Kezdőlap Hírek Játékoslét Kutatás 2018.

Játékoslét Kutatás 2018.

297
0
MEGOSZTÁS

Üdvözlet minden Kedves Olvasónak!

Ismételten segítségeteket kérjük, ugyanis már évek óta segítjük a Játékoslét Kutatóközpont munkáját. Idén is jelentkeztek egy kérdőívvel, melyet szeretnénk, ha minél többen kitöltenétek, mivel már csak két nap van a kutatás zárásáig. Át is adom a szót Fromann Richárdnak, a projekt vezetőjének:

 

“Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont – a GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közösen – 2018. december 30-án elindította (https://www.gamestar.hu/extralife/8-jatekoslet-kutatas-257682.html) a 8. országos videojátékos felmérését, a JátékosLét Kutatást.

A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Ebből 1 db 200 dollár és 4 db 50 dollár értékű utalványt nyerhetsz (az előző évi felmérés nyerteséről itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.74).

Kapcsolódó jó hír, hogy a 7. JátékosLét kérdőív eredményeit feldolgoztuk, amelyet közzétettünk a JátékosLét portálon (http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.6), és további kapcsolódó érdekességeket a JátékosLét Facebook oldalain (www.facebook.com/jatekkutatas, www.facebook.com/jatekoslet) olvashatsz.

Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 7 év során több mint 50.000 játékos kapcsolódott be a Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a videojátékok pozitív megítélése sokat javuljon!

Ha a 8. JátékosLét kérdőív kitöltésében (is) szívesen részt veszel, kattints az alábbi linkre.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1021939796

Köszönettel:

Dr. Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője

richard.fromann@gmail.com

www.jatekoslet.hu

www.netcogame.com”

 

Forrás: