Kezdőlap Egyéb Játékoslét-kutatás 2019.

Játékoslét-kutatás 2019.

285
0
MEGOSZTÁS

Üdvözlet minden Kedves Olvasónak!

Ismételten segítségeteket kérjük, ugyanis már évek óta segítjük a Játékoslét Kutatóközpont munkáját. Idén is jelentkeztek egy kérdőívvel, melyet szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek, mivel már csak néhány nap van a kutatás zárásáig. Át is adom a szót Fromann Richárdnak, a projekt vezetőjének:

“Kedves Játékos!

Te most a VIDEOJÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont – GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közös – 9. kérdőíve “előtt állsz”.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 8 év során több mint 60.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon! Fontos tudni, hogy bár a Kutatás célcsoportja a magyar videojátékosok teljes köre, de a fő fókusz elsősorban a multiplayer, többszereplős játékokkal játszó gamereken van, ezért a kérdőív összeállítása és kérdései is ennek megfelelően kerültek súlyozásra. A már 9. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8 A 2018. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.7 A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat vagy választhatóan ezzel egyenértékű Media Markt ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Összesen 1 db 200 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 60.000 forint értékű MediaMarkt utalványt és 4 db 50 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 15.000 forint értékű MedaiMarkt utalványt nyerhetsz. A kérdőív kitöltése 2020 február 29-én zárul, és a sorsolás 2020. március 1-jén lesz.

További jó játékot kívánva:

Dr. Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője)”

 

Forrás: