Vegyes kékek

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, kék 2657

Grimiku megerősítette, hogy a megemelt set droprate Kadalára is vonatkozik, de nem csak rá, hanem minden szörnyre, ládára vagy pusztítható tereptárgyra is.

 

I’d really like to get my last marauders piece some time this year and was wondering if the buff will apply to her as well?

This change does affect Kadala, and every other available source that you can find a class-specific Set item from (monsters, chests, and destructibles included). For those of you who are interested in checking out the 2.0.6 patch notes on item changes you can follow this link.

Who’s feeling ready to go kill some demons in Sanctuary? (forrás)

Úgy néz ki, hogy a jövőben a gemeket és a crafting materialokat automatikusan fel fogja szippantani a földről karakterünk, mint a goldot – jelentette ki Grimiku. A játékosok azt is felvetették, hogy a craft matikat fizetőeszközként alapul véve tárolhatná a rendszer úgy, mint a blood shardot vagy a goldot. Erre a javaslatra már kevésbé tűnt nyitottnak Grimiku, de azt megtudhattuk tőle, hogy a 2.1.0-ás javításban nem terveznek hozzányúlni a craft erőforrás menedzsmenthez.

This is a good suggestion, and it’s actually been something that we’ve been exploring since just before Reaper of Souls launched.
On the whole, we agree with your feedback and are currently working on some different ways to help streamline the process of picking up, storing, and using crafting resources.

Let me preface what I’m about to say with the caveat that any changes we make to crafting material management at this point would come after Reaper of Souls ships. With that in mind, here’s a few ideas we’re tinkering with to help get you thinking about some of the cool possibilities:

 • All crafting materials would be moved to a currency-style storage in the UI. Think something similar to Blood Shards.
 • All crafting materials would become auto pickup, except for LEGENDARY crafting material. (Legendary crafting material would still be automatically stored as a currency, but players must click on it to pick it up.)
 • All crafters would pull crafting materials from this storage area for recipes.
 • Crafting materials that the player doesn’t currently own would appear in grey text with a 0 counter.
 • Players could mouse over the icons of all crafting material to get the full tooltip of the item. This includes greyed out ones.
 • Currently, we do not intend to store gems in this way because it would make socketing items feel clunky.

I should point out that we won’t be making any adjustments to the crafting resource management system in patch 2.1. The ideas we have about possible changes to crafting material storage and currency are just that: ideas. They’re still subject to heavy amounts of change and iteration, and are not something we’ve yet decided to implement.

 

Bár már nincs szükség a legendary craft matikra, mégis lehet még találkozni velük a játékban. Grimiku nyugtázta, hogy ez egy hiba és a játékból teljesen ki fogják vonni a droplistából a legendary craft matikat.

 

[Bug] Legendary Crafting Mats Still Dropping
There is currently a bug that is causing some Legendary crafting materials to continue to drop after the patch. We’re still looking into the specifics of the bug, and don’t have a current estimate to share on when this will be fixed (or how: via hotfix or patch). In the meantime, thanks for your reports! (forrás)

 

Fuad’s Journal-t jelenleg nem lehet megszerezni a játékban, mivel Faud-ot hiába találjuk meg és gyilkoljuk le, nem droppolja nekünk a naplót. Emiatt a hiba miatt a Judge of Character nevű achievementet nem tudjuk teljesíteni. Tsarnis már beígérte a javítást, ami várhatóan a 2.1.0-ás nagy javítócsomagban érkezik majd.

 

Fuad’s Journal Will Start Dropping From Fuad With 2.1
Fuad’s Journal does not drop off Fuad. The journal is part of the meta achievement called “Judge of Character”, it does however not drop off Fuad. I’ve killed him 10 times now thinking it’s a rare drop but it shouldn’t be. Please fix this.
Patch 2.0.6 was mostly for balance changes and while it had a few bug fixes, this particular fix did not make it in. The good news, however, is that we do have a fix in place for this coming in our next major content update, patch 2.1.0! I obviously can’t make any promises as when specifically that update will arrive, but I can say that we are currently hard at work on the new content for that patch, and that we are doing our very best to get it out the door as soon as possible.

Thanks a ton for all of the reports about this, and we really appreciate your patience regarding this issue. Thank you!

Edit: In the meantime, I also went ahead and added this issue to our known issues list. (forrás)

Comments (13)

 • avatar

  Fedayn

  |

  Jah, korábban én is sokat tudtam játszani, most már hétköznap szinte egyáltalán nem, max hétvégén. Persze, engem is k. idegesít, hogy nincs meg pl. az akkhan set-em, ráadásul azzal a kevés játékkal sem esik lófasz sem, de hát ez van… kevés játék, így jártam :-)

  Reply

 • avatar

  pecsenye

  |

  Egy kis segítség nekem is jól jönne.
  Az a helyzet, hogy publicban főleg tudok menni, de nem hatékonyan. Tehát vannak sokan, akik sokkal hamarabb ölnek. Az lenne a lényeg nálam, hogy hamar haljanak a szörnyek az aktuális skillek megtartása mellett. (A mostani set-em csak az XP miatt van)

  Ötlet, javaslat?
  Köszi előre is!

  http://eu.battle.net/d3/en/profile/pecsenye-2811/hero/25256329

  Reply

  • avatar

   DriNk

   |

   nem vagyok nagy barbaros (remelem nem lovok melle), de elemental sebzesed az nemigazan van, vszeg fire kene
   meg a helmen es a cipon is olyan skill van amit nem hasznalsz

   Reply

 • avatar

  Win-T

  |

  Mindenki úgy játszik ahogy szeret és amennyit tud. Én pl. egyedül szeretek a saját tempómban, ráadásul nincs is túl sok idő rá. Megjelenés óta játszom, de soha nem volt 20 millánál több goldom, és mikor kijött a patch az le is nulláztam a sok gem crafttal meg enchantolással. Azóta ha van fölös 500k-m már örülök mint az állat.
  No ilyen playereknek igenis jól esne néha ha dobnának ilyen egy-kétszázezreket érő szürke cuccot a mobok.

  Reply

 • avatar

  Win-T

  |

  Én azokat a legendary matikat lehet bent is hagynám úgy szürkén mint extra bonus gold forrást.

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Tegnap kicsit partyztunk a klánnal egyik srác goldfindos gearben jött de T4-ről felmentünk T6 ra mert az is laza volt. Egy nap alatt kifarmolt több, mint 60 milla goldot, mindezt riftezés közben úgy, hogy még saját tárgyakat is keresett talán vmi upgradet is kapott. Nem hiszem hogy sok értelme van leg craft matit farmolni pénzért.

   Reply

   • avatar

    Messiah

    |

    Sztem Win-t úgy értette, hogy nem farmolná ő sem a matit goldért, de ha az útjába kerül egy olyan mob, aki dobhatja, és legyakja, akk nem lenne baj, ha dobná, 50kért megéri felvenni. :)

    Reply

   • avatar

    Sp00ky

    |

    Mert kb nincs életetek így lehet, hogy nektek könnyű :)
    Egész nap a gép előtt rohadni és kockulni napi 10-12 órát vagy többet :)

    Nem megsértődni…

    Reply

    • avatar

     Xeper

     |

     Én munka után, valamikor este ugrom csak be játszani kicsit, ha nincs éppen más programom, Dying meg aztán tényleg majdnem 12 órát játszik… (nem) :D
     Nem sértődtem meg, mert nem veszem magamra. Inkább azért írok, hogy érdemes picit elgondolkodnod arról, hogy mit játszol, és hogyan, mert ez a “nincs életetek” kijelentés azt sugallja, hogy neked nem megy, de szeretnéd, és nem tudod hogyan. Ha kis segítségre van szükséged, vegyél fel nyugodtan (XeperX#2953), és tudok segíteni akár buildekben tanáccsal, vagy T6 rift runokkal is (a klánban minden kaszthoz van “szakértő” :) ) .

     Reply

     • avatar

      C4nn1b4l

      |

      ezt esetleg nekem is felajánlánád? illetve pár tanácsot elfogadnék DH-ra mert sebzésem van dögivel de t3-on egyszer veszek észre késöbb egy aoe-t és halok :D értem én hogy glass cannon karakter, azért is szeretem de kezd gyanússá válni hogy valami nem oké.

      http://eu.battle.net/d3/en/profile/C4nn1b4l-1818/hero/1330451

      ezek a jelenlegi cuccaim minden tervezés néllkül.. csak ezeket sikerült megszereznem szerencsétlen vagyok droppokkal :)

      Reply

     • avatar

      DriNk

      |

      Braceren fire dmg kene a physical helyett es a nadragon is a posion helyett.
      A Smoke Screent meg valami helyett berakhatnad a Vault melle escape skillnek, sok halaltol ovhat meg foleg a Healing Vapors runaval.
      Passivnak meg a Perfectionist sill segithet sokat.

      Reply

    • avatar

     Messiah

     |

     Ezen nem is tudnék megsértődni, mert a napi 10 óra mellett, ha nagyon akarom 2 órám van kb. játszani, ha meg unom kicsit akkor fél óra. :)

     Reply

     • avatar

      Messiah

      |

      *10 óra munka mellett*. :D

      Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.