Playstation 3 előrendelői ajándék: Infernal Helm

Professor J . Hírek 932

A Blizzard apró ajándékkal kedveskedik a Diablo 3 Playstation 3-s verzióját előrendelőknek, mely nem más, mint egy lvl 1-től használható Infernal Helm. A sisak megnöveli  a monsterek által  adott exp-t (tapasztalati pontot), és minden egyes karakter megkapja. Ez a jutalom PC-s karaktereknek nem elérhető, csupán a playstation 3-s karakterek kapják meg.

 

Infernal Helm

Infernal Helm

 

As foretold in ancient Horadric texts, Diablo® III is coming soon to the PS3™. The launch date still has yet to be announced, but you can prepare for it now AND receive this exclusive Infernal Helm in-game at your local retailer.
Wearable at level 1, the Infernal Helm confers a +EXP bonus to help you whip your new PlayStation® characters into tip-top shape. Plus, it looks sweet as hell (pun intended) on all five mortal heroes of Sanctuary—Witch Doctor, Barbarian, Demon Hunter, Wizard, and Monk. Keep in mind that the redeemable key for the Infernal Helm, which you will find in your preordered copy of Diablo III on launch day, will apply to all of your PS3™ characters, but will not transfer to any PC characters.

We’ll be announcing a launch date for Diablo III on the PS3™ as it gets closer. In the meantime, get your preorder lined up, and begin preparing your living room for the imminent arrival of your three closest demon-slaying friends.

You’re going to need a bigger couch.

 

Forrás:

Comments (16)

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#14):[/reply]Nem változtak ezek semmit. Egy éve megvette a játékot 6-9 millió játékos, azóta is magasról le****ják őket. Most meg fogja venni még talán 1-2 millió, mitől bánnának velük jobban ? Még kevesebbet fognak kapni mint mi, kevesebb pénzt jelentenek a cégnek. Nekünk is csináltak nagyon szép videókat arénával meg mindennel, aztán meg lehet nézni mennyi közük volt a valósághoz. Az ilyen ígéretekkel egyszerűen csak ellensúlyozni akarják a játék rossz hírnevét. Nem mintha nehéz lenne eladni, mert ránézésre tök jó, de azért ha 10 Blizzard ‘rajongói’ Facebook kommentből 8 fikázás, akkor van mit ellensúlyozni, ezért van nekik xp-s sisak.

  A konzolos verzión igaz, hogy mások dolgoznak, de nekik a játékmenetbe / játékelemekbe semmi beleszólásuk nincs. Megmondják nekik hogy milyen legyen, ők meg leprogramozzák konzolra. Talán a konzolosoknak nem fog egy évig villogni az inspect képernyő, meg nem fog kifolyni a szemük a 4-es betűmérettől, de maga a játék ugyanaz lesz.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Zoro (#12):[/reply]Oh ez még konszolidált volt :D Official Bnet forumon is sokan ki engedik magukból a Rage hangvitelű topicokat :D hogy utánna füstölve bannolják az illetőket hónapokra a fórumról xD

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#9):[/reply]A konzolos fejlesztő csapat viszont más XD bár lehet neked lesz igazad. Ja azért különbözés az van :D. Van offline és lan játék lehetőség, amit a PC-be is kötelezettségük lett volna bele rakni, ha már fair play-ről lenne szó. De hát ugye ilyesmiről szóóó sincsen :D

  Reply

 • avatar

  Skold

  |

  [reply]@Zoro (#12):[/reply],,Now you can hate this game on console too”- ezen szakadtam :D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@DzsoDzsu (#4):[/reply]Amúgy néhány hírnél mindig feljön, hogy csak szidjuk a blizzt. Ahogy itt is olvasható. De igazából aki követi a hivatalos diablos kiírásokat az tudja, hogy a magyarok még elég finoman veszik. Itt van ennek a hírnek a hivatalos kommentelése(persze csak a leglájkoltabbak).
  http://kep.ivpicture.hu/734645.N.jpg
  Beleolvastam a többi 200+ kommentbe is és nem túl rózsás. Mindezt csak azért írtam le, mert sokszor ha valamit rossznak tartok inkább először magamban keresem a hibát, de a diablo 3 témában a többség már így érez, mint mi… Kb úgy érzi a többség, mint akit átkúrtak, mert ez így is van. :P Ígéretek, huzavona, rossz ötletek tömkelege(persze több a jó, de 1-2 rossz ötlet megöl bármit), csak a pééénz…

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@fahrii (#5):[/reply]40 paragon szint alatt találtál 1 szetből hármat, ami még passzol is (WD), és a roll… kicsit nehéz elhinni. (kb 6-7 darab teljesen reális, de hogy 12?) Ha tényleg te találtad őket, akkor te vagy a legszerencsésebb játékos aki valaha Diablozni kezdett.

  Egy ilyen infernal helm tényleg vásárlásra csábít valakit? Kicsit OP-nak is hangzik, de ezért előrendelni…

  Reply

 • avatar

  Mephizto

  |

  Hát ja, kell a hype, már kihaltak a szerverek is gondolom, ahogy látom itt a hírek/hozzászólások is elapadtak… Anno fanatikus voltam, ez most jelenleg így néz ki (sajnos):

  Diablo I – 3+ évig toltam, unalomig játszva, először warezként, de eredetiben is megvettem a játék iránti tiszteletből, s miután az első cd elöregedett, mégegyszer megvettem.
  Diablo II – 4 évig toltam, de még ma is szívesen előveszem. Ez is warezként kezdte (16-17 évesen akkoriban mi nem :)), de amint lett rá pénzem megvettem eredetiben, + természetesen a LoD-ot is.
  Diablo III – 8-9 hónapig toltam, de kb. 4-5 hónap alatt untam meg, 30+ napja nem léptem be, és már nem is nagyon fogok. Az a durva hogy elgondolkodtam azon is, hogy a kiegészítőt már meg sem veszem… :( Szomorú.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Nyugi, ne féljetek, át lesznek ők is b*va rendesen… :D Mi is kaptunk szép híreket meg képeket egy éve ilyenkor, ismerős pl a “pvp hamarosan a megjelenés után” ígéret ? Na, kb ennyire fognak a konzolos játékosokkal is foglalkozni. A vásárlás előtt minden szép és jó, aztán miután kifizetted, és eljutsz az end game-hez… szóval azt már ismerjük.

  Ez csak egy xp-s sisak, ilyet bárki tud venni PC-n is. Fillérekből lehet venni xp-s kavicsot, xp-s szettet, tök ingyen xp-s gyűrűt a nagykaritól, nincs ennek semmi értéke. Ez csak egy kis nyálcsorgatás amitől talán +1000 ember megveszi a játékot. A megjelenés után 1-2 hónappal ugyanolyan arányú anyázás / kihaltság / duzzogás lesz a konzolos fórumokon is, mint itt. Semmivel sem kapnak többet, mint mi. Ugyanaz a cég, ugyanaz a mentalitás, ugyanaz a hozzáállás…

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Látom mindenki áttér lassan HC-ra vagy abbahagyja. :P Én is HC-ztem, decemberben abbahagytam záróvizsga miatt a diót, 1 hónapja kezdtem HC-zni napi pár órában. Még ha nem is selffound tolod, hanem rendesen akkor is van játékélmény. Tényleg nagy öröm VOLT. Aztán jön a blizz által le sem xart lagspike, vagy ha belép valaki, vagy csak a net vagy áramszolgáltatód gondoskodik a jókedvedről. A 4-ből az egyik nálam is befigyelt, plevel 4-es barbár megficcant. Teljesen elment a kedvem a diótól. Ugyan az, mint SC, csak lassabb és nehezebb. De a blizz részéről le vagy xarva. Kiteszünk egy papírt: “bármi van(még ha mi is kúrjuk el) te szívsz” bepipálod és indulhat a HC… legalább akkor orvosolnák a saját hibáikból fakadó HC halált…

  Reply

 • avatar

  Wh1te_Rabbit

  |

  Én is elkezdtem a HC-t, rohadt jó, múltkor is egész nap szintezgettem, végig pörgött az adrenalin, igaz még csak 36os vagyok :)
  Tervezgetés, toldozgatás meg szükséges és nem a mindenkinél sablon tárgyakkal! Az AH sincs elszállva és még az emberek is kedvesebbek. Meg azt vettem észre, hogy tudnak és szeretnek is játszani, így sokkal jobb a közösség ha random belépek multiba, múltkor is tök jót elbeszélgettem az egyik sráccal. A másik, hogy figyelnek az emberek a másikra, nem az van, hogy most akkor lehúzlak, elfutok a másik irányba mert én úgy szoktam, etc…

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  [reply]@Jonas (#3):[/reply]Én majdnem kővetem a példádat.. nem játszok !
  Teljesen unalom a játék!Ha HCban meg meghalok egy net szakadássba ,laggba agyvérzést kapnék,,,

  De komolyan, feladni mindent amit elértél scben majdnem 1 év alatt mert meguntad?
  HC is unalmas lesz 1 év után !
  A tartalom hiányzik a játékbol teljesen !

  Reply

 • avatar

  fahrii

  |

  [reply]@Jonas (#3):[/reply]Így van, hc még teljesen élvezetes :)

  Itt a karim: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fahrii-1556/hero/26160200

  Armort leszámítva teljesen selffound karakter, kb nem is tudom mikor élveztem így a játékot utoljára (kb 5-6 hónapja azthiszem). SC karim cuccait pár hete be is pakoltam rmahba, nincs az a pénz amiért visszatérnék oda.

  Reply

 • avatar

  DzsoDzsu

  |

  Ez az utolsó csepp. De tényleg. Eddig bárki bármi rosszat mondott a blizzardról, mentegetni próbáltam. Újra várom ezt a rohadt 1.08-at hátha megjön újra a harci kedv. Hát a ló..szt. Menjenek a p.csába. Egy olyan játék volt a kezükben ami korszak alkotó volt és csak egy folytatást kellett volna csinálni. Ehelyett pénzlehúzás dögivel. Ilyen kis piszlicsáré szutyok híreket meg idetolnak? Hát inkább elkezdem újra a 2-őt még 8x és jobban fogom élvezni.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#2):[/reply]
  1. Játsz HC-n
  2. Ne használj AH-t
  3. Ne használj kovácsot
  4. Ne használj vendort

  Voilá, így sem ér fel a korábbi részekhez viszont így már van játékélmény/izgalom, és meg fogsz nézni minden egyes tárgyat ami kiesik.
  Csak hogy érezd ez mivel jár, Act 1 legvégén esett ki az első amulet, azon se volt damage. Most tartok Nightmare Act3 elején, annyi a csalás hogy barbárral vagyok :)

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Váó, egy Diablo III amiben nincs AH és még érdekel is milyen tárgyat találok egy játékban ami a tárgyak találására épül… már nem is emlékszem milyen amikor még izgalmas volt találni BÁRMIT is ebben a játékban.

  Reply

 • avatar

  Pinting

  |

  Micsoda dolog ez: megint a konzolosokat támogatják! A PC csak egy béta teszt volt!

  Szerintem teljesen jó némi biztatás az újdonsült konzolosoknak. A bónusz XP meg jól jön, ha valaki már végigjátszotta korábban – nem kell annyit vacakolnia alsóbb szinteken.

  Nincs igazatok az igazi játékélmény csak konzolon lehetséges! Az mindennek az őse!

  Bezzeg a Legendary festése még mindig késik… áhh csak a konzollal foglalkoznak.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.