Kékmorzsák

Dyingsoul . Hírek, Patch 585

Következzenek a legfrissebb, áprilisi tréfa mentes hírek:

Az 1.0.8-ban még mindig nem jön be a festhető legendary opció. Vaeflare ezt azzal magyarázta, hogy a textúrákon újabb munkálatokat kell elvégezniük ahhoz, hogy dye kompatibilisek legyenek.

Grimiku megerősítette, hogy bár még nincs pontos információ arról, hogy coop módban miként fog változni az XP elosztás, de biztosított minket arról, hogy a héten erről pontosabb tájékoztatást kapunk majd.

A játékosok megkérdőjelezték a community managerek jelenlétét a hivatalos fórumon. Persze, hogy kaptunk is rá egy kék posztot, melynek röviden az a lényege, hogy értékelik az építő jellegű kritikákat, őszinte tapasztalatokat és persze nem tudnak minden posztra reagálni.

Dyes for Legendaries are still being worked on, but they will not be coming with patch 1.0.8.

As I mentioned previously, our artists actually have to go back and redo the textures on all the Legendaries in order to make them dye-compatible, which is why it isn’t a quick-fix. (forrás)

There haven’t been any changes to the amount of experience you gain while in a multiplayer game yet, but this week we’ll have some interesting updates on that subject. Maybe they’ll be the sort of updates you can read about, and even test before they go live. (forrás)

We’re very much around, just like we are most every weekday. ;)

We definitely appreciate those who offer constructive criticism in a clear and civil manner, and we’re constantly reading threads and passing information along to and from developers on a plethora of topics that interest the player community.

We can’t respond to every post and we don’t have answers to every question asked or suggestion offered, but as always we are working to make Diablo III the best possible game it can be. :) (forrás)

Comments (25)

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Xeper (#24):[/reply]jah nem is nekem van bajom, csak mindig le akarnak lépni akikkel játszom, mert lagolnak tőlem, ilyenkor átváltok fagyira és mindenki boldog.

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@eastady (#22):[/reply]Nem a piac miatt van több bug a programokban, hanem a programok bonyolultsági fokának növekedése miatt. Elértünk egy olyan szintet, hogy a tesztelendő kombinációk száma gyakorlatilag végtelen. A teszteket racionális keretek között lefolytatni csak az esetek redukálásával lehet, próbálva lefedni a lehető legtöbbet a lehető leggyorsabban. 10millió játékos hónapok után jött rá az említett hibákra. A játék tesztfázisában gyakorlatilag esélytelen, hogy ilyen kijöjjön (a profi tesztcsapatot kb 10-20 főre becsülve). És ezt most nem a játék védelméban mondom, nekem ez a foglalkozásom.

  Az archon alatti lag a saját gépen dől el, vegyél vissz a részletességből. Nekem ezzel még soha nem akadt le a játék.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  háh valaki még játszik ezzel a szarral XD

  ki gondolta volna

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@szalontai (#21):[/reply]Persze azt vágom, hogy vannak hibák (bár hc-ről nem nyilatkozom, mert nem játszottam sokat vele)!
  Erről a halhatatlanságról is hallottam, de szimplán nem érdekel. Ha valakinek van ideje ezzel kísérletezni hát akkor hajrá. A saját játékélményét fogja rombolni vele az meg nem az én bajom.
  Előző hozzászólásom inkább az összeomlásra utal. Mert olyat még soha nem láttam!

  Azt viszont még tegyük hozzá a dologhoz, hogy bug-mentes játékot soha nem fogtok kapni. A jelenlegi piacon se tudtok olyan játékot mutatni ami bug-mentes!

  Ez már nem az piac ami régen volt, de kár érte sírdogálni. Jobb nem lesz tőle!
  Ilyen a d3, ez van. Vagy szereted vagy nem! Ha nem akkor keresel másik játékot…

  Anno én is abbahagytam bf3-at, mert bugosnak találtam. Nem járok bf3 fórumokra nyavalyogni, hogy még mindig sz@r! Bele törődtem. Ez van. Nem jött be, kerestem mást. Ennyi!

  De már elkanyarodtam a témától, boccccccs ;)

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@eastady (#20):[/reply]nah
  csak a legnagyobb: wizard/barbi halhatatlanság
  de mai napig van olyan,h hcban hogyha nem a városból lépsz ki(igen nincs senki már aki bántson), akkor meghalhatsz. vagy a dot fent maradt rajtad pvp után és meghaltál.
  ezek 5mp alatt jutottak eszembe.

  mod: ha a kacsintós jel a cinizmus jele volt akkor nem szóltam :$

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  [reply]@MephistoiX (#15):[/reply]Programozási hibák? Összeomlás?

  Nekem az 500 órám alatt soha nem történt ilyesmi… ;)

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@PyRo666 (#17):[/reply]apró simítások, de tetszenek. mondjuk az archonnál először azt kellene kijavítani,h ne lagoljon tőlem a party…

  mellesleg az elégedetlenkedőknek (én is ide sorolom magam):
  elkezdtem hc-zni. nagyon jó ötlet volt. farmolni kell, nem hull az öledbe semmi, egy tome of secret 20k, megint meg kell venned a stash-ed, az ah nincs telefosva jobbnál jobb itemekkel, ami van az is olyan drága,h nem tudod megvenni, emiatt ami esik abból (is) kell öltözni,éééééés nagyon figyelsz arra, hogy ne halj meg, még akkor se ha jön a lag (btw a 41szintem alatt eddig 1x volt egy 3-4seces lag, amit kibírt a kari)
  szóval akinek nem hót gané a nete/gépe annak bátran ajánlom.

  a kockázatok és melléklakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót, vagy térdelje meg keresőfoltosát, gyógyszemészét (Simon)

  Reply

 • avatar

  murdock

  |

  [reply]@PyRo666 (#17):[/reply]jó irányba haladnak, csak elvannak késve majdnem egy évvel :)

  Reply

 • avatar

  starlike

  |

  [reply]@DeathLaca (#14):[/reply]Megjelenés előtt tökre örültem ennek az a koncepciónak, de kicserélték hülye indokkal, hogy túl sok rúna lenne és átláthatatlan lenne a rendszer.( Nem minthogyha ezt más játékokba nem tudták volna megoldani….). Mondjuk az RMAH mellett úgyse működött volna, valószínűleg ezért szedték ki.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  “Az 1.0.8-ban még mindig nem jön be a festhető legendary opció. Vaeflare ezt azzal magyarázta, hogy a textúrákon újabb munkálatokat kell elvégezniük ahhoz, hogy dye kompatibilisek legyenek.”

  Rossz olvasni a híreket, mert már idegesítőek és fárasztóak. Mindig valami baromsággal jön a Blizzard egy ideje. Ez a legendary befestés már tényleg a gyenge pontom, ha meglátom valahol, napokra elmegy a kedvem a játéktól, a hírek olvasásától, stb.. Már kb. egy hete be se léptem a játékba, de követem a híreket. Inkább írják meg, hogy nem tudnak/akarnak már erőforrásokat beleölni, vagy a kiegre gyúrnak, vagy akármi, mert ez már szánalmas. Ráadásul olyan programozói hibák vannak a játékban, amik egy profi csapattól megengedhetetlenek. Kiadnak egy patch-et és a játék grafikája összeomlik ha más játékost nézünk meg a játékon belül. Már hónapok óta így van és még ennyit sem javítanak ki. Közben más játékba új skilleket tesznek, nem is sorolom tovább..

  Ez egy végtelenül egyszerű játék, a D1 és a 2 is az volt. Egy idő után izgalmasak se voltak pve-ben, mégis éveken át szerettünk velük játszani. Hangulat, atmoszféra..ha most is belépek a D2-be érzem, hogy minőségben ég és föld a két játék. ugyanúgy, mint a Heroes 3 mellett labdába se rúghatnak az új részek a mai napig. Csak a grafikusok munkáját tudom dicsérni a D3-ban, mert néhány pálya tényleg művészien szép lett.(kár, hogy nem mindegyik) A skillek is részletesek(nem mindegyik, de pl az acid nagyon jó), maga a harc Blizzard minőséget tükröz. Ezzel le is írtam minden pozitívumot pár szóban.

  Nem is az a gond, hogy nincs kihívás, a baj az, hogy nincs hangulat, nincsenek zenék, a hangoktól se vagyok különösebben elájulva. Ha elindítom a Baldur’s Gate 1-et, rögtön madárcsicsergést, városi morajt hallok..ezerszer hangulatosabb, még abban is több élet van. Itt betehetném az aludj el szépen kis Balázst youtube-ról, annyira altató a játék. Nekem főleg ez a bajom vele, hogy megyek 10 percet és nincs ami a játékban tartson, mert elalszok rajta és ezen valószínűleg a kiegészítő sem fog javítani. Még akár jó is lenne, ha jobban rágyúrtak volna a hangulatra, mert ebben kéne a legjobbnak lennie..

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  Amíg ezek a blizzék azzal szarakodnak, hogy befesthetővé váljon a legendary, vagy sem, én azon gondolkoztam, hogy miért hagytak ki a játékból,(vagy alakítottak át) komplett,és láthatóan működő skillrendszert ?
  íme itt egy példa : http://www.youtube.com/watch?v=LNoOaD-trB0
  Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy sokkal bonyolultabb lett volna, és sokkal élvezetesebb, ha ezeket tudtuk volna használni,és mégis idedobtak nekünk spellenként 5 rúnát, azt hello. Valamit ezek a srácok nagyon nem jól csinának.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@Dyingsoul (#12):[/reply]Persze értem én, azért is raktam egy mosolygós arcot utána. Csak azt akartam eltúlozni kicsit, hogy menyire keveset mond a hír. Persze ez nem rajtatok múlt.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Ohyner (#10):[/reply]Én nem gondolkoztam rajta sokat, néha a semmiről is kell tájékoztatni az embereket. Egyébként meg pont ez a lényeg: akik a hivatalos fórumokat is bújják éjjel-nappal, egyesével értesülnek a kis semmikről, de mégis mindig felnéznek, hátha van már valami új. Az oldal olvasói is szoktak persze hivatalos oldalt olvasni, de leggyakrabban úgy gondolom a d3.hu-t csekkolják, így kötelességünknek érezzük az ilyen apróbb dolgokról is informálni az olvasókat. Szerintem jobb, mintha napokig nem adnánk hírt olyan indokkal, hogy nincs “értelmes hír”. Ellenkező esetben egy hónapban elég lenne 2-3 hírt kitennünk. :D

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Mondjuk eshetnének olyan vértek stb mint amit craftolni lehet, mert így még kevesebb tárgy értékes.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  Attól függetlenül, hogy egyet értek azzal, hogy ez a kék poszt elég hervasztó, és igazából szinte semmi, azért megkérdeznék egy dolgot.
  Azok, akik egyik poszt alá azt írják, hogy na ez se jelenik meg, nem csinálnak semmit, a másik alá meg, jó az újítás, de későn jött, már nem ér semmi, azok mit várnak? Mert jelenleg a legtöbb hír alatt ez a kettő hozzászólás található csak, attól függően, hogy valamit betesznek a játékba, vagy épp valami nem kerül be. Van egy olyan érzésem, hogy sokan csak azt várják, hogy egyszer kiírják, megszüntetjük a szervert, meghalt a játék, és akkor elmondhatják, hogy igazuk volt.

  Maga a hír amúgy tényleg elég semmi. Meg merném kockáztatni, hogy több órán át gondolkodtak az oldal szerkesztői, hogy kirakják-e egyáltalán.:) Ezzel a kékkel okosabbak nem lettünk, de maradt minden a régiben.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@szalontai (#7):[/reply]Ez tetszett. :D

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Lesz ami lesz!

  I love D3! ;)

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  Nem az oldal szerkesztőinek szól, mert ugye barnakupacból nem lesz vár…
  de lehetne a “hír” címe az is,h: Légmorzsák

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Hát nem gondoltam volna egy évvel ezelőtt mikor a bétát toltam hogy ilyen kék infót fogok olvasni most :D:D

  Reply

 • avatar

  salaluiz

  |

  Nesze semmi, fogd meg jól! :)

  Reply

 • avatar

  Brekip

  |

  Átszínezett ruha nélkül nem is lehet játszani lassan nagyon unalmas ez a folytonos nyafogás

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@Linkin (#1):[/reply]Látom értesz az informatikához… nem csettintésre történnek a dolgok, egy egyszerű keresőprogramot is mire megcsinálja az ember (pl. a vaterának) akár több hónap is lehet.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Engem már csak az érdekelne, h mi lesz az 1.08-ban. Mert eddig csak olyan infók jöttek, h mi nem lesz benne.

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  “Az 1.0.8-ban még mindig nem jön be a festhető legendary opció” vicc :D :D :D lassan semmi változás nem lesz 1.08-ban csak váratnak bennünket a semmire :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.