Nehézség csökkentése Hardcore módban [PTR/BÉTA]

Dyingsoul . Béta, Patch 602

A játék jelenlegi formájában bármikor lehetőségünk van a nehézség csökkentésére anélkül, hogy kilépnénk a menübe. A játékosok ezt szóvá is tették de Grimiku elmagyarázta, hogy ezt a feature-t lehetővé szeretnék tenni mind SC-ban és HC-ban egyaránt. HC-ban azzal a különbséggel, hogy a változtatás nem azonnal hanem fokozatosan megy majd végbe nem pedig villámcsapás szerűen.

If you are playing by yourself and the fight is not going well you can pause the game and lower the difficulty from say Torment to Normal. I understand that in softcore if a person keeps dieing you don’t want them to have to restart a new server to progress. But in Hardcore it makes a mockery of the game if we can lower to normal to get to safety. The next thing we will do is leave the game and remake a new game back at Torment difficulty. The difference is in Hardcore we won’t be lowering the difficulty to progress we will lower the difficulty to get to safety. Once safe we will start a new server back at the higher difficulty.

You should not be able to lower the difficulty during a fight to save your character from death.

I’ve been keeping my eye on this thread, but was waiting for confirmation before I jumped in with some info about the Lower Difficulty feature. Our intention is for the button to work in Hardcore and Normal, but for the effect to not happen immediately.

I just wanted to let you all know what our current goals are the Lower Difficulty feature, since it’s very relevant to the Hardcore community.

*Edited for clarity* (forrás)

Comments (3)

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@kiralytigris (#1):[/reply]HC esetén a fokozatosságon van a hangsúly. Jól néznénk ki, ha a solo játékos Torment VI-on beleszaladna egy baromi szívós elit packba, látványosan haldokolna, nyomna egy ESC-et, majd visszaállítaná a nehézséget normál fokozatra. Ez lényegében egyenlő lenne a csalással. :)

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@kiralytigris (#1):[/reply]Szerintem félreértetted a hírt: Arról van szó, hogy a bétában tudod állítani a nehézségi fokozatot már a játékban. Nem kell kilépni a menüből. Kb úgy képzeld el, hogy benn vagy egy játékban MPl 10-en, gyilkolod a mobokat. Nyomsz egy escape-t és rákattintasz arra a gombra, hogy lower difficulty és mpl 9 lesz. Ha még egyszer kattolsz mpl 8. stb. Persze a bétában ptr-ben már nem mpl szintek vannak hanem csak nehézségi fokozatok (lásd korábbi hírek).

  Reply

 • avatar

  kiralytigris

  |

  Nein nein nein! A HC-t azért szeretjük, mert nehéz, mert lehet izgulni. Legalább azt hagyják már meg nekünk.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.