1.0.5 hírek a nagyvilágból

Hamu . Hírek, Patch 446

Szépen lassan, komótosan, így a Pandaria megjelenése előtt jönnek az infók az 1.0.5 tervezett tartalmáról. Felröppent ismét pár kék a fórumokon. Vaeflare elcsepegtetett néhány információt nekünk a közelgő patch tartalmáról.

Vizsgálják a Followerek erősségét, és elképzelhető hogy kapnak némi buffot.
[Quote]Never fear! We’re actually actively looking into the relative strength of followers. :)[/Quote]

Ismét vissza fog térni a jövőben a ládákra/tárgyakra/törhető dolgokra az aktuális MF/GF értékünk.
[Quote]In the future we would like MF and GF to be taken into consideration once again so that they affect environment object drops.[/Quote]

A hivatalos fórumon felhívták az ah-ban történő szűrés egyik nehézségére a fejlesztőket, miszerint egy “+Block%” kategória helyett, igen jó lenne, ha a teljes block mennyiségre lehetne rá keresni.
[Quote]This is a good suggestion, and we’ll look into making it so that players are able to search for the total +block on shields rather than the magic property “% to block.”[/Quote]

A végére pedig, még mindig nincs közelítő dátumunk a patch megjelenéséről.

[Quote]We don’t yet have an estimated release date to share with you, but we’re busy behind the scenes working towards patch 1.0.5. In the coming weeks, we’re looking forward to sharing further exciting details surrounding it, so just hold tight. :)

tl;dr patch coming Soon™
I’m pretty much happy with what we’ve got right now, to be honest.

I’m glad you’re happy with what we’ve announced thus far. :) We definitely have more we’re working on, and while everything is being finalized, written-up, and localized into an array of languages, etc., I thought it might be helpful to pass along that there’s more in-store for 1.0.5. While folks are understandably eager for precise details and dates, that’s something we simply don’t have for you at this time, beyond that it’s not tomorrow.

Did you guys hear that?! the patch is next week!
You know, at this rate, I’m going to run out of tin foil hats, and am going to be forced to start using waxed paper or napkins as a substitute. >_>[/Quote]

Forrás: incgamers, battle.net

Comments (28)

 • avatar

  mikromanus

  |

  Simán ütőképes most is a follower. “Picit” feltápoltam a szöszit. Most 10700 DPS van neki jelezve az adatlapján (+ad nekem 5% Mf-et is). Elég durván nyomul a csajszi és nem is hal olyan gyakran. Act 1-2-ben szerintem saját maga is teljesítené a tömegoszlatós feladatokat :)

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@fekete123 (#25):[/reply]köszi, tökéletesen leírtad helyettem (bár már elsőre is kiemeltem hogy set bónusz). 3 slot feláldozása odaveri a karit (plusz sokkal többet bukok xp-n is mint amit ad, azzal hogy nem act3-ban nyomom), ezért nem is használják így sokan. de ha többi cuccod is gagyi akkor megéri. én crypt of the ancient-et farmolgatom ráérős 1-2 percekben, arra bőven elég.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@fekete123 (#25):[/reply]Ja ezt nem figyeltem, köszi a felvilágosítást

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@sweeping (#24):[/reply]A Cain set 3 cuccal ad neki Increases bonus experience by 30% pont ugyan az a szöveg van odaírva % jellel együtt mint a rubinhoz. 30% a setből + 25 a rubinból az 55%

  a sapija ad monster kills grant +13 experiencet az az amiről te beszélsz, de a teljes szet 30% plusz-t ad. Szerintem pont az a poén benne hogy ha akarsz még 30%-ot akkor ezeket a nem túl jó statos cuccokat kell hordanod. A Gyűrűnél csak 1 cuccot kell feláldoznod itt meg 3-at azért nem túl közkedvelt.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@rubicoin (#22):[/reply]Nem, úgy látszik nem érted :D
  Csak az ad %-ban ami mögé oda van írva.
  Amihez nincs, az szörnyenként ad 30xp-t mikor megölöd. Nehogy azt hidd már, hogy egy lvl20as low cucc, ami alig ér valamennyit 20% xp-t ad :D
  Olyat csak a Leoric’s Signet gyűrű tud lvl14es szinttől használható, de alsó hangon 50millió goldnál kezdődik és az csak 22% körül adja az xp-t, a 30% körüli pedig meghaladja a 100m feletti összeget is

  Nem 30%-t kapsz érte ami mondjuk 40000 xp-t jelentene, csak 30xp-t miután megöltél egy szörnyet, mivel a többi cuccod nem %-ban adja :D! Egyedül csak a sisakodban lévő ruby adja %-ban az xp-t! Ha nekem nem hiszed el linkeld be a profilodat megint, bárki megmondja neked ugyan azt amit én is :)

  Reply

 • avatar

  nlght

  |

  [author]Dood (#17):[/author][quote]Wizard / WD offhandnél az avg DAMAGE szerinti szűrést tegyétek máááán be!!!!
  Köszi Blizz
  +2[/quote]

  ++++++++

  Nem hiszem el, hogy ennyi idő és patch után sem lehet rákeresni…
  És javítsák a teleportot is, akkora bughalmaz, hogy fizikailag okoz fájdalmat

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@sweeping (#20):[/reply]OFF: hát ja, 55% az.

  amúgy csak meggyőztél és lecseréltem a béna xbow+quiver-t 2 db xbowra :) 1000 loh és +18 discipline 280k-ért megérte ehhez a “nem fun” kényszerbuildhez, khm. amúgy megtetszett a dolog, lehet elkezdem tápolni kicsit, már kapott egy budget mf/gf fire walkerst is.

  előfordulhat hogy még mindig addikt vagyok?

  Reply

 • avatar

  urbanlaci

  |

  sztem meg te nézted be, nézd már meg mit ad a set!:)

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@rubicoin (#19):[/reply]55% xp? Ezt szerintem benézted :)
  25% xp-t kapsz amit a ruby ad a sisakba, a többit az nem százalékban adja, az szörnyenként jelent 30-t :D Ami édeskevés, még egy normal lvl 20-n lécő karinak is :)))

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@Anuwen (#18):[/reply]hehe, barbár volt a main karim, annyi euróval szálltam ki belőle hogy nekem megérte a cserét. a dh meg csak fun, +55% xp-vel ha megnézed (amiből 3 low level set item bonusa ad 30-at). emiatt már amúgy sem lehetne táp kari, meg nem is költenék rá (bár tegnap vettem rá kemény 54k-ért egy dawn 1h xbow-t, akkor ráadom). szóval hidd el, jó az a 1hxbow + guiver, előbbi a gyors evasive fire (mert ilyen gearrel szaladnom kell folyton), utóbbi meg mf/gf miatt.

  szóval nem poénból van ilyen cuccom, hanem nem költök egyelőre rá (így viszont fun, mert minden kihívás), de ha lesz új content ami megéri akkor lehet hogy megint felgear-elek, de ott már csak a dh-mat. a barbár így tökéletes :)

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@rubicoin (#14):[/reply]Jövőben olyan content amiért megéri visszatérni? Fura ezt hallani úgy, hogy (vacak) 1h xbox+quiverrel tolod :D Ki ne találd, hogy poénból, mert nem hiszem el.

  Reply

 • avatar

  Dood

  |

  Wizard / WD offhandnél az avg DAMAGE szerinti szűrést tegyétek máááán be!!!!
  Köszi Blizz :D

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  [reply]@DHC (#10):[/reply]köszi, próbáltam és tetszett is, de az rmah hiánya miatt nem tudom mikor fogok hc-ban játszani.

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  én már készülök 1.05-re, eladtam minden cuccom barbáromról és összeszedtem neki egy full ilev63 settet:
  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rubicoin-2466/hero/10094405

  (most demagóg módon mondhatnám hogy annyira szétnerfelik már a játékot hogy superiorban is tudok act4-et farmolni, de ez még normalon sem lenne igaz, hehe. amúgy brutál jól néz ki a cucc és meglepően drága volt. amit nem én találtam, az több 10 000 aranyért megy ah-n, sőt. amúgy tényleg eladtam mindent rmahon, így már nem farmolok csak paragornozok dh-val act1-ben mókából, feljebb meg cucc híján nem tudok menni. remélem lesz még kiegben a jövőben olyan content, amiért megéri majd visszatérni)

  Reply

 • avatar

  alma

  |

  és az mikor kerül már bele egy pactchbe, hogy már mielőtt megvennék egy cuccot az előtt lássam az ah-ba, hogy mennyivel lesz jobb az nekem?

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  visszarakták,mert talán már nem csak hordok szétszedéséből tud előre haladni az ember mint akkor tette sok ember,patch után is esett legendary ládából,hordoból…ezután mi lesz XD

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#8):[/reply]Nem tudom, h van-e fölösleges, de hogy olcsón hozzá lehet jutni, az biztos.

  Ennyi erővel mondhatnád, h minek fog hatni az MF a ládákra, mindenkinek van fölös MF gearje, nyilván.

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Benny (#1):[/reply]Javaslom próbáljad ki a HC-t.
  Elleszel újabb 3 hónapig.
  Csak vigyél haverokat lagspike ellen.

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Én személy szerint nagyon élvezem most is a játékot, több száz óra játékidőm benne és ez csak gyarapodik. Az 1.04 meg a legendaryk hajkurászása (patch óta 3 vagy 4 esett) kicsit felturbózta a kedvemet, de én a blizznek javasolnék valamit, hogy másokat is még hosszú ideig a gép elé kössön a játék:

  -Szó volt a players 8 rendszerről, szóval lehet, hogy amit most írok, az pontosan így is lesz lehozva. Jó lenne, ha megcsinálnák azt, hogy az adott acthoz be lehet lőni egy difficultyt, ami minél nagyobb, annál több xp-t kapna az ember, és bizonyos difficulty szintek után jobb cuccok is esnének. Erre azért lenne szükség, mert a paragon (meg a jobb lootok miatt) az emberek 90-95 %-a act 3-at farmolja, és ha folyamatosan azt nyomod, olyan, mintha csak egy act lenne a játékban, bizony egy idő után még a legkitartóbbaknak is unalomba fulladhat. Nekem személy szerint pl. act 1 a kedvencem, de a fene játsszon rajta, ha 4500 alap xp helyett (+% nélkül) 1600-at kapok, a lootok pedig vacakok.
  -A kiegészítőben (valahol szó volt arról, hogy lehet nem is egy, hanem kettő expansion lesz, bár lehet rosszul emlékszem) minimum két plusz karakterosztály, és ami lényegesebb, ne plusz egy, hanem plusz két act legyen.

  Ha a kettőt kombináljuk, akkor már 6 act közül választhatna az ember tetszőleges nehézséggel, nekem nagyon tetszene a dolog, nem beszélve arról, hogy az első (egyetlen?) kiegészítő előtt még bejönne a pvp is. Szerintem ez elég sokáig életben tartaná a játékot még azoknak is, akik kevésbé fanatikusak (vagy már nem is játszanak vele).

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]Warador (#7):[/author][quote]“Vizsgálják a Followerek erősségét, és elképzelhető hogy kapnak némi buffot.”
  Én meg azt hittem, h pont nerfelni fogják.
  6000 az enchantress dps-e és mellé még a Maximus-szal nyomatja a démont…
  Kíváncsi leszek, h mi sül ki belőle.
  Pár használhatatlan lvl63as legendaryra is ráférne némi buff…
  0[/quote]
  Mert mindenkinek alapból van egy fölösleges maximusa, nyilván.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  “Vizsgálják a Followerek erősségét, és elképzelhető hogy kapnak némi buffot.”

  Én meg azt hittem, h pont nerfelni fogják. :D
  6000 az enchantress dps-e és mellé még a Maximus-szal nyomatja a démont…
  Kíváncsi leszek, h mi sül ki belőle.

  Pár használhatatlan lvl63as legendaryra is ráférne némi buff…

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Bokhart001 (#5):[/reply]Nagy mázlid van :D 250 MF-el megyek és AH-n esély sincs eladni,mert semmit sem érnek,marad a betörés.Tegnap olyan cucc esett hogy ilvl63-as és egy statja van,az is az hogy 11-el alacsonyabb szinten hordhatod.Azt hittem szétröhögöm magam xD.Bár igazából nem érdekel a drop,élvezem a gamet,de azért mégis csak röhej az ilyen.

  Reply

 • avatar

  Bokhart001

  |

  [reply]@Benny (#1):[/reply]Elmúlt 3 napban napi két órában 4 legendery esett nem alegjobbak, lehet hogy csak mázlim van de szerintem a drop rendben van. (kettő sima ládából esett 200-as MF-el)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Hát, nekem ez alapján eléggé ez körvonalazódott a fejemben :

  – “Srácok, ki kéne adnunk megint egy patchet, hogy érezzék a törődést a játékosaink !”
  – “Oké, de mi legyen benne ?”
  – “Az mindegy, írjatok össze tíz perc alatt valami törmeléket.”

  Pedig lenne mit, hajjaj… például ott a chat rendszer, amihez még mindig nem nyúltak hozzá, pedig teljesen alapvető dolog. Remélem, hogy ezek az infók még csak töredékek, és valójában ha nem is egy 1.0.4 szintű, de azért komoly változásokat (pl a korábban említett player 8-szerű nehézségi rendszer) hozó patchen dolgoznak, csak még nem árulták el nekünk, mik is azok.

  Én még fél évig bőven elvagyok a paragon farmolással, de azért nagyon remélem, hogy nem erre építik az elkövetkezendő fél évüket.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  Nekem ah-ban hianyzik a legendaryk egyedi tulajdonsaganak szurese (pl soj-nal hogy melyik skilt adja, vagy epp milyen tipusu sebzest) amugy mar eleg kellemes a game, szep lassan de megerik :)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  “Vizsgálják a Followerek erősségét, és elképzelhető hogy kapnak némi buffot.”

  Rájuk is fér,jelenleg csak a + Mf miatt tartjuk őket leginkább

  “Ismét vissza fog térni a jövőben a ládákra/tárgyakra/törhető dolgokra az aktuális MF/GF értékünk.”

  Leszedik,hogy ne lehessen exploitolni,és most visszarakják…nem értem a logikát.

  Kíváncsi leszek mi lesz ebből a patchből,eddig nem sok jó…

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Apró finomítások de nem tudom meddig húzza még a játék ha nem jön vmi vérfrissítés. PVP még nagyon messze van, addig meg megint ráun a nép, hiába van paragon. A legendary, set dropp rate meg sztem erősen le lett csökkentve már pár hete. Persze lehet, h csak én látom így.
  Ha visszajön, h az mf számít a ládáknál stb. akkor megint lesz lehetősége annak aki nem mf-ben farmol, h kitisztítja pónit, aztán átöltözik mf-be és tapsolgat a felhőknél.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.