Wizard tesco gear

Dyingsoul . Hírek, Leírás, Videó 964

Megérkezett TryhardNmitty utolsó budget útmutatója avagy hogyan szereljük fel a wizardunkat 3 millió goldból. Az eredmény szépnek mondható: Critical mass builddel akár mp4-en is el lehet vele bohóckodni, archon buildre viszont mp 0-át ajánlja a gyorsabb paragon szintezés érdekében. Ennek ellenére a videón látszik, hogy az mp fokozat már csak a játékos hozzáállásán és ügyességén múlik.

 

 

Ezzel az útmutatóval a végéhez ért Nmitty Budget guide sorozata, a következőekben viszont olyan videót fog készíteni, amiben azt mutatja be, hogy milyen legendary cuccok a legmegfelelőbben az egyes kasztoknak.

Comments (37)

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@MephistoiX (#36):[/reply]Revenge provocation-t használtam sokáig, brutálisan tud utat nyitni ha körbevesznek és legjobban tölti a hp-t. Próbáld ki majd.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@esox (#35):[/reply]Igen, már most kb 80-100 millánál járok a barbárommal, még max 100 milla körül fogok tudni rá költeni. Ez már most nem nevezhető “olcsónak”. Mp 6-on úgy farmolok, hogy berserker nélkül 244k alap dps-em van az adatlapon, ha benyomok egy skillt-(+10%critch) és legalább 3-an vannak a közelemben(passzív). Ezt csak épp most néztem meg így, 5 perccel ezelőtt. Összehúzom és lebénítom az eliteket/mobokat, utána nyomom rájuk a rend-et amiből még gyorsan gyógyulok is. Még az átváltozást be lehet nyomni a g. stomp helyett, akkor elitenként brutális dps-re lehet képes. (majdnem 500k-t ír az adatlapon, ha legalább 3-an vannak a közelemben még többet) kíváncsi vagyok, mit fogok tudni még ebből kihozni ha még bejön az ah-ból max. 70-100milla. Nagyon tetszik ez a karakter is, csakúgy, mint a wd. Jól variálható az ls miatt, rengeteg jó skillje van, nem győzöm sorban kitalálni a jobbnál jobb buildeket, amik nagyrészt a gear erősségétől és a céltól (farm/über)is függnek.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@MephistoiX (#30):[/reply]Ez így ok. De véletlenül se olcsó tényleg magas szintű mpl-re felszerelni.

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@MephistoiX (#28):[/reply]Egyet kell értenem, Mephisto miatt váltottam ww-ről rendes buildre az unalom miatt és tényleg fasza..

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@LGx (#31):[/reply]Miért kéne új karaktert csinálni? Ha jól tudom, éppen hogy nem kell már ilyenekkel foglalkozni..

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Prophet99 szerint: 2012. november 30. péntek @ 22:04
  Válasz | Idézet Prophet99

  “Én is wizivel tolom, lehet hogy 3millából lehet ilyen karit csinálni de én inkább költök rá milliókat és haladok gyorsabban, ez meg csak ah-t rontja el megint csak me semmit nem fognak vinni mert a szart is megveszik, csak hogy olcsóbban kijöjjenek! ”

  Istenem! F.sz.m a Gálvölgyibe! Ezen besírtam :D
  Adok is rá egy like.ot :D

  Reply

 • avatar

  LGx

  |

  az a baj, hogy nincsenek elosztható statpontok, illetve következmények nélkül lehet a buildet változtatni. ez volt a legfőbb bajom akkor is, amikor a bétával játszottam. új buildet akarsz kipróbálni? indíts új karaktert! a 2db 60-as szintű azonos class eléréséért járó achievement nagyon okafogyott. minek húzzak fel még egyet, ha 100%-ban ugyanaz lesz, mint a másik 60-as.

  nagyon hiányzik a fejleszthető skill rendszer, elosztható stat pontok, az érzés, hogy a karakterem más, mint a másik egymillió (hasraütöttem) barbár.
  D3 sajna egy az egyben az itemekről szól, goldról, és real moneyról :)

  ami kellene szerintem: ah, rmah a lecsóba, gambler vendor, rúnázás… ami jó volt tessék átvenni D2-ből, és nem butítani a játékot a mai “trendeknek” megfelelően. és kérnékszépen egy kevésbbé feminim Diablót endbossnak, akinek lehetőleg nincs szófosása :)

  sorry az offért

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@esox (#29):[/reply]http://eu.battle.net/d3/en/profile/Meph-2512/hero/869242

  Itt a gyorsan és olcsón összerakott barbárom kizárólag az áron alul eladott loh-os skorn-omból.. pl. gyűrűket gyakorlatilag még nem is vettem neki, meg a csizma, a gloves és az öv is alig került valamibe(többnyire ~500k-1m körüliek), gyenge cuccok. játék közben még így is a fix dps-e buffolva 142k, a wd-s övvel több lenne de azt épp eladom most. 3 értékes cucc volt a wd-men, abból kettő most az ah-ban van. mp4-en néztem még meg csak, mert el kellett mennem, egy elite pár mp-ig tartott..mire megnézed lehet hogy lesz változás a gear-ben, most 58k hp, 600+allres és 143k dps fix játék közben átváltozás nélkül persze.(azzal együtt kb. 320k dps így)Mindez összesen 50 millából. Ha még ráköltenék 150 millát és nem ész nélkül venném a gyengébb set-es cuccokat a jó rare-ekkel azonos áron, akkor brutálisan erős lenne.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@MephistoiX (#28):[/reply]3x moderáltam magam, rájöttem nincs értelme belekezdenem sem. Csak linkeld be nekem a barbárodat plz. Illetve egy kérdés, hányas mpl-en haladsz vele JÓL?

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@ChrissDR (#27):[/reply]Ennyit a barbár hisztiről: csak a wd-m loh-os skornját áron alul eladva egy gyenge pillanatomban(55m, legalább 75-ért kellett volna), 150k dps-em van barbárral játék közben fixen, 20millás skorn-al és 1-2 millás cuccokkal. Mempo volt csak 10 milla. Ennyit erről. Még van bent egy övem 65milláért és az amumat 115milláról lejjebb tettem 75-re. + még a gear-em minden egyes darabja a wd-nél 5-20 millát ér ezeken kívül. Tehát még alig költöttem a wd-hez képest a barbáromra, mégis eliteknél 350k alap dps-el lenyomom őket berserk-ben magas mp lvl-en is, 60k hp-vel, és 600+allres-el.. nem kellett a fegyverre se loh, se ls. Mindent meg lehet oldani a skillekből. 3 milláért a barbárnak jobb amulettet lehet venni, mert nem kell neki loh. Milyen lesz, ha még a maradék 120+ millát is ráköltöm? A WD-vel erős és gyors vagyok, de nagyon drágán, uennyiért 2x erősebb barbárt össze tudok rakni majd. Wd-vel játék közben 2-300k dps-em van majdnem 3 ezer loh mellett, 5-ös stack-eknél. Barbárral fixen meglesz annyi. Rend-es build-dal kell menni(mellé a marathon), mellőzni kell a set-et, páncélon legyen minimum 200+vit, 80 str és socket, pants-on is hasonló, okosan kell összerakni és sokkal erősebb lesz, farmolni meg nagyon gyors így is. Nem azokat kell utánozni, akiknek 5 milliárdos gear-jük van, nekik persze hogy jobb két egykezessel menni.

  Akik ww-vel tolják 200milla(vagy több..) alatti gear-ben(főleg ha olcsó immortal cuccokban), azok sok +dps-től esnek el és rend mellett a sprint/marathon nagyon gyors, mindig ki lehet kerülni a mobokat, át lehet őket ugrani, de ami mégjobb: egyetlen rend-el szét lehet darálni az összeset és lehet rohanni tovább. Ha már farm: sprint/marathon, leap, rend, sprint/marathon..olcsóbban magasabb dps-el, ugyanúgy halhatatlanul, mert a rend nagyon tölti a hp-t magas dps mellett.

  Reply

 • avatar

  ChrissDR

  |

  Na hogy a barbár hisztit abbafejezzük. Tény ezek torz számok de akkor is. Szóval mindennel lehet mindent. Az meg, hogy most van 3% különbség max kitolható DPS-ben, nabumm. Én DH-t nyomok. 103-110k dps. 250-400 közötti crittel. Mp2 vígan megy, többi lassú. Mi kell még? Geart fejleszteni. Mennyiért? Hát a következő lépés 20 millánál keződik. Vagy farmolsz lootot, vagy farmolsz goldot vagy veszel goldot RMH-ban és akkor tudsz gyorsan fejlődni. Ja és még csak 150 óra körül van az ÖSSZ játékidőn, tehát noob vagyok és marha sokszor összecsuknak :D

  http://www.diabloprogress.com/rating.stat_dps_unbuffed

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@esox (#24):[/reply]Ha azzal nem is de ingyen 15%critchance-al és egyéb epic critchance növelő spellekkel.

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@esox (#24):[/reply]nem érted a lényeget ebben a szélmalomharban amit a többiek generálnak, nem egyszerű egy barbit sem 100K dpsel ellátni, de könnyebb mint monkkal pölö és amellett hogy a barbinak nagy sebzése is lehet, iszonyat gyorsan lehet vele farmolni, elit pakkokat üldözni, xp-t farmolni haladni stb…

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@MolnarG (#9):[/reply]Hiába van akár 5 milió dps-ed is, ha lefagyasztod, nem kapok furyt belőle, egyszóval hátráltatsz. Ha te ölöd le nekem, az nekem miért jó ? Miért kihívás ? A folyamatos mozgás az, ami előre visz, nem az, hogy egy helybe üröm bash-el vagy frenzível. Ezzel nem tudok akkora dps-t kitolni,így értelmét veszti. PvP-ben més lesz a helyzet, ott hasznos lesz társnak, ha csak nem csapják agyon a kis papírmasét mint egy gyógyszeresdobozt.

  Reply

 • avatar

  oldman76

  |

  [reply]@CalebForeva (#20):[/reply]Elnézést a flame ért vagy ha offolnánk a topicot
  Teljesen egyetértek veled a többségében igazából mindenki a diablo 2 vel “dobálózik “,hogy az milyen volt .Megfogott minket,de azt sokan elfelejtik ,hogy a dio2 ben is elkellet telni 7-8 évnek, mire kijött az über diablo megjelenés után (http://eu.battle.net/d3/en/game/anniversary/) itt egy idő skála ami szépen megmutatja hogy a dio2 is mennyi ideig szépült, épült tehát nem a megjelenés napján lett olyan amilyen.Fel lehetne tenni a kérdést az olyan emberkéknek akik azt mondják pénzéhes a blizz ,hogy akkor nem motiválta őket a pénz ?Lássuk be az ilyen kései patch -kel már nem hoztak sok új játékost (pénzt)a konyhára mégis fejlesztették tolták a dio2 szekerét ,ami naggyá tette a dio2 öt ,az a runa rendszer volt amit nem biztos behoznak mert akkor a gold nagyon elértéktelenedne sőt lehet semmit nem érne.Adni kellene időt ennek a játéknak is hogy olyanná fejlesszék mint az elődjét .Nem egy fél évet
  1.4-1.5 kontra talán annyiból volt jobb a előbb patch mert jobban tudtam örülni egy legendnek ami esett mert tényleg ritka volt ,más kérdés hogy mennyire volt jó statja ,viszont amikor össze csukta a teamet egy elit és mire oda értünk a chekponttol ,addigra vígan táncolt 100% on az tényleg gázos volt

  Reply

 • avatar

  aceB

  |

  [author]Prophet99 (#17):[/author][quote]Én is wizivel tolom, lehet hogy 3millából lehet ilyen karit csinálni de én inkább költök rá milliókat és haladok gyorsabban, ez meg csak ah-t rontja el megint csak me semmit nem fognak vinni mert a szart is megveszik, csak hogy olcsóbban kijöjjenek!
  0[/quote]

  Van itt egy kis logikai bukfenc (vagy kettő). De lehet, hogy korán értem haza :)

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  1. Abban egyetértek, h semmi értelme a D3 felé emelni a D2-t, mert ott is már mindent tudott az ember egy idő után, max nem balra hanem jobbra volt 10 méterrel az adott boss, de alapvetően a játék ugyanerről szólt…ezért sem értem a hater trollokat soha (ne vegye magára senki, itt a külföldi fórumokra gondolok leginkább).

  2. Én se örülök az inferno nerfnek és emlékszem még, hogy milyen nehéz volt májusban pl. egy act 2, de: voltak sokan, akik azt mondták, hogy család, munka mellett csak heti 1-2 alkalommal játszanak, akkor se túl sokat, nekik nehéz volt, voltak ráérősebb emberek, nekik könnyebb helyzetük volt. Jött a nerf, az egyik csoport örült, a másik nem, így hát hoztak egy megoldást, ami nagyjából kielégíthetNE mindenkit és ez a monster power beállítás…azért feltételes mód, amit írtam, mert ahogy látom, pár emberen kívül senki nem szeret nagy nehézségekbe/kihívásba ütközni és állandó jelleggel azt olvasom, hogy “über gearrel farmolom mp2-t, túl könnyű, unalmas, cucc se esik normális”…hát persze, hogy unalmas, mert tüsszentesz egyet és mindenki elszáll a mapról, a te gearednek a magasabb mp-t találták ki. “De nincs értelme.” – de van, mert szintenként +25% MF (igen, így már nagyobb eséllyel esik “valami értelmes”), meg azt se hiszem, hogy mindenki megvan már paragon 100-as, ez az MP emelés meg még xp bónuszt is ad. Lényegében: ott van egy 11-es szintű skála (mp0-10-ig), nem tudom, mit vártok még? Még csak azt se mondhatom, hogy “jó, én is nulláson tolom, mert úgyse ad pluszt”. De ad. Én úgy érzem, elég jó WD geart sikerült összetennem, dps-em is van, mana regen is, élet is, stb., de azért MP7-től felfelé már vicces lehet a helyzet. Ha haladni akarok, akkor MP6-on nyomom, így elég sokszor látok is esni “értelmeset”, volt olyan köröm, amiben 6 legendary+1 zöld+2-3 eladható sárga esett, hála az MF-nek (említettem már, hogy az MP növelése szintenként ad +25% MF-t?-költői kérdés volt).

  Azt már csak tényleg mellékesen említem meg, hogy szerintem ez a “barbár az op, senki más” egy nagy hülyeség. Igen, a legtöbbször (akár videón, akár az MP rendszer előtt public game-ekben/haveroknál) a WW barbárokat látjátok, hogy milyen gyorsan haladnak, stb., egy kicsit leesik az áll és annyi, már el is vannak könyvelve (túl pozitívan). Speciel van egy haverom, aki többszáz milliós barbár geart rakott össze magának, nagyon jól nyomja, nem egy barbárral játszottam már, (nem csak) az én véleményem, hogy ő közülök a legjobb és nem érezném, hogy akár egy kicsit is le lennék tőle maradva, se überbossoknál, se a játék egyéb részein.

  Bocsánat, hogy ez ilyen hosszúra sikeredett (van, aki elolvasta eddig?), de kicsit unalmas már mindenhol ugyanazokat olvasni. További jó játékot és rengeteg százmilliós itemet mindenkinek :)!

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  [reply]@MolnarG (#9):[/reply]na jóóóól van :d kell a wizardod *-*

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Prophet99 (#17):[/reply]Azért ez egyáltalán nem így van. Az ilyen videóknak az egyik célja a sok közül, hogy azok az emberek, akik eddig csak gondolkoztak néhány kaszt kipróbálásán, de mondjuk a gearelés körüli macera elvette a kedvüket tőle, azoknak ez sokat segít.

  Reply

 • avatar

  Prophet99

  |

  Én is wizivel tolom, lehet hogy 3millából lehet ilyen karit csinálni de én inkább költök rá milliókat és haladok gyorsabban, ez meg csak ah-t rontja el megint csak me semmit nem fognak vinni mert a szart is megveszik, csak hogy olcsóbban kijöjjenek! :(

  Reply

 • avatar

  LGx

  |

  [reply]@Dyingsoul (#15):[/reply]arra megy most pont a gyűjtés :) sajna eddig nem volt keret rá (még most is csak ~300k gold körül vagyok)

  a Storm Crow-nak örültem veszettül, úgy érzem elég jó áron csíptem meg ;)
  http://kepfeltoltes.hu/121130/d3_aulog_www.kepfeltoltes.hu_.png

  komolyan néha jobban szeretek AH-ban túrni, hazardírozni, mint farmolni a gameben…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@LGx (#14):[/reply]Annyi pénzből ez nagyon jónak ígérkezik! :)
  Ajánlanám majd a Vile ward vállast, AH szűrőbe csak annyit tegyél, hogy 100 int. 170+ inteset dob majd ki, igaz vit nem lesz rajta, de a hatalmas armor és a 70+ allresi kárpótolni fog 500k-nál kezdődik az ára, de megéri! :)

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Rokalesocipo (#10):[/reply]Valóban azokra más kulcsszavak vannak, mert az nem TryHard videó:
  http://diablo3.hu/2012/10/06/barbar-gear-egy-millabol-inferno-act3/

  Egyébként a youtube-on csak annyit kell tenned, hogy Nmitty(feltöltő) nevére rákattintasz és a csatornáján láthatod a barbár videóját, ha TryHardosat szeretnél.

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@MephistoiX (#6):[/reply]Sok mindenben igazad van elismerem. Nekem csak azt magyarázd el kérlek, hogy a diablo 2 miben nyujtott többet, mint a diablo 3, úgy hogy azzal 6évet tudtál játszani, ezzel meg még egyet sem? Ott is volt nem enyhe unbalance… gondolok itt a paladinokra. Ott is monoton farmolásról szólt a játék. Ott is eléggé elcseszett volt a kereskedelem, gondolok itt a sokkalta nagyobb mértékű inflációra (ezért is kellett félévente-évente ladderrestart). Abban a játékban sem volt semmi kihívás – über is sokkalta egyszerűbb volt. Ott sem volt kihívás bossfight, általában a kérdés az volt, hogy 4 vagy 6sec alatt ölöm le baal-t vagy diablo-t. Lehet, hogy ott volt PvPnek nevezett szánalmas valami ( kimenni a városból és ott pvpzzünk? bitch please…:) ) , de az ebben a játékban is lesz és remélhetőleg sokkalta jobb rendszerrel. Ott is voltak botok, sőt sztem bot-player arány kb 1:1 volt.
  Ami 100% igaz, az az hogy a zenék jobbak voltak és a rúnák miatt a fehér lootnak is volt jelentősége, ezek azért adtak egy pluszt a játéknak.
  Összefoglalva: nem igazán értem, hogy miért emeled a Diablo 2-őt a Diablo 3 felé, pláne azokban a kritériumokban, amiket a kritikádban leírtál. ÉN legalábbis úgy érzem, hogy a két játék között nagyon sok különbség nincs. Gondolok itt azokra a dolgokra amiket fenn leirtam.
  (bocsánat ha lett pár értelmetlen mondat a válaszomban, fáradt voltam amikor írtam)

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@MephistoiX (#6):[/reply]Elolvastam a kommentedet, utána elolvastam a hírt, még egyszer elolvastam a kommentedet, de még mindig nem értem, hogy a kommentednek mi köze van egy Wizard kasztról szóló hírhez.

  Na mindegy, arra jöttem rá, hogy ezek részigazságok és némi torzítás is van a dologban, ugyanis:
  Azzal maximálisan egyetértek, hogy könnyű lett a játék és én is jobban élveztem, mikor infernón szenvedtem. Azért azt ne felejtsük el, hogy ekkor még csak heteket játszottunk a játékkal, AH-ban nem voltak még olyan jó cuccok, mint most és nem csak az “új legendaryk” miatt, hanem a randomizáció miatt is: idő kell a piacnak a feltöltődéshez. Ha nem gyengítettek volna a játékon, kb ugyanaz lenne ami most fennáll: fullos leszel, a játék könnyű lesz számodra.
  Viszont én úgy fogom fel a dolgot, hogy egye fene, jönnek folyamatosan új játékosok, nekik is kell azért valami, hogy élvezhető legyen a játék, ezért nem bánom az mpl rendszert. Viszont szerintem a mostani MPL 10 legalább annyira nehéz (ha nem nehezebb), mint az induláskori infernó, ez alapján pedig ez neked akkor is problémát jelentene, ha a Blizz nem gyengített volna.

  [quote]Célját vesztette a játék azzal, hogy nincs értelme jobb cuccokban menni. Minek költsek a jó gear-re, ha úgyis csak mf-ben megyek?”[/quote]
  Nagyon is van értelme jobb cuccokat venni. Persze mikor az ember célokat tűz ki, el kell döntenie, hogy casual vagy pro szinten akar foglalkozni a játékkal (és most tegyük fel, hogy nincs köztes állapot). A te hsz-edből azt szűröm le, hogy te profi vagy, hisz mpl 10 sem okoz neked gondot. Ezek alapján itt az indok miért fejleszd a geared: ugyanannyi idő alatt sokkal több mob ölése/több loot. Leteszed a mobilodat a monitor elé, stopperóra és lehet mérni a farmkörök idejét. Lehet mérni az XP/órát is ha még nem vagy paragon 100-as. Apropó megvan már a paragon 100? Mert ha nincs ez is egy jó cél. A másik cél lehet még az is, hogy a pvp-re már most fel lehet készülni. Én arra számítok, hogy miután megkapjuk a pvp-t, az egekben lesznek az árak kb, sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy a sok “nem lesz e-sport a d3-ból” ellenére mégis e-sport lesz belőle egy idő után. (Emlékezzünk megjelenés előtt mit mondott maga Jay Wilson papa az infernó fokozat gyengítéséről: “Vettük a házon belüli legjobb játékosokat, addig tuningoltuk a mobot tulajdonságait, amíg azt nem mondták, hogy ezt már ők sem nagyon bírják, majd megkétszereztük ezt. Ez a fokozat pedig nem lesz gyengítve mert bla bla bla”)

  [quote]Semmit sem kell gear-ből megoldania, kap 15%crit ch-t, kap 3%ls-t, kap minden vackot, még rend-nél gyógyulni is tud a skill-ből, míg minden más karakter csetlik botlik loh és ls nélkül magas mp lvl-en überen.[/quote]
  Egyetértek abban, hogy a barbároknak nagyon sok a jó és hasznos képességük és abban is, hogy erősebbek, mint a többi kaszt. Viszont te itt most konkrétan az életpótlás miatt vagy kibukva. Linkelgethetsz profilokat, hogy ezt bizonygasd de igazából nem úgy van az, ahogy te elképzeled: az a 3% ls kb akkor elég, ha van unbuffed 200-300k dps-ük. Nekik pedig azért kellett kockulniuk több száz órát ahhoz, hogy ezt elérjék. Egyébként sem látod őket játszani: a diabloprogressen nagyon sokan úgy vezetik a dps listát, hogy azok igazából összecsuklanak nagyobb mpl fokozaton mert nem tudják visszahealelni magukat (allres, vit, life pótlás háttérbe szorítva: dps mindenek felett).

  Ha nagyobb class balance-ra vágysz, akkor valóban függeszd fel a játékot egy időre, mert szerintem arra még várnunk kell egy darabig (PvP).

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  Most vagy én vagyok hülye vagy a barbár kimaradt. Mer ha beírom jobbra fent hogy “tesco gear” mindet kihozza csak a barbárt nem.

  Reply

 • avatar

  MolnarG

  |

  [reply]@DeathLaca (#7):[/reply]Sóhaj -.- (hiába na, ha hülyeség ellen nincs orvosság) Véleményem szerint pedig MephistoiX igen normálisan és objektíven átlátja a játék jelenlegi problémáit. Részemről pedig (szubjektíven) nem vinnélek magammal én se téged se über-ezni se játszani, mert nagy valószínűséggel csak hátráltatnád szegény “shit class wizardomat mindenféle” szempontból.
  http://eu.battle.net/d3/en/profile/DiabloIII-2278/hero/11182106

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@DeathLaca (#7):[/reply]Ha wd-vel játszanál és már játszottál volna velem überen nem írnád ezt. Sosem szoktam meghalni és mindig reselem a többieket. Mindezt harc közben 2-300k dps-el woodoo nélkül(az alap az 150k), majdnem 3 ezer loh-al. Ha nem loh-ra kéne gyúrnom másfélszer ennyi dps-em lenne. Ha nem gyúrok loh-ra akkor kitelni kell és az rengeteg dps kiesés meg úgy sokkal gyengébb a karakter. Valóban a wd-vel is nagyon gyorsan lehet farmolni, de csak egy bizonyos builddal, míg a barbárnak csak egyetlen skill kell hozzá, mellette azt variál amit akar. A wd-nek spirit walk(3s), horrify(ms-es rúnával) + grave i. passzív. Ez már 3 fix skill és abból az egyik passzív. A barbár úgy és akkor rohan előre amikor akar, wd-vel mobokat kell ölni hozzá, hogy lemenjen a cd. Ez egyébként nem gond, de barbárral jobban lehet elite-eket vadászni.

  Ez nem sírás, az volt a sírás, amit itt sokan műveltek és pont miattuk lett ilyen az inferno és vele együtt az egész játék. Az nem lehet érv, hogy hetente egyszer kéne csak játszani és akkor nem lenne unalmas, amikor a Diablo2-őt 6 év alatt sem tudtam megunni és a mai napig szívesen előveszem. Ha már nincs meg a diablo hangulat, atmoszféra és Matt U. zenéi, legalább kihívás lenne a játékban. Attól még, hogy nincs, nem akarok egy gyenge full dps wd-t magamnak, alapvető célom a dps-t úgy feltolni az egekbe, hogy távolsági karakterként néhány lövésből(acidból 1 is elég) max hp-n legyek. Kár hogy a pvp-nek sem lesz értelme a pay to win jellege miatt..

  amivel megölték az egész játékot, az az AH&RMAH. Minden ezzel van összefüggésben. Sajnálatos módon még az is, hogy játszunk vele, mivel nem sokan játszanak azért, mert maga a játék jó.

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@MephistoiX (#6):[/reply]Szerintem meg no cry, L2P nem kell 0-24 be nyomni. Elég ha heti 1 alkalommal fellogolsz, fél óra game, és máris nem lesz unalmas. Erős a barbár mert melee,és így kell hogy legyen. WD-vel meg tanulj meg játszani. Olyan WD-t láttam, aki úgy halad mint a barbár is, meg a DH, és a monk. Wizardot nem láttam még, mert az egy shit kaszt. Überezni sose viszek wizardot, ahogy játszani sem, mert csak hátráltat szinte majdnem minden szempontból. Nem véletlenül mondja a gyerek, hogy MP0-án kell egy ugyanilyen gearrel menni ami 3M böl jön ki, mint a többi karakterrel.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  A gond az, hogy az egész játék nevetségesen könnyű lett. Vagy farmolok mf gear-ben mp lvl0-3-on, vagy a jó gear-emben megyek magas mp lvl-en, de kicsit lassabban. Persze 10-esen is ugyan olyan könnyű, mint mp lvl3-on, csak lassabb..

  Célját vesztette a játék azzal, hogy nincs értelme jobb cuccokban menni. Minek költsek a jó gear-re, ha úgyis csak mf-ben megyek? Minek überezzek, amikor csak az idő megy el vele és úgyis gagyi gyűrűk esnek, ahellyett, hogy addig is farmoltam volna alacsony mp. lvl-en? Akkor még talán esne is valami közben és az xp is jobban jön. Teljesen megölték az egész játékot ezzel a sok nerfeléssel.

  Azt ígérték, hogy az inferno mindenkinek tartogat majd kihívásokat és a legjobb játékosoknak is nehéz lesz! Lehet acsarkodni, meg támadni azt amit írtam, de ez a játék kihívások nélküli, robotnak való és unalmas, mivel értelmes kihívásokat nyomokban sem tartalmaz. Az, hogy gear nélkül leöljem Diablo-t, nekem nem értelmes kihívás. Szomorú, hogy megölték a saját játékukat.

  Barbároknak nem kell tankolni, sokszor egy barbárnak a legjobb a dps-e a csapatból amellett, hogy a leggyorsabb és legerősebb karakter. Semmit sem kell gear-ből megoldania, kap 15%crit ch-t, kap 3%ls-t, kap minden vackot, még rend-nél gyógyulni is tud a skill-ből, míg minden más karakter csetlik botlik loh és ls nélkül magas mp lvl-en überen. Egy wd-nek mindent a gear-ből kell megoldania, nem vehetek loh nélküli skorn-t, nem vehetek loh nélküli amulettet. Ez mindenképpen a dps rovására megy, ha nem egy csetlő botló wd-t akarok. Emellett mindenen lennie kell crit ch-nak is, de még az se lesz annyi soha, mint egy jó barbárnak. 250k dps-el mászkálnak kényelmesen mindenféle loh és ls nélkül, amik megdrágítják a gear-t más karakter esetén..nem velük van a baj, hanem a blizzard trehányságával, hogy nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

  Az, hogy egyszerűen magasról tojnak az egész unbalance-ra, nem tesznek semmit ellene, teljesen elveszi a kedvemet a játéktól. Nincs értelme erősödni benne, de ettől függetlenül mindig éreznie kell egy wd-nek, hogy sosem lesz olyan erős, mint a jó barbárok. Igen, soul harvest-el meg a health globe-os passzívval nekem is lehet annyi dps-em időnként(!), de a barbárnak állandó bónuszai vannak. Pl kulle-nál nem lehet wd-nek felnyomni a dps-ét. Alap dolog lenne,hogy a távolsági karakterek sebezzenek többet, a melee-knek meg tankolniuk is kelljen.

  Még amikor tényleg nehéz volt az inferno, hogy örültünk pl. egy dh-nak, mert nekik volt a legtöbb dps-ük és mindenkinek(!) megvolt a szerepe a csapatban. Volt kihívás, volt értelme erősíteni a karaktert és játszani.. nem csoda, hogy már lassan mindenki botokat akar futtatni, mivel játéktudás nem kell hozzá, a kihívás nulla, de azért még lehet vele pénzt keresni. “Akkor miért ne egy robot játsszon helyettem?”.. R.I.P. Diablo sorozat.

  Reply

 • avatar

  l33tus

  |

  Miért utolsónak jött ki a wizard? *fejvakarás*
  Csak nem mostanra estek le kellőképpen az árak?

  Ki érti ezt? :D

  Egyébként ügyes, szó se róla.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@cowlauncher (#2):[/reply]Bal oldalon a főmenüben kapcsolat menüpont alatt megtalálod.

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  azért 3 millióból nem rossz mp4-en rohagnálni…valóban nem gyorsan öl, de öl…

  Reply

 • avatar

  cowlauncher

  |

  Hogyan tudok beküldeni egy hírt képpel együtt? Esetleg email cím?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Utolsónak, mi ? :) Na szép mondhatom.
  Sebaj, ami késik nem múlik. Mindig van mit tanulni ezekből.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.