Kezdőlap Hírek Artisan bemutató

Artisan bemutató

43
0
MEGOSZTÁS

A mai nappal frissült a hivatalos oldal, amire felkerültek az Artisanok bemutatói. Mindhárom Artisan oldalán 3 fül közül lehet választani, egy alap bemutatás amiben leírja, hogy mi célt szolgál az adott Artisan, egy recept lista, ami az adott Artisan receptjeit mutatja be, és harmadikként pedig a Progression fül, ahol tételesen le van listázva hogy melyik szinten, mit tudunk legyártatni, és mibe kerül a következő szint megvétele.

Forrás: battle.net

Blacksmith:
A kovácsot a szokásos két dologra tudjuk használni, tárgyak gyártására, és javításra.
A maximumra húzása 63900 gold-ba kerül, plusz a járulékos material költségek.

Mystic:
Ő fogja a felszerelésünket, megbűvölni, aminek hatására, a tárgyaink különböző bónuszokat fognak kapni.
A maximumra húzása 63900 gold-ba kerül, plusz a járulékos material költségek.

Jeweler:
Az ékszerésznél tudjuk majd, a fejleszteni az ékköveinket,  egységesen 3 kisebb típusú kőből kapunk 1 nagyobbat.  A felszerelésünkből is ő fogja eltávolítani az ékköveket, amik az eltávolítás után sem semmisülnek meg. Még egy funkciója lesz az pedig a foglalat készítés a tárgyakba, erről túl sok információt nem találtam hogy mennyibe fog kerülni, a fül szöveg is csak annyit ír, hogy aranyért fejébe szinte minden  shields, helms, belts, vagy pants, típusú tárgyba tud foglalatot helyezni.
A maximumra húzása 46000 gold-ba kerül, plusz a járulékos material költségek.

Összesen a három Artisan 173800 goldba fog kerülni, amit ugyebár elég lesz egyszer felhúzni, a közös láda miatt, plusz a Hc karakterek esete is.