Kezdőlap Kutatás 10. Játékoslét-kutatás

10. Játékoslét-kutatás

213
0
MEGOSZTÁS

Üdvözlet minden Kedves Olvasónak!

Ismételten segítségeteket kérjük, ugyanis már évek óta segítjük a Játékoslét Kutatóközpont munkáját. Idén is jelentkeztek egy kérdőívvel, melyet szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek, mivel már csak néhány nap van a kutatás zárásáig. Át is adom a szót Fromann Richárdnak, a projekt vezetőjének:

 

 

 

“Kedves Játékosok!

 

A JátékosLét Kutatóközpont – a GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közösen – 2020. december 30-án elindította (https://www.gamestar.hu/extralife/mar-10-eve-kutatjuk-hogy-milyenek-a-magyar-jatekosok-segits-iden-is-288666.html) a 10. országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást.

 

A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat vagy választhatóan ezzel egyenértékű Media Markt ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Összesen 1 db 200 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 60.000 forint értékű MediaMarkt utalványt és 4 db 50 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 15.000 forint értékű MediaMarkt utalványt nyerhetsz.

 

Kapcsolódó jó hír, hogy a 9. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.8), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

 

Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 9 év során több mint 70.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

 

Ha a 10. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) szívesen részt veszel, kattints az alábbi linkre.

 

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1103891621/

 

Köszönettel:

 

Dr. Fromann Richárd

 

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője

richard.fromann@gmail.com

www.jatekoslet.hu

www.netcogame.com

 

Forrás: