Kéközön

Dyingsoul . Hírek 828

A kreatívabb emberkék örülni fognak a hírnek, ugyanis egy pályázatról adhatunk hírt. Két kategóriában lehet pályázni: rajz és videó. A rajz terén eredeti alkotás jöhet csak szóba (photoshop manipuláció kizárva, de ez szerintem arra vonatkozik, hogy egy már meglévő kép photoshopolása érvénytelen, míg egy teljesen eredeti saját alkotás készítése PS-ben elfogadott lehet), téma terén pedig bármilyen Blizzard játék (esetleg ezek keveréke) álljon a középpontban. A videó terén egy maximum 3 perces terjedelem a cél, a téma ugyanaz, mint a képnél. A műfaja lehet akció, animáció vagy akár a játékokból összevágott felvételek. A pályázatokat augusztus 23-ig kell elküldeni, a szerencsések pedig Blizzcon beléptős és egyéb díjakat nyerhetnek, mindemellett alkotásuk bemutatásra kerül a Blizzconon. Sok sikert a pályázóknak!

Blizzcon

Ready your pens, paints, pencils, and tablets: the BlizzCon Original Art contest is back!

Simply submit an original work of art (Photoshop manipulations don’t count!) based on the Warcraft, StarCraft, or Diablo universes—or a mix if you’re in a Blizzard All-Stars kind of mood—by August 23, and you’ll be entered in a global contest for a chance to win great prizes and have your artwork showcased at BlizzCon 2013.

Submissions are open, and you can visit the contest page for rules and prize information now!
Remember: all entries must be received by August 23 and meet the image-formatting requirements (high-resolution JPEG no greater than 5MB in size) in the official rules in order to be eligible to win. (forrás)

Break out those storyboards and load up your editing software: the BlizzCon Movie Contest is back!

Every year, we see some truly terrific tales from aspiring auteurs, and we can’t wait to see what you bring to the screen for this year’s show. To enter, all you have to do is create an original movie (up to 3 minutes in length) based on Blizzard’s game universes using live action, animation, footage from our games, or a mix. Winners will be announced and shown live on stage at BlizzCon. Your moment in the limelight awaits!

Submissions are now open, and you can visit the contest page for rules and prize information. All entries must be received by August 23 and meet the formatting requirements in the official rules to be eligible to win. (forrás)

Egy játékos felvetette az ötletet, miszerint kellene valamiféle rendszer ami megakadályozza a haszontalan tárgyak véletlen felmarkolását a földről. A Diablo 2-ből hozta fel a példát: a /nopickup parancsot használva csak akkor tudták felvenni a földön lévő tárgyakat a játékosok, hogy ha nyomva tartották az alt gombot. Vaeflare egyetértett a feltevéssel de azt válaszolta, hogy egy új felvételt meggátló rendszert dolgoznának ki, inkább az új itemizációs ötleteikre támaszkodnának amivel elérnék azt, hogy a játékosok felvegyék az itemek zömét valamilyen célból. Ez valóban nagyobb munka lesz számukra, mint a fent említett felvevésgátló megoldás éppen ezért kicsit furcsának hangzik az, hogy “minden itemet megéri felvenni valamiért”.

Thanks for the constructive discussion!

We agree that it can be annoying when you accidentally pick up loot, but rather than add additional options to the game, we’d rather look at ways to reduce the overall number of items on the ground, while increasing the overall quality of dropped loot. Going forward, we’d like to make it seem like every item has a reason to be picked up at various points in the game. (forrás)

Ti tudtátok azt, hogy két Travis Day-ünk is volt? Nemrég röppent fel a hír, miszerint Travis elhagyta az Activisiont. A játékosok indítottak is ennek kapcsán egy kibeszélő topikot a hivatalos fórumon, de Vaneras megnyugtatott minket: Az a Travis aki elment az Activisionnél dolgozott, a mi Travis Day-ünk viszont a Blizzardnál van és a Diablo III-on dolgozik továbbra is.

The Second Travis Day
Travis Day is indeed still with Blizzard and working on Diablo III. I can understand the confusion some people had though, when they heard that Travis Day was leaving Activision. But Travis Day that worked at Activision is not the same Travis Day that works at Blizzard :-) (forrás)

Comments (2)

 • avatar

  Adam

  |

  Egyszer azért megnéznék egy egész estés Diablo 3 animációs filmet:))
  Ez a 3 perc pont arra jó, hogy leessen az állam, és u tána elégedetlenkedjek, hogy vége..:S
  Nem értem, miért nem csinálnak ilyeneket, jó tudom igencsak drága…
  Pedig igény volna rá…az otthoni fanok is képesek már igen jó minőségű kisfilmet összedobni, hát még a Blizz mire lenne képes…
  Kicsit a hírhez, kiváncsi leszek, mit kezdenek a rengeteg szürke,fehér,kék cuccal..
  Mérhetetlenül zavaró, főleg, ahogy én játszom…összehúzok 50-100-150 lényt és azokat egy helyen, lehetőleg 1 kombóba nyomom le..előfordul emiatt, hogy a kép tele van itemekkel..:(
  Valami megoldásnak nagyon tudnék örülni…bár egy egy egyszerű szűrő az Options menüben,checkboxokkal, hogy milyen itemeket akarok látni, szerintem nem megoldhatatlan probléma,s nem is túl nagy kihívás (lásd TQ és még egyéb játékok), viszont ha valami úton módon fel tudnánk dolgozni a gyengébb cuccokat(szürke,fehér,kék) az nem lenne rossz…de lövésem sincs, hogy lehetne..azok szedegetéséhez, egyszerűen túl kicsi az inventory…és normál act1 kivételével semmi értelme ezeknek…nem ad mennyiségi loot érzést…csak felesleges bosszankodást..
  Itemizáció..ez érdekes lesz, mert ha kevesebb cucc esik(,bár jobb minőségűek), akkor a craftolásban érdekes helyzet fog előállni, ugyanis a nyersanyagok árai az egekbe fognak szökni….de nagyon örülnék neki, ha egy Daibo-n pl nem találnék 520 erőt….
  Érdekes elképzelés lenne, ha ilyen kombinációt roll-orna a játék, akkor nem az item esne ki, hanem az összetevők,amikre bontani szoktuk a kovácsnál…ez rengeteg helyet spórolna az inventory-ban…esne is valami…lenne is értéke…és kevesebb cucc is pottyanna…szóval lenne értelme mindent összeszedni…
  Mindenesetre nagyon várom az 1.0.9-et…és valaki mondta, hogy a PvP lenne az end-game…én nagyon remélem, hogy nem, mert szerintem nem csak engem, hanem sok más játékost is teljesen hidegen hagy…:S

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [author]Fege (#1):[/author][quote]A más játékokban biztos már kezdetektől így működik… [/quote]
  Vigyázz a célozgatásokkal, mert az én előző hozzászólásom cenzúra áldozatává vált :o

  Nembaj, majd Zsiráfnyál összehasonlítja helyettem az inkriminált játék ezen részét a D3-éval :o

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.