Blizzport: Demon Hunter videó

Aleph . Hírek 549

Megjelent a Blizzport Demon Hunteres skill összefoglalója. A készítők a Diablo3.hu-nak külön köszönik, hogy eljuttatják a közösséghez a videóikat. Megtesszük, amit lehet. Diablo 3 Hungary Youtube csatornáján ezt és a többi skill videót is megtaláljátok.

Comments (32)

 • avatar

  Nomad

  |

  [reply]@Tristram (#31):[/reply]Én is épp ezt akartam írni, hogy inkább egy videót rakajank fel, mint ugyanazt a skillt végignézzük 1000szer. Semmi járkálás meg ilyesmi… Ez a lényege, de szerintem kimaradhatott volna.

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  Szerintem nagy marhaság ez a rakétás dolog. A skillek egy részét már ismerjük, amiket meg még nem, azok között is név alapján egyiknek sincs köze rakétákhoz. De, ha netán van is egy ilyen képesség (kétlem), akkor is elég nagy hülyeségnek tűnik, hogy egy passzív képesség csak annyit tudjon, mint egy bármelyik vakarcs szörnyből kieső rúna. Nehogy már egy ilyen szarért kelljen 24 szintet güriznem… Szerintem itt inkább valami félrefordításról lesz szó. Kezdjük azzal, hogy az a francia illető, miért nem tette közzé angolul a leírásokat, miért csak a saját nyelvére lefordítva? Ennyire fél attól, hogy az oldalát elözönlik a külföldiek, és majd ott hálálkodnak neki? Meg még sok másik sebből is vérzik a dolog, de azokat már leírtátok előttem. Én ezt a “Ballistics” képességet úgy tudnám ezek után elképzelni, hogy X% sebzést ad a (rakéta helyett) robbanós képességekhez, mint “Bola Shot”, “Grenades”, “Cluster Arrow” és társai. Így már tényleg nagyobb lenne a haszna, mint egy szaros rúnának. Az pedig, hogy wiki-re is felkerült, szerintem nem jelent semmit. Elég hozzá egy pár szavaz blue post, miszerint hülyeség, és ugyanilyen gyorsan le is kerül onnét.

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  lol de akkor már lehetne enginer a neve vagy lakatos vagy tudja a vihar. de így az egész dh image kuka. bejelentő vidi tök jó hangulatot csinált mikor fehér szeme pirosra változott mikor démonok feltüntek és a hangja is úgy lett mérgesebb. az ember ahogy nézte azt feltételezte hogy varázs használó csak a távolsági fegyóra támaszkodva. de így…..
  bombázás….vicc. ez sztem trollkodás mert ha nem a meglévő dh kedvelők zöme sztem kiakad.
  arról nem is beszélve hogy ha megnézed barbár passzívokat jó néhány passzív 2x szerepel úgy hgoy 3 lehetséges passzívod lehet kint, ergo kevés ember fogja mind2öt kivenni pl health globe arról nem is beszélve hogy a magasabb szintű gyengébb -.-

  most hogy végig olvastam mind. azért kicsit érdekes hogy wizard kapott attack speedet. meg olyan skill hogy +20% dmg-ért rád +20%al többet sebeznek. más karik nem kaptak ilyen kemény megkötést dmg boostra. wd hp passzívot nem kap. dh meg full hatred-re kap futásra sebességet tehát nem harcba kapod meg, úgy meg értelmetlen. szal ez így összességében zavaros.

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Bizonyára megoldják, hogy ne páncélököl hatása legyen, hanem “mágikus”… :)
  Egyébként valahol olvastam, hogy a wizard Arcane torrent skilljének is lesz hőkövetős verziója, szóval a zuhogó mini meteorok vagy fénysugarak célpontot választanak és abba csapódnak.
  Megmondták előre, hogy a kaszt tele van kütyükkel /gadgets/, na hát ez egy ilyen lesz. :D

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Emiatt a fórum miatt átírták a Diablowikit, szóval elég komoly a dolog… O_o

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  hát ha traiteket 3as szintre írogat és skilleket hagy le akkor nagyon troll gyanús…és sztem nem követne el olyan hibát a blizz hogy rakétavetősdit csinálna a dio3ban. törné a dh hangulatát. jó hogynem “summon harckocsi” skillt ír -.-

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Itt:

  http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?t=806462

  Az egyik francia újságíró ahelyett, hogy játszott volna, azzal töltötte az időt, hogy kijegyzetelt minden skillt és trait leírást. Megjegyzem elég pontatlan, pl. a Witch Doctornál még aktív skilleket hagy ki, vagy pl. ugyanitt traiteket említ 3-as szintűnek, mikor csak 10-estől kapod az első slotot. A többi kasztnál pontosabbnak tűnik a dolog.

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  heh? rakéta? hol olvastál ilyet?

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Démon vadász trait
  Ballistics (level 24): Increases damage dealt by rockets (TL’s Note: … what??) by 100%. The rocket effect is provided by certain runestones.
  Ballisztika (24-es szint): Növeli a rakéták okozta sebzést 100%-al. Bizonyos rúna okozza valamelyik skillben.
  Na, hát erre kíváncsi vagyok! :D

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@Tristram (#22):[/reply]teljesen 1et értek. amúgy a kémiai robbantást csak azért dobtam fel mert a puskaporig jutottak.
  eleve a dh szeme és a színváltozás démonok jelenlétében sejtet hogy nem technikán alapul a repertoárja :D

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  No, másfél-két év után ismét bejelentkeztem, csupán azért, hogy megvédjem a Demon Hunter-t. :) Nem kell aggódni, nem lesz itt semmi puskapor/kémiai cucc, itt tömény mágiáról van szó. Szerintem. Elég csak az alap lövésére gondolni, hogy vajon miként tölt újra… A bemutató videójában, amikor megvédi a leányzót a gonosz, csúnya arcú szörnyek hordájától, 2:08-nál a háta mögé ugorva, és megsorozva leterít egy melák példányt közülük. Na, mikor az földet ér, látszik, hogy a hátából meredező nyilak áttetszőek! Kétlem, hogy ez véletlen, mert józan paraszti ésszel belegondolva, egy ilyen effektet nehezebb megvalósítani, mint egy sima, hagyományos nyílvesszőt. De, ha belegondoltok, az összes (eddig látott) képessége olyan, amit valamilyen mágia nélkül nem lehetne “működtetni”. Miért pont a gránátok lennének kivételek? Amúgy nem tudom, észrevettétek-e, de a fenti videóban 2:02-nél, mikor eldob három gránátot, az egyik balra lepattog a hídról, és a mélybe vész. Tetszetős. :) A karakter komolytalanságát tekintve, ha arányaiban nézve annyi energiát fektettek bele, mint a bemutató videójában, akkor ez lesz az egyik legjobb kaszt. Wizard/Monk videó határozottan gagyi a Demon Hunter-éhez képest. Ja, és azt nem mondanám, hogy elfogultságomban védem ennyire, mert úgy tudott meggyőzni, hogy eddig egyik játékban sem szerettem a távolsági harcosokat (varázslók még elmentek, de az ilyen lövöldözős fajták mindig hidegen hagytak).

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@Dzsi24 (#20):[/reply]tekintve az animációt meg a rúnákat elképzelhető hogy lesz ilyen hatása. de eddig úgy tudom a spell sebzése pattog tovább

  Reply

 • avatar

  Dzsi24

  |

  ezaz Entangling shot ami össze láncolja a mobokat,elképzelhetö h ha pl összelancolok 3 mobot,és meglövöm az elsöt,akkor a sebzodes szettoszlik az összelancoltak között,vagy vlami hasonlo hatása lehet?

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  [reply]@gelencser (#18):[/reply]Igazából nem nagyon volt még erről szó! Az biztos, hogy a zombi kutyák halálukig harcolnak, hacsak előbb fel nem robbantod őket. Korábban egyesével lehetett őket idézni, de most olvastam egy bétás beszámolót ami szerint most már hármasával idézi őket a WD.

  Elméletben szerintem semmi sem zárja ki, hogy a zombi kutyák mellé fétis sereget vagy Gargantuant idézz. A Fetish Army egészen biztosan időlimites lesz, ha lejár az adott idő, eltűnnek a fétishek. A Gargantuanról semmit sem tudni, csak azt hogy óriási, jeti szerű, de hogy meddig marad vagy mire képes, azt nem tudni sajnos.

  Reply

 • avatar

  gelencser

  |

  [reply]@Nabunaid (#14):[/reply]Köszi a válaszokat!
  Amúgy a WD-nek az idézős skilljei hogy működnek? Értem ez alatt, hogy egyszerre az összeset tudod idézni, illetve hogy addig maradnak veled, amíg el nem fogy a life-juk, vagy van egy bizonyos időintervallum, ami ha lejár elpusztulnak?

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@Nabunaid (#16):[/reply]de feltűnt hogy lóg vmi a kezében de én azt bélnek gondoltam :D

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  [reply]@Isual (#12):[/reply]A Nekróval azt volt a gondom, hogy vagy varázslót csináltam belőle és akkor bone spear, bone spirit vagy poison nova, vagy idézős karaktert de akkor arra vártam messze hátul, hogy a petek szétkapják az ellent. Namost az előbbihez jobb volt a sorceress, az utóbbi meg egyáltalán nem jött be, egy idő után unalomba fulladt.
  Most pedig itt a WD ami ugyan idéz, de ezt támadólag és nem passzívan teszi, mellette pedig meghatározóbb a támadó varázslatok tömkelege. Hogy ezek nem egyszerű villám-jég-tűz stb. támadások hanem békák, sáskák, denevérek, pókok, zombik szóval ez csak még vonzóbbá teszik. Nem tudom figyeltétek-e, hogy az utolsó, a bétás videóban a WD kezében egy kígyó van? :D

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@csinovnyik (#5):[/reply]dh küllemre assasin ha d2-öt vesszük alapul. skilleket és stílus leginkább amazon és trap assára hasonlít. szal nem tom mi gondotok a dh-val. a dh cigánykerekezése majdnem olyan mint a wiz teleportja és azt is kb hasonló módon spamolják. (személy szerint teljesen elvoltam ragadtatva hogy assasin átkerült csak szétbontva és más formában, ez volt a kedvenc klasszom (utána pala)
  monk skilleket tekintve az meg martial arts assától örökölte (harc művész harcmodor és skilleknél 3ütéssel boostolja ki a max dmg a skillből)

  nekem barbárom nem volt csak max lvl8as nagyobb nem. nem vonz a tukó lét hogy “tudok ütni és még nagyobbat ütni” szóval ízlések és pofonok.
  wd is pont olyan mint a necro. gonosz halál mágiát használó varázsló megmentette a világot. CSONTVÁZAKKAL ÉS FELÉLESZTETT DÉMONOKKAL. necrot szerettem de mikor megláttam kiakadtam.
  ha voodo bohóc fáj akkor gondolj bele, ha barbárnak elég csak 1 kalapács és utána még diablot is szögnek nézte akkor ő is bőven elég lesz

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  [reply]@gelencser (#11):[/reply]Először is akkor szia, légy üdvözölve! :)
  Másodszor erős ellenfél ellen pedig mindent bevetnék, amim van, hiszen a cooldown miatt muszáj lesz mindent használni, ez is a skill rendszer átalakításának a lényege.
  De Te gondolom az egy ellenfél elleni erős sebzésre lennél kiváncsi, akkor a
  Sacrifice-t és a Firebombot ajánlanám, esetleg a Poison Dart-ot, ez utóbbi ugyan alapskill, de jó rúnával olyan mint a géppuska… :)
  Nem szabad lebecsülni a DoT-os skilleket sem, mint a Haunt, Acid Clouds, Locust Swarm vagy Parasite. Az erősebb idézős skilljeiről nem sokat tudni, így talán szóba jöhet a Spirit Barrage vagy a Fetish Army.

  A Wall of Zombie is jó lehet, elvégre nagyon magas szintű és úgy működik, mint a tűzfal azzal a különbséggel, hogy nem engedi át az ellenfelet.

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@gelencser (#11):[/reply]minden ami sebez és/vagy cc-zi. nincs olyan skill ami csak boss-ra. sőt ha elég ügyes és kitartó vagy akár alap ütéssel is leölheted. meg kevés skillt ismerünk biztosra (mindenféle forrásból összetákolt listát alapul venni kár)

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  [author]Nabunaid (#10):[/author] [quote]A Witch Doctor egy támadó jellegű, petes karakter és már most jobban tetszik mint a Nekró valaha…[/quote]

  Ez fájt…. :(
  (Persze ízlések és pofonok… A WD nekem nagy pofon volt a D3-tól… a Necro “helyett”…pfajj)

  Reply

 • avatar

  gelencser

  |

  Sziasztok! Először is szeretnék üdvözölni mindenkit, új tag vagyok, most regisztráltam!
  Másodszor felmerült bennem egy kérdés, hátha tudtok rá választ adni: A WD-nél szerintetek melyek azok a skillek, amelyek fő szörnyek ellen is megállják a helyüket? Lehet ostoba kérdés, de ahogy elnéztem a skill repertoárját, nem nagyon láttam ilyet, de lehet elkerülte a figyelmem, akkor elnézést. Köszi a válaszokat!

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  [reply]@phantom1 (#7):[/reply]Ha megnézzük, mind az 5 karakter játékmenete teljesen más, a leírások alapján a játékélmény is teljesen eltérő. Egészen biztos, hogy a Witch Doctor lesz a fő karakterem amit a Wizard és Barbár/Démon vadász követ majd. A Witch Doctor egy támadó jellegű, petes karakter és már most jobban tetszik mint a Nekró valaha…
  Egyébként nagyon jól rakták össze a Diablo 3-at, ha az első 5 karakterből 4 annyira bejön, hogy választani sem nagyon tud az ember. Nekem egyelőre a videók alapján a Szerzetes nem tetszik, ez a kung-fu izé, nagyon nem illik egy hack&slash képbe, aztán ki tudja, lehet, hogy kedvenc karakter lesz! :) Gondolkodjunk pozitívan! ;)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Nabunaid (#6):[/reply]Gondolom a blizz ebbe a karakterbe vezette be azt a kis zsivány vért ami benne is van, és így előfordulhat hogy közelharcban sokáig nem állja meg a helyét, na ezért kell sokszor gyorsan helyet változtatnia. :)
  Én a multi shoton vidultam fel, bár ennek wowos élményei vannak.
  Elég kis karakter lesz, főleg ha a ember ésszel fogja használni a képességeit, és jól kombinál.
  Leláncolom a tömeget, alájuk a tüskecsapda, és messziről mehet az önfeledt multi shot, na ezt éljétek túl ti kis démonkák :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Jerevinan (#4):[/reply]Valamilyen kémiai összetvőjű anyagra tippelek. A robbanáshoz ahogy mondod, nem kötelező a puskapor megléte.

  Reply

 • avatar

  phantom1

  |

  [author]csinovnyik (#5):[/author][quote]Nekem a Demon Hunter jön be a legkevésbé a d3 karakterei közül, … valahogy ez az egész karakter komolytalan, számomra. [/quote]

  Egyet értek! Nálam két olyan kaszt van amit vagy egyáltalán nem, vagy csak legutóljára fogok kipróbálni, mégpedig a Demon Hunter és a Witch Doctor.
  A Demon Hunter stílusa szimplán nem jön be, a Witch Doctor meg szerintem egyszerűen nem ide való. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy Voodoo-bohóc menti meg a világot a démoni hordáktól.

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Nekem egyre jobban tetszik! :P
  Mindig kényelmes, mágus karakterem volt, de nagyon szeretem a Démon vadász fifikás, ritmikus játékmenetét. Valahogy olyan érzésem van, mintha pimasz módon mindig megmutatná magát az ellenfeleknek, aztán felnevet és már ott sincs, aki pedig követni akarja az csúnyán ráfarag. Hihetetlen nagy ötletnek tartom a láncolós skilljét és tetszik a cigánykerekezése is. A kérdés, hogy miért tudja egymásutánban ilyen gyorsan használni? Mert így nagyon kilóg a többi kaszt helyváltoztató képességéhez képest. Úgy el tudnám képzelni, hogy miután aktiváltad, mondjuk 5 másodpercen belül használhatod ahányszor akarod, de csak adott távolságon belül. Mármint, hogy egy körön belül, nem pedig egy irányba.

  Reply

 • avatar

  csinovnyik

  |

  Nekem a Demon Hunter jön be a legkevésbé a d3 karakterei közül, úgy hogy d2-ben szinte csak amazonnal toltam, de még dió egyben is sokat íjászkodtam. A dual cross bow szerintem nevetséges, a gránát sem tetszik, meg nem tudom, valahogy ez az egész karakter komolytalan, számomra. A többi kari viszont nagyon tetszik, még nem sikerült választanom. Ajj csak jelenne már meg!

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  nem akarok elszomorítani senkit de nem feltétlen kell robbantáshoz puskapor, ebből kifolyólag ha nem is mágia alapú akkor is megállja a helyét, meg dh-ról van szó és ha jobban megnézed van némi démoni vér is benne (legalább is ezt a képet próbálta kelteni a blizz) így mágia alapú, cluster arrow is sima nyílpuska lövedékből 8 ágyúnak elegendő kis gránát lesz belőle.
  személy szerint utálom a gránátot trapassára emlékeztet amit piszok mód gyűlöltem és a régi skillpontos rendszerben fix hogy nem húztam volna csak ha kellett volna

  Reply

 • avatar

  Foxi

  |

  [reply]@cdledx (#2):[/reply]biztos valami mágia, mert a puskaport ha jól tudom nem találták fel a diablo világában. ez szerintem olyasmi mint ami az assassin skillje volt, amikor dobált valamit, és az robbant.

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  Én inkább arra lennék kíváncsi hogy a gránátok mechanikus vagy valami démoni mágia alapján készültek, mert ha nem a technikához van köze, akkor a mágia egyik fajtája tehát beleillik a képbe.
  Ha valaki tudja írja meg!

  Reply

 • avatar

  killahsting

  |

  A gránát valahogy nem illik bele a diablo világába szerintem.
  Ha már a puskákat kihagyták(szerencsére..).

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.