Marketing, csapó 1

Hamu . Béta, Videó 661

Közeledik a megjelenés, és a Blizzard marketingkampánya dob még egy lapáttal, az amúgy is magas hype-ra.
Itt az első class bemutató videó amiben a Demon Huntert mutatja be.

Egy kis nosztalgia a tovább után, a 2010-es Blizzconon leadott Demon Hunter videóval.

Comments (75)

 • avatar

  At3sz

  |

  A klonkúzió lemaradt:
  Valszeg a blizzárd se ennek az alapján csinálta, vagy ők is ennyire buták mint mi, hogy nem is ismernek mindenféle keleti harcművészeti technikát. Vagy tényleg ebből jött az ötlet, ki tudja.De valóban kicsit furcsa a dolog.

  (bocs a 2 üzenet közti időért, dolgozom :P)

  Reply

 • avatar

  At3sz

  |

  [reply]@CooLMaSTeR (#45):[/reply]egy gyors 1 perces keresgélés a googlen, mert hülyének éreztem magam, hogy semmit sem tudok erről az “aranyharangról” és ezt találtam!
  “ARANYHARANG /„vasruha” vagy „eleven páncél”. – /Kínai/ módszer, amely mintegy lehetővé teszi az emberi test számára az ütések és az egyéb külső fizikai behatások elviselését. Az egyik legtitkosabb és legmisztikusabb KUNG FU metodika, melynek elsajátításához több évtizedre van szükség. Az aranyharang mesterei képesek eltűrni bármekkora ütéseket; botokat és köveket törhetnek szét a fejükön vagy a törzsükön, anélkül hogy különösebben megsérülnének.”

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  [reply]@CooLMaSTeR (#47):[/reply]bocs nem tudtam hogy saolin monk vagy :P de akkor is nekem csak diablo 1 hellfire ben tetszett a monk :P

  Reply

 • avatar

  CooLMaSTeR

  |

  [reply]@jadi.richard (#46):[/reply]A Blizzard spell is kurva hülyén néz ki ennyi erővel szóval ez merőben szubjektív, de addig amíg “fém harangnak” hívjátok az aranyharangot addig fingotok sincs a kifejezésről, ez tény.

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  [reply]@CooLMaSTeR (#45):[/reply]nem mond és akkor is hülyén néz ki hogy le esik egy nagy harang az meggörbül egy sec alatt és egy lökés hullámot csinál és utána eltűnik….

  Reply

 • avatar

  CooLMaSTeR

  |

  “És tényleg a harangot nem mondtam. De mi az már!!!XD Lehull egy hatalmas fémharang az égből….meglepődtem rajta mikor használtam…”

  Ne legyetek már ennyire buták, itt tényleg senkinek nem mond semmit az a keleti harművészetekből ismerős kifejezés, hogy aranyharang?

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Hát nekem továbbra is ő lesz az utolsó amit kipróbálok. Ezek a hatalmas bogyók meg fekete lyukak amik abból a számszeríjból kijönnek… Meg rögtön 2-vel a kézben. Ennél borzasztóbb már csak a Monk harangja. Szegény egyszerű kis agyam ezeket már nem képes befogadni :) De remélem a ranger fanoknak beváltja a hozzáfűzött reményeket.

  A rajzos intró viszont tetszik.

  Reply

 • avatar

  At3sz

  |

  [reply]@jadi.richard (#42):[/reply]Hát ebben az esetben meg végképp WD rulessss!

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  [reply]@At3sz (#39):[/reply]A WD-nek nincs gyenge sebzése ha a poison dartot használod rúnával úgy hogy gyorsan köpjön 3 mat egy támadásból és a soul harvestel bestackeled 5 re akkor pl nekem 60 föllöti DPS-em volt WD-vel ! A barbárommal meg csak 41,71 most ! Pedig tele van strenght cuccokkal és van 2 rare mighty weaponja is

  Reply

 • avatar

  Delonius

  |

  Tényleg fura elsőre ahogy a monk elrakja a fegyvert, de egy pörgősebb csata hevében ilyeneket nem néz az ember. A monk talán egyik nagy hibája hogy a leggyengébb AOE-ben. Spirit generáló skillekkel persze tud aoe-zni de az nem az igazi. Spirithasználó skilljei meg vagy nagyon kis területre hatnak, vagy nagyon sok spiritet használnak. Érezni rajta hogy erősen support class.

  Multiban viszont igenis élvezetes. 2barbár az fura mert egymás elől ölik le a mobokat. Ezzel szemben egy monk jobban tud asszisztálni 1 barbárhoz. Amíg a barbár megy előre, a monk a háta mögül tudja osztani az áldást. Coopban ahogy azt én elképzelem, leginkább arra lesz jó hogy megvédje a ranged classokat a közelharcos moboktól, míg azok meg spammelik az aoe-t.

  A monkkal szerintem az is nagy baj bétában, hogy míg a többi classból nagyon jó skill setupokat össze lehet hozni, a monk skillkombinációi nem igazán jók az elején. Ha lesz serenity, sanctuary, mystic ally, cyclone strike, sevensided strike mindjárt más lesz a játékélmény azt hiszem. Meg érdekes koncepció a kiteoló közelharcos. Szerintem a monk a másik a dh mellett akinél a későbbi játék során jönnek ki igazán az előnyök.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@s3r14L (#38):[/reply]Nah beloggoltam neked megnézni a boxeroknál is mert abban nemvoltam biztos,de sajnos még akkor is elveszik a grafikáját a fegyvernek,és pusztakézzel üt(nem szembetűnő boxernál mondjuk) :( dehát ez még csak béta,de ha igymarad az elég semmilyen lesz. :/
  Menynire ritkán,hát akermelyik mobbol eshet x%ékkal szal pont ez a szép benne,vagy akár egy fahordobol is eshet.

  Reply

 • avatar

  At3sz

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#31):[/reply]Szerintem túl könnyű lesz játszani a DHval. Nem is az ereje miatt, hanem az imba CC escape skillek miatt. De majd kiderül.
  A WD gyenge sebzéséről meg csak annyit, hogy őt inkább “dot” szerű sebzéssel akarták ellátni, nem pedig nagy lövésekkel. És ebből is a legtöbb területre ható skill. Szal lehet hogy nem lő akkorát mint egy DH, de azt a kisebbet beleengedi több targetbe is és ezeken a skilleken rövid a CD is.
  1 szó mint 100, teljesen máshogy kell a 2 karit játszani szerintem. Nem is szabad őket összehasonlítani.

  Reply

 • avatar

  s3r14L

  |

  Sziasztok !

  Csak live stream-ből meg videókból ismerem a játékot, béta kulcs nem jutott.
  Többen is írtátok, hogy a monk nevetséges, mert akkoris puszta kézzel harcol ha kardok vannak nála. A kérdéseim a bétázókhoz szólnak leginkább:
  Ha a monk a “neki szánt” fegyverekkel harcol (botok, ököl fegyók) akkoris elpakolássza őket ? (csaknem ..).
  Mennyire ritkán lehet ilyesmiket találni ?

  Előre is köszi a válaszokat.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@MirmiX (#16):[/reply]Bizonyítja? Sosem állítottam az ellenkezőjét, sajnos nem volt alkalmam a bétával játszani, valóban.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#31):[/reply](előre közlöm ,hogy bétám nincs szal csak amit olvastam / láttam az alapján ítélek)
  Amiket leírtál a WDről én kb. ugyanezeket érzem a Monknál ,de kb. egy az egyben ( nyilván más skillek meg más feeling ) de számomra a Monk az amit így nem nagyon tudok hova tenni és nem tudom elképzelni ,hogy valaha játszani fogok vele ( najo acsi miatt tutti de az más ).De végülis ha 5 classból 1-1 embernek 1-1 van amit nem tud hova tenni az elég szép arány :P (Monk és WD csere a beta előtti sorrendedben és nekem ua. a sorrend eddig:P)

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Bello (#34):[/reply]hát engem nem ragadott magával az összes skillt teszteltem. mindegy ez van.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#31):[/reply]Szerintem nagyon jó karakter a wizard, csak nekem nem különösebben tetszik. Ostoba dolog lenne azt írni, hogy too easy, mert nem tudom end game-ben milyen lesz, de bétában egy tök átéag fegyverzettel elég egyet dobbantani és minden halott a képernyőn. A diamond skin cooldownja meg nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy mennyire jól használható…..igazából annyi vele a dörgés, hogy:
  1. pop diamond skin
  2. run in the middle
  3. pop that jumping thingy wich kills everyone

  A WD-vel nem értek egyet :)
  A fire bat szerintem kevéssé használható, de a kutyák robbantása nagyon is jót sebez. Viszont az eddig látott legjobb skillje a haunt. Írtó messzire be lehet dobálni és amint lezabál valakit (nagyon gyorsan teszi) átugrik mást megenni. Ha pedig közelre érnek hozzád a haunton, kutyákon, robbanáson át, akkor eleregetsz pár brenyát, akik becsapódáskor nagyon masszívat sebeznek.

  Szóval az nyilvánvaló, hogy lehet egy karit nem szeretni valamiért, de belegondolva szerintem egyik sem gyenge. Ezt nem tudnám mondani semelyik classra sem.
  *Bár a monkban csalódtam de a sebzésével bajok nincsenek.
  *Barbár aprít.
  *Wizard szerintem OP (ami ugye változhat a jövőben).
  *Demon Hunter frankón tud szökni és egész szép sebzése van kétkezes bow/crossbowval illetve nagyon gyorsan lő két darab egy kezes crossbowval.
  *A Witch Doctor pedig szinte megközelíthetetlen.

  kieg: annyiban igazad van, hogy az elsőként használható skilljei nem elegendőek. De amint megvan a haunt ezt az ember átértékeli :)

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Ohyner (#32):[/reply]nem mondtam neked de nyertem béta kulcsot :P majd megadom a tagom most megyek alcsizni.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#31):[/reply]Én más véleménye miatt nem sértődöm meg. Továbbra is a számomra legjobb classnak tartom, mintha csak nekem csinálták volna.
  Én pont ezt a Kurastból, vagy dzsungelből szabadult kuruzsló stílust szeretem, ami neked nem jött be. Nagyon morcos lennék, ha más kaszt lenne helyette. :)
  Amúgy előre elnézést, ha megsértek valakit, de bírom az ilyen megjegyzéseket,, hogy ezután a videó alapján inkább DH kezdek. Mert valószínű a többi videó is ilyen ütős lesz, a végén azt kezd, ami a legutolsó videóban kap főszerepet:)

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  Béta Előtt: Wizard, Monk, Demon Hunter, Barbar, Witch Doctor.

  Béta után: Wizard, Barbár, Monk, Démon Hunter, Witch doctor.

  Class értékelések:

  Wizard: nagyon ütősek a skilljei, ha jókat raksz be, nálam arcane orb (runed) Magick missle (runed 3 lövedékes) shock pulse (runed) és Ray of frost (runed)
  ezekre álltam rá, eleinte. nagyon hatékonyan helyt állt minden harcban, különösen Leoric-nál. Késöbb a runed ray of frost le cseréltem arcane torrentre, ami bossokhoz nagyon is jól frekventált skill. Hc-ben is teszteltem ugyan ezt a skill rendszert és egyszer sem volt halál közeli élmény veszélye. szóval az első helyezet a wizard :P

  Barbár: nagyon tuti közelharcos lett, és nagyon brutálisan darál, a seismic skillje meg fenomenális :D szóval a barbár skillek és fury generálás zökkenő mentesen ment, igazán jól idomuló kari lett.

  Monk: volt hozzá szerencsém, hogy első kezdésnél olyan rare tárgyat találtam egy mouther halála után, ami regenerálta a spirithet így nagyjából sosem fogyott el az erő :D. közelharcban a gearemnek köszönhetően gyors és erősen sebez, és a haven skillje nagyon is hasznos, kiváltképpen ha egy tp packal kerültem szembe :P.

  Demon hunter: nos igen a vadász eleinte nem akart rá állni a kezemre pedig diablo 2-ben volt bowazonom, de hát ez más. Gyors és hatásos, főleg egyedüli harcban, Leroic-ot még egyedül ezzel a karival nem öltem le, majd eztán. itt is szerencsésnek tartom magam, mert egy knock back szörny muftinál droppolt egy bowt ami nem csak acrane dmgt adott, de regenerálta a hatredet is gyorsabban:D távolsági karinak tényleg hátsó sorban a helye, ütőképes mint hátvéd, és a skillek is nagyon is helyt állóak voltak, nem volt vele gond.

  Witch doctor: Mielőtt bele kezdek ki emelném, HOGY ELŐRE IS BOCSÁSSATOK MEG AZÉRT AMIT ÍRNI FOGOK RÓLA, NEM ELLENETEK SZÓL. gyenge lett a karakter, a skillek meg nevetségesek, a fire bat volt az egyetlen amire azt tudtam mondani na igen ez szépen sebez, de a zombi kutyák rúnával is annyit érnek mint halottnak a csók, egy mobot sem képesek megölni ha nem avatkozol bele te is, a sebzés számuk alacsony, hozzá teszem a gearem 56 dmg bonuszt ad rá, és így is használhatatlan. Túl sok mannát esznek a képességek kiváltképp a fire bat, runa uppolt fire bat ha lösz nem a tergetre szál hanem egy vesz egy ívet és a target mellet szál el, nem csapódik bele a célba nincs explosio. A bonuszt adó skillek meg csak hely foglalás. A karakter egészben egy Fail lett. Jobban jártak volna, ha a necromancert teszik be helyette, mert a Wd egy nevetséges class lett. a Skillek oké hogy jópofák, de annyira semmit érőek, hogy csak néztem mi ez? Békák, meg pókok, mint aki kurastból szabadult el vagy amazonaszi dzsungel őslakosa. annyit értek a skilljei a bétában mint egy kuruzslónak. (bár lehet a full versióban szinte sokkal jobb lesz) azonban ez a class teljesen feleslegessé vált a szememben, és igen is lehetett volna helyette, mást berakni. Mert ezzel az ideg rángatós afrikai menekült styleal rendelkező karakter csak nevetség tárgyává teszi a játékot. Tény röhögni kell meg kell a móka, de ez szánalmasra sikeredett szerintem. Ettől a classtól sokkal többet vártam volna el. :( a lassú fejlődéséről nem is beszélve. Igazi szenvedős karakter lett. ez csak a saját személyes értékelésem, senki ne vegye zokon ha a kedvenc classát becsméreltem. Ez én kedvencem is kapott hideget rendesen ezért még egyszer bocsánat mindenkitől, akik WD rajongók lettek.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@jadi.richard (#28):[/reply]Barbár tényleg, egyszerűen király ahogy van. Tök egyet értek.

  És ugyehogyugye:D A monknál ez az anomália nekem nagyon sokat vesz el az élményből. Esküszöm jobb lenne ha nem is tudna kardot használni csak fist weapont meg daibot. (mondjuk akkor a demonok dobálhatnának több fist wep-et)….de azért az fura hogy mindössze ezt sikerült kiötölni.

  Nem tudjuk megoldani, hogy fegyverekkel vagdosson, akkor simán csak vágja zsebre és boxoljonXD…..kár érte.

  És tényleg a harangot nem mondtam. De mi az már!!!XD Lehull egy hatalmas fémharang az égből….meglepődtem rajta mikor használtam…

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Bello (#26):[/reply]nos akkor fel perzselem magam mögött a tarlót :D

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  Nekem béta előtt :

  Barbár , Witch Doctor , Demon Hunter , Wizard , Monk

  Béta után :

  Barbár , Witch Doctor , Demon Hunter , Wizard , Monk

  Amit Bello is mondott Monk-nál iszonyat idiótán néz ki hogy elrakja a fegyvereit és kézzel üt -.- Én a monkot kapásból utáltam ahogy láttam a videók alapján miután nyertem a GameStar(Hungary)-n béta kulcsot és kipróbáltam a véleményem nem változott a Monk-ról ! Nem mondom azt hogy sz*r de azt se hogy jó viszont azért játszható karakter de nekem mindenképp az utolsó ! De azért fölvittem Level 13 ra a bétában ja igen ( a harang képessége nagyon hülyeség mármint hogy tudnak ilyet kitalálni ? tök idiótán néz ki -.- )

  A Diablo 1 Hellfire kiegészítőjében nagyon tetszett a Monk ! ! ! de itt a Diablo 3 ban nagyon de nagyon nem tetszik ezért is ő az utolsó nálam !

  A többi karaktertől teljesen 100% ban azt kaptam amit vártam és 100 % -osan élvezhető velük játszani de a BEST FAVORITE AZ EGYÉRTELMŰEN A BARBÁR :D ( Diablo 1-ben és a Hellfire-ben a Warrior a Diablo 2 és Lod-ban a Barbár és a Diablo 3-ban a Barbár a fő kedvenc :P )

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  DH messze a legskillesebb karakternek tűnik az összes közül. Könnyű nagyon rosszul használni a képességeit ami sokaknak fog komoly fejfájást okozni a kezdeti lelkesedés ellenére :) Lehet, hogy relatíve nagy dps-t tud a karakter kitolni, de megbízhatatlan, és ember legyen a talpán aki pontosan céloz amikor izzad a tenyere infernón :) PVE-ben ezen okok alapján szerintem kullogni fog hátul a többiekhez képest, pvp-ben viszont a jó menekülése cc-i és nagy dps miatt akár domináns is lehet!

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#25):[/reply]Jaja, tudom már beszéltük hogy máshogy látjuk:D De hát ez már az ízlések kérdése. Kinek a wizard kinek a wédé….

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Bello (#24):[/reply]érdekes egy értékelés :P az enyém sokakat fel tüzelne ha ki nyilvánítanám :D

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Mostanra már elég sok bétaóra van mögöttem és nyilván én is arra vagyok a legkíváncsibb, hogy mit kezdek majd először, mi az ami igazán tetszik.

  A DH nekem az előzetesek szerint az utolsó helyen állt. Miután végigtoltam minden karakterrel a bétát teljesen megváltozott a sorrendem:

  béta előtti elképzelésem:
  1. monk
  2. witch doctor
  3. barbár
  4. wizard
  5. demon hunter

  béta után:
  1. demon hunter
  2. witch doctor
  3. barbár
  4. monk
  5. wizard

  Ebből ami rendkívül elfogult az a wizard. Tőlem távol áll, nem kifejezetten szeretnék vele játszani. Viszont a játékmenete abszolút kielégítő és érdekes (bár a bétában overpower, de gondolom ez majd kiegyenlítődik) Aki csípi a stílust annak egyértelmű választás lesz!

  A monk-ban sokat csalódtam. Nem olyan izgalmas a menet vele. Sokat vártam tőle és sokkal kevesebbet kaptam. A következőért pedig nyugodtan kövezzetek meg, de az a logikátlanság mellett sem tudok elmenni, hogy két karddal a kezemben sétálok és mielőtt megcsapnám az ellent elrakom őket és ököllel püffölök….nem nem tudok jobbat kitalálni, de nem is az én dolgom. Ez tré és kész.

  A witch doctor skilljeit imádom, nagyon változatos és sokoldalú. Ja és látványos. Azt kaptam amit vártam.

  A barbár annyira zúz hogy az csuda, nem lehet elmenni amellett hogy a repkedő hullák mekkora feelinget adnak. És nem is akarok. A barbár király class, ha meelet kezdek őt fogom vinni.

  Na és a DH…..Hát utolsóként próbáltam ki, mert alig érdekelt. Már az első lövésnél megjegyeztem, hogy imádom a nyílpuska hangját…..és innentől csak felfele jött a kari. Irtó élvezetes használni a gurulást, a lassításokat, a skillek baromi jók /a láncos skill rúnával 4-et sebez és lassít, kb. a legjobb eddig látott skill, hogy pár hozzászólásra reagáljak/
  Bola shot (nyakra tekeredő, robbanó cumók) királyság, csakúgy mint a chacram (kiszámíthatatlan csillag), ami valóban kiszámíthatatlan, de ha talál akkor nagyot sebez.

  Még nem döntöttem véglegesen DH és WD között, de nekem így alakultak a véleményeim a karaktereket illetően.

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  Nekem sokáig kétségeim voltak a DH-val kapcsolatban…De basszus, az amazont imádtam, az assasint imádtam….ez a videó azért bizonyítja, hogy egy picit a kettő keveréke is benne van, de mégis teljesen más is egyben…
  remekül eltalált karakter szerintem!

  A Rapid Fire, hát :D lenyűgöző, már csak emiatt is indítanék DH-t, az hogy imádok elugrálni a mobok elől és aljas módon messziről irtani őket, már más tészta :D
  egyedül a sentry nem nagyon tetszik…de majd valahogy lenyelem ..

  Reply

 • avatar

  Delonius

  |

  Ezt a kommentet muszáj átmásolnom youtuberól, csakhogy lássátok hogy ilyen is van:

  “This isnt the 90s, why dont they just make it an fps, it would be so much better in every way imaginable”

  :D:D:D

  Aki szerette a bowazont az szeretni fogja ezt is. Szerintem nagyobb nehézségeken azok is megszeretik majd, akik most leírják. Most még a bétában minden hamar megdöglik, de ahogy haladunk előre a játékban gondolom egyre többet kell majd kiteolni minden classal, és mivel DH-nak épülnek erre a legjobban a skilljei, élvezetesebb lesz vele az elkerülhetetlen kite.
  Legalábbis single-ben. Multiban minden class jó mókának tűnik mert néha akkora a káosz a képernyőn a repkedő szilánkoktól meg skilleffektektől, hogy amúgyis alig látni hogy mi történik valójában :D

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#15):[/reply]a Mobok összeláncolása pedig nagyon jó, ha elolvasod a skilleket..rájössz hogy iszonyat kombót lehet arra ráépíteni…
  írj rám egyszer és le írom neked üzenetben mire is gondoltam…
  :) hidd el izgalmas nagyon :D

  Reply

 • avatar

  Nagart

  |

  [reply]@MirmiX (#18):[/reply]Hehe, ez nagyon tetszett :D

  ~~

  Én a wizard videóját várom nagyon, egyébként nekem is nagyon tetszik a DH, valószínű azzal leszek (ha nem wizarddal) :)

  Reply

 • avatar

  lifegrip

  |

  [reply]@MirmiX (#18):[/reply]Hát ez komoly. Könnyesre nevettem magam ezen. :) Nekem sokáig messze utolsó helyen szerepelt a DH a rangsoromban, mióta betázom legalább feljött a monkra, most közösen battyognak hátul. :)

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@ATROPOS (#17):[/reply]Hol készült a felmérés a Bükkben a vadászok éves bálján? :D

  Reply

 • avatar

  ATROPOS

  |

  [reply]@Rici (#11):[/reply]Nem kell a DH-t népszerűsíteni, a felmérések alapján a legtöbb player DH-val fog elkezdeni játszani.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#15):[/reply]Ez csak azt bizonyitja hogy még nemjátszottál a betával a lassitás láncal elég jo volt benne.
  Nekem igazábol az nemtetszett hogy mind itt mind a wizzardnál ha a target mellé kattintottál akkor odament,nem odalött jo persze ha nyomva tartod a shiftet akkor helybol lő,de azért nah..

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Az egyetlen és nagy problémám a DH-val az, hogy sok skilljét teljesen fölöslegesnek és használhatatlannak, vagy megbízhatatlannak tartom. Mint például: mobok összeláncolása, vagy a kiszámíthatatlanul repülő dobócsillag.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Chob (#12):[/reply]Hehe, nálam pont fordítva volt, nagyon szar unalmas kasztnak tartottam, és amikor először játszhattam vele nagyon megtetszett. Már csak azért is, mivel ezzel osztottam ki a legnagyobb damaget, mivel neki volt a legerősebb fegyverzete, és a Shadow Power képessége is ütött. Sajnos ez a képesség már bétában nem elérhető, de még mindig ezzel a kaszttal osztom ki a legnagyobb sebzést.

  De nemcsak emiatt jött be, egyébként is ütősnek tűnik. Nekem legalábbis bejött. Wizard és barb után biztos dh-t indítok, a másik kettőt pedig biztos nem fogom kipróbálni :)

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  Most dőlt el, hogy az összes karim DH lesz.

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  [reply]@Rici (#11):[/reply]Valahogy úgy. Nekem csak a videók alapján, ameddig nem tudtam kipróbálni bétában addig nagyon tetszett. Viszont már az utolsó helyre esett nálam.

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  nem csodalom, hogy ezt nepszerusitik, dh nekem egy nagy rakas fosnak tunik :D

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  Áhh.. még az is lehet h Wizard helyett DH lesz az 1. karim. :D

  Reply

 • avatar

  Shael

  |

  Most dőlt el hogy WD vs. DH közül a DH lesz az első karim. :)

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#6):[/reply]Ez a szárny régebben benne volt a bétában ez a skill de azóta már nagyobb szintre rakták és most már nem lehet használni de szerintem nem 100% osan így fog kinézni mert elvileg nem lesz ahoz a szárnyhoz hasonló cucc

  Reply

 • avatar

  Harkcommissar

  |

  Gyerekek, ez a video… meghozta a kedvemet megint a Dio 3hoz… már is kib*szom havert a bétából és megyek tolni :D

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Oh egyébként azt hiszem a videóból ki is derül hogy néz ki a tyrael wing ami a CE-hez jár, csak itt ugye lilában :).

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  A szenet bedobálták, a kazán felizzott, indul a hype-train!

  Nagyon hangulatos, tuti DM-m lesz a Monk után :). Az új gameplay jelenetekkel nem tudok betelni, a sivatag félelmetesen hangulatos.

  Reply

 • avatar

  JOE

  |

  Woooooooow…nagyon nagy :)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  Uhh azok az artwork szerű képek *-* Remélem valaki majd kimerevíti :D
  Fincsi videó alig várom a WD-ét :D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  0:50nél egy díjnyertes háttér, legalábbis nekem.
  1:35nél egy érdekes pakk.
  A végén pedig 1-2 érdekes skill működés közben. Végre valami amiben találtam újat. :P
  Tetszik.

  Reply

 • avatar

  VampireLord

  |

  Uhh ez finom volt, “kérek még!” :P
  Alig várom a többi class bemutatót :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.