Kezdőlap Egyéb Toborzás: Elite Hungarians

Toborzás: Elite Hungarians

1897
0
MEGOSZTÁS

Bizonyára sokan ismeritek a Diablo III Hungary hivatalos klánját az Elite Hungarians-t (ELITE) melynek vezetője szerény személyem (Dyingsoul), jelenlegi officerei pedig Roland007 és PChaos. A klán 2014.03.23-án alakult, azóta minden seasonben aktívan részt vett, több leaderboardos helyezést is elértünk. A klán jelenleg 52 taggal rendelkezik, nemrég esett át egy inaktív szűrési akción így most szeretnénk egy kis vérfrissítést végrehajtani a klánon. A klánban ilyen hivatalos aktív toborzásra 2014.08.24-e óta nem került sor (passzív toborzással bővültünk), azonban a Diablo III játékoslétszáma szerintünk erősen megcsappant, ami persze nem is csoda egy 5 és fél éves játék esetében. Egyre kevesebb az aktív ember a Hungary community-ben is, de alapjáraton a külföldi community-k létszáma is csökkent.

A klán célja egy aktív játékos közösség fenntartása, magyar játékosok Season-ökben való részvételének erősítése. Ehhez megteremtettünk klánon belül olyan platformokat ahol offline vagy online is tudnak kommunikálni a játékosaink, teamspeak csatornák is használhatóak a nagyobb partyzásokhoz. Úgy gondoljuk minden feltétel adott, hogy az aktív játékosok jól érezhessék magukat a klánban. Ezért persze a leendő klántagoknak is tenniük kell és nehéz út áll előttük… Merniük kell nyitni új emberek felé, egy jól összekovácsolódott közösségbe pedig nehéz újként bekerülni és akklimatizálódni.

Felvételi követelmények:

  • Minimum Paragon level 1000. (HC esetében 800-as paragon) /Kalkulátor/
  • Minimum Solo Greater Rift 75 eredmény.
  • Legalább egy class erős ismerete.
  • Teamspeak 3 használata.
  • Jelentkezési lap kitöltése.

Az Elite Hungarians-ba való jelentkezés menete:

  1. Amennyiben jelenleg klánban vagy, azt el kell hagyni.
  2. Ki kell tölteni a klán jelentkezési lapot.
  3. Ez után csak várni kell az invite-ot.

A jelentkezések elbírálása 1-7 nap. Ha ez idő alatt nem kapsz invitálást, az azt jelenti, hogy a jelentkezésedet elutasítottuk.

Ha valaki biztosra szeretne menni és csak akkor hagyná el a klánját, ha a jelentkezését elfogadjuk az először töltse ki a jelentkezési lapot egyéb infók között pedig tüntesse fel azt, hogy jelenleg klánban van.

Szívesen várunk egyéneket, mikroközösségeket (2-6 fő) de akár nagyobb társaságokat is. Nagyobb baráti társaság csatlakozási kérelmével kapcsolatban a lenti elérhetőségeken kereshettek minket.

Kérdés esetén kereshetitek officerünket: Roland007#2370 vagy engem a dyingsoul@diablo3.hu e-mail címen, addig is Tristram kocsmájában várunk minden megfáradt Nephalemet!