RoS kékek

Dyingsoul . Hírek 904

diablo-iii-reaper-of-souls-logo2

Néhány új kék érkezett RoS témában:

 • Egy korábban ismert Necromancer fog felbukkanni a RoS-ban NPC-ként, viszont játszható karakter csak a Crusader lesz a kiegben.
 • Nincs még információ a RoS gyűjtői kiadásáról.
 • Ha egy játékos megveszi a kiegészítőt, attól még játszhat olyan barátaival, akiknek nincs meg a kiegészítő, viszont számukra korlátozott a tartalom. Erről még több infót tudhatunk meg a jövőben, mikor a kiegészítő kezd letisztulttá válni.
 • Még nem hagyták jóvá, hogy a transmorg fog-e menni a legendary itemeken vagy sem.
 • a szintlimit kiterjesztése lvl 70-re természetesen a kiegészítővel fog jönni és nem a loot 2.0-val.
 • Még mindig semmi a PvP-ről.
 • Jelen állás szerint a rerollban az affix erősségét a karakter szintje fogja meghatározni és nem az item szint.
 • Nem tudni, hogy a fegyverek dps-ét is lehet-e majd rerollolni, erről majd egy nagyobb hír kapcsán számolnak be.
 • Még ingoványos a válasz arra a kérdésre, hogy egy tárgyon hányszor rerollolhatunk egy bizonyos statot. A kérdést már többször is látták a játékosoktól de ez a rész még fejlesztés alatt áll.
 • Még nincs infó arról, hogy a kiegészítő előtt elhunyt de archivált HC karakterek hozzátesznek-e valamit az account szintű paragonhoz.
 • Az RoS természetesen nem ingyenes kiegészítő lesz, de az áráról még Blizz berkeken belül sem döntöttek.
 • Kapunk néhány jelentősebb vendort a kiegészítőben, akiket különleges tárgyakért vagy valamilyen különleges okból időnként látogatnunk kell.
 • Rákérdeztek arra, hogy növelik-e majd a gem stackek számát százról, a válasz az volt,h ogy továbbítják a kérdést/kérést a fejlesztők felé.
 • Valamilyen formában átdolgozzák az NV buffot is, mivel a jelenlegi rendszer eléggé zárt és elutasító a build kísérletezgetéssel szemben.
 • Az elkövetkezendő hetekben/hónapokban további infókat csöpögtetnek majd.

Update: Reaper of Souls háttérkép.

The Necromancer Will Appear as an NPC
If you read this article from blizzplanet.com they interviewed Josh Mosqueira on Aug. 25th and they said the Necromancer will play a role as either a NPC or possibly a playable character. But we will not know anything until Blizzcon so it is still speculation about using the necromancer as a character but they will have some sort of role.
Vaeflare confirmed it earlier, but there is no harm in saying again. You’ll get a chance to meet a familiar necromancer npc, but the only additional playable class in Reaper of Souls is the Crusader. We’ll have more information to share about the Crusader in the coming months, but this armored, battle-worn, veteran will be a mighty addition to hero roster of Diablo III. (forrás)

No Info on RoS’ Collector’s Edition Yet
We don’t have any information concerning the Collector’s Edition of Reaper of Souls at the present time, but we’ll make sure to let you know if and when the time comes. :) (forrás)

Playing Without the Expansion
If i buy the xpac and my friends dont, will i still be able to play with them? (Of course, not in act5)
You’ll still be able to play Diablo III with players who don’t own Reaper of Souls, but there is some content that will be restricted, like Act V and the Nephalem Trials found there. We’ll be able to share more info on this as time rolls on, and the details get ironed out. (forrás)

Transmogrification will work on legendary’s right? (looks at dyes)
That has still to be determined, so I’m afraid I cannot give you an answer to this question just yet. There are a lot of items in the game, so the developers have a lot of stuff to parse through before they are able to decide on which items will be eligible for transmogrification to begin with.
Since Vaneras is around i have a quick question: Loot 2.0 and the new level cap will come at the same time right!?
The current plan is that loot 2.0 and other major system changes will come in a patch sometime before the expansion (exactly when has yet to be determined), but the new level cap will require the expansion. (forrás)
Still Nothing Concrete on PVP
I am so confused because blizzard is talking so much about the expansion but they didn’t mention anything about PvP
We did mention a few things about PvP during gamescom, but not a lot because there is not much to say about PvP at this moment in time.We are still exploring different game types, but there are not any concrete plans to add an additional PvP mode in Reaper of Souls. When we are sure that we can deliver a PVP experience that feels meaningful to the game, that is also of high quality as well as fun to play, then we can assure you guys that you will be the first to know.Not so long ago, Wyatt Cheng and Josh Mosqueira talked a little about PvP in different fansite interviews, so you might want to check out the following links if you would like to know more about what has been said so far about PvP in Diablo III:
http://diablo.incgam…-podcast-part-2
http://www.diablofan…full-interview/ (forrás)

 

If I keep a rare ilvl 43 item and reroll an affix on it, does the item upgrade to ilvl 70?
Currently, only the item affix would roll at your character’s level. The iLvl itself wouldn’t change.

Some players are wondering if a weapon’s DPS can be rerolled as well (I’m also curious).
@Jaetch Good question! Don’t know. Will have to find out for you. (I imagine that info will be included in whatever big update we provide.)

Are reroll attempts limited or can we reroll as much as we want per item?
@Jaetch TBD! (Saw that question over on the forums and @redditdiablo too.) (forrás)

Any details or word on whether past dead HC champs, archived or otherwise, will be factored into Paragon 2.0?
@Marvel_Mills Nope! The feature is still in development, so many details are not yet finalized. Once they are, we’ll definitely share them. (forrás)

do we have to purchase RoS later, or the expansion gonna be free to play?
@HalimAndrew1 In order to access content specific to Reaper of Souls, players will need to purchase the expansion pack. (Price details TBD.) (forrás)

Vendors in ROS – more meaningful later in game? Unique items / reason to visit them? How about the healer?
@Aroyoc Re: both your posts. Stay tuned! We’ve got a lot more details to share about the expansion in the coming weeks/months. (forrás)

any chance to see gems (and crafting materials) stocking up to more than 100 units in RoS? They take too much inventory space…
@pikkediablo Don’t know off-hand, but that’s definitely something I can check on/forward on to our developers. :) (forrás)

Has there been any discussion on changing the way NV works?  Current system is restrictive, denies build experimentation.
@DMJops Some discussion, yes. Absolutely! No changes have been finalized though. :)(forrás)

Comments (43)

 • avatar

  DoubleW

  |

  És hol van a Necromanta?:) A paladin mellé még odaférne a necromanta class is. Nem lehet valahol valami aláírást gyűjteni vagy szavazni hogy legyen necromanta is az új kiegészítőbe?:D Pont a legjobbat hagyják ki az egészből. És ne mondja senki hogy ott a WD mert az a necro-hoz képest sajnos egy nulla. HC játszottam WD-vel de nem hozza azt a játékélményt amit a necromanta hozott D2-ben.

  Reply

 • avatar

  psyclon

  |

  [author]vampiree (#41):[/author][quote]@Adam (#40): Nekem mindegy, hogy hogyan, csak oldják meg, hogy ha most mp10en 6mp egy pakk, akkor exp után ne 2 legyen már… Mert akkor hamar meglesz az a plvl999… ha már plvl, kíváncsi lennék, 999 után lesz-e 1000, vagy majd csak egy patch formájában? Lehet erre nem gondoltak.Elég nagy baki lenne… 0[/quote]

  Azt azért ne felejtsük el, hogy blizz termékről van szó és így bele gondolva van tapasztalatuk a kiegeket tekintve ha a wow ra gondolunk.
  Szerintem magától érthető a dolog, hogy a mobok, bossok is kapnak buffot nem csak a ppl. Hogy milyen formában, az a jövő zenéje.
  Kár rajta hezitalni.

  Reply

 • avatar

  vampiree

  |

  [reply]@Adam (#40):[/reply]Nekem mindegy, hogy hogyan, csak oldják meg, hogy ha most mp10en 6mp egy pakk, akkor exp után ne 2 legyen már… Mert akkor hamar meglesz az a plvl999… ha már plvl, kíváncsi lennék, 999 után lesz-e 1000, vagy majd csak egy patch formájában? :D Lehet erre nem gondoltak.
  Elég nagy baki lenne…

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@vampiree (#39):[/reply]vagy új nehézségi fokozat, ahol van resist csökkentés…:))
  részükről és részedről is:)) ahol van attack rating is…mert nem minden ütésed találna..és még sorolhatnám..a csak hp növelés semmit sem ér..ugyan az a monotonítás, mint eddig…de ha lenne resist, meg Ar, akkor máris lehetne vá lasztásod, hogy DPS-t növelsz..vagy csökkented a resistjét a mobnak..1600-ról 400-ra…és akkor többet is sebzel rajta egy 2500-as fegyverrel, mint egy 3800-assal…

  Reply

 • avatar

  vampiree

  |

  Remélem azért arra figyelnek, hogy a moboknak/eliteknek is több élete legyen az új cuccokkal párhuzamosan.
  Ugyanis jelenleg mp10-en, egy jó csapattal (4 fős team) 6 mp egy elite pakk.
  Egy 30 perces act1 kör alatt elitekkel 73m xp jön, és ebben benne van: woods, leo manor, hollow, fields teljes takarítása.
  Szvsz feltornásznám az mp10-et mp20-ig, mert ha kézbeveszünk 1-1 3000dps+ -os fegyot, akkor gyakorlatilag mp10-es mobok mp3-asnak felelnek meg. (legyen mp5, az is vicc)

  Reply

 • avatar

  AngelHeart

  |

  [reply]@Vizihangya (#34):[/reply]Pedig hidd el nekem az lesz lásd WoW erről szólt a játék így az ügyesebb, szerencsésebb, gazdagabb, fineszesebb, akármilyenebb játékosnak is ujra meg kellett szereznie mindent előnye maximum az volt hogy jobb ruhában ennek is könnyebb nekiindulni.És véleményem szerint ez nem kiábrándító az előbb említett játékban is évente ez volt sőtt egy új kieg sem kellett hozzá csak betették az adott kieg final contentjét és az addig megszerzett ruháid máris cserélődtek lefele, új kieg esetén pedig már az alap mobokból potyogó kis zöld vackok jobbak voltak mint a több hónapig tartó véres bossolások árán megszerzett tier mittudoménhanyas cuccaid (tudom hogy ez nem WoW, de Blizzard) és a játék lényege pont ez a fejlesztők szempontjából hogy ujra gearelj még többet játsz esetleg fizess kinek mi egyszóval ujra lekössön a játék néhány hónapig. Ugyanis annak nem sok értelme lenne fejlesztői szempontból ha a mostani 60-as cuccaid 70-esre emelkedjenek staostól damagestól, ugyanis pont a játék értelme veszne el.

  Ez egy egyéni vélemény senkit se minősíteni se megbántani nem állt szándékomban, mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy tud.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@psyclon (#35):[/reply]Ennél szebben én se tudtam volna írni. Így legyen! :)

  Reply

 • avatar

  Vizihangya

  |

  [reply]@psyclon (#35):[/reply]Remélem igazad lesz :)

  Reply

 • avatar

  psyclon

  |

  [author]Vizihangya (#34):[/author]Megértem amit mondasz. Csak egyet nem értek vele.
  Vannak szerencsés emberek és kevésbé szerencsések.
  Az ilyen játék erről szól.
  A kieg-el jövő kukába a jelenlegi cuccunkal dolog pedig egy igen jó megoldás.
  Ha bele gondolsz, akkor rá fogsz jönni, hogy a kieg meg érkezésekor jön az a feel is amit a D3 hozott az elején.
  Menni farmolni, találni olyan itemet amitől kis híján szívrohamot kapunk mikor feloldjuk és szembesülünk vele mit is találtunk.
  Hidd el az egy év alatt össze hozott karid cuccai mar nem is fognak érdekelni. :)

  Reply

 • avatar

  Vizihangya

  |

  Sziasztok!

  Ez a gear butítás azért valahogy sántít. A játék jelenlegi struktúrájában sokaknak az volt, ill. most is az a fő célja, hogy egyre jobb cuccokra tegyen szert, építgesse a karakterét valós pénz felhasználása nélkül. És mikor „A” játékosra a kitartó farmolás, a rengeteg játékóra jutalmaként a szerencse ráköszön és kiesik egy (vagy több) nagyon brutál tárgy, amiből goldos AH segítségével, vagy pusztán azt felhasználva baromi nagyot tud fejleszteni magán, szerintem jogos az öröme, mert megérdemli. Ugyanakkor tudom, hogy „B” játékos ugyanannyi játékórával semmit sem talált még. Ő viszont joggal elégedetlen, ő is megérdemelné a jutalmát. Mégsem tartom igazságos probléma megoldásnak, hogy akkor mától egyik játékos cuccai se érjenek semmit. „B” játékost kéne helyzetbe hozni, nem elvenni „A” játékos örömét. Nekem ez a játék elsősorban a farmolásról szól. A szépen fejlődő karakter a motiváció. Nem kiábrándító, hogy kieg. után 5 óra játékidővel mindenkinek jobb cuccai lesznek majd, mint amit „A” játékos egy év alatt kifarmolt? Mert szerintem kicsit az. És nem azért mert sajnálom tőlük, hanem azért mert „A” játékos (személyes játék célját figyelembe véve) 1 év alatt elért eredményét törlik.

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@Tomy31 (#31):[/reply]Olyanok, mint azok a lányok, akik lájkolják az autósokat az út szélén, csak tőlük nem tudsz venni mighty weapon-t a barbárodnak.

  Árusok,akiktől pénzért vehetsz különféle itemeket

  Reply

 • avatar

  cseszka

  |

  [reply]@Tomy31 (#31):[/reply]boltosok, kovács, stb

  Reply

 • avatar

  Tomy31

  |

  “Kapunk néhány jelentősebb vendort a kiegészítőben, akiket különleges tárgyakért vagy valamilyen különleges okból időnként látogatnunk kell.”

  Mi az a vendor?

  Köszi a választ!:)

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  [reply]@ (#1):[/reply]Hát már pedig igen is butítsák le a mostani gear-t szószerint egy kalap szarra… Igen is farmoljon mindenki az új gearre vagy ahogy beszerzi, beszerzi ez így lenne helyes. Mindenki új tiszta lappal induljon, mert ez a “rollback” kell, mint egy falat kenyér. Nem látnék szívesen rerollolt echokat 3k dps-el… vicc lenne! Nem is bánom, hogy kikukázhatom a régi geart igy legalább lesz motiváció az újat beszerezni.

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  [reply]@zordvaleron001 (#27):[/reply]Nem hiszem.

  RoS-t meg várjuk szeretettel, mert csak jobb lehet a vanillánál, legalábbis remélem. Szép és jó ami elhangzott, csak tartsák is magukat hozzá.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Bago (#26):[/reply]Végre egy normális Hsz.

  Reply

 • avatar

  zordvaleron001

  |

  Ha kibannolt dio3-ra megveszem a kieget akkor tudok majd játszani? oO

  Reply

 • avatar

  Bago

  |

  [reply]@psyclon (#19):[/reply]Üdv.

  Félreértés ne essék, én tényleg nem akarok senkit bántani ( néha mégis megteszem :) ) psyclont se, csak a hozzászólás stílusa nem tetszett, meg az aki nem tud, vagy nem akar beleinvesztálni a játék megvételén túl az azért még nem hülye. Sajnos szarul dob a game az AH miatt ennyi, mégha rengeteget farmolsz akkor is!
  Sajnos a játék ezen része egymásnak tudja ugrasztani a népet pedig messze nem ez kéne hogy legyen.. Sajnos ahol a túlzott anyagiasság felüti a fejét ez elkerülhetetlen :( Ne legyen már gazdag játékos, meg szegény játékos LOL Legyen ügyes meg kevésbé ügyes az már ok, de ne pénz döntse ezt el. Én sokkal jobban örülnék, ha nem csak annak lenne bőven meg a rendes jutalma aki beleinvesztál, nem kevés pénzt, mert aki rengeteg órát tol bele az is beleinvesztál!!! Csakhát amit a játék ad az egy virtuális dolog ami lehet a köv patchnél minden amit belefizettél kárba vész, és az munkából származó valódi pénz! Természetesen mindenki arra költi amire akarja szíve joga, csakhát, lehet hogy abból már valami valódi értelmes dolgot is tudna venni az ember 1. 2 pedig nem etetné a nagy pénzéhes cégeket mert addig soha nem fognak leállni ameddig ilyen szinten folyik be a lé.. Anno nyomtam a Mechwarrior onlinet is mert láttam, hogy odatették magukat a fejlesztők, és tartották magukat a játékosokhoz hűen, és mit ad isten fizettem nekik, és megtiszteltem ezzel a melójukat egészen addig míg azokkal is el nem szállt a ló… sajnos ilyen a világunk :) A játékot megcsinálták, megvettem fizettem, ne kelljen megvennem a gearemet is ami a játék hozzávaló része, mert a régi diablókat nem így ismertük. Anno régen is jöttek a kiegek azokaz is megvettük szal ennyi.

  szerintem egymás köpködését innentől hagyjuk is abba és dumáljunk a gaméról stb…

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  Édes Istenem.
  Mindig ez van ha ennyi kan gyülekezik egy helyen, elkezdik egymásközt a kinek van a legnagyobb f.sza című játékot és ez megy.
  Szánalmas.

  Köszi Dyingsoul a cikket, és a bele ölt idődet :)
  A háttér kép linkjéért külön köszönet Sparx :P Ki is raktam háttérbe :D
  A cikkhez csak annyit tudok hozzá szólni, hogy eléggé hiányos még, (ezért nem okolok senkit mielőtt valaki félre értené) de majd szépen szállingóznak majd még a frissecsKÉK :).

  Szerény véleményem szerint a craft elég érdekes a jelenlegi állapotában… Inkább nevezném Gamble-nek semmint craftnak :D Jó tudom ez nem D2 ahol fix volt a craft meg bla bla bla, de valami azt súgja, hogy ez a kieben sem lesz másképpen mint most, leszámítva jó pár módosítást ami vagy jobb lesz vagy még nagyobb zsákba macska XD.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@dante0216 (#23):[/reply]Gondolkodtam:$$$
  Mi lenne, ha a kiegben….megnyílna 1 újabb nehézségi fokozat:$$ Min 70. szinttől..:$$ kapnánk, -300% resist indulásnak rajta….nah ott egy MPL10:$$
  Ez szép és jó..s ha okosak lennének..akkor csak Über Mathael dobhatná el inferno MPL10-en…1,2% drop rate-el..és meg kell lennie a 30-as NV-nek is:$$
  Csak azért gondoltam ilyenre…mert a skillek új rúnái…a fegyverek magasabb szintjei..re(T)rollolhatósága :SSS mindenképp indokolnának valami ilyesmit…:/
  Egyszerűen nem lenne értelme..az első 9 MPL szintnek…és fehérben is mehetnénk überezni…szóval vagy 1 hatalmas nerfet….vagy valami komolyabbat én mindenképp várok…különben egy tetris-ben több izgalom lesz…csukott szemmel:SS

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  Ezt nem olvastam eddig sehol sem, azért kérdezem, hogy ugye nem úgy lesz ez a reroll, mint sok más játékban tapasztaltam már, hogy ha egy adott “mennyiségnél” többször rerollolsz egy itemen akkor azt iszonyatmód legyengíti és azon már hiába rerollolsz nem lesz még annyira jó sem, mint reroll előtt?
  Tudom nagyon értelmesen írtam le, de azért remélem értitek xd

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Adam (#21):[/reply]Üdv!
  Nem rossz ötlet én is gondoltam vmi ilyesmire, de a te verziód kicsit kigondoltabb mint az enyém volt. Én még arra is gondoltam hogy ha több affixet is lehetne majd módosítani (én például max 2-re gondoltam) és olyan lenne hogy az itemen rollolna egy számot így jelenne meg az itemen:
  Enchanted: 1 vagy 2 és ez olyan lutri lenne hogy most 1 vagy 2 lenne értelemszerűen a 2-nek kisebb esélye lenne rollolni (bár itt felvetődik a dolog hogy AH-zos gyanús lenne a 2-es verziójú és gondolom jó ára lenne), de ez csak egy ötlet ha 1 enchantolhatságot kapunk már az is megfelel nekem.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@chaoslord3 (#20):[/reply]Üdv,

  én csak azt nem értem, miért hadakozik mindenki? Mikor ugyan az a célunk, hogy jól szórakozzunk, egy egyre jobb játékkal:)) Mindenki a saját játékstílusában:)
  Egyébként szerintem a re-roll úgyis megoldható lenne, hogy :
  Találsz 1 Mempo-t..szomoryú vagy, mert nincs rajta crit….de farmolsz tovább….kiesik még 1 Mempo (tudom ez már igencsak ritkaság..:S), s ezen sincs crit..akkor szépen ezzel a 2 Mempo-val elmész a megfelelő vendorhoz és 2 választási lehetőséged van….
  – az egyiken meglévő statot erősíthetnéd(grantáltan jobb lesz) a kettő item-ből (a másik értelemszerűen elveszik)
  – új statot kérsz rá ezt adhatja random, vagy célirányosan (a másik ebben az esetben is eltűnik)
  Mindkét esetben fizetni kellene vagy nagymennyiségű gem+gold vagy nagy mennyiségű alapanyag+gold
  Az így kapott item account bound-os lenne…ezzel két méregfogát is kihúzhatnák a játéknak..hisz a gold is eltűnne a rendszerben és a kevésbé jó legend itemeknek is lenne haszna, majd azok is eltűnnének…gyk: vadásznád a gyengébb,olcsóbb mempókat az Ah-ban,ha hiányzik 1…
  Lehetne még fűszerezni is, ha ne adj isten Neked 3 Mempód van, akkor Te választhatnád meg, milyen új statot adjon….
  Pl Inna fejest már elég sokat találtam..így én örülnék annak, ha esne megint, mert tudnám lenne helye és nem kerülne rögtön kapaács alá..és nem az AH-ban:SS
  De ez csak 1 5let…a fikázó kommentekből nem kérek:S

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@psyclon (#19):[/reply]Szerintem mindenki szíve joga, hogy hogy kívánja játszani ezt a játékot. AH benne van a játékban így senkinek egy rossz szava se lehet. Én nekem van egy alap elvem mivel már egyszer öltem már bele pénzt játékba és már megbántam(silkroad online volt a neve). Így azóta nem nagyon preferálom a dolgot. Számomra nem az a játék célja, hogy megveszem és akkor nyomatom mp10-en. Az szerintem unalmas legalább is nekem. De ez csak az én véleményem.

  Reply

 • avatar

  psyclon

  |

  [author]chaoslord3 (#17):[/author]chaoslord3

  Jajj nekem eszem ágában nincs azt leszólni, aki nem ah-zik vagy más a játék stilusa, engem csak az zavar/zavart, hogy olyan ostobaságokat irogattak egyesek, hogy a lezsibbadtam tőle teljesen.
  Ezen felül ne én és a hozzám hasolnók legyenek már az idioták akik kihasználják a játék adta lehetőséget.

  Ismételten bocsánat a szerkesztőktől, hogy flame partyt csaptam megint :/
  Csak nem tolerálom ha hazugnak neveznek.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Az egymás zsebében való turkálásról le kellene már szokni, ezen felül ide mindenki azért jár mert JÁTSZIK nehogy már az legyen a cink ha valaki sokat játszik… Huszárkodást meg tényleg fejezzétek be, mert akármilyen régi tagok is vagytok nekem már nincs türelmem kommenteket törölni.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Nem tudom mit kell ezen kiakadni ő így játszik és élvezi hát akkor legyen boldog (psyclon). Ti meg úgy játszotok ahogy ti akartok.(vendeg_2356, Bago)
  Tény és való nekem se tetszett amit mondott meg ahogy mondta a másik hírnél(lenézi a másikat mert nem AH-zik ez érződött rajta), de azért tiszteljük már a másikat (psyclon ez neked is szól).

  Reply

 • avatar

  lacsa

  |

  Szánalmas néhány ember!
  EGY RAJONGÓI oldalra feljöttök, egymást ócsároljátok, sírtok, hogy szar a játék, a másik sokat játszik.
  Egyszerűen nevetségesek és unalmasak vagytok.

  Reply

 • avatar

  psyclon

  |

  [reply]@vendeg_2356 (#11):[/reply]http://eu.battle.net/d3/en/profile/Psyclon-2556/hero/29961757

  Csak hogy ne hiábavalo pofázás legyen.

  Ink nem is reagálok, mert egyszerüen nincs mire.
  Dolgozom, arra baszom el a pénzem amire akarom, emellett nem értem a vergődésed és a többi hozzád hasonló kisgyerekét.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@SPARXS (#12):[/reply]Ha már lúd, akkor inkább hivatalos oldal, mint képfeltöltés ahonnan úgy is eltűnik hamar. Minden esetre köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem, betettem updatebe a linket.

  Reply

 • avatar

  Bago

  |

  [reply]@vendeg_2356 (#11):[/reply]Ja ja valami psyho volt, mert szerinte a pay to win az korrekt versenyszerű játékmód :D Rájött hogy csak akkor tud érvényesülni ha berohan blizzékhez és atomra vásárolja meg bizniszeli magát AH ban majd e-penisét mutogatva lovagol MP10 en :D Kíváncsi lennék rendes alap nulláról csak az ügyességére hagyatkozva mire jutna, jah és akkor kapna elösszőr enni mikor lvl60 után kidobja neki az első milliárdos legendet a game a hőn szeretett blizz teamjétől… Ezekután nyugodt lehet mindenki, köpködne ő is a lootra :D Szóval senki sem írigy csak nem fair így ennyi.
  Ezt félretéve jó lenne majd késöbb még1 karakter ( ami lehet lesz ) Lehet hogy amiket eddig szivárogtattak még nem minden, mert egy jó kiegnek azért még kéne egy kis bufff…
  Meg ez a reroll jó dolog, csak mennyi lesz a sansz arra hogy mennyit tol az itemen. Remélem jobb lesz mint a mostani craft esélye. Legutóbbi craftom a belerakott cuccokon kívül 48 milla volt és mind ment a kukába :)

  Reply

 • avatar

  vendeg_2356

  |

  [reply]@ (#9):[/reply]az ilyen élet nélküli, semmirekellő, hülye gyerekektől ” tudok falra mászni “, akik csak azt tudják hajtogatni, – IRIGY VAGY b+ – :-D

  mire is?! ja, hogy anyád apád eltart, amíg te játszol….

  :-D

  a másik hírnél is volt egy ilyen ” atom fizikus”- valami pszi-hó- aki 2k játékórát hazudott, de van az 3ezer is(szerény irigy véleményem alapján!)… mert ő mp10et, mint a kés a vajat… érted?!

  hát itt tartunk, meg az éjjelnappalbutapestnél.

  :-D

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  [reply]@ (#9):[/reply]És ahhoz, hogy kemény játékos legyél mennyi goldot vettél az elején magadnak az AH-ban? :)
  Nem kell egyből gecizni, meg azt hinni, hogy irigykedik bárki..

  Ja bocs.. Erős játékos :)

  Reply

 • avatar

  Fiftyfan

  |

  [reply]@Matthew (#4):[/reply]Te szegény kis irígy:) Már most 2 billiom van és most kezdem eladogatni a cuccaim. Mind az 5 fel volt gearelve és teljes értéket visszakapom nem pedig nullát:D Fölsleges irígykedni és az erős játékosok goldját irigyelni háháá

  Reply

 • avatar

  Messiah

  |

  Nekem az szúrt szemet Diabloban, már elsőre is, hogy túl szimmetrikus. A Sötétség Urától nagyobb káoszt vártam volna! ;)

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Boss971 (#6):[/reply]Hát azért női, mert mégis csak egy női testből jött elő… Amúgy elég kiábrándító. Dat ass! :D

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  Szerintem egy affix lesz rerollolható (de szép magyar szó!), talán inkább sorsolható/újragenerálható. Ha többet is lehetne, akkor mindenki tökéletes gear-t hozhatna össze, hiszen talál egy litany gyűrűt, és ami nem kell azt újragenerálja.

  Off: észrevette valaki az utolsó videóban, hogy Diablo női lény, riszálja a seggét amikor megy :-) Malthael tuti férfi, még a második kiegben kapunk egy közös kölköt tőlük :-) aki a főgonosz lesz :-)

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Hát ajánlom hogy menjen a transmog legendary itemeken! Mert különben kb. annyit fog érni az egész hogy a kesztyűt változtatod.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [quote]Hát ez a DPS reroll nem lenne butaság. Nem bánnám ha a több billios gearjeimet nem butítanák le 50 millásra.[/quote]

  [reply]@ (#1):[/reply]Jajj Te szegény :’) Játék pénzről beszélünk, ezt remélem tudatosítod magadban! És max 2 az a több, de azért jól hangzott ez a “több billiós” … Amiből a kiegészítő után jó kis salvage lesz.. érted, 0 – azaz nulla. Ezzel érdemes barátkoznod, nem az 50 millióval.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Én arra leszek kiváncsi hogy ez a reroll hogy fog működni. Csinálhatod úgy is hogy egy adott meglévő affixet rerollolsz hogy nagyobb értéket adjon (mint Dyingsoul említette ezt előttem) vagy majd úgy is lehet hogy van egy nem túl jó affix vagy stat az adott itemen és azt szeretnéd másra cserélni hogy olyan legyen az az item amilyet szeretnél (pl.: nincs rajta crit a gyűrűn vagy all resist és azt szeretnél csinálni.)
  Amúgy ez is ilyen lutri lesz sajnos, de legalább már tudod majd módosítani az itemet én nem csak ülsz felette és nézed hogy jah ha ez lenne még rajta akkor milyen jó lenne.
  Bár én már gondolkoztam rajta úgy lenne célszerű (számomra/számunkra a legjobb) hogy például van egy itemed:
  Ring:
  -Average DMG 24-55
  -65 STR
  -156 Dex
  -41 Fire Resist
  -CHC 5,0%
  -45 Vitality
  Nah ebből kiválasztjuk a STR-t vagy a Fire Resistet hogy ahelyett vmi mást szeretnénk és akkor megjelenik egy lista amiből 4 vagy 5 afixet kiválasztatsz hogy abból rolloljon.
  De ez úgyse így lesz sajnos hanem vmit bedob a sok affix közül oszt csókolom…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@ (#1):[/reply]A rerollnak pont hogy ez lenne a lényege, de ha a dps-t is rerollolod, könnyen előfordulhat, hogy sokkal kisebb lesz tőle a dps ha alapból nagy. Ezt olyan cuccokon érné meg csinálni, ami mondjuk úgy esik ki, hogy alacsony a dps. Például egy egy egykezes fegyver a következő statokkal: 90 crit dmg, socket, 180 str, life steal, de csak 700 dps. Na ekkor lenne értelme dps-t rerollolni és nem alapvetően több száz millás itemeken kellene szerintem kísérletezgetni. Bár ez függ még attól is, hogy mibe kerül a reroll mert ha nagyon olcsó lesz, akkor simán úgy állsz oda, hogy fel vagy készülve 25+ rerollra.

  Reply

 • avatar

  Fiftyfan

  |

  Hát ez a DPS reroll nem lenne butaság. Nem bánnám ha a több billios gearjeimet nem butítanák le 50 millásra.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.