Kezdőlap Egyéb Reflektorfényben a női Nekromanta!

Reflektorfényben a női Nekromanta!

485
0
MEGOSZTÁS

A Pax East-en újabb információk láttak napvilágot a Diablo III legújabb, még fejlesztés alatt lévő kasztjáról a Nekromantáról. A Nekromanta női variánsának felszereléséről több kép is kikerült, ami minden bizonnyal megdobogtatja a legtöbb Diablo rajongó szívét.

Necro csajszi
Necro csajszi

A rendezvényen a Blizzplanet szerkesztőségének volt szerencséje kipróbálni a Nekrót, erejét Greater Riftben is felmérhették. Sajnos a beszámoló szerint mind az inventory, mint a skill panel zárva volt, így nem tudták minden aspektusból megvizsgálni a kasztot csak az éppen aktív képességeket tesztelhették. Ettől függetlenül a következő konzekvenciákat sikerült levonni:

A Nekró egy és kétkezes kaszákat használ kaszt specifikus fegyvereként. A következő képességeket tesztelhették:

Grim Scythe
Grim Scythe

 

Grim Slice – Egy AOE támadás, mely hatalmas kaszát lendít és Essence-t termel. (bal klikk)

Death Nova (Blood Nova)
Death Nova (Blood Nova)

Blood Nova – Essence-be és életerőbe kerülő területi támadás. (jobb klikk)

Devour (Cannibalize)
Devour (Cannibalize)

 

Devour – Azonnali élettöltő képesség, hullákból nyerhetünk életerőt vele. (1-es gomb)

Raise Golem (Blood Golem)
Raise Golem (Blood Golem)

Blood Golem – Azt a célt támadja, melyre a Nekró utasítja, életerőt is képes szívni (a gomb újbóli megnyomásakor) és az ellenfelekre teleportál, ha szükséges. (2-es gomb)

Necro Blood Rush
Necro Blood Rush

Blood Rush – A Nekrót előre teleportálja, keresztülhasítva ellenfelein vagy akár falakon is. Az animáció jellegzetes: vércsíkot hagy maga mögött és mintegy hullából kirajzolódó alakként ölt testet újra a karakter. Hátborzongató.

Leech
Leech

Leech – Egy kör alakú rúnát rajzol a földre és a benne álló ellenfelek átkot kapnak, ezt egy vörös szimbólum jelzi ezt a fejük fölött. A megátkozott ellenfelekre mért támadások töltik a Nekró és csapattársak életét.

Ezek voltak a Blizzplanet által kipróbált képességet, azonban egy interjú során a fejlesztők azt is megerősítették, hogy a jó öreg Bone Spear is szerepelni fog a Nekró repertoárjában.

A beszámoló szerint a Nekróval való játék olyan, mintha egyszerre játszanánk a következő kasztokkal: Witch Doctor,  Barbarian, Demon Hunter, és Crusader. Akik szeretik ezeket a kasztokat, valószínűleg imádni fogják a Nekrót is. A fejlesztők azt is közzétették, hogy a Necromancer skilljei között nem lesznek méreg alapú képességek. Erre azért volt szükség, hogy jobban elkülönüljön a már játékban szereplő Witch Doctortól, másrészt a Vér alapú képességek egész jól kiváltják majd ezeket.

A tartalom a “Rise of the Necromancer pack” néven kerül majd kiadásra és a következőket foglalja magában:

  • A Necromanta karakterosztály.
  • Új játékbeli Pet.
  • Új szárnyak.
  • Két karakter hely.
  • Két táska fül.
  • Portré keret.
  • Zászló minta.

A Nekró személyisége természetesen sötét lesz, így az NPC-kkel folytatott dialógusok hangulata is ezt tükrözi majd. Az is kiderült, hogy új zóna nem érkezik a “Rise of the Necromancer pack”-ban, azonban a 2.6-os javítással érkezik két új zóna Temple of the Firstborn és a Shrouded Moors, melyek ingyenes tartalmakként jelennek meg a játékhoz, új szörnyeket, új küldetéseket és új bounty-kat tartalmaznak majd.
[youtube Lnx54Fpim_U 700 400]

Forrás: Blizzplanet, Battlenet.