Kezdőlap Contest Diablo III – RoS Évfordulós nyereményjáték!

Diablo III – RoS Évfordulós nyereményjáték!

54
0
MEGOSZTÁS

A Diablo III Reaper of Souls 2014. március 25-én jelent meg, így második éves évfordulóját ünnepeljük. A Blizzard ezen alkalomból nyereményjátékot hirdet, melyre egészen április 4-ig lehet jelentkezni! Szerencsére Magyarország is szerepel a résztvevő országok listáján, így mindenképp megéri pályázni! A nyeremények a következők:

A Főnyeremény csomagot 5 nyertes kaphat, ami a következő dolgokból áll:

25 további nyereménycsomag is várja gazdáját, melynek tartalma:

Így összesen 30 nyertes ünnepelheti a RoS születésének második évfordulóját! A részvételhez csak annyit kell tenni, hogy EZT az oldalt megnyitva megadjátok kereszt- majd vezetékneveteket és e-mail címeteket is, ezután a “Submit Entry” feliratú gombra kattintotok. Esélyeiteket tovább növelhetitek, amennyiben követitek a Blizzardot Facebookon, Twitteren és Youtube-on is. Emellett minden pályázó kap 20%-os kuponkódot, amit felhasználhat a Blizzard store-ban!

A nyerteseket 2016 június 30-ig fogják kisorsolni. A diablo3.hu szerkesztősége azt szeretné kérni, hogy ha valamelyikőtök nyer, osszátok meg velünk az örömpillanatot amikor kibontjátok a nyereményeteket és küldjetek erről néhány képet a diablo3.hu szerkesztőségének a dyingsoul@diablo3.hu e-mail címre!

Sok sikert kívánunk minden olvasónknak!