Hellfire Ring nerf

Dyingsoul . Hírek, Patch 2452

Mint ahogyan azt már korábban sejteni lehetett, a Hellfire Ring túlságosan erősre sikeredett. A fejlesztők állítása szerint nem szándékosan volt ennyire erős, hiszen véletlenül az elsődleges stat és a fegyver sebzése befolyásolta a proc sebzését a gyűrűnek. Mint ahogyan más legendary procok sebzését sem befolyásolják ezek a tényezők, itt sem kellett volna ennek történnie. Ennek ellenére is nagyszerű gyűrűt lehet belőle szerezni, amit kékben BiS-ként emlegetnek, az a Best in Slot rövidítése, vagyis ha nagyon sokat farmoljuk a gyűrűt, akár a hozzánk illő legjobb gyűrűt is kifoghatjuk, olyat amilyet aukciós házban akár több 10-100 milliókért is vesztegetnek… Meglátjuk.

It was actually a bug fix. The ring’s proc damage was incorrectly scaling with a player’s primary stats and weapon damage, which it was never designed to do. While we agree it was pretty sweet to see your characters do millions of damage in a single hit, no other Legendary procs scale this way — and that’s intended.

The Hellfire Ring will still be valuable, though. It may not be as valuable to players who have reached Paragon 100 now that it doesn’t deal buttloads of damage when it procs, but it will still be competitive. Given the nature of how the ring is crafted, it has the opportunity to roll with some pretty incredible stats, so one of the rings you create may be BiS for you. Then again, it may not, but that’s a good reason to keep farming (if that’s your thing).

As for players who are leveling Paragon, we’re okay with Hellfire being BiS. Yes, it will help you level up faster, but even if you stack it with Leoric’s Signet and a ruby gem in your helm, reaching 100 will still take a very long time. And, as you’ve illustrated, the ring probably won’t be a “must-have” forever, at least not for everyone depending on the stats you roll.

I.E. what this guy said:

The Hellfire Ring can still be BiS, now you just need to rolls to do so. You already have High main stat….you just need the 4 randoms to roll trifecta. It will now take a LOT of farming to get BIS hellfire ring.

forrás: us.battle.net

Comments (26)

 • avatar

  relixo

  |

  [reply]@Matthew (#24):[/reply]Az nem semmi mennyiség :) durva….. nekem már 1 db is elég lenne ha végre adná az utolsó cuccot hozzá. De akkor csak nekem van pech sorozatom úgy néz ki. :/

  Ok felveszlek. Megköszönném ha van üres hely nálatok és beférnék 1-2 run-ba néha. Mert én ebbe már beleőszülök arról nem is beszélve mennyi időt elcsesztem már vele.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@relixo (#23):[/reply]Nekem tegnap is esett minden. Szerencse kérdése igazából. Próbálkozni kell jó sokszor. Nekem van lassan 40 gyűrűm, mostanság nem sokat játszom, de ha gondolod vegyél, majd megyünk pár haverral úgyis überezni. Mpl7.

  Matthew#2586

  Reply

  • avatar

   mefisztooo

   |

   Szia xbox 360 ba hol tudok hozzájutni a hellfire ringhez?

   Reply

 • avatar

  relixo

  |

  Nem tudom valaki elolvassa-e majd még ezt itt a régi hírek közt,de engedjétek meg,hogy megkérdezzem, mennyi idő megszerezni ezt a rohadt gyűrűt úgy átlagban?

  Mert nekem volt egy kis kihagyásom ugyan de nemrég “újra” elkezdtem játszogatni a játékkal, és anno mikor még nekem volt csapatom akikkel farmolgattam nem volt a játékban ez a gyűrű, de most meg csapatom nincs mert minden régi ismerős abba hagyta ezt a játékot, public game-be meg ugye nem csatlakozok mert mp0 már röhejes könnyű infernon(így nincs új ismerős se).

  Szóval röviden ezek miatt egyedül próbálnám megszerezni a gyűrűt,de kb. 1 – 1,5 hónapja már és nem akar kiesni a 3. item (Writhing Spine) másik kettőből meg már van vagy 6 db is…. na most ez ennyire random a Blizzard szerint,hogy még hónapokig üthetem akkor is lehet hogy nem fog esni csak a másik kettő ugyanúgy?
  Mert akkor most hagyom annyiba inkább ezt a nevetséges agymenést, a kulcsokkal is elmegy jó sok idő mire kiszedem őket. Nem azért mert nehéz,hanem mert ez is annyira blizz random beállítású,hogy 10ből kb 1 kulcs esik.(mp4-n fentebb már nehéz a felszerelésem miatt,így nekem ez a max egyedül amin még jó időt futok és megéri csinálni) Nagyon unalmas már,hogy nem tudom normálisan a paragon lvl-t húzni mert erre megy el az idő amikor a játékhoz jutok meló után arról nem is beszélve,hogy ennyi farm után már rohadt unalmas is a kulcsok+boss páros……
  Egyébként a bossokkal MP4 próbálkozok,mindig 5s NVbuffba (450 körüli mf), sajna a felszerelésem miatt ez a max amin tudom csinálni solo-ba.

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Chob (#21):[/reply]Sajnos nagyon egyet kell értsek veled. ha valamit “beállítanak” és must use lesz, akkor utána nem az a tendencia,h faragnak rajta egy keveset és még mindig jó, de mást is használhatsz helyette, hanem legyen egyből useless…
  btw CM wizeknek mi lesz majd használható stormchaser helyett?

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  A helyzet az hogy ennek a ringnek, ha belőnnék a sebzését és a procot rajta, akkor normális is lehetne. Sajnos viszont diablo3-ban úgy vettem észre, hogy a Blizzard képtelen normálisan balanszolni, nagyon szélsőségesek. Kivéve a WD-t ami normálisan van balanszolva, az most pont középúton van ami nagyon jó lesz a patch-ben, de most nem erről akarok beszélni.
  A lényeg az, ha a gyűrűnek adnának kb 300-400k damaget és normális procot, vagyis hogy percenként max lő 2-3 alkalommal akkor jó lenne, bár ezt tesztelni kellene. Mert most valljuk be, egy bizonyos nehézségtől (pl. 7-es szinttől) annyi damage nem fog annyira sokat számítani, de azért hasznos lehet. Az én medvéim critelnek most 530k damaget, szóval az nem lenne valami nagy cucc, viszont mondom a Blizzard nerf itt azt jelenti, hogy inkább vegyék le azt a képsséget a gyűrűről s adjanak helyet más statnak helyette.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@l33tus (#17):[/reply]oké, véletlenül pont van egyetlen procos legendary cucc, ami véletlenül pont jó enchantressre (mert rád ugye nem, természetesen), de ettől még had játszak már a játékkal
  puzzle ringet meg tényleg pazarlás használni
  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rici-2516/hero/297074 ittvan az accom egyébként, mostanában tényleg nem játszok, mert a patchet sem bírják kiadni és úgy érzem feleslegesen tolnám -> patch után ugyanazzal a játélkkal több legendary jön és több exp is, most akkor minek toljam addig

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  Ő nem semmi hszek mennek itt :D wc lehúzástól a sírásig :D. Én pl nem találom haszontalan ötletnek ezt a javítást, a one hitt kill-ben semmi kihívás nincsen és jelentősen unalmassá teszi a játékot, és értelmetlenné is. A sok xp bonusz amit add a gyűrű szerintem meg jó. Bár én nem sok xps holmit hordok xD és csak reménykedek hogy majd lesz egy szép wizis hell fire ringem majd ami szépen fog csillogni a karim kezecskéjén, és még jól is áll neki :) Várom már hogy fel rakják végre a normál szerverekre is :P. ÉS mivel nem vagyok pro gírelt így még több kihívás lesz meg szerezni a gyűrűt :D. Szóval Go Go Blizzard !

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@l33tus (#17):[/reply]na azért csak volt értelme ennek a sírásnak, mert én eddig ezekbe bele se gondoltam :D

  Reply

 • avatar

  l33tus

  |

  [author]ricikeke (#15):[/author][quote]jó, hát eddig egyetlen legendary proc sincs, amit érdemes használni
  így már ezt se
  mellesleg magában lófasz statokat ad, kellett volna ez rá, hogy imba legyen
  így viszont 99%ban useless, 1%ban meg értelmes +stat jön rá talán
  [/quote]

  Tényleg?

  A Maximus enchantress kezében, megfejelve sok-sok attack speed gyűrűvel meg amulettel kvázi állandó Démont biztosít. Az a démon jobb tank mint egy közepesen gearelt barb vagy monk.

  Puzzle ring kb 5-10 percenként idéz neked egy goblint. Ha a segítőre is teszel egyet, akkor nem látsz ki a goblinok közül…

  Stb.

  Sorolni lehetne a jobbnál jobb procokat. Mondd csak, te játszol is ezzel a játékkal, vagy csak sírni jársz fel néha ide?

  WC… -.-

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@ricikeke (#15):[/reply]Ha neked a 35% exp bonusz használhatatlan és 1%-ban valamiféle random stat csodára vágysz, akkor csak sajnálni tudlak.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  jó, hát eddig egyetlen legendary proc sincs, amit érdemes használni
  így már ezt se
  mellesleg magában lófasz statokat ad, kellett volna ez rá, hogy imba legyen
  így viszont 99%ban useless, 1%ban meg értelmes +stat jön rá talán :D

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@ricikeke (#11):[/reply]hát nem mondom én is toltam iddqd, meg idkfa-val, de valahogy pár óra alatt meguntam…

  Reply

 • avatar

  l33tus

  |

  [author]ricikeke (#9):[/author][quote]de azért örülök, jól megcsinálták, majdnem lett 1 hasznos legendary, erre ezt is elbasszák, wp
  [/quote]

  Majdnem lett egy hasznos legendary?!?!?!!!? Tényleg?!

  Andariel’s Visage? The Witching Hour? Lacuni Prowlers? Vile Ward? Fire Walkers? Ice Climbers? Triumvirate? Zunimassa’s set? Tal Rasha’s set? Inna’s set? Chantodo’s set? Echoing Fury? Skorn? Manticore? Windforce?

  Soroljam még?

  Menjél már, azt húzd le magad a WC-n, te agyatlan b@rom… -.-

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@ricikeke (#11):[/reply]Gondolom akkor neked a halhatatlan wizard bug is hiányzik. :D A szemetek azt is lenerfelték, pedig teljesen értelemszerű, hogy god mode-ban kell játszani, csak a sok hülye noob költ all resre meg hp-ra… milyen már, phöjj !

  Még hogy meg kelljen ütnöd az inferno act boss-t, és ne verje le egyedül a followered ? Mi vagy te, földműves ? :D Sőt… én jelentkezzek be azért, hogy legyenek cuccaim ? Hát ne már, azért van egy szint, nem ? Illene hogy maguktól megjelenjenek az invertorymban. Csak a hülye noobok farmolnak. :D

  —————————

  A cím egyébként tényleg csalóka, az első kék sor rögtön helyre is igazítja :

  “It was actually a bug fix. The ring’s proc damage was incorrectly scaling with a player’s primary stats and weapon damage, which it was never designed to do.”

  Ez egyáltalán nem nerf, ez egy durva hiba javítása (szerencsére még időben, hála a PTR-nek).

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@szalontai (#10):[/reply]igen
  ehelyett most 1 szar, amit csak a sok noob fog használni aki alapból is kék ringekkel tolta eddig, ez kellett nekünk

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@ricikeke (#9):[/reply]hát kb olyan lett volna, mint fps-ben a wallhack….nagyon élvezetes lett volna a játék, ha felveszel egy ilyen gyűrűt, adsz egyet a followerre is, és minden ledől előtted…

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  de azért örülök, jól megcsinálták, majdnem lett 1 hasznos legendary, erre ezt is elbasszák, wp

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  Akkor viszont javítani kellene a címet, mivel konkrétan nem nerfről van szó, hanem bugfix-ről :).

  Egyébként meg várható volt, senki sem gondolhatta, hogy ezt a ringet így engedik live-ba.

  Reply

 • avatar

  8ER

  |

  [reply]@ (#6):[/reply]Soon?

  Reply

 • avatar

  Fiftyfan

  |

  Mikor jön már a patch? Miért nem mondanak róla semmit? Olyan idegesítő:D Mondják hogy 2 hónap mulva azt akkor tudod hogy akkor jön, ne azt hogy majd… Kb mikorra várható?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Nekem tökmindegy milyen statokat ad, meg miket procol, az a +35% xp számomra önmagában kötelezővé teszi. :D Az über bossokhoz valószínűleg félre fogok tenni egy rendes gyűrűt, amire váltogatom, de farmoláshoz tuti ezt fogom használni.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Warador (#1):[/reply]Valóban pontosíthattak volna kicsit. Viszonyítás képpen viszont van némi adat: 700k critből 25k-s sebzés lett, körülbelül ekkora a nerf mértéke, vagyis nagy. De Ennek ellenére szerintem még így is használható lesz a proc is. A nerf ellenére sincs még egy ilyen ring a játékban, ami ennyire meggyorsítja a fejlődést és mellette még akár jókora dps-t is adhat.

  Reply

 • avatar

  LGx

  |

  haha, PTR nerf :]

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Warador (#1):[/reply]Gondolom a fingós gatyához, vagy a firewalkershez hasonlót :S

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  Leírhatták volna, hogy akkor most végül mekkorát is fog sebezni, ha beproccol.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.