Kezdőlap Hírek Elveszve Sanctuaryban

Elveszve Sanctuaryban

38
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard új játékot leplezett le a mai napon, többek között prezentálta új programját is a Blizzard Kiddzt ami a felcseperedő ifjúság támogatását tűzte ki céljául, számos oktató program fejlesztésével.
Tudtátok hogy a Zergeknek komoly tudásuk van írás terén amit mostantól neked is megtanítanak, a “Zergling Teaches Typing” program segítségével könnyedén veszel majd minden írással kapcsolatos feladatot. (6 éves kor felett)

A Reader Ravager az olvasást és az asszociációt segít megtanítani. (6 éves kor felett)

A Blizzard fontosnak tartja a történelem ismeretét is, amit a Westfall Trail játékos formában fog megtanítani neked. (6 éves kor felett)

Quasadar kapitány vár téged a hajóján kadét! Segíts neki a Koprulu szektor felderítésében, és a felmerülő tudományos problémák megoldásában. (10 éves kor felett)

Fontos a csillagközi hadviselés, és ennek a művészetének megtanulása, amiben Edmond Duke admirális lesz a segítségedre, vele megtanulhatod, hogyan működik a csillagközi hadviselés, a finom politikai cselszövések, és legfőképp hogyan kell megjavítani egy lezuhant Battlecruisert. (12 éves kor felett)

Végül, de nem utolsó sorban pedig, egy fejtörő és logikai játék, ahol Decard Caint kell fellelni, mialatt számos rejtélyt oldasz meg, és nyomokat gyűjtesz szerte Sanctuary világában Leah segítségével. ( M Mature, 14 év felett)

 

 

 

 

[Quote]

Oh no! Uncle Deckard got lost while compiling notes for the Book of Cain! Help Leah find her uncle by solving puzzles and collecting clues about the vast world of Sanctuary.

[/Quote]

Forrás: Blizzard Kidzz