Kezdőlap Hírek Magic Find, avagy az élősködés hajnala?

Magic Find, avagy az élősködés hajnala?

10
0
MEGOSZTÁS

A bulváros nyitány után lássuk is miről van szó röviden: ha csapatban játszol, akkor minden olyan mobbol kaphatsz lootot, aminek a megölésénél jelen voltál. Ez jelentheti azt, hogy semmit nem kapsz, csak goldot vagy akár kieshet a játék legértékesebb tárgya. Ez mindenkinek teljesen a “magánügye” mert az a loot ami neked esik, az másnak egyáltalán nem látszik. Továbbá az összes módosító, ami érinti a drop rated  – az csak Rád vonatkozik.

Tehát amikor csapatban játszol, akkor elméletben megteheted, hogy a 3 fős pusztítókat követed és a magas magic find értékedet kihasználva sokkal több és értékes lootot gyűjtesz, amíg a többiek vágják előtted a tömeget. Elméletben ennek fel kell tűnnie a többieknek, mert túlságosan alacsony lesz a sebzésed egyéb tulajdonságod. De ha ügyes vagy, semmi nem akadályoz meg abban, hogy jóval nagyobbat harapjál ki a közös tortából, mások véres verítéke árán.

Itt jön a csavar: ugye aki több lootot visz az több USD-t visz. A kiesett tárgyak egy része egy az egyben real money-ban mérhető értéket fog képviselni ezért, aki ügyesen fogja kihasználni társait és elleplezni kevésbé erős karakterét a többiek elől: az több USD-t kaszál a nap végén. A nap kérdése a kékek és a törés után, ne felejtsétek el leadni a voksot!

all players sit intop of each other and you throw large portion of gold on the ground who auto-picks it?
Bashiok: Gold drops are just like item drops: per-player. The gold that drops for you, drops for you. The gold that drops for your buddy, is for your buddy. There’s no sharing or splitting when you pick it up. And if you have some +gold find stats on, you’re going to get more gold than someone in your party who doesn’t.
Do you only see the drops that are for you? Or will I wind up running over other peoples stuff trying to pick it up?
Bashiok: You only see items that you can pick up. Whether that’s your individual drops, or items someone else threw down that everyone can see.

So it’s similar to WoW whoever the 1st person is to engage the enemy, they get the loot? Or maybe whoever does the most damage to an enemy? Or last hit on an enemy?
Bashiok: No, everyone gets their own individual drops. We kill an enemy and you may get 5 gold while I get a legendary sword. Drops are individual for every player. The game only requires proximity to the dying enemy to be considered for a loot drop.

Like, does playing solo give you the exact same chance at gold and magical items that playing with a group does?
Bashiok: Yes, it’s exactly the same.

And my Gold Find and/or Magic Find gear has NO EFFECT on anyone else in a party?
Bashiok: Correct. Each person affects their own drops.

(aka – Why should we bother playing in a group?)
Bashiok: Because your kill rate goes up. Despite the difficulty increase you simply kill stuff way faster in a group. More ‘drops per hour’ means you want to be in a group.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Forrás: diablo.incgamers.com