod, ( az az amikor letöltötted, és kérte hogy írd fel valahová.).
  Ennyiből le kell, szedniük. De ha már írsz, akkor írd le azt is ,hogy nem tudod a titkos kérdésre a választ, mert elfelejtetted, és változtassák meg azt is :D.

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  [reply]@Hamu (#6):[/reply]Asszem értem hogy mit írsz :-). Ez akkor is működik, hogy a mobilon uninstalláltam a authenticatort és újra raktam? Ugyanis ez történt. Akkor még nem tudtam, hogy lehet elő csalni a sinkronizáláshoz szükséges kódot :-( (nem is próbálkoztam vele), csak most ahogy írtad.

  Meg is válaszolom! Hülye voltam, hogy a mobilon is újra telepítettem a progit!!!!! ÁÁÁÁ. Nem hiszem el. Meg is érdemlem!!! Akkor marad a levelezés a Blizzel!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#5):[/reply]De cicabogár, nekem is volt mobilos atuhentikátorom, és azon is volt egy olyan menüpont ahol a mobil wap/hsdpa/wifi vagy amid van, azon keresztül szinkronizált a mobilon lévő auhentikátor, és a blizz szerver, ha te újraraktad a windowst, az még nem fog elállítódni, mivel tök külön van az egész rendszer. Semmi köze sincs a te gépedhez, mert az egész a mobilodon van, még egyszer leírom a mobilodon és nem a pc-den.

  Vagy hazudsz, és a pc-n volt a feltört warez authentikátor app, és mivel formáztad törlődött az egész.

  Mert szinkronizálni, csak a mobilos authentikátort lehet, a mobilon keresztül.

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  [reply]@Hamu (#4):[/reply]Az a gond, hogy a játék is és a Diablo III oldal is kéri tőlem az authenticator kódot, de azt, amelyiket még az újra telepítés előtt szinkronizáltam. Csak akkor tudnám szinkronizálni, ha be léphetnék a blizz oldalára, de nem enged be, mivel kéri az Authenticátor kódot, amit nem tudok meg adni, mivel nincs szinkronizálva. Tehát a 22-es csapdájában vagyok.
  Ezért szeretném el érni, hogy töröljék az Authenticátor nálam, vagy az állatalam meg adott Authenticátor kódommal ők szinkronizálják az accomat, mert én azt nem tudom meg tenni.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#3):[/reply]Ha mobilos authentikátorod van, akkor szinkronizáld a mobilon keresztül. Van rá egy gomb az appon belül, ahol tudod szinkronizálni.

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  [reply]@Hamu (#2):[/reply]Mobilos van nekem. Mivel újra telepítettem a játékot, azért a régen szinkronizált authenticátor nem kompatibilis a mostani játékkal. Újra kellene ezzel is szinkronizálni, de nem tudom, hiszen a honlapra se enged be. Kérték is az “új” authenticátor széria számát, reméltem hogy a szinkronizáció miatt, de nem történ semmi :-(

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#1):[/reply]De miért akarod levenni az authentikátort, az vagy mobilos, vagy kézi prüttyögős.
  Több fajta authentikátort nem támogat a blizzard.

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  OFF Kellene egy kis segítség. Be volt állítva az Authenticator. Újra telepítettem a gépem (új winyó vásárlása miatt), így ajátékot is újra fel kellett raknom. Természetesen nem enged be a játékba. Így utólag tudom, hogy le kellett volna vennem az Authenticátort az újratelepítés előtt.
  Blizzel már kb. két hete levelezgetek, hogy vagy vegyék ki az Authenticatort, vagy szinkronizálják azt. Már el küldtem minden adatom, kezdve a személyim másolatával. “Nem tudják mit akarok” választ kapok folyton.
  Ha valaki már járt hasonló cipőben és meg tudta oldani, tudna segíteni? A norbert.palfi0325 kukacgmail.com címre ha írnátok, meg köszönöm!

  Még annyi, hogy kérték, írjam le a titkos kérdésre meg adott titkos válaszom. Na ezt az egyet nem tudtam meg adni. Gőzöm sincs, hogy X éve mit adtam meg.

  Bocs az OFF-ért!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.