WASD4 AH guide fordítás

Hamu . Hírek 471


Az egyik partner oldalunk, kedveskedik nektek, egy teljes  AH guide fordítással az oldalukon.
Bár a fordított guide, nagy része nálunk is megjelent, de én csak kivonatoltam a legfontosabb dolgokat.

A cikket itt olvashatjátok.

Forrás: wasd4

Comments (49)

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Aubrey (#48):[/reply]Az aukciókat kétféleképp tudják megadni, vagy adnak megy egy villámárat “Buy out” vagy nem, ha megadják, akkor ennek a kifizetése után kézhez kapod az árút.
  Ha nem és csak “Bid”-elni vagyis licitálni lehet rá, akkor az aukció lejáratakor ami 2 nap a legmagasabb összeget rárakó játékos fogja elvinni a tárgyat.

  Reply

 • avatar

  Aubrey

  |

  nekem egy kérdésem lenne remélem tud valaki rá válaszolni :)

  tegnap vettem meg magát a játékot és nagyon tetszik, csak az volt a gondom, hogy mikor licitálni akartam egy tárgyra egyből magasabb ára le
  amint elküldtem az ajánlatom máris 100-200arannyal többe került
  akár hányszor licitáltam mindig azt írta ki hogy not winning mert a currant nagyobb lett amint liciteltem

  (Hamunak köszönöm a választ, közben megtaláltam a fórumot, elnézést a dupla post-ért :D)

  Reply

 • avatar

  BareSpoon

  |

  Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a blizz-nél dolgozó pár programozónak is lesz botja . . . :D

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@MirmiX (#43):[/reply]Én nem akartam ilyen konkrétan kérdezni, de a másik kérdés közben erre is gondoltam.
  Tehát ha nekem abból jön a pénz ha pörög RMAH és ezek a botok a játékélményt vagy a piac árait nem befolyásolják, akkor fel akarok-e lépni ellenük. Úgymond akarom-e magam alatt vágni a fát ? :)

  Azon mosolygok magamba, hogy a pinged mondja majd meg, hogy te nyerted a szaftos üzletet vagy nem, mert lehet 1000 bot kattint egyszerre rá. :)

  Ez a 10 aukciós korlát is jól ki lett találva, mert így több ezer botos is vígan elvan. Szerintem napi átlagba fejenként ezek a botok 50-100 eurot megtudnának csinálnak blizzardnak

  Reply

 • avatar

  Andrei

  |

  [reply]@MirmiX (#43):[/reply]Ugyanez jutott nekem is eszembe.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@fidel (#42):[/reply]”Engem az is érdekelne, hogy az AH botok ellen fel tudnak-e majd lépni ?”
  Érdekes kérdés,gondolkodjunk el egy kicsit rajta,és probáljuk meg feltenni a kérdést máshogy.
  Mondjuk így.
  Engem az is érdekelne,hogy az AH botok ellen fel akar-e lépni a blizzard? ;)

  De nem mondtam semmit. :P

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@artruder (#37):[/reply]Béta forumon találtam az infot én is, majd leteszteltem. Na most ha én elolvastam ki tudja hányan olvasták még el.(50.000-en?) Ez, hogy tanácsos vagy nem…talán nincs is értelme ennek a kérdésnek. :)
  Szerintem az az érdekesebb kérdés, hogy ezt blizzard is tudja, ha nem tudta akkor ott olvasta, miért nem tesz ellene már az elején?
  Valószínű, hogy a sok marketing duma(a játékosok játékélménye a legfontosabb, játszhatóságot nézzük, stb.) mögött az üzleti rész sokkal fontosabb. Amíg egyensúly van tojnak rá ki és mennyit botozik és hol.
  Egyik kékbe azt olvastam, hogy a játékosok érdekében van megszabva a 250 euros limit, kis körítéssel fűszerezve, megmagyarázva. Másikba meg azt olvastam, hogy ha kell ezt az összeget bármikor megnövelhetik, vagy csökkenthetik.
  Az egész egy új üzleti modell tesztelése lesz, sokan meg odavannak, hogy a blizzard mennyire foglakozik velünk a játékossal.(a blizzardnak is érdeke, hogy RHAH nagyon pörögjön, mert a fee-ből csilingel be a kasszába a sok pénz)
  Blizzard is tudja, hogy lesznek botok(botok készítés , árulás is egy üzlet), különben nem próbálna védekezni már ez elején ellenük. Mindenki tudja, hogy lesznek. most ha ezért kivágnak innen a fórumról, akkor elég nagy álszentek. Egy problémát nem úgy szoktak megoldani, hogy kerülik a témát. :)
  Engem az is érdekelne, hogy az AH botok ellen fel tudnak-e majd lépni ?
  Mert sok ember a pénzes AH-t meg se fogja nézni, de a másikat meg használja majd. Így rengeteg olyan eset lesz ahol haszonnal lehet kereskedni. pld 20 millió goldért veszek 1 tárgyat amiről tudom, hogy min. 50 euroért elviszik. A goldot megvettem 20 euroért, ahogy eladom a tárgyat levonnak 30 %ot és nyertem tisztán 15 eurot. Ez visszafelé is működhet, RHAHba veszek valamit és goldért eladom sima AHba, majd a goldot RHAHba eladom. Közben nem is játszottam. És ilyen mindig lesz sok, mert a játékos nem tudja a másik AH árait, vagy nem is érdekli.
  Én a multiboxing-os játékot kipróbálnám(botozás nem izgat annyira), és így is farmolnék goldot. Boxingot 4 különböző gépen nem tiltja a szabályzat, erről olvastam egy kék postot is.(1 gépen 1 diablo 3 az engedélyezett) Én bele is fektetnék pénzt, mert biztos vagyok benne, hogy visszahozná az árát. Csak milyen távon működne azt nem tudom. Fél év vagy 1 vagy 10?
  Ha nem dolgoznék és nem szeretném a munkám már itt lenne a 4 gép játékra készen, viszont amíg bizonytalan, hogy meddig működne a dolog és mi lesz a jövőbe nem fogok bele. Lehet félek tőle. :)

  Eky:
  Nem sértésképpen írom, de aki botozni fog nem fogja érdekelni, hogy te vagy más mit szeretne, mert a pénzért fogja csinálni.
  Szerinted aki botozni fog beírja bármilyen forumra is, hogy én botozok ?
  Mindenki azt írja, én nem akarok és nem is fogok botozni, még aki botot használ az is. Aki naiv meg el is hiszi és megnyugszik.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  Kezd eluralkodni az aranyláz mindenkin lassan ;)

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  [reply]@artruder (#39):[/reply]jól van :S

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@eky (#38):[/reply]Eky ne érts félre, ha visszaolvasol láthatod h ellenzem a dolgot. Nem hiszem, hogy lehetne ebből profitálni és nem is akarok, egyszerűen a d3-as mindennapok része lesz a gold farmolás és nyitott vagyok a legális, jó 5letekre – ez a guide kategória. Azt hiszem ezzel nem lehet senkinek se kivetnivalója.

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  remélem kurva gyorsan kivágnak titeket a játékból ha csaltok :S

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@fidel (#36):[/reply]netedd XDDD

  te is a játékélményért vagy itt és azt várod, nem pedig h ebből profitálj :D right?
  egyébként tetszetős teória, de itt nem tanácsos ilyesmiket terjeszteni szerintem XD mert már közel illegal -addig nincs gond ameddig lebeszélni, figyelmezetni akarod az embereket- de az ilyen absz. ötleteketadok a népnek itt, ezen a szent helyen? nem jó 5let.

  Úgy konkrétan nem lepne meg ha bannolnának ezért innen, akár engem is? lehet.. kitudja félek egyre kevésbé tűrik meg ezt a témát, nem kellene ezt itt folytatni.

  Az ötleteid tetszenek, egészen addig amíg nem kell hozzá illegális cucc. Ha akarsz ilyesmikről beszélni velem nyugodtan vegyél fel msn-re[truder601@hotmail.com] vagy skype-ra[artruder]

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@artruder (#35):[/reply]kb 2800-3000 g jött ott össze GF-es cuccokban(nem full GFbe) normálon. Class függő, hogy milyen gyorsan haladsz 6-8 perc.
  Infernon erre talán a DH lenne a legjobb a görénnyel ami +10% GF-et ad és össze is gyűjti a goldot neked, így még kevesebb idő lenne.

  Coo-op-ba még normálon se szedsz össze ennyi goldot. Ráadásul GF/MF osztódik a tagok között. Magasabb szinten, főleg infernon meg jóval lassabban halad 4 ember , mint 1 aki töri a köcsögöket, szarkofágokat, hullákat, padlót nézi. Sőt könnyen be is halnak infernon, ami minusz gold.

  Valahol olvastam, hogy 300-400 goldok esnek majd, ha ez igaz akkor GF cuccodtól függően 1-1,5 millió gold bejön 1 óra alatt a köcsögfarmolásból rizikó nélkül. Mivel a játékosok min 90% infernon esik kell majd, így a javításra vagy visszamennek farmolni ahol jóval kevesebb gold jön és a szörnyeket ölve több idő is, vagy megveszik a goldot AHba. Szerintem a gold nagyon fog menni RMAH-ba.

  Ha botot akarnék futtatni én ezt választanám, mert ez nem szerencsejáték, mint a tárgyvadászat. A Classnak nem kellenek nagyon jó cuccok, mert nem fogsz harcolni rare, champ, boss, nagyobb csoport szörnnyel, stb. Ami bejön euro meg egyből paypal számládra megy és onnan már Blizzard lesheti.

  Számolok a legrosszabb lehetőséggel, hogy ha mindent levonok(még a villanyszámlát is) akkor 24 óra alatt a bot keres 25 euro-t (ehhez 1 millió goldot 1,5 euroért adod el, ami olyan minimális összeg, hogy inkább megveszik, mint hellen szörnyeket öljenek órákig)
  Ha 2 havonta bannolnak akkor 1500 eurot kerestél -100 euro az új játék és a bot bérlése. Még ha havonta bannolnak akkor is megéri.
  Persze ez mellé, lenne 1 normális karid is amivel sose botoznál és a kovács lvl10re van húzva, ami pénzt + alapanyagot találnál a botos kari felhúzása közben, abból meg is lenne a cucca minden szinten + a GFes cucca is farmhoz.

  Addig irkálgatok, hogy a végén még magamat is meggyőzöm arról, hogy nekem is botozni kell majd. :)

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@fidel (#34):[/reply]ha lenne PM inkább ott folytatnám az eszemecserét, de mind1 úgyse néznek ide vissza túl sokan már xĐ

  vágom, h van gold,meg statikus pályák, amiket újra és újra le lehet tolni [ami kb lényegtelen h statikus vagy random – nem nehezíti a fejlesztők dolgát, max a házikészítésű cuccoknál fontos]
  warden csak azt találja meg, amit publikáltak.. és ők is letudnak tölteni, tudják analizálni stb

  am az ilyen kis statikus pármobos, köcsög törögetős farmolásokból is körönként most bejön nemtudom normalon 200-300gold? még annyise és akkoris ottvan 3perc egy ilyen kis kör, hát.. idő idő
  és mennyivel jobb azt co-op partyban kihívással összeszedni szintén 3perc alatt XD

  Szal gg

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@artruder (#33):[/reply]Ez egy példa volt csak, de robotcsápok nem kellenek. Jóval egyszerűbb megoldás van rá. Ezen a csápon jót nevettem. :) (semmilyen látható delay nem lenne)
  Értem, hogy mint megy a botozás, de én ezt csak arra írtam, hogy a warden van amit sose találna meg.
  4 account elég lenne, és azt se kell a blizzardtól venni. Mondjuk ez nem is lényeg.
  Számoljunk havi 100 euro-val.

  A baj, hogy csak tárgyakkal számolsz, mint eladható dolog, de ott az arany, és az alapanyagok amit szétszedésből kapsz.
  Írtam már párszor, hogy vannak fix pályák fix szörnyekkel.
  Bétába a royal kripta is ilyen például, ahol a legjobban lehetett goldot farmolni. Alig van szörny, ami van mindig fix helyen van és max 2 egyszerre. Rengeteg cserép, stb fix tárgyak vannak amiből sok arany és tárgyak is esnek. A goldot meg vagy eladod euro-ért vagy veszel goldos AH-ba cuccot rajta és azt adod el.
  Infernon is ugyan az lesz a royal kripta a 2 event miatt, csak ha event után lépsz ki és új játék akkor soha többet nincs az event. Szerintem act3 vagy act4be is lesz ilyen pálya.
  Ilyen fix pályákra elég egyszerű botot csinálni. Infernon az ilyen pályákon ugyan úgy lehet farmolni, mint normalon. Rare, champ sincs ilyen helyen, röviden semmi véletlenszerű nincs.

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@fidel (#32):[/reply]Fidel mi az h webkamera meg másik gépen fut a bot? what you talking about?
  akkor véleményed szerint két gépet kellene használni a botozáshoz plusz egy állványt h a webkamerának jó rálátása legyen az első gép monitorára? xD
  Meg mi fogja nyomogatni a billentyűzetet-mozgatni az egeret, robot karok?
  nahjó nem akarom kiforgatni a szavaidat, de ez nonszensz lenne bár tuti h nem venne észre semmitsem a blizzard.

  Csak azt h minimum 2-3sec delay/késéssel reagál szerencsétlen nagypapi casual player alias robotcsáp bot | már maga a képfeldolgozás is pontatlan és lassú lenne. [a botozásnak épp az a lényege h automatizáltan történik minden akár 20 diablo 3 futtatása 1gépről ablakban és mindegyik farmol.. ehhez memóriából olvassák ki a gameobeject struktúrát h xyz koordinátáit az objektumoknak,npc-knek – kvázi radart csinálnak]

  Szal amit te mondasz az maceráns, költséges hiszen két gépet kellene használni és majdhogynem mehanikai elvekre helyeznéd a dolgot XD ennél egyszerűbb ha

  Valami szerencsétlen csövest megtanítasz diablozni
  és megmondod neki h aztán reggelre a 2legendary meg a 20k gold meglegyen ám! és megkapja a 2tál rizst és mindenki boldog?

  nemtudom… nekem ez a fajta botozás agybafőbe régen tetszett, xar játékoknál… de ez más és kár volna.

  Azt is megértem h pénz van benne – mindenképpen csak kérdés h kinek és milyen arányban és meddig. Mert ha már túl sokan botoznak – annak következményei vannak, az AH-t elcseszik..egymás alá licitálnak, leverik az árakat – ami valahol jó? hátnemtudom.. annyira nem. És blizzard is hülyét kap és hírek lesznek h hányszázezret bannoltak :D reméljük nem lesz ilyen és már a kezdetektől szépen módszeresen lenyírják a gazt :3

  Egyébként havidíjas minden bot 15euro minimum per diablo 3 és ahhoz h 5fusson egyszerre kell 5account
  az annyi mint
  5x60euro maga a gém [nyugodtan felszámolható havi költségnek, hiszen 2-3hónap és úgyis ban]
  5×15 a gaz
  +az áramszámla
  400euro havonta – kezdő hónapban biztosan.
  de a biztos költség az a 100euro/hónap

  hát nem tudom, nem ebből kellene megélnie senkinekse. Azmeg h mindíg lehet látni wow-ban bot-osokat az csak azt bizonyítja h ilyenek mindíg is lesznek és nem azt h egy személy büntetlenül hónapokig csinálhatja ezt.
  Ez már a szerencse játék kategória, mert a loot az szerencse dolga – meg h mikor bannolnak, megtérül-e. És ezért mondom h csak vesztes lehet aki ezzel akar pénzt keresni, mert tegyükfel eltelik 3hónap nem buksz le – más se bukik le, annyira túltelített lesz az AH a sok farmolt cucctól h majd megnézhetitek h mennyiért viszik el a normal-nightmare-s motyókat , mert hell-inferno szinten hasznavehetetlen lesz.. legalábbis őszintén remélem, mintahogy azt is h a blizzard nem engedi ezt meg.

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@artruder (#31):[/reply]Szerinted ha a botos csaló csak vesztes lehet, akkor miért csinálják?
  Ha nem érné meg nem csinálnák, egyik ember se ennyire hülye.
  A D2 lod és a wow kiadása óta rengeteget fejlődött a pc ipar, processzorok és vga kártyák. Mai gépekkel simán megoldható, hogy pld 1 webkameráról olvassa be mi van a képernyőn, kiértékeli és dönt. A warden meg semmit se lát, mivel másik gépen fut a bot.
  Vesz 4 accountot, felrak egy programot ami anonimitásba tudja tartani és random 5-7 óránként vált az accountok között, és random tart játék közben rövidebb és pár hosszabb szünetet. Nem lesz gyanús se és ki se fogják szúrni Blizzardnál, pedig 24 órába futtatja a bot-ot.
  A pénzt meg paypalra utalja, onnan meg tovább, így blizzard semmit se tud zárolni.

  Chob:

  Nehézség és a véletlenszerűség kiiktatható a fix pályák és fix szörnyek miatt. Ilyen pályákon minden számolható előre.
  Pontosan minden játékban futtatható bot, ez alól Blizzard se kivétel.
  Ha nem vagy konzervatív akkor tudhatnád, hogy ez már üzlet, és nem csak játék mint az eddigiek. Mármint itt már hivatalosan is jelen van az üzlet.
  Nézz rá Kínára és Indiára mennyi programozó van és milyenek a bérek. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy lesznek-e botok vagy sem.
  Én azt is meg merem kockáztatni, hogy már a bétába is teszteltek botokat, ami nem publikus. Ez egy nagy üzlet Kínának és Indiának, és más országoknak, ahol sok és nagy szegénység van.
  Szerintem 1-2 hónap és a botok már futni fognak, és kb fél év mire ez a köztudatba is el fog jutni + blizzard is lép. Addigra kitermelik rég a játék árának többszörösét.

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  Macska-egyér játék, és az igazat megvallva mindenki nyer rajta, csak az veszít aki megveszi: játékélményt és pénzt
  röviden: a férges megveszi a botot,hacket amit talál, ezzel jól jár az aki kifejleszti,árulja a cuccot, blizzard bannolja rá 2hétre-1hónapra, veheti meg a gémet újra a férges és ha még van kedve kockáztatni.. hát csinálja :D úgyis csak veszíteni fog. + az accountján lévő lóvét is benyeli a blizzard [gondolom]
  Amúgy wow-botos forumokon elég ránézni a ban-szekcióra ahol ott siránkoznak nap mint nap h bannolták őket, 3accountot egyszerre egy embertől stb.. szal ez egy körforgás ahol a botos-csaló kockáztat a legtöbbet és csak ő lehet a vesztes.

  Az tény h nem fogjuk látni a botosokat, de találtam pár terméket xD és csak annyi a dolgunk h reportoljuk a bot weboldalát,ahol árulják – blizzard antihack részlege majd megveszi a saját példányát és megnézik h mit injektál a gémbe,mit ír át a bot.. és a warden ezt fogja kiszúrni updateről-updatere.

  Na de nézzük csak teknikailag mit tud a blizzard fegyverként felsorakoztatni a csalók ellen:

  Mivel hogy szerveren játszunk blizzard kvázi replay jelleggel vissza tudja nézni h hogy is esett ki az a legendary cucc.. *Komplett statisztikát csinálhatnak minden playerről,kasztról stb*

  Ha valaki 24/20órákat játszik több napon át az is gyanússá válhat a blizzard szemében h nem ember.

  btw a legtöbb bot dll-ként injektálódik a játékokba – alias programon belüli program,mint amikor fraps-ot elindítod az injektálja magát és ezért írja ki a sarokba az fps-t, szal ártalmatlan progik is injektálhatják magukat játékokba

  és a blizzard warden nevezetű anti-cheat je ezt fogja figyelni, a játék saját memóriáját h kerül-e oda be “piszok” és mi.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@BenJoe72 (#26):[/reply]Használom már egy ideje.A szám amirol kuldik +4477******59.
  Tizenkét számjegyből áll.

  Botos témához hozzászolva.
  Áruljátok már el hogy a joistenbe találnátok botokat a gameben?
  1.Nemlátod az ah ban hogy ki rakta be az aktuális itemet – mint wowban – tehát az eladó kilétére nemderül fény.
  2.Ez nem mmorpg lesz abban a tekintetben hogy nem fogod látni a botokat – ha lesznek – hogy x koordinátán farmol 24/7 be.Ha lesz bot az vagy 3 másik bottal fog farmolni vagy egyedül de nem ismeretlenekkel.:P
  Vagy mire számitotok hogy majd public gamebe fognak farmolni veletek egyutt?;)

  Az hogy le akarjuk jelenteni oket az mind szép és jo,csak rálátásunk nemlesz semmire az imserőseinken kivül.Nemhiszem el hogy ezt nemlehet átlátni.

  Reply

 • avatar

  BenJoe72

  |

  [reply]@fidel (#27):[/reply]A macska-egér játékba most befigyelünk MI is, a tisztességes játékosok, mert az RMAH miatt (meg amúgy is) kötelességemnek érzem majd a botterek bejelentését (feltéve, ha találok olyat). Remélem mindenki úgy gondolja, mint én, és együtt segítünk nem hagyni elfajulni ezt a jó játékot. Köszönöm a figyelmet :)

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  [reply]@fidel (#27):[/reply]Nehézség, véletlenszerűség.

  Plusz Infernoig idő eljutni és embert kíván, nem pedig botot. Kockázat is van benne, mert lehet hamar lefülelik és semmi hasznot nem hoz a dolog.

  Bocs fidel de nincs igazad. Most a helyzet más mint a többi játéknál, ahol lehet bárhol botot használni. Nem vagyok konzervatív személy ezt leszögezném, tudom, hogy minden fejlődik, ettől függetlenül ez itt más. Még ha lesznek is infernot farmoló botok, azok sem 1 éven belül.

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@artruder (#18):[/reply]Nem tudom miből gondoljátok, hogy egy bot nem tud farmolni infernon.(már a bétában is voltak fix pályák fix lényekkel, és biztos vagyok benne, hogy act4ig még számos ilyen hely lesz a játékba, botot meg nem nehéz ilyen pályára írni, amelyik mindig csak ott farmol)

  Nagyon alábecsülitek a bot készítők képességeit. A macska- egér játékban, mindig az egérnél van az előny. A blizzard mikor veszi észre vagy mikor foltozza be a hibát, már más kérdés, de mindenhol van hiba, csak meg kell találni.

  Reply

 • avatar

  BenJoe72

  |

  Használ már valaki Mobile Allerts-et a Battle.net accountjára?
  Ha igen, akkor mennyibe kerül az sms-fogadás, vagy milyen számról küldik, honnan?

  Nem csak számomra lenne fontos a kérdés, mert ha PayPal accountra akarod küldeni a bevételed, akkor rendelkezned kell ilyen szolgáltatással:

  ” In certain regions, if a PayPal™ account is linked to your Battle.net account and you’ve enabled Mobile Alerts on your Battle.net account (see below), you can have the proceeds sent to your PayPal account (a 15% transfer fee applies if you choose this method, calculated based on the amount being transferred).” – az eredeti guide-ból

  Reply

 • avatar

  Gibkey

  |

  Végig olvasgattam a kommenteket, de látom ez csak nekem szúrt szemet.
  “Tranzakciós költség (Real-Money Auction House): 1 euro, vagy 1 font, vagy 1 rubel / tárgy”

  Na most kérem szépen ne legyen már mindegy, hogy 1euro (284,95ft) vagy 1 Rubel ( 7,33ft) a költségem a tárgyaknál.
  Akkor, hogy is van ez?

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  [reply]@Rakamaz (#23):[/reply]Hungary – Euro, ha régiótváltasz UK-ra akkor tudsz GBP-ot beállítani fizetőeszköznek.

  #15 | eky

  A botok nem fognak tudni Infernon farmolni, ez biztos. Amitől lehet tartani az, hogy alacsony szinten farmolják a goldot, vagy beállítják AH-t figyelni, ahol nézik az áron alul árult tárgyakat és felvásárolják azokat egyből.

  De amennyiben a Blizzard egy kicsit most komolyabban veszi itt a botok elleni háborút, akkor azok lehet jelen lesznek, de nem hiszem, hogy komolyabb kárt fognak tenni a gazdaságban. Persze ez nemsokára kiderül.

  Reply

 • avatar

  Rakamaz

  |

  [reply]@Varian (#20):[/reply]Elvileg kereskedhetnél mással is, de gyakorlatilag (most próbáltam) nem lehet átállítani a pénznemet. Ez később még változhat. (Szerintem a support segítségével át lehet állítani, ha ez tényleg fontos.)
  Ezenkívül ha “mobil alerts” szolgáltatást használsz Magyar szolgáltatónál, akkor szintén az Euró pénznemhez, vagyis Magyarországhoz vagy kötve.

  http://eu.battle.net/support/en/article/battle-net-balance-faq#q3

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Varian (#20):[/reply]Volt valahol már korábban írva, hogy csak EUR-val lehet MO-ról.

  Reply

 • avatar

  fenky

  |

  Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha a b.net számlára kérném a lóvét, ha esetleg eladnék valamit akkor ahhoz ugye nem kell paypal? eléggé tartok ettől az internetes bizbasztól, igazából nem is nagyon vágom hogyan működik… Létrehoztam a számlát meg minden, de bankkártyát nem szeretnék hozzárendelni biztonsági okokból, csak a bankszámla számot amiről feltölthetem, illetve ahova visszautalhatok pénz. Sajnos amikor a blizzard acc-hoz akarom társítani akkor bankkártya adatokat kér és továbbmenni sem lehet…

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  “Magyarország természetesen az európai régióba tartozik, melynek megfelelően a következő pénznemekben kereskedhetünk:

  Brit font (GBP), Euro (EUR), Orosz Rubel (RUB)”

  Nem szőrszálhasogatás de ha Magyarország akkor egyedül euroval lehet majd kereskedni, kicsit félreérthető sztem.

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  Basszus elaludtam a laptopal az ölembe és azt álmodtam d3 azok :) Jó volt :) ez már beteges ? vagy nem :D na jó lépek vissza vízszintbe :P

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  én már reportoltam a supportnak ,szerintem nem kell aggódni,rajta vannak az ügyön. és a warden még csak most jön -anticheat..betaban nem volt,se bannolás. btw botnál problémásabb dolgot is csináltak páran a bétában pl speed hack és valaki a lezárt kapun,hídon is átment (teleport -páran talán láttatok is ytn erről videót ) ez utóbbi cikibb a botnal,mert a bot hell-inferno n szimplan használhatatlan lesz:-) de egy teleporthax..tejoeg ranged classal a map széléről soloznanak bármit,mert a boss nem tud odamenni pff na nem akarok tippet adni senkinekse -blizz nem fogja ezt megengedni, de ha megis lenne rá példa jelentsetek a blizz supportnak és megbaxxak azokat az idiótakat…ban

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#16):[/reply]Én csak kíváncsiságból beírtam a kulcsszót google ba és további aggodalmakra adót okot komolyan mondom félek ettől a dologtól :(

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@eky (#15):[/reply]A blizz szerintem tud erről a dologról, és lehet dolgozik ezen, vagy már van egy kész tervük, azonban erről valamiért nincs nyilatkozás.

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  Sziasztok ez mind szép és jó és nagyon remélem hogy működni is fog a dolog örülnék pár + eurónak a játékból szerintem sokan mások is.Viszont van egy dolog ami nagyon aggaszt még a pedig a botozás a sok bot megölheti a játék ezen részét sőt úgy gondolom az egész játékot.Mint ahogy az egész d2 tönkre vágta.
  De lehet csak én vagyok paranoid… és a blizzard megfelelőn tud majd védekezni minden estre engem aggaszt a dolog. Nektek mi a véleményetek erről??? A sötét oldalról :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@brianaspirin (#13):[/reply]A bétában, csak siker esetén kellett fizetni, elvileg a teljesben is így lesz.

  Reply

 • avatar

  brianaspirin

  |

  arról persze itt sem írnak, hogy mi wan akkor ha az rmah-ban beteszek egy tárgyat aukcióra de nem kel el. Akkor is fizetek depositot, wagy csak sikeres értékesítésnél?

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@Hamu (#11):[/reply]Ó ba****, aludnom kéne. Nekem is meg volt akkor a “fail of the day” :D.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Darc1n (#7):[/reply]Persze, mert az 15.-e, mivel 14.én lesz a nyitóbuli, és éjféltől vehető át, ami 15.-e, de így sehogy sem jön nekem ki a 16.-a :D

  Nem mintha kötözködni akarnék, csak nem értem benne a logikát.

  #8 | stickerey
  Nem a cikkben, hanem oldalt fejtetőre állítva a narancs fehér szöveg ” Megjelenés Május 16.”

  #10 | stickerey

  El van nézve! :P

  Reply

 • avatar

  stickerey

  |

  [reply]@MirmiX (#9):[/reply]Uristen mekkora fail.. szánom.. magam.. elnézést: D

  Belátom. szégyen

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@stickerey (#8):[/reply]Megnyitod a linket az “itt” re katitntva,fejet elforgatsz 90 fokkal ballra és láss csodát :D

  Reply

 • avatar

  stickerey

  |

  [reply]@Darc1n (#7):[/reply]de most komolyan :D hol van hogy 16?

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@Hamu (#5):[/reply]Megesik, ők úgy néz ki máshogyan értelmezték. Technikailag tényleg csak éjfél után kezdődhet a játék átvétele, ami az emberek 99,999%-nak 16-ra esik xD. Engem tulajdonképpen nem zavar.

  Edit: “Fail of the day” önjelölt győztes xD

  Reply

 • avatar

  stickerey

  |

  Nem tudom hol láttok 16-ot. Bocs, ha sérti néhányak érzését, hogy lefordítottam :) remélem azért valakinek nyújtott egy kis segítséget.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Hiftu (#4):[/reply]És tényleg, csak 15 helyen írták le máshol rendesen, de a nagy képnél oldalt, miért 16.át írtak?

  Reply

 • avatar

  Hiftu

  |

  Hmm.
  Valamiért a WASD úgy hiszi, hogy május 16. a megjelenés dátuma.
  Szégyen. :(

  Reply

 • avatar

  BenJoe72

  |

  [reply]@cdledx (#2):[/reply]nem ebben nincs benne a blizzard store, ezzel csak diablo AH-ban tudsz fizetni, meg wow előfizut, meg játékokat venni battlenetről
  szerk:
  a cuccok kifarmolására pedig ott van a paypal-os megoldás, ami kicsi nyafis(minden szutyok kell hozzá), de megéri szerintem :)

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  egyvalamit nem értek azt írják a fordításban ” Ha a Battle.net Balance-t választod, akkor a battle.net-en található egyenlegedre érkezik pénz, melyet felhasználhatsz az aukciós házban vásárláshoz, vagy a Blizzard digitális termékeinek megvásárlásához is ” akkor ez most csak a digitális tartalmakra vonatkozik (ingame pet, mount stb) vagy ebben benne foglaltatik a blizzard store is?Mert szeretnék magamnak pár diablo-s pólót kifarmolni esetleg egy füles-egér-egéralátét kombót. Persze ha van rá lehetőségem!

  Reply

 • avatar

  BenJoe72

  |

  Köszöjük a “vazsd”-nak :)
  meg nektek is hogy megosztottátok :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.