Pici vegyes

Hamu . Hírek 1187

Azért pici, mert lassan az uborkák is éhen halnak és azért vegyes, mert amit találtam az egy hírbe is belefér. Feltűnik ma Lylirra, Bashiok és Qoennon is.

Aukciós ház:

Néhány affix hiányzik a listából kereséskor, Lylirra üzent, hogy dolgoznak rajta, illetve megemlítette, hogy dolgoznak azon is, hogy a Legendary tárgyakon is lehetőségünk legyen keresni statok szerint.
Lehetőségünk lesz DPS szerint is keresni például az offhandek között.
Lehetőségünk lesz több statra rákeresni kereséskor, valahol 3 és 5 között, illetve növelik a keresés maximumát is az eddigi 999 fölé. (Gondolom a fegyverek dps-e miatt, szerk megj.)
1.0.4-ben biztosan látni fogjuk az “Auction Cancel” lehetőséget, vagyis hogy bármikor kivehessük bármelyik aukciónkat, amire nem érkezett még ajánlat.

[Quote]

Thanks for the feedback! We’re looking to bump the number of Preferred Stats slots from 3 up to 6. We’re also looking to bump the number of digits in the “Min Value” window from 3 to 5 (so you can search for Preferred Stat values higher than “999”).

Are you also fixing it so that you can search for all of the affixes on an item? Some are missing from the list…

We’re definitely working on filling the missing gaps. On a somewhat related note, we also want players to be able to search for stats on Legendary it also something we want to do.

It would be nice to be able to cancel auctions that have no bid yet. But once they have a bid its locked it, because it will sell.

We like this solution also. We definitely want to provide players witems.

can u guys make it so we can search the DPS on items like offhands, its not an option yet

This ish the option to cancel an auction (at any point after it’s posted) so long as it does not have any bids. Right now, we’re looking at this for 1.0.4, but that of course may change depending on implementation and testing

[/Quote]

Következzen egy kis misztikum, aki már elég sokszor járt a Caldeum környéki sivatagokban, biztosan felfedezte már a szellemhajót és az ott megszerezhető feljegyzéseket. Lylirra “megnyugtat” minket, hogy ez valóban egy szép kis rejtély és ha eleget gyűjtesz, akkor összeáll a kép. Mert mint tudjuk, az ördög mindig a részletekben rejtőzik.

[Quote]The Black Rock Ledger is a nice little mystery, isn’t it? If you’re lucky enough to collect all the lost pages, be sure to examine them closely. The devil’s always in the details. ;)[/Quote]

A fejlesztők szerint is idegesítő, ha egy Coop játék után visszatérsz egyjátékos módba, akkor a Folowered nem tart veled automatikusan, hanem ismét fel kell csípned a városban újra és újra. Dolgoznak ennek a javításán, hogy egy Coop után ismét egyedül szeretnél játszani, ne kelljen a városba visszatérni a Followeredért.

[Quote]We agree that, for newer players (or for players who are new to playing in multiplayer games), it can be confusing the first time you leave a multiplayer game and discover that your hired follower is no longer following you. Most players assume that your follower should automatically rejoin you when returning to a single-player game, and it’s not really communicated well in the UI that it doesn’t work that way. 

We also agree that having to return to town each time you leave a multiplayer game to re-hire your follower is annoying. We already have plans to change it so that, after leaving a multiplayer game, your last hired follower will be restored automatically for you. It would work this way even if you left a multiplayer game and then logged out; the next time you logged in and picked up your single-player game, your follower would be waiting for you. (Of course, you’d still need to go back to town if you wanted to change followers, same as now.)
[/Quote]

Qoennon adta hírül, hogy az RMAH PayPal részlege karbantartáson fog átesni a holnapi napon:
Augusztus 3. CEST szerint 09:30-09:40 GMT szerint 08:30-08:40

Boldog születésnapot kívánunk mi is a diablo3x.com-nak, köszönjük ezt a 4 évi munkát és sok sikert kívánunk, a későbbiekre is.

Forrás: d3sanc blue tracker, battle.net, twitter

Comments (54)

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#8):[/reply]Bár így lenne…

  Reply

 • avatar

  grelekin

  |

  [author]Oryon (#48):[/author][quote]@ (#40):

  A wow-ban nincs rmah, bop-es a legtöbb cucc, amit használni is tudsz, ha meg goldot szeretnél eladni nagy az esélye, hogy buksz.Szóval baromi felesleges.Arról nem beszélve, hogy azért havonta fizetsz.A megjelenéstől játszom vele, meg sem fordulna a fejemben botolni, mert ha véletlenül elkapnak nagyon sokat veszítenék :).
  Itt más a helyzet.A tranzakciókból a blizz is leveszi a maga részét.Ha nincs dropp megveszed…. .

  Reply

 • avatar

  Oryon

  |

  [reply]@ (#40):[/reply]Azért hozzátartozik a dolgohoz, hogy WoW-ban a kutya se szűri a botolást. Amíg játszottam most Cata-ban 1-2 óra játék, este raid, utána 12-14 óra bot mining. Kb 3 hónapot toltam, le se szarták.

  Amit meg a Diablo 3-nál csinálnak az undorító és pofátlan. WoWban lehet botolni? Hát ez van, amennyien játszanak a játékkal nem okoz nagy inflációt, főleg h nem csinálják sokan. Diablo 3? RMAH? éppen online playerek ~30%bot. Két hónappal a megjelenés után. GZ srácok, örvendek h sikerült ezt elérni életem legmeghatározóbb játékával.

  Reply

 • avatar

  Ned

  |

  Én már azt a patch-t várom, amiben a felszerelést kicsit táposabbra formálják(pl,kisebb bossok esetében,elhullajtott tárgyak), vagy picit gyengítenek a monstereken………..

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  [reply]@radir (#41):[/reply]http://goo.gl/aam7O
  hol a vege?
  talan utos lenne kitenni egy szavazast hogy olvasok kozott hanyan jatszanak aktivan.. erdekes lenne szemezgetni :)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]fekete123 (#43):[/author][quote][…] Öcsém dettó ő pl tojik minden farmra meg hasonlóra csinált egy monkot elvitte inf act1-ig azt kezdett egy sorcot aztán egy DH-t most kezdett egy második monkot, mondván hogy az első az csaj volt, de nem tetszik neki a hangja. Nem huzatja magát, nem farmol, nem lóg ah-n elvan a játékkal mint a befőtt. nincs is benne 500 órája, de élvezi.[/quote]

  Pontosan, mert a játék jelen állapotában ez a rész az, amit élvezni lehet benne. Mentes az összes olyan betegségtől, ami Infernon a játékot tönkreteszi.

  Nekem már csak a demon hunterem van hátra, minden más kasztból felhúztam egyet 60-ra. Ez a része tök jó a játéknak. Van folyamatos fejlődés, bármikor váltogathatod a skilljeidet, nem kötelező AH-zni, de ha mégis akarsz, elérhetőek az árak, nem kötelező csapatban játszanod, egyre növekszik a kihívás, se nem unalmas, se nem irreálisan nehéz… van is értelme csinálni, és élvezetes is.

  Inferno Act1-ig ez egy egészen kiváló játék, és minden Infernos sírásom ellenére ezzel a részével teljes mértékben elégedett vagyok. Addig a pontig ez a játék szerintem veri a Diablo2-t. A történet gagyi és kommersz, de ezen kívül tényleg nincs semmi komoly baja. Ami utána jön, az viszont jelen állapotában egy (számomra legalábbis) élvezhetetlen, ezer sebből vérző rabszolgafarm, amit nem normál játékosoknak, hanem botoknak és koreaiaknak terveztek.

  Reply

 • avatar

  chabo

  |

  A Torchlight 2-t miért nem dobták még ki a polcokra?Már áprilisban meg kellett volna jelennie…lehet túl jól sikerült,mint kellett volna…?Minden estre én biztosan megveszem azt is és már most látom,hogy jobban fog érdekelni,mint a D3…Ha nem jelenik meg “valami folytán” szeptemberig akkor nagy a valószínűsége,hogy feltelepül a D2……..
  A gold farmolásról meg annyit,hogy nekem nem jönnek össze milliók…..sőt ha 100k összejön pár óra alatt akkor fülig ér a szám…nem tudom nektek honnan repkednek azok a millák de elmesélhetnétek…
  Mondjuk én inkább azért játsszom mert szeretem a Diablo-t és nem a gold meg az itemek hajkurászása teszi ki az időm nagy részét.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#38):[/reply]Azért ehhez az is hozzátartozik szerintem hogy egyre többen érik el a nagyobb szintet, így kevésnek kell az ami régen még jónak számított.

  De amúgy én is élvezem a játékot. Öcsém dettó ő pl tojik minden farmra meg hasonlóra csinált egy monkot elvitte inf act1-ig azt kezdett egy sorcot aztán egy DH-t most kezdett egy második monkot, mondván hogy az első az csaj volt, de nem tetszik neki a hangja :) Nem huzatja magát, nem farmol, nem lóg ah-n elvan a játékkal mint a befőtt. nincs is benne 500 órája, de élvezi.

  Reply

 • avatar

  CreepTumor

  |

  Az AH-ra csak annyit tudok mondani: Hahaha!! :D Ha rohogni akarok oda megyek fel,vicces oldalak helyett! Ma kezdtem uj barbit,gondoltam 10. szint kornyeken nezek ra valamit. Es valami tre rongyos chest armorert volt kepe elkerni 500 K goldot. Te joooo eeeeg!! :D Meg most is rohogok!!
  Valaki irta hogy biztos most vannak nyari szabin a blizzes fiuk.Ha ez tenyelg igy van az rettentoen kiabrandito… Ha en lennek a fonok biztos elsem engedtem volna oket addig amig nem stabilizalodik a helyzet a jatek korul! Mert most nem az….Vagyis stabil.Egyenesen aranyosan zuhan a nepszerusege…
  En nem sirni akarok,mert szeretem igy is a jatekot csak azert tortenjem mar valami!!! Egy patch vagy mittomen?! A Starcraftot bezzeg meg folyamatosan alakitjak,ez az uj patch is tokre bejon,itt meg??? Ahhhh….

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Az elmúlt 1 hónapban nagy kuss van a diablo3 részével, blizzard at fordult most a pandára. Szarik bele ki hogy botozik ki hogy szenved itt, hisz eladva a játék, majd jönni fog valami patch egyszer talán. Addig néha kék posztba elhintenek egy kis bla-blát hogy akik most játszanak tartsanak ki…
  De komolyan hogy is nézett ki?
  Kijött a játék, mindenki mondta hogy félkész játék, de mivel blizz játék reménykedtünk hogy gyorsan javítják. A nerfelések kb 12 órán bellül érkeztek, bugjavítások majdnem hetente pathcel. Ez tartott kb 1 hónapig, és ezek sem voltak olyan változások amik nem várhattak volna.
  Még én magam is mint a többiek mentegettük a blizzardot hogy biztos elmentek kis szabira a programozók és vissza jönnek akkor jönni fog a “nagy” patch… De idővel ez kezd halványulni….
  Mikor kezdésnél ki ütötte a biztosítékot hogy off hand dmg-t nem lehet beállítani ah-ban, illetve hogy egyes legendárin nem mindegy hogy “incrased attact speed” vagy “attact speed increased” nem gondoltátok volna hogy 2.5 hónap után ugyan úgy benne van a játékban a bug, mi? Én sem!
  Nemtörődömség felső foka ez és sajnálom hogy a blizz úgy érzi ezt megteheti.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [author]Heffernan (#39):[/author][quote]@Lord Azmodan (#35): Miért öli meg az AH a játékot?[/quote]
  Azért mert botok farmolják a gold nagy részét. Nem lenne semmi gond az AH-val, ha a csalás olyan lehetetlen szinten lenne, mint a wow-ban. Ott is van farmolás, de ahhoz segg kell, apám és nem egy program… Az, hogy van rmah és botolás egyazon játékban, annyira vérlázító, hogy arra nincs szó. És ezt csak tetézi, hogy mi az, hogy az egyik online játékukban nincs csalás, a másikban meg van. Az egyikre tesznek, a másikra meg lassan egy évtized után sem, hanem jön a 4. küldetéslemez. Na ez a nem mindegy.

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#35):[/reply]Miért öli meg az AH a játékot? eladhatom ami nekem nem kell, és megvehetem ami kell. Mi ebben a rossz? A chatet akarod bújni, hogy eladhass vagy vehess?
  Vagy a droppokból kéne öltözködnöm? És ha esik valami ami nem a classomnak való, de láthatóan jó item, akkor kezdjek emiatt altozni? Ez csak nehezítené a játékot, még több időt kéne belefektetni, de a lényeg nem változna, farmolni orrvérzésig, amit már így is meguntam.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@fekete123 (#36):[/reply]Én még amikor pörgött a gold ah minden sokkal olcsóbban adtam, mint a többiek vittek is mindenem alig győztem felrakogatni :) Mostmegmár 10k se visznek el semmit amiért akkoriban adtak 500k-t , vége a gold ah halott a real money gondolom még jobban…egyedül még hc AH-ban tudok eladni dolgokat ott megveszik a népek azért, ám azért elég szomorú mikor reggel ránéz az ember a public game-re azt kb- 30és 50 között mozog hc-ban… a játék döglődik, de én élvezem, igaz kellett hozzá egykis pihenő, jöttek új játékok végigtoltam, azt most visszatértem megint d3-ra és ugyanolyan élvezetes volt , mint elötte :)

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@grelekin (#7):[/reply]Én tegnap este amit láttam váltási arányt 1M gold = 0,6 EUR, ergó 1 milla olyan 170 HUF, de szerintem ez még lejjebb fog menni.
  Egy picit elgondolkodtam, hogy a továbbhaladáshoz mint neked most farmolnom kellene inf act 1en cirka 40-50 órát (nagyon jó esetben 100 milla gold) ami nekem 2-3 hét, vegyek ebből 2-3 jobb cuccot és mehetek talán tovább. Vagy a 100 milla goldot megveszem 17k HUFért, ami olyan 2 napi fizu és nem esek bele abba a hibába amibe sokan: a sok unalmas farm megöli a játékélményt.

  Szóval ismerős a dilemma.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@ (#34):[/reply]Nemcsak a botosok miatt szar az ah az emberek is hihetetlenek annyira magas árakon tesznek be dolgokat, hogy az kész. Pl tegnap kerestem valami cuccot, legyen mondjuk amulett. Van bent egy 6 milláért 2 óra múlva lejár, tehát a kutyának se kell erre valami kretén betesz egy másik tök ugyanolyat kb 3 resisttel többel de még közel se perfect-et 7 milláért mert hogy az övé “jobb” és tele az egész AH ezekkel a túlárazott szarokkal :)

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@ (#34):[/reply]Az AH tényleg megöli a játékot ezt tartom énis a játék legnagyobb negatívumának, persze a blizz azt hitte, hogy majd ugyanúgy ellesznek az emberek ezzel a résszel is évekig, mint az előzővel és ezért fektettek nagyobb hangsúlyt az AH-ra ami mostmár lehet ők is belátják, de a játék lelkét roncsolta porrá. Ezzel az AH-val sem lenne ám amúgy nagy probléma, ha ezt a játékot kiadják mondjuk 2008-ban vagy inkább realitás talaján álljunk inkább 2006 lett volna neki a legjobb. Eltelt 12 év a második rész óta egy ilyen megoldás nem rossz elgondolás amúgy csak, mint írtam megcsúsztak vele az időben rendesen.

  Nem mondom, hogy nem használtam AH-t , mert hazudnák :) Inferno act2-től egyszerűen másképp nem megy senkinek se (pedig én aztán tényleg azon az elven voltam minnél tovább húzzam AH nélkül, de nem lehetett)

  Kikéne próbálni egy hónapig felfüggeszteni az AH-t, hogy mi lenne , dobni egy karakter resetet (Vagy nem is kéne reset ..függeszék fel mindenki mostani karakterét is eme időre) és mindenki kezdje előröl. Persze lehet nem sok embernek lenne türelme hozzá meg minek, ha elöbb utóbb úgyis beleraknák megint az AH-t.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [reply]@radir (#32):[/reply]Pont ezért kéne olyanra megcsinálni a játékot, hogy ne legyen az ember rászorulva az AH-ra. Diablo 2-ben is rengetegen csaltak, de mit érdekelt engem, hosszú éveket át remekül elvoltam egyedül vagy egy szűk haveri körrel. Ez a botos dolog annyira demoralizáló a tisztességes játékos számára, hogy azt el sem lehet mondani. Magatalálós karakter felejtős (Inferno esélytelen), ha benézek AH-ba, akkor meg a rosszulét kerülget. És nem azért mert drága valami és nincs pénzem megvenni vagy lusta vagyok időt szánni a gyűjtésre, nem. Hanem mert a botolók szabják az árakat és én RÁJUK VAGYOK KÉNYSZERÜLVE…

  Reply

 • avatar

  BBandika

  |

  Szerintem,ha változtatnának ezen a random statos drop rendszeren,az sokat javítana a helyzeten;megőrülök attól,hogy class only cuccokon az adott classnak csak másod vagy harmadlagos statok vannak.Tegnap farmoltam és esett a barbáromnak egy sisak,all ressel és egy sockettel,viszont a stat rajta dex meg int,ja és barbarian only cucc;ez mi ez!?:))
  Talán a WOW loottáblájához hasonló rendszer jó lenne,a 4 ACT főbossa és a 4 kisebb boss a dobja mondjuk a setek különböző darabjait vagy a legendaryknak lenne droprate-je a bossoknál,stb.Így el kellene járni az összes bosshoz,és nem csak “Baal runok” lennének.
  Nincs még benne sok időm;kb. 170 óra a barbárral,de eddig semmi használható nem esett, amit a karimra rátudtam volna adni,AH-ból öltözködöm;igazából gold farm van,az pedig nem fog sokáig lekötni.:))

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Ez előző hozzá szólásomban írtaknak megfelelően el kellene lehetetleníteni a botokat, a mostani vagyont mindenkinél 3 tizedest vissza kellene venni. Blizard sem gondolhatta komolyan hogy 2.5 hónap után már 50-100 milla lesz egy jobb fegyó… Kiváncsi vagyok az infláció rátára…
  Vagy be kellene hozni újra a rúna rendszert és azzal lehessen kereskedni, mert a gold annyira el van b*szva hogy az szégyen. Rendes player mikor szed össze 100 millát egy fegyóra? én napi kb 3 órát játszok, a család munka mellett, és talán összesen 30 milla fordult meg a kezemben (többsége cucc miatt nem ki esett gold miatt)
  Emlékszem 1-1.5 hónappal ezelőtt egyik ismerősöm mondta hogy eladta a botos acc-ját és mennyit keresett vele le esett az állam. Mondta hogy a karijánál van 7 milla rá maradt, odaadja mert vissza ment wow-ozni, Annyi pénzt nem láttam akkoriba. Egy jó high end fegyver volt akkoriba 10 milla.
  Még a mai napig farmol a botos accja és nem csípték meg (ismerősének adta el).
  Blizzard azt várja el most hogy ezekkel a botokkal együtt játszunk és élvezzük? Nemtörődömségével ki akaszt most a blizz…

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  “A fejlesztők szerint is idegesítő, ha egy Coop játék után visszatérsz egyjátékos módba, akkor a Folowered nem tart veled automatikusan, hanem ismét fel kell csípned a városban újra és újra. Dolgoznak ennek a javításán, hogy egy Coop után ismét egyedül szeretnél játszani, ne kelljen a városba visszatérni a Followeredért.”

  Ez is tiszta röhely, most ki nem sz@rja le, komolyan……………….. Ráadásul “dolgoznak ezen javításán”, baz mintha az egész brigádot 2 hétre rá kéne állítani, akkora munka lehet… Bár lehet, csak fordítási hiba. A tököm kivan ezzel az RMAH-val, a kiábrándultságot szerintem a legtöbb esetben az okozza, inkább legyen havidíjas az istenit neki bánom is én, csak kérek egy jó diablót!!!!

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  Jöhetne már egy ütős patch, mert tiszta szánalom, hogy 6 év után is inkább wowozom D3 helyett, amire úgy vártam, mint az állat!!!!!! :-(((

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Én se D2-ben se itt nem használok mf cuccot. (túl macerás túl sok komromisszum kell) Ezek alapján kövezzetek meg de szerintem még jobb is a drop mint D2-ben ott nekem úgy, hogy nem volt mf sorc-om sose esett semmi, csak a monoton kulcs farmolás, később uber ami mondjuk nagyon jó volt.

  Ezzel szemben itt ha sokat játszok act3-ban mindig esik valami fos ami eladható. Ez kevésbé monoton mint ott a kulcs, de az ubernél gagyibb. szóval ha az ott eltöltött időt hasonlítom az itt eltöltött idővel akkor kb ugyanaz. Annyi hogy ott nem volt ennyire bonyolult ha cuccot akartál venni magadnak. szóval tudtad kell egy hoto egy eni stb… Itt meg egy excel tábla nélkül nem bírok értelmes embert összerakni. :)

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  [reply]@Csorbakoma (#27):[/reply]Blizzard mindenképp hozzá nyúl a magic find-hez, csak egy ötletem volt miképpen kéne humánusan megoldani :) Bevallom én eltörölném a fenébe az egészet. Nagyon nagy lemondásokkal járt most nekem hogy ~250 magic findben tankoljak, dps-ezzek… Nekem a cserélgetős megoldás sajnos nem jött be, nagyon macera ha nem külső segítséggel csinálod. (persze akinek már rá áll a keze annak nem gond :D)

  Reply

 • avatar

  Csorbakoma

  |

  [reply]@radir (#26):[/reply]Összességében annyi baj van a folyamatos fejlesztésekkel, hogy hátrányba kerülnek, akik később regisztrálnak, mert hogy nem az újak védelmében készülnek az tuti, csak még nagyobbak lesznek a szakadékok a régi az új játékosok között, ami nem viszei előre a dolgokat szerintem.

  “-Ha gearedhez nyúlsz automatikusan leesik a valor cucc (elötte figyelmeztető jelzés amit le kell ok-ézni)”

  Ezzel csak annyiban nem értek egyet, hogy aki a kezdetektől itt van, és megszedte magát vehet magának olyan cuccot, amin van jó magic find is, meg a többi fontos stat, csak baromi drágák az ilyen cuccok. Emiatt a csóróbbaknak marad a gear csere, mert amúgy levernék mint Pap Laci a büdös ….-t. Ha ezt is elveszik, még nehezebb lesz fejlődni.

  A többivel egyéetértek amit írtál, nehogy kötekedésnek vedd :)

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Hát igen, rá fér a tupirozás. Én nemrég át gerareltem magam hogy a cuccok adjanak alapból is magic findet. Fogtam a fejem mikor a nyaklánchoz értem :D
  (wizard tank)
  Kellett:
  -crit hit dmg
  -crit hit chance
  -all res
  -int
  -life on hit
  -magic find
  -(vitaliti sem ártana :D)
  -Meg amellett szerintem változtatás kellene a valor rendszerben; Első valor előtt ne essen se item se gold, vagy nagyon minimális. Így a botok ki is lettek szűrve. Persze normálon indulásnál a legelején kell gold azt meg lehet oldani questek goldjával.
  -Ha indítasz egy szervert és valami oknál fogva kilépsz, cd, fagyás, áramszünet van, a szerver nem záródik be 15 percig és resume-val vissza tudsz menni, akkor a valor sem tűnjön el. Persze ha új questet nyitsz azonnal bukó minden.
  -Ha gearedhez nyúlsz automatikusan leesik a valor cucc, magic find gear cserélgetésre gondolok. (elötte figyelmeztető jelzés amit le kell ok-ézni)
  -Magic find nem csak az itemen található +extrák számát adja hanem rajta lévő statok minőségét is javítja (gondolok ezalatt van a fegyon life on hit az 0-959, 300-as magic find-nél a roll 500-959-ig eshet bele)
  Szerintem ez sokat dobna a jelenlegi játékba.

  Reply

 • avatar

  Hessien

  |

  Inkább ne írnának semmit hetente majd 2 naponta a rejtett hotfixelésekkel már tele van a hóbugyrom.. Lassan elfogy a türelmem pedig azt hiszem az eddigi 1 karakteremmel lejátszott 556óra alapján volt bőven..

  Reply

 • avatar

  CyberCat

  |

  [reply]@Dyingsoul (#20):[/reply]Nem tudom, hogy a francia részleg mennyit dolgozik a Diablo 3-on, de Franciaországban az augusztus a nyaralási szezon, szinte mindenki ilyenkor megy szabira. Nemcsak gyárak, de az ún. fehérgalléros szellemi munkával foglalkozó cégeknél is előfordul, hogy hetekre bezárnak teljesen.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  “(Gondolom a fegyverek dps-e miatt, szerk megj.)”

  Ölés utáni gyógyulások, és a health globe-ok bónuszai magasabbak 999-nél. A sebzés bónusz nem.

  “Lehetőségünk lesz több statra rákeresni kereséskor, valahol 3 és 5 között”

  6 paramétert említ az idézet. Az a 3-5 az értékek megadásához kötődve merült fel: 3–>5 azt jelenti, hogy 999 –>99999

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Mókás, ismét leírták,hogy min dolgoznak és mi várható majd 1x.:D Hány ilyen hír is volt már? Ez akkor azt jelenti,hogy megint nem látunk semmit majd 2-3 hétig…
  Persze, érthető is hiszen jön a MOP meg az SC2 kieg….nem érnek rá a diablo3-mat foltozni,mert elrontották…..

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  Az auction complete fülnél végre látni fogjuk az item statokat is nem csak a neveket,így végre látjuk majd, hogy mi az istent adtunk el… hipp-hipp

  Erről ugyan nem írtak, de igazán jó lenne, ha itt tudnék keresni item name-re (hogy visszanézzem anno mennyiért vettem valamit), vagy pl. az outbid info itt totál nem érdekel, és a cancel sem.(pipálható lehetne, hogy lássam-e ezeket)

  unsoldnál meg írhatná, hogy mennyiért nem ment el…1 darab screenshotom sincs a játékból, de az AH felületről rengeteg, hogy tudjam mit mennyiért raktam ki, ha “esetleg” nem adom el…

  berakhatnák azt is ami játékon belül látszik de itt nem, hogy az adott item amit megvennék, az upgrade lesz-e vagy sem. (pl. crit-et ad a mostani itemem, de amit nézek az attack speedes vagy crit dmg-es)

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Azért valóban kidobhattak volna egy-két hotfixet, amiben nem csak god mode-okat javítanak… A mostani nagy csend okozója szinte biztosan a nyaralási hullám. Azért az tuti, hogy a játék készítői nem túloztak, mikor azt nyilatkozták, hogy a napi 8 óra alvás nem biztos, hogy megvolt. (annak ellenére amit kaptunk) Most szerintem mindenki hawaii-on sütteti a nemesebbik felét, kb ezért is nincs semmi konkrétumunk még mindig az 1.0.4-ről…
  Ennek ellenére a várakozáson kívül semmi egyebet nem tudunk tenni.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Nesze semmi fogd meg jól. Azt viszont nagyon remélem, hogy ez a nagy csend csak is azért van, mert tényleg minden erejükkel ráfekszenek a következő patch -re (ami remélhetőleg most jön majd), és rengeteg fejlesztést be akarnak hozni mind egyszerre. Például nem lenne rossz ha lenne célja a játéknak miután beütöttük Inf. Dio-t.

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@rigomester (#14):[/reply]Elnézést, ha magadra vetted, nem konkrétan rád értettem. De attól még meglátásom szerint ez így van.

  Elgondolkodtató, hogy az “1000+” kék fegyver esése a mérce. :)

  Reply

 • avatar

  Elrood

  |

  [author]Zsiráfnyál (#8):[/author][quote]Én már a jövő év végi kiegészítőt is kétségbe vonom.[/quote]

  Én már megjelenéskor kétségbe vontam, lásd SC2.

  Ott is évenkénti kiegészítőt ígértek, 2010 nyarán jelent meg a játék, eltelt két év, és koránt sem biztos, hogy idén meg fog jelenni az első kieg.
  (Ugye BNET kész, grafikus motor kész, elvileg csak új contetet kellett volna berakni, és azt sem sikerült 2 év alatt)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Csodálatos változtatások. Két gond van. A megjelenés óta egyfolytában kérték minden fórumon ezen problémák javítását. Mire kihal javítják? /claps
  A másik az, hogy ez az említett kezdetek óta kért változtatások tizedét sem teszi ki. Tele van idegesítő bugokkal és hülyeségekkel a Diablo3. Mégis csak hónapokkal a megjelenés után amikor már a játékosok otthagyták kezdik el javítani lassan, komótosan?

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  Csak a bullshit megint…Csinálhatnának már valamit, mert semmi nem motivál jelenleg, h játsszak, pedig nagyon szeretném szeretni a játékot…
  De úgy látom nem csak én vagyok így ezzel, friendlistemen 30/0 ember játszik, 1-2 ember ül általában a menübe, és AH-zik, de hivatalos fórumot olvasva a legtöbb embernél ez a helyzet.

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  [quote]@rigomester (#10): Négy dolog kell egy soksok milliós cucchoz:
  -idő
  -szerencse
  -képesség, hogy felmérd mennyit ér az adott tárgy
  -vevő
  A 1. és 3. pont az emberek 95%-ának nincs meg. Talán ez okozza a (sok) frusztrációt.[/quote]

  3. Eloszor mindig megkeresem statok alapjan ah-ban mennyit er kb. a cucc.
  1. A 300 ora szted lehet keves, de melo es asszony mellett igenis sok. Es ennyi jatek utan hidd el meg tudom allapitani, hogy egyaltalan er-e vmit egy cucc. Amugy meg minden annyit er amennyit adnak erte. Szoval ha az 1000+os fegyverert (ami csak sz.ros kek volt) 300k-t adtak buyout nelkul, nem biztos, hogy hulyenek kell nezni a masikat… ;)
  De orulok neki ha Te abba az 5%-ba tartozol es raadasul meg szerencses is vagy.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Menyus (#1):[/reply]Húú ez kínos, ezt benéztem nagyon :D
  Javítottam.

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@rigomester (#10):[/reply]Négy dolog kell egy soksok milliós cucchoz:
  -idő
  -szerencse
  -képesség, hogy felmérd mennyit ér az adott tárgy
  -vevő :)

  A 1. és 3. pont az emberek 95%-ának nincs meg. Talán ez okozza a (sok) frusztrációt.

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  Én annak örülnék, ha bezárnák az egészet is visszaadnák a pénzt.

  ez egy igazi nagybetűs játék. nagybetűvel írva ****! -nem szeretnék hsz-t törölni trágárság miatt. mod by Dyingsoul

  Az xfire statisztikái szerint iszonyatos mértékben csökken a játszott óraszám (nyilván csak az xfire felhasználók látszanak rajta, de azért érezhető a tendencia. Mindenki ismer olyanokat akik már abbahagyták.

  Inkább csináltak volna valami más játékot helyette. Valami normálisat.

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  Ezek az 1000+ dps-es fegyverek érdekesek… én eddig 300 órányi játék után 2 db-ot találtam. 1-et kb. 1 óra játék után az 1.03-mal. Gondoltam biztos javítottak a drop rate-en… el is ment úgy 300k-ért… ettől függetlenül hallom több embertől ennyi meg annyi millióért adnak el cuccokat amiket act1-en farmoltak. Egyedül Belial ment még csak le… A játék 2. hetétől infernón vagyok és ló..sz sem esik. Vagy lehet kevés a 150mf valorral együtt??? Tudom partyban szétoszlik de érdekes, hogy a srác aki először ölte le velünk Butchert és amúgy valoron kívül 0mf, ő neki esik a set item…. amit én még csak AH-ban láttam.
  Csinálok azért minden nap 3-4-5 butcher runt, van hogy act2-őt nyomom és kezd kicsit unalmas lenni, hogy használható cucc nem esik. Bár lehet még a maradék 2 karaktert is felviszem 60-ig, aztán majd esetleg a kiegészítőt kipróbálom.

  Reply

 • avatar

  master17

  |

  Azért kíváncsi vagyok, hogy látják-e, hogy fogynak a játékosok. Mert ezek a kis szösszenet javítgatások kb. semmit nem érnek. Az egész játék az AH-val lett elrontva, az RMAH-ról nem is beszélve. Ez kéne a népnek, hogy ezt a nagy baromságot kivegyék, és visszaállítanák a normális, D2-ből megszokott droppot, mert ez a játék így teljesen ki fog halni.
  Kb. egy hónapja már, hogy nem játszok. Egyszerűen nem adja vissza a Diablo hangulatot. Fogalmam sincs mit hogyan csináltak, de nem értem, hogy lehet elrontani így egy világhírű játékot!

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]vestificus (#4):[/author][quote]Igen tisztelt Blizzard!
  Ami nem megy, nem kell erőltetni.
  csináljátok a dio4-et inkább…[/quote]

  Ezek után meg is nézném azokat az eladásokat… :D

  Én már a jövő év végi kiegészítőt is kétségbe vonom. Nagyon remélem, hogy nem így lesz, de a jelenlegi tendencia szerint addigra kb senki nem fog már játszani a játékkal, és senki nem lesz, aki a kiegészítőt megvenné.

  Reply

 • avatar

  grelekin

  |

  Nem értem az egészet.Inf act1-2 pici ah-val simán.1 már szinte gyerekjáték.2-nél figyelni kell rendesen.De a 3….. .Elhiszem, hogy nehezebbnek kell lenni, de ennyivel?coopnál 1 szaros ütés vagyok.Simán 2 :D.Szóval vagy visszamegyek jó pár napot farmolni, és reménykedek, hogy talán nem 2-300dps -es rare fegyvereket, vagy használhatatlan eladhatatlan valamiket dobnak, vagy teszek egy 10-est a bnetre, és megveszem.Sajnos most már nekem is az a meggyőződésem, hogy erre megy ki a játék…..

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  A keresési opciók növelésének már tényleg ideje… Ezt a lapaokat gyüjtögetni dolog pedig biztos mégcsak most fogják belerakni a játékba, hogy valami új is legyen benne, eddig tuti csak szedte az ember , de semmi értelme nem volt,most írnak hozzá valamit aztán örüljön a nép. Nekem van már több belőle, de még semmi nem történt.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Kíváncsian várom, hogy mikor lesznek végre komolyabb hírek is, mert jelenleg szerintem kb mindenki arra vár… Ilyen mazsolákat akkor kéne csiszolgatniuk, ha minden jó lenne, de jelenleg kb minden rossz.

  Nem az AH-val kéne állandóan foglalkozniuk, hanem a játékkal. Annak az 1.0.4-nek már réges rég kint kéne lennie, ehhez képest még csak híreket sem mondanak róla. Ki akarják egyáltalán javítani a hibákat, vagy ez már csak ígérgetés marad ? A pvp patchről nem is beszélve…

  Reply

 • avatar

  vestificus

  |

  Igen tisztelt Blizzard!
  Ami nem megy, nem kell erőltetni.

  csináljátok a dio4-et inkább…

  Reply

 • avatar

  MolnarG

  |

  És az az apróság vajon csak nekem szúrja a szemem, hogy Coop-ban Boss fight alatt is fullra rakja a party-t ha az épp nem az? Oltári butaságnak vélem hiszen aki belép csatlakozni nem tud, a többieket viszont hátráltatja. Amúgy azok a feljegyzések valamiféle easter egg-ek lehetnek bár ha történik majd valami akkor annyira mégsem – mindenesetre a Lost című sorozathoz kapcsolódik, ugyanis pont azok a misztikus számok vannak ott is mint amiket itt lehet összegyüjteni. (ha ez esetleg spoiler, csillagozzátok ki vagy nem tudom).

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  ez jó meg minden :)

  de az 1.4 el megvárják azt amíg teljesen kihal (ami lehet megtörtént) a RMAH ?
  Vagy esetleg arra utaznak, hogy amikor mar csak pár ezren fognak játszani, fellövik az 1.4-et?
  Ha ez a Patch nem lesz jó akkor a Blizz tényleg megsínyli … mert a d3-mal elkezdte leépíteni a nevét…

  Én azért szurkolok nekik…bár tartok attól, hogy ha bejön a PvP…akkor lesz ám igazán balansztalan a game :)

  Hajrá Blizz, jó lenne ha mutatnátok valamit mert infartus visz már el tölletek és a D3-atoktól :)

  Reply

 • avatar

  Menyus

  |

  “Account Cancel” ? :O
  Ilyen drasztikus megoldassál lehet csak kivenni az aukciókat? :P

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.