Szombati Stream

Hamu . Fun, Videó 731

A minap megkerestek minket, hogy szeretnének nektek streamelni, ilyen ajánlatot eddig sem utasítottunk vissza.

Hiena#2247 és barátai  fogják biztosítani a hc streamet. A stream szombaton 5 óra körül fog kezdődni, amíg el nem fogy a lendületük a srácoknak.


Forrás: twitchtv

Comments (17)

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@curropt (#16):[/reply]kicsit olyan feelingem van,h szereted kísérteni a sorsot. ezzel nem mindenki van így.
  abban mondjuk egyet kell értenem,h az mpl3-as über az kevés volt, de ezt mondták is a srácok,h ez naon easy volt

  Reply

 • avatar

  curropt

  |

  [reply]@Xeper (#15):[/reply]”pedig egy ideje csak HC-zok, és érdekelt volna, hogyan csinálják a nagyobbak. ”
  Nem szeretnék senkit sem megsérteni, de a hozzászólásod olvasva a te mp6-os kulcsozásod is sokkal izgalmasabb lett volna mint ez a streem! Ezt nem sértésnek szánom, de a srácok dps-vel, lifjával és ehp szintjével többre is képesek lennének, de szerintem túlságosan is tartanak az esetleges haláltól! De akkor mi lényege így ha nincs kockázat? Kockázat nélkül nincs értelme a hc-nak! Ha meghalsz kezded előlről! Nem arról szól ez h top 100-ban vagy e vagy sem! Haltam már meg én is és mellettem már sokan a legcsúnyább aminek tanúja voltam amikor egy p99-es dh meghalt mellettem ott el se mertem képzelni h szegény gyerek mit csinálhatott hirtelen! De amint meghalt már kezdte is ugyanolyan lendülettel a másik karakterétl!

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@szalontai (#10):[/reply]A szombati streamhez hasonló lesz még? Sajnos lemaradtam róla, pedig egy ideje csak HC-zok, és érdekelt volna, hogyan csinálják a nagyobbak. :(

  A dual tornado build teljesen működőképes HC-n is, szerintem már van is elég a karidon. CalebForeva ww-je szerintem a sebzés oroszlánrészét feladja a gear hiánya miatt (run like the wind). Eleinte LoH, sebzés emelkedésével LS fontos. Ahogy nézem, eléggé sok vitality-d van, de life% semmi, érdemes odafigyelni rá, olcsóbban ki lehet hozni ugyanennyi életet, ha kevered a kettőt (szerintem már bőven elég az életed jódarabig). Passzívnak én is a két sebzőt használom, és a harmadikat variálom csak. Alacsony MP-n Brawler kellemesen gyorsítja a haladást, magasabb MP-re pedig Bloodthirstöt szoktam betenni a túlélésért. Ha van elég allresed, akkor alacsony MP-n az impunity is lecserélhető, én pl szeretem az Overpowert killing spree rúnával.
  Dual tornádó azért is jó, mert körbe/elfutva is sebzel, nem szükséges a leap, ha ügyesen játszol (wotb tökéletes szoros helyzetekre, wallerek okozhatnak gondot, de szerintem jó helyezkedéssel megoldhatóak mindig), és így több sebző skill fér bele. Nem mellékesen a fury generálódása is pofátlanul magas vele, ami önfenntartóvá teszi a rendszert.
  MP kérédésben szerintem az számít, hogy mi a célod. Alacsony paragonon szerintem a lehető legmagasabb xp/perc arányra érdemes törekedni, hogy hamar meglépd az első 20-30 szintet, akkor már a bónusz MF/GF is kiérződik. Ha tovább szinteznél, akkor marad az XP optimum, ezen kívül egyéni preferencia kérdése… most hétvégén kulcsot farmoltam, és a még kockázat nélküli legmagasabb MP-n haladva (nekem ez most 6-os) szokatlanul sok jó tárgy esett a cserébe lassabb XP beáramlásáért (kb 1 percig is eltarthat egy elit :) ) -és jó volt játszani :)

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@szalontai (#13):[/reply]A leap többfunkciós: Én azt a rúnát használom, ami 3 sec stunt ad, bossoknál, eliteknél nem jön rosszul, vagy amiért nem hiszem, hogy valaha ki fogom venni, az az, hogy tételezzük fel beszorít valahova egy group és épp’ nem tudsz mit csinálni, egy gombnyomás és már ki is ugrottál…ha meg se a stunra, se a menekülésre nincs szükség, akkor meg gyorsabban haladsz vele :).

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@CalebForeva (#11):[/reply]köszönöm szépen az okosítást.
  a leapet azt mire használod?

  hiena:
  hát az a barbi nem kicsit tápos…

  btw az tűnt fel nekem mindkét barbinál,h a pajzsokon relatíve kicsi a block. ezek szerint akkor érdemes lenne nekem is egy alacsonyabb blockos, de chc-t adó pajzsba befektetni…

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@hiena (#9):[/reply]Hát nem tudom, én csak abból indulok ki, hogy sc-n magas paragonos karakterrel sokkal több legendary és egyéb loot esik mp10-en, mint mp0-1-en (az alap mf növekedése miatt), ha van megfelelő dps-ed és bírod, akkor -véleményem szerint- érdemes azt tolni. Most még a mob density változtatás előtt keep depths level 2, még az eliteket is ki lehet hagyni (nem saját módszer, ezt anno Moldran-tól vettem). Nem oktatni akarlak, csak azt magyarázom, hogy én miért törekszek a magasabb mp-re…meg -és ami az előzőnél számomra sokkal fontosabb- leginkább kihívást akarok, nem látom értelmét, hogy egy kattra mindenki elpusztul, így számomra értelmét veszti a hc…legyen kihívás, különben nekem nem lesz fun :).

  @szalontai(#10): http://eu.battle.net/d3/en/profile/CalebForeva-2269/hero/25821163 A barbárom jelen pillanatban így néz ki. Amivel a barbárnál a dps-t növelheted, azzal a túlélésedet is jócskán meg tudod dobni. Összvissz van 423 life on hitem (blackthorne gatya), ezen kívül semmi, még life steal se (majd ha lootolok/találok ah-ban megfizethető áron egy ehhez hasonló statokkal bíró mighty belt-et, amin lesz life steal, akkor cserélem). Amivel gyógyítom magam, az a whirlwind: Azt a rúnát használom, hogy minden egyes critre visszakapj 2% hp-t és mivel a whirlwind sokszor sebez keveset, így több lesz a crit is, mint mondjuk egy HOTA-val (például). Innentől kezdve nem kell másra törekedned, mint minél magasabb crit chance és minél nagyobb hp. Minél nagyobb a crited, annál nagyobb lesz a dps-ed (természetesen ehhez kell crit dmg is) és a túlélési esélyed.Így mp2-n a kemény 450-500-as allresemmel és a még keményebb 423-as life on hitemmel vígan pörgök egy akármilyen group közepén. Ugye a battle rage ezzel a rúnával critre ad fury-t, szóval az szinte soha nem fogy el, ha meg jön egy frozen/jailer group, berserker be, onnantól nem hat rád cc és mivel minél több fury jön vissza, annál tovább tudod magad berserkerben tartani (megint csak a rúna miatt), így abból se jössz ki a group haláláig. Nekem eddig ez tűnt a legtúlélősebb barbár taktikának hc-ban, biztos van még több más, hasonlóan hasznos módszer is, de hátha tudtam segíteni valamit :).

  Ja, még a barbárhoz annyit: A 3 passzívból is 2 ugye critet+crit dmg-t ad, a harmadik meg allres pótlónak jó, sőt, ha tűz/sav/egyéb elemental ér, majdnem folyamatosan tölti a fury-dat, a tüzes/savas groupok a legnagyobb haverjaim :).

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@CalebForeva (#7):[/reply]linkelnétek a barbárokat pls?
  csak mert én kb 1 hete vagyok 60as, és nem igazán tudom mit kezdjek vele.
  ötleteket is szívesen veszek,h merre induljak akár gear akár skillügyileg
  http://tinyurl.com/c59aq5c

  Reply

 • avatar

  hiena

  |

  [reply]@CalebForeva (#7):[/reply]A tobbieknek is jo gearje van, de mivel mp0an huztuk fel a 100as sc karikat es azota csak mp10en mentunk es mivel semmivel nem erezzuk a jobb lootot igy nem fogjuk kockaztatni az eletunket. Plane h megesik hogy kifgy valaki es konnyebb megvedeni kisebb szinten.

  Amúgy azert kell a4re menni mert meg csak nekem van meg a recept, mert eddig csakfarmoltunk hc-n.

  Reply

 • avatar

  Norby

  |

  Én is aktívan hczom 3 favorit karim van wd ami már plvl100 as barb ami most plvl54 és egy dh ami plvl29.
  mind a háromnak ~ 110-130k dpse van és teljesen felesleges több (hacsak nincsenek nagy terveid magasabb mpn). mp0-1-2n szoktuk nyomni mert pörgös haladós és ez a lényeg, hogy egységnyi idő alatt minnél többet ölj.
  Gondolom azért nem mennek őksem magasabb mp-re mert így kényelmes és haladós.

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Én örülök, hogy kivételesen hc stream lesz (elég ritka a neten) és tényleg ne vegyétek kötözködésnek, nem tudom, hogy kinek milyen gear-je van, csak a tiédet látjuk ugye a hírben belinkelve, de 161k dps-sel mp1?… Nekem is van 3 hc karim, bár nem régóta hc-zok, de még dh-hoz is tudok viszonyítani, kemény 48k dps-e van jelen pillanatban a dh-mnak hc-ban és az is bírja az mp1-et rettentő minimális kyte-tal. A barbárom jelenleg 65k dps környékén áll, azzal már mp2 alá nem is megyek, mivel látom, hogy annyit bír, mp3-on valószínűleg egy durvább group összecsukna, de ahogy lesz jobb gear, megyek feljebb. Csak azt ne mondjátok, hogy nonstop mp1-en mentek ilyen karikkal…

  Reply

 • avatar

  Nauda

  |

  [reply]@hiena (#4):[/reply]Ezt most nem biztos hogy jól értelmezem, de HC-n össze kell szedni mindig az a4 plan-t is? Vagy miért mentek a4-re a plan-ért? HC-ben nem elég egyszer összekaparni?

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@hiena (#4):[/reply]nem bs-t beszél. skype+wireshark kombóval 2perc alatt sikerült megtudnom a másik ipjét, pedig nem vagyok képzett a témában.

  mellesleg én nagyon örülök a hc streamnek, pláne ha lesz barbi is

  Reply

 • avatar

  hiena

  |

  [reply]@szalontai (#3):[/reply]Lesz egy monk, egy witch doktor, illetve két dh, abbol ugye az egyik én, de lehet hogy majd egy barbár is beugrik. Ha a3-at farmoljuk akkor az mp1-en lesz, de ugy beszéltük meg hogy lehet farmolunk egy pár kulcsot és lemegyünk überezni is. Act4en kell szerezni ugye receptet, az vicces lesz mert eddig mindig majdnem meghaltunk. :D

  Köszönöm amugy mindkettötöknek a figyelmeztetést, megnéztem a videot, és rajta vagyok az ügyön, hogy emiatt ne haljon meg a karakter.

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  Mivel fogjátok nyomni?Illetve milyen szinten tervezitek?

  ddos+1
  moldrannek van erről videója, hogy védekezzünk az ilyen jellegű dolgok ellen.
  http://www.youtube.com/watch?v=dE3VeavmIfI

  Reply

 • avatar

  Dodo

  |

  Jól hangzik, és elég bátrak vagytok :)
  Nem akarom elvenni a kedvetek, és az ördögöt sem a falra festeni, de vigyázzatok a DDoS-el, nem véletlen, hogy alig-alig van HC stream… elég kellemetlen más miatt meghalni, mert disconnectet kapsz…

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Fúúú ez érdekesen hangzik HC stream… nah ezt meg nézem… csak el ne felejtsem… :(

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.