Októberben érkezik a Book of Tyrael

Professor J . Hírek 866

Októberben érkezik a keménykötésű Book of Tyrael, melyben az Igazság angyala szemszögéből élhetjük át a Diablo-univerzum történéseit. A 148 oldalas kötetben továbbá található lesz egy családfa is (-gondolom angyalok, démonok, és Leah családfája-a szerk.). Akik szeretik a Diablo történetét, azoknak kötelező darab lesz, addig is várjuk a frissítéseket a könyvvel kapcsolatban.

 

Book of Tyrael

 

 

Blizzard Entertainment and Insight Editions are proud to announce the newest book in the Diablo series, Diablo III: Book of Tyrael!

Diablo III: Book of Tyrael takes players even further into the events in Sanctuary with a detailed and beautifully crafted book of lore as seen through the eyes of Tyrael, a former archangel of the High Heavens. Here, in this illustrated and comprehensive tome, he reveals never-before-known secrets about the history of the world, the dark threats that yet face mankind, and his decision to join the ranks of humanity as a mortal.

This 148 page hardcover book is set to release this October, and it features never-before-known stunning original art and writings from iconic Diablo series characters such as Leah and Deckard Cain, as well as a fully removable family tree.

Catch a first glimpse of the newly-revealed cover below, and keep an eye out for future updates on how you can pre-order this secret-filled tome!

Forrás:

Comments (16)

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@invake (#15):[/reply]Nem látom a kérdést, de valszeg a magyar nyelvet akartad kérdésbe tenni. Nem lesz magyarul(hivatalos infó nincs, de 100%-ra veheted). Ahogy a Book of Cain sem volt magyarul. Talán jobb is így.

  Reply

 • avatar

  invake

  |

  Remélem fog még erre válaszolni valaki.

  Szóval a helyett, hogy itt offoltok a vitátokkal, kérdeznék egy témába illőt.
  Nem követem már jó ideje a D3 eseményeit, kb havonta játszom 1-2 napig 2 órákat, de ez a könyv talán még érdekelne is. Magyar fordításban gondolom nem jön ki.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Hartrog (#13):[/reply]Pedig Zsiráf írja jól. 1. Nem kötelező elolvasnod. 2. Reagálnod pláne nem. 3. Csicskázni és személyeskedni meg végképp nem. Szóval teljesen jogosan szólt meg Prof. Abba lehetne már hagyni. :P

  ON
  A könyvről van ennél valami hosszabb hivatalos infó?
  Csak érdekelne részletesebben. Az már körvonalazódik, hogy teljesen Book of Cain stílus lesz. Tehát dombor nyomott, hátul a borítékban ezek szerint itt a családfákat kapjuk térkép helyett és gondolom a rajzolás/szöveg is kb hasonló lesz.
  De érdekelne valami kék szólt-e róla, hogy milyen témák/artok várhatóak.
  Mondjuk a fenti kékből ez a rész a lényeg:
  “he reveals never-before-known secrets about the history of the world, the dark threats that yet face mankind”
  Ebből arra lehet következtetni, hogy be fog tömni néhány nyitott kérdést, de a mondat második fele az igazán érdekes, mert az nekem teljesen a kieg bevezetőjének tűnik. Mi más is lehetne?

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#12):[/reply]Nahát milyen visszafogott reakció. Kár, h baromság. Honnan a rákból lehetne tudni előre, h az hozzászólás intelligens e, vagy sem? Hmm? Mivel korábbi cikkeknél a kedves kékek figyelmeztetései sem értek nálad semmit, akkor jön a fikázás. (Persze miszter Prof is engem figyelmeztet, de ahogy látom az olvasók egyetértettek velem…)

  Nincs baj a kritikával, ha az építőjellegű, és témába vág. Én is rühellem, h nincs endkontent, vagy pvp, de ezt én kifejtettem a pvp cikk alatt. Azóta nem hoztam fel. Ehhez a cikkhez annyit kellet volna csak írnod, h de jó, megint lesz mit lapozgatni 20ezerért a rötyin. És frappánsan voltál cinikus. Nem ötvenedjére olvastam volna azt tőled, h mennyire szar, h nincs kész a game. Ebben az esetben nem kötök beléd… Így viszont nyeld le a békát és vedd észre magad!

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@ (#3):[/reply]Nem kötelező elolvasni. Én is sok olyan véleményt látok ami nem tetszik, van akiét egyből át is tekerem, mégsem érzem fontosnak hogy bármelyiket megköpködjem. Ha van véleményed, írd le, ha érdekel másoké, olvasd el őket. Egyik sem kötelező, egymás fikázása viszont szerintem egészen biztosan nem ide való.

  Reply

 • avatar

  Remusz

  |

  akármelyik bejegyzésnél olvasok ezen az oldalon, érdekes módon mindig a vita megy. kezdem unni, hogy csak erről lehet beszélni hogy ez jobb, ez szar , blablabla… szerintem nem egyedül vagyok ezzel, de ha nem tetszik valami, nemkéne 200x beírni ide, és ugye ellehet innen menni :D

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  Szeretnék megelőzni pár embert az alábbival:
  A PoE könyve sokkal sokkal nagyobb, sokkal sokkal több kép van benne, és…. :o

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Crowent (#6):[/reply]Sokan elfelejtik, hogy egy játék a szórakozásról, feszültséglevezetésről szól. Néha havi 3-5 alkalom belogolok, ha kedvem, és időm engedi tanulás és munka mellett, csapatom, fröcsögnek a monsterek aztán annyi, élvezem a játékot. Akinek progress kell tolja, ahogy ideje engedi, így is könnyítve lett a paragon szintezés. A Diablo 2-nek is kellett idő, míg kiforrott, mindenki idegenkedett a Skill rendszertől, aztán nyomták, D3 estében is ez van, már csak egy PvP kell, meg esetleg kisebb endgame, de ilyen játékok esetében nem beszélhetünk róla D2-né is 3-5 perces Baal Run volt. Aztán ott volt a TL 2, megvettem, nyomtam bele 25-30 órát és annyi, hiába a modolhatóság, meg az endless dungeon, nem kötött le annyira. Sokan D2 2.5D/3D-t vártak, pedig nem egyszer elmondták, hogy nem az lesz, és mégis sok ember sír hogy nem tetszik. Az alaplényeget felejtik el az emberek, hogy nem kötelező ott ülni, elvagy vele egy darabig és csinálsz mást, RL vagy egyéb hasonló H&S játék ha az tetszik az embernek.

  Ha nincs még PvP, nincs még PvP ez a játék sosem arról szólt.

  Kezd nekem is elegem lenni, hogy csak a qq megy ahelyett, hogy az eszét használná az ember.

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  [reply]@Crowent (#6):[/reply]Ezt komolyan nem hiszem el!
  Te nem olvasod a többi hozzászólást, cikket??? Rohadtul unja már mindenki a minden egyes cikk alatt megírt azonos tartalmú károgásotokat, mint PVP és társai!!! Tudjuk nincs, és?????? Ezen változtat ha minden egyes magyar nyelvű cikk alatt ezt leírjátok??????? NEM!! Írj naponta a Blizzardnak 1 levelet, hogy x nap eltelt és még mindig nincs pl PVP, majd másnap x+1 nap telt el. Egyszer Ők hátha megunják. Hidd el, mi már meguntuk!

  Reply

 • avatar

  saliture

  |

  teenyleg itt is be keene vezetni ilyen acsi-t, hogy aki elolvasta a hozzaaszoolaasok x %-t eloozooleg AZ EGEESZ DIABLO3.HU !!!!!! oldalon csak az szoolhatna hozzaa…..

  szerintem :)

  Reply

 • avatar

  Crowent

  |

  Könyvet kiadnak, de nem nyújtanak annyit mint amennyit ígértek fejlesztés terén… PL: PvP – DM… Vagy Random insták… Vagy kiegészítő… Remélem ezekből is lesz valami… :/

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#2):[/reply]Ja ez tényleg kicsit sok. :P (Mondjuk nice backstab xD /claps tényleg fair utalás)
  Oké én is minden egyes alkalommal megforgatom a blizz oldalában a kést rendesen a diablo 3 miatt(patchek, halogatások, ígérgetések), mind itt, mint az eu fórumon állandóan. DE ha egy dolog van amire szavunk nem lehet az a lore a játék mögött.

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@ (#3):[/reply]Az egymás közötti nézeteltéréseidet ne itt rendezzétek le, köszi.

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#2):[/reply]Elég ritkán szólok hozzá a cikkekhez. (Olyankor általában én is van, h a nemtetszésemet nyilvánítom ki, vagy de legalábbis az elképzeléseim mások, mint amit a Blizz olykor csinál. De ha nem szólok olyankor elégedett vagyok, vagy tetszik az irány.) De elég aktív olvasó vagyok. Ezért: értem én, h most csak cinikus vagy, de te öcsém ezt ritka csícska módon nyomod! Még csak nem is vagy vicces vagy frappáns, egyszerűen csak kibeb*szottul unalmas. Mi lenne ha most mondjuk egy hónapig nem szolnál hozzá a hírekhez??? Próbáljuk ki! :) Rendben?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Ez is olyan, hogy a 148 oldalból 60 üres, aztán majd év végétől postán külön megrendelhetőek lesznek, vagy ez így rögtön egybe az egész ? :D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  A Book of Cain-t is csíptem, ha lesz legalább olyan akkor megvesszük ezt is. :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.