Nincs több HC karakter visszaállítás trükközés

Professor J . Hírek 624

Az 1.0.7-s javítócsomaggal együtt életbe lépett egy szigorítás is, mellyel a Hardcore karakterek visszaállítását, (amit hivatalosan eddig sem lehetett), akadályozzák meg. Az utóbbi hónapokban megszaporodott a kamu account visszaállítások száma, melyben a játékosok állítása szerint feltörték és törölték karaktereiket, a hc karakterek is, így visszkérték azokat. A Diablo 3 eredeti tervezésénél nem tették bele ezt a szigorítást, így mostmár ezzel a módszerrel nem lehet visszaélni a későbbiekben.

 

With the release of patch 1.0.7, we will no longer be reviving or undeleting Hardcore characters as part of an account rollback. This adjustment to our rollback service is being done for two reasons:
1) Hardcore characters were never intended to be revived or undeleted by an account rollback. Bringing Hardcore characters back to life via rollback really isn’t in the spirit of Hardcore (where death is permanent, no matter the circumstances); however, when we originally adapted our rollback services for Diablo III, we didn’t have the technology to make Hardcore characters exempt. We’ve wanted to bring our rollback policies regarding Hardcore characters in line with the game for a while, and as of patch 1.0.7 we will have the tools to do so.

2) In recent months, we’ve discovered that some players who’ve lost Hardcore characters through normal gameplay will fake an account compromise and request a rollback through Customer Support in order to get their characters revived. Not only is this an abuse of the services we provide to the community, but it also impacts other players who have submitted legitimate inquiries by increasing wait times across the board.

Forrás:

Comments (10)

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Matthew (#9):[/reply]nézd csak meg blackmarketen mennyibe kerül a sc gold meg a hc gold…

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@szalontai (#8):[/reply]Tényleg nincs? :) Akkor meg főleg mehetne az amit írtam :)

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Matthew (#7):[/reply]nincs rmah hcnál…

  de a többivel tökéletesen egyetértek.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [author]Baro (#4):[/author][quote]@Matthew (#1):
  Aki HC-zik az vállalja be a laggolást, ennyi.[/quote]
  Hát azért ne. A lag elvileg nem a természetes játékmenet része, szóval állítsanak be még 500 számítógépet és ne laggoljon a HC, vagy akármi, oldják meg, kész, legyen offline vagy akármi. Mert ahogy előttem is írták, ennyi erővel random törölgethetnének karaktereket is, kb annyi esélye lenne az ember a túlélésre ott is. Vicc.

  Nekem inkább az ok nélkül síró-trükköző emberekkel van bajom. De a lag miatti halál az egy olyan bosszantó jelenség, ami után a Blizzard készítők teljes családi ága kapott már szerintem osztást :) Hozzáteszem szerintem az is nonszensz, hogy eleve a saját internetkapcsolatom hibája miatt is meghalhat a karakter, szóval ez a folyamatos online jelenlét itt üt vissza a legjobban.

  Kiszedném én speciel a fizetős AH-t a HC-ból, így nem lenne értelme a botoknak, és akkor mehetne nem online is az egész. AH-hoz persze kell a net. Ennyi. De ez, hogy lag miatt halál, hát ha tényleg van ilyen HC körökben, akkor én maradok a jelenlegi 11. szinten :D

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Ha ilyen komolyan vennék a SAJÁT hibájukból bekövetkező hardcore karakterek halálát, akkor azt írhatnám, rendben van, helyesen cselekednek, de ez így nem kicsit képmutató.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [author]Baro (#4):[/author][quote]Aki HC-zik az vállalja be a laggolást, ennyi.[/quote]
  LOL
  Vagy random törölhetnének is karaktereket.
  Egyik karakterem halála:
  Act2, shadows in the desert küldetés, disrupt the ritual, bejáratnál 1 berserker elindul felém, majd mindenféle átmenet nélkül (nem kép fagyás, akadás…) you have died… 3 berserker áll a hullám körül.
  Erre nem lehet felkészülni. Nem saját tényező okozza, és nem észlelhető a halál közeledte… mikor rubberbandolás van, legalább érezheti az ember, hogy valami nem stimmel, és van esély megelőzni a bajt egy kilépéssel.

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  [reply]@Matthew (#1):[/reply]2. pont: gondolom volt ilyen is: eladod a cuccaidat és törlöd a karaktert, majd vissza állíttatod sirva, mondván feltörték, töröltek.

  Aki HC-zik az vállalja be a laggolást, ennyi.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@Matthew (#1):[/reply]Mivel az első pontod nem teljesül, a második sem teljesen igaz -simán elképzelhető, hogy valaki nem a saját hibájából hal meg, ami eléggé frusztráló, és ügyeskedésre ösztönöz egyeseket.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Matthew (#1):[/reply]
  -esély nincsen rá
  -nem csak szerinted szánalmas, szerintem is az

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  2 dolgot fűznék hozzá ehhez:

  – remélem a Blizzard tesz is akkor a HC szerver hibátlan működéséről, laggolás nélkül megy, esélye nincs valakinek MIATTUK meghalni, és az account feltörés, bot és egyéb illegalitás ellen is nagy erővel fellépnek

  – másfelől csak szerintem szánalmas, ha a saját hibájából meghal egy HC karakter, és neki áll sírni, hogy hozzák vissza? nem erről szól a történet pont? aki ezzel nem tud megbarátkozni, hogy ott a játéknak azzal a karakterrel vége, akkor neki se kezdjen

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.