Kezdőlap Hírek Kéközön

Kéközön

44
0
MEGOSZTÁS

A kreatívabb emberkék örülni fognak a hírnek, ugyanis egy pályázatról adhatunk hírt. Két kategóriában lehet pályázni: rajz és videó. A rajz terén eredeti alkotás jöhet csak szóba (photoshop manipuláció kizárva, de ez szerintem arra vonatkozik, hogy egy már meglévő kép photoshopolása érvénytelen, míg egy teljesen eredeti saját alkotás készítése PS-ben elfogadott lehet), téma terén pedig bármilyen Blizzard játék (esetleg ezek keveréke) álljon a középpontban. A videó terén egy maximum 3 perces terjedelem a cél, a téma ugyanaz, mint a képnél. A műfaja lehet akció, animáció vagy akár a játékokból összevágott felvételek. A pályázatokat augusztus 23-ig kell elküldeni, a szerencsések pedig Blizzcon beléptős és egyéb díjakat nyerhetnek, mindemellett alkotásuk bemutatásra kerül a Blizzconon. Sok sikert a pályázóknak!

Blizzcon

Ready your pens, paints, pencils, and tablets: the BlizzCon Original Art contest is back!

Simply submit an original work of art (Photoshop manipulations don’t count!) based on the Warcraft, StarCraft, or Diablo universes—or a mix if you’re in a Blizzard All-Stars kind of mood—by August 23, and you’ll be entered in a global contest for a chance to win great prizes and have your artwork showcased at BlizzCon 2013.

Submissions are open, and you can visit the contest page for rules and prize information now!
Remember: all entries must be received by August 23 and meet the image-formatting requirements (high-resolution JPEG no greater than 5MB in size) in the official rules in order to be eligible to win. (forrás)

Break out those storyboards and load up your editing software: the BlizzCon Movie Contest is back!

Every year, we see some truly terrific tales from aspiring auteurs, and we can’t wait to see what you bring to the screen for this year’s show. To enter, all you have to do is create an original movie (up to 3 minutes in length) based on Blizzard’s game universes using live action, animation, footage from our games, or a mix. Winners will be announced and shown live on stage at BlizzCon. Your moment in the limelight awaits!

Submissions are now open, and you can visit the contest page for rules and prize information. All entries must be received by August 23 and meet the formatting requirements in the official rules to be eligible to win. (forrás)

Egy játékos felvetette az ötletet, miszerint kellene valamiféle rendszer ami megakadályozza a haszontalan tárgyak véletlen felmarkolását a földről. A Diablo 2-ből hozta fel a példát: a /nopickup parancsot használva csak akkor tudták felvenni a földön lévő tárgyakat a játékosok, hogy ha nyomva tartották az alt gombot. Vaeflare egyetértett a feltevéssel de azt válaszolta, hogy egy új felvételt meggátló rendszert dolgoznának ki, inkább az új itemizációs ötleteikre támaszkodnának amivel elérnék azt, hogy a játékosok felvegyék az itemek zömét valamilyen célból. Ez valóban nagyobb munka lesz számukra, mint a fent említett felvevésgátló megoldás éppen ezért kicsit furcsának hangzik az, hogy “minden itemet megéri felvenni valamiért”.

Thanks for the constructive discussion!

We agree that it can be annoying when you accidentally pick up loot, but rather than add additional options to the game, we’d rather look at ways to reduce the overall number of items on the ground, while increasing the overall quality of dropped loot. Going forward, we’d like to make it seem like every item has a reason to be picked up at various points in the game. (forrás)

Ti tudtátok azt, hogy két Travis Day-ünk is volt? Nemrég röppent fel a hír, miszerint Travis elhagyta az Activisiont. A játékosok indítottak is ennek kapcsán egy kibeszélő topikot a hivatalos fórumon, de Vaneras megnyugtatott minket: Az a Travis aki elment az Activisionnél dolgozott, a mi Travis Day-ünk viszont a Blizzardnál van és a Diablo III-on dolgozik továbbra is.

The Second Travis Day
Travis Day is indeed still with Blizzard and working on Diablo III. I can understand the confusion some people had though, when they heard that Travis Day was leaving Activision. But Travis Day that worked at Activision is not the same Travis Day that works at Blizzard 🙂 (forrás)