Halálos Tristram bug javítva

Professor J . Hírek 930

Jó hír következik a Hardcore játékosoknak. Javítva lett a méltán híres halálos Tristram bug, most már a monsterek nem léphetnek be a keleti kapu felől sem, mert egy bizonyos helyen instant elhaláloznak.

 

Today a hotfix went live which makes it no longer possible for hostile monsters to enter New Tristram through its eastern gate (any monster that attempts to cross this threshold should now instantly die).
If you believe that certain players previously used this tactic against you in order to intentionally grief your character, please avoid calling them out by name on the forums and instead report them by submitting a ticket so that we can investigate their accounts and take the necessary actions.

Unfortunately, as stated in our Diablo III Restorations Policy, Customer Support cannot revive fallen hardcore heroes for any reason and hardcore heroes cannot be rolled back. As such, your hero’s valorous deeds will simply have to be remembered, like so many other fallen Nephalem.

 

Forrás:

Comments (10)

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Bello (#9):[/reply]Köszi hogy megírtad most már nyugodtabban alszom. Tényleg örülök hogy a limitált kiadás is a polcodon van és jó fejnek tűnsz összeugorhatnánk egy sörre valamikor. Ja és az hogy ugatsz az azért volt mert egy banális kijelentést tettél valamiről amivel nem is foglalkozol és nem is érdekel. Szóval kijavítom magam: belepofázol. Remélem így jó….

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@MephistoiX (#4):[/reply]Kösz Meph, ha lesz időm és kapacitásom rá, akkor meglesem mik történtek az öreg WD-mel :)

  morzdomigron: Öreg, bár nincs közöd hozzá, hogy miért járok fel az oldalra bizonyos időközönként, megosztom Veled az okát ha már ilyen kedves gyerek vagy.
  ad1.: mivel facebookon követem a dio.hu-t ezért jelen hír ott ugrott fel elém.
  ad2.: a Te becses neved nem nagyon láttam még errefelé, holott én együtt vártam a játékot Hamuékkal, verset írtam a Beta Key-ért, imádtam a Dio 2-t, addig játszottam és védtem a 3-at amíg csak kicsit is lekötött, szóval nehogy már Te mondd meg nekem hova írhatok és hova nem.
  ad3.: Fege utánad mondott egy okosat és a folyamatos patchelést, javítást, a PTR servereket figyelembe véve, bármennyire bántja is a kis szíved, röhej, hogy még mindig 100 éves bugok jönnek vissza a játékba.
  ad4.: Neked a világon nem szólt be senki önérzetes barátom, szóval élvezd a game-et és egyszer lehet, hogy még én is előszedem újra, ha már a CE doboz a polcomon díszeleg…

  u.i.: ugatni a kutyák szoktak, de én szívesen társalgok Veled a kommunikációs stílusod primitívségéről…

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Én patch után mindig futok 1-2 runt.
  Ha nem érzek késztetést futni 3. kört !!!számomra!!! “szar” még mindig a játék.
  Mindig megadom az esélyt a játéknak, de ha nem köt le akkor nem köt le…
  Nagyon nagy fan vagyok és a remény hal meg utoljára így itt vagyok nézek, figyelek, próbálom…. De eddig mindhiába.
  De örülök aki meglátja benne a szépséget :)

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Fege (#6):[/reply]Nem a Blizzardot akartam védeni a hozzászólásommal csak egyszerűen nem bírom, ha olyan jön fel osztani az észt aki már nem játszik és ezt az orrunk alá is dörgöli, ha bárkinek véleménye van legyen az pozitív vagy negatív az nyugodtan írja meg hisz azért van ez a hely, csak ne tegye hozzá hogy jaaaaaaa amúgy be se kapcsolom a játékot soha…
  Tegnapi lag majdnem leszedte a 27 paragonos HC DH-mat, 10 percig úgy vert a szívem mint az állat, de persze később mentem fel ismét :D

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@morzdomigron (#5):[/reply]Bár igazat kell adjak neked, azt azért tegyük hozzá, hogy lényegében eddig minden patchnél valami sz*r került a palacsintába, én már szinte előre vártam hogy mi nem fog működni az aktuális patch után.

  Azt se felejtsük el, hogy jó 1 hónapot szoktak ülni a PTR szerveren, mire élesítik, ott lehetne tesztelni mindenféle apróságot, s közben javítani.
  Senkinek nem tűnt fel ezalatt az 1-1 hónapos PTR időszak alatt, hogy gyerekek, szaladnak a mobok a városban?
  Nekem már tavaly nyáron feltűnt, furcsáltam is a dolgot.

  Szerk: Valószínűsítem, hogy azok a problémák amik a Blizz ingerküszöbét nem ütik meg, egyszerűen leperegnek róluk. Például:
  Tegnap EU szerveren akkora lag keletkezett, hogy lényegében használhatatlan volt a játék. Láttam a technikai fórumon, hogy körülbelül 6 ember már íra “szar a szerver” erre a “superior game master employee” benyögte hogy: gyerekek, a szerverek rendben vannak, minden tökéletesen működik, lehet elhúzni a dolgotokra. – ezután még körülbelül 20-30 ember írta be ugyanezt, s érdekes módon egyből másképp beszélt a drága support is.

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Bello (#1):[/reply]Vicces hogy nem játszol fél éve és csak úgy feljárkálsz beleszólnia játékba… A bugok azért keletkeznek mert folyamatos patchekkel belenyulnak a játékba és van hogy összekuszálódnak a dolgok mivel lehetsz akármilyen programozó zseni mindenre nem lehet figyelni egy már kész program módosításakor. Van hogy csak eltünik egy helyszín (pl Lyceum még a játék elején egy patcnél) és van hogy rosszabb dolgok történnek. Magát a bugot beszopta pár száz ember, aki amúgy is sok mindenre fel van készülve hisz HC-t játszik (alapvetően gyilkolja az idegeket, de ebbe van a kihívás :D), aztán kiderült most meg orvosolták, ennyi a történet. De ugass bele nyugodtan hogy szar az egész hisz te nem is játszol fél éve. Raj vagy.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Bello (#1):[/reply]Pedig már azóta érdemes visszatérni. Főleg a WD kapott azóta erős buffot(plague bats és cloud), nagyon erős buildeket lehet ráépíteni. A mobok sűrűségét is megnövelték, sokkal élvezetesebb végigmenni a korábbi mapokon, tömegével lehet írtani.
  A demonic essence miatt meg akkor is van értelme jobb tárgyak reményében játszani, ha már előre tudjuk, h nem találunk semmi értékeset.(még mindig az ah-ban a gold megforgatásával lehet a legtöbbet keresni)

  Nekem egy ideje már nagyon tetszik a game. Hosszú idő elteltével érdemes visszatérni, főleg h wd-vel mész és ki tudod próbálni az új buffokat is amikkel hasítani lehet mp10-en tank módban.
  Annak idején én is épp h csak a játéknál maradtam, az utóbbi 2 patch óta viszont nagyon jó játszani, nekem nagyban növelték a játékélményt.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  De most komolyan.. ezeket a híreket/javításokat komolyan gondolják vajon?
  http://tinyurl.com/oerngou

  Reply

 • avatar

  saliture

  |

  Ha elegaansan akartaak volna megoldani, akkor a kapuoorok a toronybool nyilazhattaak volna halaalra ooket, amint a vaaros teruleteere leeptek…

  De iigyse rossz… leenyeg, h javiitva

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Annyira vicces, hogy már több mint fél éve nem játszom a játékkal, mert halálra untam magam rajta (mire betölt megunom), de még mindig a száz éve megjelent bugok javításairól szólnak a hírek :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.