Demonic Essence farmolási tanácsok

Dyingsoul . Hírek 1108

Ezúttal KingKongor lát el minket tanácsokkal a Demonic Essencek farmolásának tekintetében. A videóból kiderül, hogy a korábban farmolásra használt act1-es Warrior’s Rest-nél bizony van jobb hely is erre a célra, ami nem más, mint Act 2: Vault of the Assasins. A videóban láthatunk egy kis táblázatot is, amiben összegezte a teszteredményeket: 7 órán át farmolt különböző nehézségi fokozatokon: Mp10-9-8. Meglepő módon a legjobb DE/óra arány Mp 8-as fokozaton mutatkozik.

Comments (17)

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Szotyi (#16):[/reply]Az rendben, hogy csalódott vagy a sikertelenségedért, de emiatt ne az én fejemet akard már leszakítani a helyéről, ugyanis nem én találtam ki a loot rendszert, s nem is azt írtam, hogy olyan marhajó lenne a loot, meg sokat érne az essence, de azt is hozzáteszem, hogy a 2-ben is ugyanilyen szar volt az egész.

  Én mindössze azt írtam, hogy láttam, illetve ismerek több olyan embert is akiknek elsőre(!) olyan craft jött össze, ami AHban vagy egyáltalán nem, vagy csilliárdokért kapható a mai napig. Van akinek elsőre összejött, van akinek századikra, s van akinek az ezredik craftja is egy szar.

  Szóval nem kell farmolnod, mint ahogy lottót se vegyél, s felejtsd el a szerencsejátékokat is, mert ez is ugyanúgy működik. Ha zavar, hogy nem kaphatsz meg mindent, amit mások, s nem lehet tied az AH top 10 itemje, akkor ez valószínűleg nem a te játékod.

  Reply

 • avatar

  Szotyi

  |

  [reply]@Fege (#15):[/reply]Erre a “szerencsére” én 1 évet vártam, egyetlen több tíz milliáért eladható tárgyat nem dobott a játék. A paragon rendszerre, a valorokra stb.-re gyakorlatilag érzéketlen a játék, mind parasztvakítás volt. 1 év elteltével is a tárgyaim 90%-a AH-ból van a kifarmolt goldból. További rengeteg goldot költöttem a kraftolásra, természetesen minden a kukába ment. Minden egyes újabb, tárgyakat érintő változtatás újabb és újabb gold kivonást, és tárgy kivonást jelent ennél a játéknál. Könyörgöm, mióta ritka tárgy a démon eszencia ??? Ugyanis sárgaként, egy ritka tárgy helyett esik beleszámítva a dobási arányba miközben gyakorlatilag használhatatlan a belőle előállított tárgy pedig nem tehető ah-ba. Vagy senki ne állítsa már nekem hogy mikor hatvankettedszer is kidobja neki ugyanazt a semmit nem érő receptet a gém, akkor örül neki… Szóval hagyjuk ezt az eszencia farmolás királyságáról szóló dolgot, mert a semmiért farmolunk azért hogy segítségével minél több goldot kiszórhassunk az ablakon még pedig cserébe a semmiért. Ha ez a fejlesztés jövőbeli iránya akkor jobb ha többet hozzá sem nyúlnak, mert a végén egyszer csak azt vesszük észre hogy eltűnik a gold, meg a sárga+zöld+legend drop és sms-en vagy bankkártyával vásárolhatjuk a tárgyakat ha nem akarjuk használni a kékeket vagy a fehéret. Szóval igaza volt Bago-nak, de ha gondolod, akkor te csak farmold tovább az eszenciát. Még valami : az hogy valaki látott már valakinél olyat ami hű de nagy, ez tudod nekem egy kicsit kevés…

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Bago (#14):[/reply]Azért én jó pár olyan craftolt account bound glovest, shoulderst, amulettet láttam, aminek a legendary a nyomába se érhet. Sőt, a boundos itemek előtt hasonló rare cuccok milliárdokban voltak mérhetők.

  Egyszerűen szerencse kérdése, hogy kinek jön ki elsőre (van olyan) egy baromi brutál cucc és ki az aki 10-20 milliókat (ami még bőven megéri ha belegondolsz) craftolgat el, mire összejön valami értelmesebb. Ez pont olyan, minthogy valakinek 6CHC-s mempo esik 200STR-el, valakinek meg egy sima szar, ami maximum alapanyagnak jó a következő account boundos craftra.

  Üdv.

  Reply

 • avatar

  Bago

  |

  Ez a DE. is egy nesze semmi fogd meg jól,, Dobásnál elfoglal egy rare droppot szal nem mondhatod hogy nem dobott sárgát!!! eladni fabatkát sem ér craftolni meg azért számoljunk.. Be kell törni rare vagy ( Legend!!! ) tárgyakat majd hozzá a DE + valamint hozzá + Gold + könyv + a recept miután ezek mind mind megvannak akkor van akinek 30-ikra sem dob olyat amire azt mondhatná hogy ÚÚÚÚÚ ! Mire kiszámolod, hogy mibe fájt a sokadikra sem sikerült craft azon lehet hogy épp vettél volna egy pár millás legendet AH ban…. És a Blizz drop ratejével nézve nem hiszem hogy elsőre összejönn az übertáp craft :) szal mindent megér csak azt nem hogy farmoljam…. EGY NAGY SZEMÉT ami foglalja a helyet a ládában és a droppok között Jah és hogy minden szép legyen a végére, accout boundos mégcsak elsem adhatod wazzz!!!!!

  Reply

 • avatar

  moccanat

  |

  [reply]@kicsifoxi (#12):[/reply]DE-vel készített tárgyat hogyan adsz el? azok nem csak account boundos cuccokhoz vannak?

  Reply

 • avatar

  kicsifoxi

  |

  Inkább valami értelmeset rakhatnának be amihez kell a DE :S Nekem is a ládában ott figyel 1100 körüli darabszámmal és nem tudok mit kezdeni vele, max néha letolok pár kesztyűt hátha jön valami jó eladásra a jobbak elmennek ilyen 2-10 millába, DE NEM AJÁNLOM SENKINEK csúnyán minuszba lehet szaladni vele, ha nincs szerencséd, mert, hogy normálisat nem ad az biztos :)

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  [reply]@chabo (#9):[/reply]hát… HC-n azért igencsak jól jönnek… én pl. állandó hiányban szenvedek. Ott craftolni kell amit csak lehet, hosszú távon olcsóbb, mint megvenni ugyan azt (főleg HC-n!!!), így állandóan fogy a DE. SC-n szinte semmi értelme…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@chabo (#9):[/reply]A legjobb kesztyűt/bracert/vállast/amulettet DE-ből lehet craftolni. Csak szerencse kérdése, hogy kinek mikor sikerül a “legjobb”.

  Reply

 • avatar

  chabo

  |

  Nem akarok kötekedni….de ki a bánatnak kell “ennyire” a demonic essence???nem tudom hová tenni a ládában és már fel sem veszem….

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  Nekem is van vagy 500 DE.Nem igazán szoktam craftolni,sok millióm elment rá,de eddig még nem igazán lett olyan amit hordtam volna…valami mindig hiányzik…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  régebben láttam egy videót, abban egy WD mutatott egy DE farmolási mdot, na abban a videóban is a festering woodsot és warriors restet célozták meg. Voa-rl is biztosan tudtak de az általános nézetek szerint nem ott farmoltak, legalább is az emberek többsége szerintem. a voa-nak hátránya amugy az is, hogy előbb meg kell keresni magát a bejáratot. Persze ha egyszer megvan meg lehet oldani, az újrakreálás utáni teleportot is.

  Reply

 • avatar

  Prince79

  |

  Még egy módon lehet nővelni a Demonic Essence drop számát, ha full partyval megy az ember és felvesz mindenki egy puzzle ringet (goblin idézős) ez 15 percenként idéz 1 goblint,de ha 4-en vagytok akkor ugye 4-et. :) és ezekből is esik elég jól az essence. tehát Vota+full party puzzle ring kombó a legjobb eddig.

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  Már vagy fél éve rájöttem, hogy ha pakkozni akar az ember ide jöjjön tábla erre van írva… Volt, hogy 8 pakkot számoltam lent! A sűrűségnek köszönhetően még csak jobb hely lett. Kongor-nak ennyi időbe kellett rájönnie? Elég gáz :D DE-hez legjobb hely jelenleg az tuti, bár SC-n szerintem tömve vannak vele az emberek… HC-n meg örül az ember ha talál 1-et : D

  Reply

 • avatar

  Messiah

  |

  [reply]@Hartrog (#2):[/reply]Én is igazából a “kinek volt ez titok” részét nem értettem, mert nekem úgy jött le a cikk (és ismétlem nem kötekedni szeretnék), hogy ez vmi újdonság, és úgyis olvastam, ezét voltam kicsit csalódott, mert egyébként fantasztikus ez az oldal. :)

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Messiah (#1):[/reply]Nézőpont kérdése, normális partival, de személy szerint nekem egyedül is azonos a tempó mpl8-on és 10-en. De egyébként egyetértek veled. 10-esen viszont szinte mind1ik pakk dob, ezért talán azt érdemesebb. Én csupán csak arra vagyok kíváncsi, h ez kinek volt eddig titok? Van 200 legyártásra váró DE-m. Bár el tudnám adni. Még kraftolni is uncsi. Abban bízom, h az itemizáció erre is hatással lesz… Akkor viszont jó, h bespájzoltam :)

  Reply

 • avatar

  Messiah

  |

  Nem kötekedni akarok, de eddig is sztem mindenki tudta, hogy Voa, a legjobb hely, a másik meg, hogy egyáltalán nem meglepő, hogy mp8on több esik egységnyi idő alatt, hiszen míg a dropban csak pár% a különbség, addig időben kb. harmada (főleg a DE. farmolásnál, hiszen itt a sok elit a lényeg), mint mp10en gyakni.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.