Kezdőlap Hírek Hírek tűzijáték elé

Hírek tűzijáték elé

0
0
MEGOSZTÁS

Röviden összefoglalnám az elmúlt nap fontosabb, kevésbé fontosabb híreit. Nagyrészt diablo.incgamers-ről tallóztam, de megkímélve Titeket és nem utolsó sorban magamat a hosszú fluxi szájmenéstől, csak pár pontban gyűjtöttem ki a lényeget. Kék és a kép a tovább után ínyenceknek.

  • Hadd kezdjem rögtön a legfontosabbal: FS!-en megnézhetitek milyen lányok is szórakoztatták a Günthert és Josefet a Gamescomon.
  • Ha végre eljön a várva-várt béta és még kulcsot is kaptál: ezt a képet fogod látni az accodon. Nem fake, eredeti Blizzard.
  • Jön az új Diablo 3 hivatalos oldal, fórum. Posztolni csak élő Battle.net accounttal lehetséges. Ezért vigyázni kell, csak óvatosan az RMAH anyázással.
  • Tökéletesen fölösleges, high end gear fikázó poszt. De azért tudjatok róla, hogy a Blizzard a kínai népviseletből merített ihletet.
  • Visszatér a Windforce, nem lesz SC2-hez hasonlító challange mód, de lesz rengeteg achievement és díjazni fogja a játék a speed runt, a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy ne forduljon Diablo 2-es farmolásba a high end és ha Wowot és az SC2-őt képes a gépünk jó minőségben futtatni, akkor a Diablo 3-al sem lesz gondja. -Derül ki mindez ebből az interjúból.
  • Hosszú és érzelmes cikk a hardcore életérzésről, nem csak hardcore embereknek.

does this mean forums before beta perhaps?!
Bashiok: Most indubitably. They’ll require an active WoW or SC2 license to post, though, since there won’t be a Diablo III beta license yet.
We won’t allow “classic” Battle.net keys. I think that was probably obvious, though.

Why wouldn’t you put in a restriction on just having a B.net ID? Why require other games?
Bashiok: We have a concept of high-level Battle.net accounts, but there’s no such thing as an account-wide ID, so to allow people to post we have to have some kind of attachment to a product.

One, because we want there to be some way to actually have a punishment mean something if they’re suspended/banned from the forums they can’t just make a new Battle.net account and keep breaking whatever rules they want to, but second so we actually have an identity to display which they create in either StarCraft II or World of Warcraft.

How about when the beta is finally out. Will you then lock it down to D3 Beta users only?
Bashiok: No, because there’s only a limited number of people that are going to get into the beta and we want people to be able to talk about the game assuming they won’t have a game license until they can buy it.

We will have specific beta forums where only people with beta licenses can post, though.

…We’re planning to leave this forum open until release of the game for those that don’t own WoW or SC2.

Forrás: