Nem terveznek böngészős ill. mobilos AH-t a Diablo-hoz.

Professor J . Hírek 680

A Blizzardnak jelenleg nincsenek olyan tervei, hogy a mobilos, vagy böngészős aukciós ház is rendelkezésre álljon a Diablo 3 játékosok részére, ahogy pl. a World of Warcraft esetében. Indokként a már korábban is említett, nem szeretnék, ha az AH lenne a fő itembeszerzési slot. (Szerintem ezzel a lépéssel kicsit elkéstek-a szerk.)

 

At the moment, we know some people really enjoy the Auction House and would love the ability to use it from a web interface, but we also feel that the Auction House can harm the game experience, particularly when it’s used to fill-in the majority of your item slots and then inadvertently becomes the primary upgrade path to new and better items. In light of the downsides, we have no current plans to add a web or mobile-based Auction House experience.

 

Forrás:

Comments (3)

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Ricskon (#2):[/reply]hát azért szerintem nem.
  az ahcápák így egész nap tudnának működni, nem csak akkor amikor leülnek a gép elé, így egyszeri vásárlónak esélye sem lenne okosban venni valamit (nem mintha a botok most nem ennék meg előled a nagyon jó ajánlatokat…)

  Reply

 • avatar

  Ricskon

  |

  Hát igen… Ez már nem osztana, szorozna a dolgon.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  “…nem szeretnék, ha az AH lenne a fő itembeszerzési slot…”
  Ahogy mondta is Prof elkéstek. Az első naptól mindenünk onnan van. :P

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.