Kezdőlap Blizzcon Blizzcon menetrend és Virtual Ticket információk

Blizzcon menetrend és Virtual Ticket információk

355
2
MEGOSZTÁS

Már csak 1 hónap  és végre itt az idei Blizzcon, ennek aprópóján már egy ideje megvásárolhatóak a Virtual Ticketek, melyekhez apránként adagolják, mi minden jár hozzá. Egyelőre annyi derült ki, hogy ingame tartalomként egy Demon Hunter Overwatch skinhez valamint a World of Warcraft Classic 1 hetes béta verziójához juthatnak hozzá a ticket tulajdonosok, a szokásos stream nézési lehetőségeken kívül. A tavalyi évhez képest 10 dollárral ill. 10 euróval drágult az ár, így most 40 dollárba/40 euróba kerül a virtuális jegy. A Blizzard nem volt rest, és már az idei Blizzcon menetrendjét is kitette a hivatalos site-ra.

 

 

 

A Diablo-rajongókat leginkább a  közvetlen megnyító utáni Whats Next on Diablo panel izgathatja, hisz évről évre a legnagyobb bejelentéseit általában ekkor jelentik be.

Nagyon reménykedem benne (de azért nem ülök fel a hypevonatra) , hogy egy új Diablo-játékot, vagy egy Diablo 3 kiegészítőt (nem karakter DLC-t) jelentenek be, nem pedig az eddig pletykaszinten felmerülő a jövőben Netflixen futó animációs sorozatot. Szó mi szó, utóbbinak is örülnék, de őszintén szólva, 6 év után jó lenne valami újjal is előállni Diablo fronton, már ami a Blizzard videójáték palettáját illeti.

Ti mit vártok idén a Blizzcontól?

Forrás:

https://blizzcon.com/en-us/