Barbarian God Mode

Professor J . Hírek 1034

Újabb God Mode derült ki a Diablo 3-ban ezúttal a Barbárnál találtak egy olyan hibát, melytől halhatatlan lesz a karakter. A Furious Charge Dreadnaught rúnával használva, közvetlen Boss harc előtt és gyorsan skippelve a videót, folyamatos Chargeban tartja a játékost, ezáltal amihez hozzáér gyógyítja magát. Reméljük ezt a kellemetlen hibát is mihamarabb orvosolják a Blizzard emberei.

UPDATE: Fixelve ez a bug is.

We will be performing rolling restarts for #D3 beginning tomorrow 7/25 from 5AM PDT until approximately 6:30AM.

 

 

Forrás:

Comments (83)

 • avatar

  Holi75

  |

  [author]deep (#49):[/author][quote]@pastu (#47): Én sem ismerem, gyorsan utánna googleztem már 2 éve tolja youtubeon talán WOW-al kezdte. Youtube-on meg subscribekkel és amit előttem is irtak szponzorokkal elég jól meg lehet élni. Nekünk ez kockaságnak tűnik nekik meg valamilyen szinten meló. Ha ez meg lecseng akkor gondolom a következő mmorpg játékot fogja majd hasonló szinten tolni.
  0[/quote]

  Nem tudod van e olyan videó ahol a cuccait mutogatja?

  Reply

 • avatar

  Holi75

  |

  Azt a kb 2 milliárd kombinációt szinte lehetetlen le ellenőrizni, amit a skillek+a rúnákkal össze lehet hozni, és ebben még a passiv-ak nincsenek benne.
  Jelentkezzen az aki hajlandó lenne, minden kombinációt kipróbálni, 1-2 órát tesztelni, és véleményezni.

  Persze, hogy vannak benne bugok, és megsúgom a patch: 1000.0101.20- ban is lesz még rendesen. Én inkább annak örülök, hogy amint kiderül “nyilvánosságra kerül a dolog záros időn belül javítva van azért.

  Hiába a rengeteg kombináció azokból is csak töredéke használható, mivel majdnem mindenki ugyan azzal a buildel nyomul, kevesebb az esély a bugok felfedezésére, na de látjuk mi történik ha valaki ujjit egy kicsit. Lásd a videót.

  Egyértelmű, hogy a Blizz a saját csapdájába esett. A bőség zavara. Annyira komplex a rendszer, hogy “majdnem” lehetetlen átlátni. Nem annyira kerek a labda szerintem, képzeljétek, csak el, hogy azokat a programozókat akik ezért feleltek, mind a szőnyeg szélére rángatják, és felelősségre vonogatják..

  Reply

 • avatar

  deep

  |

  [reply]@pastu (#47):[/reply]Én sem ismerem, gyorsan utánna googleztem már 2 éve tolja youtubeon talán WOW-al kezdte. Youtube-on meg subscribekkel és amit előttem is irtak szponzorokkal elég jól meg lehet élni. Nekünk ez kockaságnak tűnik nekik meg valamilyen szinten meló. Ha ez meg lecseng akkor gondolom a következő mmorpg játékot fogja majd hasonló szinten tolni.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  [reply]@pastu (#47):[/reply]Én mondjuk nem simerem ezeket a “játékos sztárokat”, de tuti, hogy nem a diablo alatt lett ismert, hanem már évek óta az. Ismert lett valamiért, majd ez az ismertség öngerjesztő módon egyre több hírnevet és hívet szerzett neki.
  Ha meg sok videót is csinál, amin pl látszik a gépe, stb, akkor meg tuti szponzorai is vannak, hogy lássák a videót néző tömegek, hogy a jó játékhoz xy egér, billentyű, stb kell.
  Szóval nem kell félteni a “szárjátékosokat”. Olyanok, mint a való világ celebjei: egy idő múlva ha már nem csinál semmit akkor is fennmarad körülötte az érdeklődés.

  Reply

 • avatar

  pastu

  |

  Tartalmas élete lehet ennek a “kockakirálynak”
  Kíváncsi leszek mit csinál majd ha a játék már nem lesz annyira népszerű?(ami a jelek alapján nem lehetetlen)
  Lehet a szerencsétlenje már nem is tud a valós világban létezni

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Na így kéne működnie a barbárnak jó esetben, nem kiteolgatni.. :P

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@rigomester (#40):[/reply]Rengeteg ilyen van. Sőt ott a Donate gomb is az oldalon, tuti van aki rendes pénzt is ad neki.

  Amúgy ennek a srácnak múltkor néztem egy videóját ott elmondta hogy a diablo3 miatt kilépett a melóhelyéről, és napi 10 órát tolja :D Mindig mondtam én ehhez a játékhoz csak idő kell semmi más. Ja és nem utolsó sorban 45-50 perc alatt megy végig teljes act3-on azért így nem nehéz farmolni :)

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  [reply]@MolnarG (#41):[/reply]próbálgasd még, shift nélkül is menni fog.
  pl rakd a 2-es hotkeyre, mutass a földre tőled pár lépésre a kurzorral, majd nyomd meg a 2-est.

  Reply

 • avatar

  Tarannon

  |

  @41: Nagyon rosszul tudod, Furious charge-al kattinthatsz a földre is. Pont az a lényege a dreadnaught rúnának, hogy minél több ellenségen átfutva 8% HPkat töltesz vissza. Ha nem a pakk túl oldalára kattintasz hanem mondjuk valamelyik ellenségre, jó eséllyel beragadsz a mobok közé és meghalsz.

  Amúgy közel se akkora szám ez a bug, mint a wizardé, mert ezzel lehetséges meghalni. Elég szenzáció hajhász a fenti leírása a videónak. Amit Kripp csinál azt a barbárok 80%-a nem tudná megcsinálni, mert egyszerűen nem elég a gearje hozzá. Ő nem is a heal rúnát használja, hanem a stunolóst, ergó plusz HPt nem kap a buggal.
  Ha jól értettem úgy működik a dolog, hogy ha krit-elsz egy képességeddel, akkor a furious charge healje bekapcsol vagy a másik rúnával stunolja a szörnyet. Mivel a srácnak az egyik legjobb barbár gearje van a világon, így nem csoda hogy iszonyat sokat kritel és perma stunban tudja tartani az ellenséget.

  Reply

 • avatar

  Carter

  |

  [reply]@MolnarG (#41):[/reply]Shift

  Reply

 • avatar

  MolnarG

  |

  Nem igazán értem, hogy hogyan csinálja. Ugyanis a Furious Charge-al csak ellenfélre lehet kattintani és csak akkor működik. Márpedig ő boldogan kattintgat vele a földre akkor is ha nincs ellen. Már az elején feltűnt ez a furcsaság, gondoltam leellenőrzöm és kipróbáltam de egyszerűen nem lehet.

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  [author]chasy (#38):[/author][quote]@zotyy (#34): Mint írtam,ő egy livestreames arc,százak gyűjtik neki a goldot és geart csak azért,hogy nézhessék ahogyan játszik.Annak a 300 millának jó ha 10%-át ő farmolta ki.
  0[/quote]

  Ez komoly??? Ilyen van??? Miért fizetnék akár játékpénzt is vkinek azért, hogy megnézhessem hogyan játszik?? Bár ha vannak ilyen hülyék akik neki farmolnak… Én személy szerint a saját képernyőmön inkább nézem a saját játékomat!

  ui: Ha vki szeretné nézni az én játékomat is keressen privátban és gold/gear fejében lehet. :D

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  [author]chasy (#6):[/author][quote]@rigomester (#5): Bárcsak mindenki így gondolkodna
  [/quote]

  Igazából azért nem érdekel, mert 100 óra játékom van barbárral, 110 óra a dokival és most nightmare act3-ban járok DH-val és ez is tetszik. RMAH nekem eddig se hozott sokat, 10,5 euro… ezek után se az én act1-2-őn farmolt cuccaimat fogják megvenni. Nem adnak a cuccokért 1.25-öt sem, hiába vettem 2 napja 1.1 milláért sima Ah-ban (teszem hozzá k.rva jó áron)…
  Azt vettem észre, ahogyan haladok DH-val a “kinőtt” cuccaimat drágábban tudom eladni, mint a 60-as 63-as 15-20x nagyobb sebzésűeket… :) Kicsit érdekes, de legalább megint élvezem az AH-zást. Az ah pedig kezd az ingyenes mmo játékokra hajazni, amivel tudsz játszani de néhány dolgot csak akkor használhatsz ha fizetsz…. pl. a WD-mnek hiába keresek napok óta fegyver sima ah-ban, nincs. Pénzt márpedig nem fogok rá áldozni, találni meg ugye esélytelen…
  Amúgy ezen “csalók” (bugkihasználók) pedig igazából ahogy néhányan már leírták, elveszik a mi kedvünket, viszont több euro esik le az általuk eladott cuccokból, mint abból, hogy én csak sima AH-ból vásárolok….

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@zotyy (#34):[/reply]Mint írtam,ő egy livestreames arc,százak gyűjtik neki a goldot és geart csak azért,hogy nézhessék ahogyan játszik.Annak a 300 millának jó ha 10%-át ő farmolta ki.

  Reply

 • avatar

  fidel

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#28):[/reply]Szerintem a Monk EP bug, amikor champ csoport minden tagja egyenként dobott cuccot és NV buffot volt eddig a legdurvább. Én még a Multibox fórumon láttam róla videót amikor a srác 4 monkkal aprít és csoportonként 20+ rare cuccot szed ki.
  Mondjuk ezt is akkor javították ki amikor nagyobb hírverést kapott, pedig a hivatalos fórumokon elég rég lehetett olvasni erről.(bug report formájában, hogy van amikor több NV buffot ad egy champ csoport megölése))

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@zotyy (#34):[/reply]A jelenlegi gear-je elvileg 1-1.5 milliárd gold-ot ér, szóval nem biztos, hogy egyhamar fejlesztenie kell azt.

  Reply

 • avatar

  Zibuprofen

  |

  Nos az ok hogy miért is nem kapcsolják le a szerver és javítják azonnal a bugot nagyon egyszerű.
  Xy playerek, ne adj isten ázsiaiak, ezen expoitok (wizard, barbár) kihasználásával farmolnak, a gold és item megy rmah-ba, az eladott cuccokból a részesedés mr blizzard zsebében landol. Mint korában már írtak a zsidó nagyon kapzsi.

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  Am nem mindegy hogy bugol e vagy nem van 300 millája olyan fullkarit épít amilyet akar…
  Erről beszéltem ,mikor arról volt szó,hogy miért nem jó a játék…. ez egy elég “egyenlőtlen” rendszer nem tudni,honnan van neki annyi,de hogy nem Butcher runolta az is biztos! :) Tökmindegy,hogy buggal vagy anélkül farmol :) 300 millából bug nélkül is ásítozva mehet :)

  Reply

 • avatar

  iccesnake

  |

  Nem értem mindenki itt nézi a bugokat és senki nem játszik ? Miért vesz az ember egy játékot ? Azért hogy a hibáin siránkozzon vagy azért hogy játsszon? Amióta program létezik azóta létezik bug is de lehet hogy a bug előbb volt ? Dio 3 nem ezek miatt nem lett olyan jó mint ahogy sokan várták nem is a nehézkes indulás miatt. Sajnos nem elég addiktiv akik most is játszanak azoknak nagyon jó a monotonitás tűrése. Ennyi idő alatt kb minden kasztot ki lehetett húzni maxra és inferno act1-2 re felöltöztetni és ennyi is volt a Dio3 jelen állapotába. Amíg nem lesz változás addig szép lassan egyre néptelenebb lesz. Ez a legnagyobb baja nem pedig ez a pár komoly bug. Pár hónap javítás és a kihagyott dolgok kellenének ide és a végén bejelenteni hogy vége az open bétának egy nagy wipe és mehet előröl minden csak hát az RMAH miatt ez lehetetlen úgyhogy marad minden aki meg nem a hibákat keresi és jó a monotonitás tűrése az azért el lesz még vele egy darabig főleg ha jönnek új dolgok. Szóval aki eddig is játszott az ezután is fog aki meg eddig se az szerintem már nagyon nem érdekli hogy hány ezredik bug jött elő.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@ (#31):[/reply]Na igen ez tényleg gány, hogy ha kiderül legalább akkor lőnék le a dolgot csak tudod ez minket MINKET nagybetűvel is , tisztességesen játszó embereket is érint és ez miatt a sok majom miatt ne játszhatna az ember, ha lelőnék a szerót? Így az van helyette tolja mindenki nyugodtan hamár kiderült a dolog ,majd éjjel javítjuk. De azért ezek a hibák tényleg elég nevetségesek, van egy szakadt barbárom, de eszembe se jutott volna ilyen dolog meg ezek után se mivel barbárral vagy 1 hónapja nem is játszottam csak emiatt nem veszem elő csóreszt :) Ha majd valamikor újra barbárkodni akarok azt majd tisztességes módon folytatom tovább ahogy ezt eddig is tettem…

  Reply

 • avatar

  pepe79

  |

  Azért a minimum az lenne, hogy ilyenkor azonnal lelövik a szervereket, aztán javítják a hibákat. De nem, hagyják, hogy a tisztességtelen emberek napi 24 órában farmoljanak, és még csak bannt sem kapnak majd érte. Egyre jobban megy el a kedvem a játéktól, csalók között nincs értelme a játéknak. Tisztelet a kivétlnek!

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#28):[/reply]elhiszem hogy unod magad, de szerintem ezt gondold át mégegyszer

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Egyébként tényleg elég gyanús, hogy pont a két legnépszerűbb kasztnál jön elő ilyesmi. Simán el tudom képzelni, hogy ez egyfajta sajátos reklámfogás, és ezzel próbálják visszacsábítani azokat a játékosokat, akik már rég megunták a farmolást. Ez még nekik is nyújt valami újat.

  Reply

 • avatar

  Reviyzion

  |

  MÁr várom a Witch Doki God modot! :D

  Reply

 • avatar

  Loui

  |

  BAARBÁÁRRRRR!!!!!!

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  [reply]@Agyoncsaplak (#21):[/reply]Láttam 1-2 live streamjét és volt már neki 600 millája is és másokat is láttam streamen 400 és hasonló összegekkel futkosni. :))))
  A diablo3 szerintem már szánalmas kategória én nagyon vártam,mert hatalmas fan voltam dio2-nél,de ez a dio3…..lehet jó lesz 1x……..de most szánalmas. Megkapják a legendek és a setek a buffjukat még 1 nagy farmlázra benevezek amíg jön rajta euro, de augusztus 28.-ára már előrendeltem a GW2-t és lefo om a blizzardot és a diot is…..

  Guild warsban 3 béta hétvége volt…. és még 2 közt is többet jevítottak, mint a diablo3ban 2 hónap alatt, ha ezt veszem alapul biztos jobban fog tetszeni nekem . :))

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@white (#23):[/reply]nekem 1

  dzsihád!!

  Reply

 • avatar

  white

  |

  [reply]@Agyoncsaplak (#21):[/reply]Első hozzászólásomban írtam, úgyhogy észre! nekem meg 6,8 millám :-P

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [author]Zsiráfnyál (#20):[/author][quote]Idézet: @deep (#18):
  […]
  Egy ennyire zuhanó játékosszám mellett szerintem eszük ágában sincs bárkit is bannolni, főleg nem tömegesen.

  0[/quote]

  Ha a játékosszám kevésbé is zuhan, a színvonal sokkal jobban.

  Reply

 • avatar

  Agyoncsaplak

  |

  Észrevette valaki,hogy a srácnak 357 milliója van?!! :-)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]deep (#18):[/author][quote][…] de ha ezt szankció nélkül elnézik akkor ideje lesz uninstallra dobni ezt a játékot. Mert akkor tényleg ÉN leszek a szánalmas aki még ezek után is bizalommal lesz a játék iránt.[/quote]

  Pedig más lehetőségük nincs, ezt utólag nem lehet visszanyomozni. Több millió játékos mellett nem lehet minden mozzanatot lelogolni, ennek nincs nyoma, legfeljebb pár achievment, ami utal rá, de semmi konkrét, egyértelmű bizonyíték.

  A másik meg, hogy akik most ezzel jól megtömték akár az RMAH-t, akár a sima AH-t, azok a Blizzard legkedvesebb pénztárcái, őket biztosan nem fogják kibannolni, mert jelen helyzetben szerintem kb annak is örülnek, ha van még valaki, aki életet lehet az RMAH-ba. Egy ennyire zuhanó játékosszám mellett szerintem eszük ágában sincs bárkit is bannolni, főleg nem tömegesen.

  Egy-két embert szúrópróbaszerűen biztosan kibannoltak, hogy azért látványosan jelezzék, hogy exploitolni csúnya dolog, de az érintettek 99%-a szerintem semmi büntetést nem fog kapni.

  Egyébként én is nagyon hülyén érzem magam ezután, ennyi “csaló” között. Nem mintha én nem próbáltam volna ki fél órára (semmi profitom nem lett belőle, de nagyon élveztem), de a játék tisztaságának kb ez adta meg az utolsó kegyelemdöfést, a mai barbáros meg már kb ráhugyozott a maradványaira. Ez a szöges ellentéte annak, amit én a Blizzardtól eddig elvártam.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Azért ez ennyire nem GOD mode, mint a wizard, de nem rossz… Kár, hogy nem maradt elég idő tesztelni a játékot. Ok, elfogadom, hogy nem lehet tökéletes programot csinálni, de talán túl sok sulyós hiba van a játékban :(
  Nekem barbár a fő karakterem, de vagyok annyira hülye, hogy ne használjam ki az ilyen bugokat. Rossz lenne a lelkisimeretem utána…

  Jó volna végre egy olyan hír is, amiben nem csak bugokat ismertetnek vagy semmitmondó interjukat hoznak nyilvánosságra, hanem olyan, amiben van valami pozitív kézzel fogható fejlemény.

  Reply

 • avatar

  deep

  |

  Kiváncsian várom a Blizzard reakcióját ezekre a bugokra. Sem ezt sem a wizardot én nem fogom használni (pedig jól jönne …) de ha ezt szankció nélkül elnézik akkor ideje lesz uninstallra dobni ezt a játékot. Mert akkor tényleg ÉN leszek a szánalmas aki még ezek után is bizalommal lesz a játék iránt.

  Reply

 • avatar

  white

  |

  Engem marhára nem érdekel ki a tököm ő, meg kinek farmol meg mivel csinálta meg mivel nem. A lényeg mindenkire vonatkoznak a “szabályok” Szóval felólem lehet tripronik vagy pöcsömöccse is!

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@fenky (#7):[/reply]Sajnos, én úgy gondolom, hogy lehet, hogy millióan vadásszák a többi kaszt hasonló bugjait az előrejutás érdekében (ami már önmagában is szánalmas), de azokat már millióan használják is és nem két napja.

  Amikor egy ilyen nyilvánosságra került, akkor már régen megszedte magát jó pár “generáció”, azaz már, akkor is késő, ha aznap betiltják\javítják. A kezdő csalók meg rávetik még magukat pár napra\ órára.

  Addig nincs mit várni az online játékoktól, vagy online tartalommal is bíró játékoktól, amíg olyan írások vannak a fórumokon, hogy mit sírsz, irigykedsz használd te is a bugot, vagy nehogy már engem bannoljak mert bugolok.

  Amúgy érdemes belegondolni, hogy sokan a pvp-t várják, hogy legyen end game szórakozás, csak elfelejtik, hogy az tisztán online játékmechanizmus, ahol majd az ilyen bugok\ buggerek hatványozottabban rombolnak majd.

  Ha valakinek sok ideje van, érdemes lenni kiírni ezen fórumos bughuszárok neveit, mert biztos elsőként posztolnak majd, hogy tele van buggerekkel a PVP hülye a Blizard.

  Reply

 • avatar

  Apophissz

  |

  Ezek a fickók ott streamen azon nevetnek amelyen én sírok… Hogy történhet ilyen?

  Reply

 • avatar

  Andrei

  |

  [reply]@ (#10):[/reply]http://i.qkme.me/3owx11.jpg :D

  Meguntad wizarddal? :D Farmolj Barbárral! :D

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@chasy (#9):[/reply]erről van szó baszódjanak meg ezek a féreg streamerek

  rühellem őket :)

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@white (#8):[/reply]bár nem csípem krippet de az látszik hogy te totál nem vágod hogy ő kicsoda meg mióta van már full gearbe

  nem ezzel az expolittal csinálta

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Hát ez már vicc. :D

  Lőjék le a játékot egy hónapra, vagy fél évre, és fejezzék be. Rossz nézni ahogy ezzel a pre-alpha verzióval szenvednek.

  Nem mondom, hogy semmit nem kaptam a pénzemért, sőt, tök jól szórakoztam, de én Blizzard terméket többé nem veszek. Ez már rég nem az a cég. Ez egy abszolút amatőr banda egy régi szép névvel.

  Reply

 • avatar

  Akronomus

  |

  Faith in Blizzard : It’s gone…. 4ever ….

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@white (#8):[/reply]Ő kripparrian,akinek a rajongói gyűjtik a pénzt/geart,pont mint Athene-nek.Ettől lesznek ők faszagyerekek :D (bocsánat ha valamelyik rajongó szívébe gázoltam)

  Reply

 • avatar

  white

  |

  Ez azért nagyon vicces… így érthető, hogy farmolgatnak act4 act3-ban és ez a gyerek is cirka 357 milla arannyal amit valszeg nem a kipottyant dögökből szedett össze. Igen eltűnnek az ilyenek, majd egyszer, vajon ez a srác aki a videón van bannolva van már? Vagy bárki a világon, igazából az ilyenek vágják, vágták tönkre a piacot is….Holnap igen jön a többi kaszt is, DH WD Monk :-)

  Reply

 • avatar

  fenky

  |

  Elképzelem, ahogy milliók vadásszák a többi karakternél is a god mode-ot :D:D

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@rigomester (#5):[/reply]Bárcsak mindenki így gondolkodna :)

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  Le..arom, hiába van barbárom inf. act2-őn… de bízom benne, h holnapra ez is eltűnik…. holnap majd jön a monk god mode… :)

  Reply

 • avatar

  relixo

  |

  [author] (#3):[/author][quote]És akkor jönnek a sajtószövegek ( legutóbbi Mike Morhaime kis walltextje ), amiben csak terel és azt taglalja, hogy a játék teljes, minden fasza, semmi baj nincs, csak foltozgatni kell…
  Ezekből a vidikből sajna nem ez jön le… kíváncsi vagyok mikor lesz vége a “Bétának”
  0[/quote]

  Blizz átment hülyébe, ne várj tőlük normális véleményezést vagy reális hozzáállást.
  Alapvetően megbuktak már marketing kezdetekor(még játék megjelenése előtt a béta kulcsos időszakra gondolok). Aztán jött a be se lehet lépni a játékba, aztán az AH mindenféle összeomlás, cuccok eltűnése stb… most meg ezek a bugok/ csalások.
  De ő szerintük minden rendben és jó felé halad a játék. :) És tökölnek a hülyeségekkel nem,hogy ezeket az arcba ordító hibákat foltoznák befelé azonnal.

  Reply

 • avatar

  Akronomus

  |

  És akkor jönnek a sajtószövegek ( legutóbbi Mike Morhaime kis walltextje ), amiben csak terel és azt taglalja, hogy a játék teljes, minden fasza, semmi baj nincs, csak foltozgatni kell…

  Ezekből a vidikből sajna nem ez jön le… kíváncsi vagyok mikor lesz vége a “Bétának”

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Szánalom. Ezért fizettünk. Ahol a pórnép is jól farmolhat azt szétnerfelik fél nap alatt. Ahol a bugger/exploiterek munkálkodnak ott meg napokig sőt hetekig bent a bug…

  Reply

 • avatar

  Shael

  |

  No comment… :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.