Kezdőlap Hírek Közérdekű információk

Közérdekű információk

29
0
MEGOSZTÁS

Végezni fogunk egy karbantartást a Teamspeak szerverünkön a hónap végén, ahol a már nem használt szobákat törölni fogjuk. Ezért arra kérünk minden aktív Teamspeak-szoba használót, hogy a Channel Adminok írják bele a saját szobáik leírás (description) részébe, hogy kié az adott szoba (például: Dyingsoul szobája). Azokat a szobákat, amikben a hónap végéig nem jelenik meg a kért felirat törölni fogjuk. Természetesen akik lemaradnak a hírről és a törlés után csodálkoznak, hogy eltűnt a szobájuk, ne aggódjanak: újra igényelhetnek szobát tőlünk.

Teamspeak szoba igénylésének menete:

  • Feljössz Teamspeak-re és megkeresed adminisztrátoraink egyikét (általában Dyingsoul vagy ProfessorJ).
  • Ha nincs fent admin, küldesz egy e-mailt Dyingsoulnak vagy ProfessorJnek (dyingsoul@diablo3.hu vagy profj@diablo3.hu).
  • A szobához jár Channel Admin jog, így mindenki magának hozhat létre alszobákat, változtathat jelszót stb.
  • Channel Admin jogot csak úgy tudunk adni, ha bemész az általad igényelt szobába.

E-mailekre viszonylag gyorsan reagálunk, de felhívnám a figyelmet, hogy ne a fórumon keresztül küldjetek e-mail üzenetet, (a közelmúltban volt ebből probléma) hanem innen vagy a kapcsolat menüpontból keressétek meg az email címeinket és másoljátok ki. Kérünk titeket, hogy legyetek türelemmel és egyszerre egy admint keressetek meg a kérésetekkel! Ha mégsem válaszolnánk az e-mailre, akkor próbálkozhattok a fórumon is esetleg.

Rengeteg publikus vagy egyedi jelszóval védett szobát tudunk a kedves olvasóknak biztosítani.
A szerver címe változatlanul a:

ts.diablo3.hu

Amennyiben a Teamspeak adminisztrációs problémátok van (például nem tudjátok hogyan kell alszobákat létrehozni), akkor először próbáljatok meg interneten keresgélni, rengeteg ehhez hasonló dologgal foglalkozó válasz található meg neten, gyorsabb, mint admint elérni. Egyéb problémák esetén keressétek az Operátorokat. Adminokhoz nagyobb problémákkal forduljatok, például nem megfelelő nicknevű felhasználó, állandó többszöri trollkodás, adminisztrátori beavatkozást igénylő feladatok. A szobák mellé ikonok is kérhetőek, ezeket nektek kell beszereznetek és továbbítanotok az adminok felé, akik beállíthatják nektek amennyiben megfelelőnek találják.

Végül pedig, a fórum is karbantartáson fog átesni hamarosan, a régóta nem használt topicok egy része archiválva lesz, illetve felkészítjük a fórumot a PvP érkezésére is.