Lylirra: Josh nem úgy gondolta…

Dyingsoul . Hírek 835

20130325_diablo_3

Lylirra megpróbálja megmagyarázni Josh “loot 2.0 is coming” tweetjét: elméletileg a tweetet kiragadták teljes szövegkörnyezetéből ugyanis ez arra a kérdésre volt válasz, hogy a konzolos loot változtatások PC-n is élnek-e majd. Josh arra próbálta rávezetni a kérdezőt, hogy “igen, a loot 2.0-val jönnek ezek a változtatások”. Mindezt Game of Thrones stílusban tette “Winter is coming” innen jött Josh ötlete, hogy így fogalmazza meg a kérdésre a választ: “Loot 2.0 is coming”.

Oh man. Josh is such a tease. :)

We’ve no additional info to share about Loot 2.0 right now, including when those changes will be released, but we’ll definitely be revealing more and more in the coming weeks/months–so stay tuned! As the developers have noted, we’ll likely have more details to discuss at BlizzCon, as well.

(I know, I know. I’m a party pooper, but I didn’t want rumors to go a-flyin’.)

Okay, so! Just followed-up with Josh regarding the context for that tweet (since all the links seemed to be lacking exactly what he was responding to).

The tweet was in response to whether or not the loot improvements/changes seen in the console version of Diablo III would be coming to PC. The answer is yes, that many of those improvements/changes will be coming with Loot 2.0 (which actually inspired a lot of the updates to itemization for console). As for the tone of Josh’s tweet, think Game of Thrones!  (forrás)

What does the Game of Thrones line mean?
Lylirra already explained the meaning behind Josh’s tweet, and the fact that many of the improvements/changes seen in the console version of Diablo III will be coming to PC with Loot 2.0. That’s it. There’s nothing more to read in it. Josh’s tweet was simply meant to emulate the cadence of a popular quote (“Winter is Coming”) from Game of Thrones.

If you’re interested in the Game of Thrones series specifically, you’re welcome to pursue discussion of it in our Books and Comics forum or Movies, TV, and Entertainment forums.

. . . . .Hodor?
Hodor!

Bad day ma’am? You usually play along gleefully rather than an outright shut it down. I guess since there’s nothing more to read into it you should /threadend this?
A great day, actually! I just want to make sure folks aren’t reading into a quote more than they ought to. :)

(As a personal aside: I fully and completely support indulging in all things Game of Thrones.)

Let US and Lylirra speak for ourselves!
Hodor. (forrás)

Egy felháborodott fórumozó (talán pont innen ment valaki a hivatalos fórumra? :D) hangot adott bánatának miszerint a PC-seket elhanyagolják és a konzolosoknak már most olyan javításaik vannak, amik PC-n még mindig hiányoznak. Válaszul azt kapta, hogy a Loot 2.0 PC-re hamarabb fog jönni és ebben sokkal-sokkal több minden lesz, mint ami a jelenlegi konzol verzióban van, mindemellett a Loot 2.0 még mindig fejlesztés alatt áll.

WHEN DO WE GET THE FIX THAT WE NEED, NOW THAT CONSOLE HAD SOME OF THEM. THEY EVEN HAVE SHARED PARAGON ALREADY, WHY NOT PATCH THAT IN OUR GAME NOW.

TL;DR: Because Loot 2.0 (which is made up of up a variety of different features and changes) is still in development.

Something to keep in mind is that, not only does Loot 2.0 encompass a larger number of changes than those made for the console version, but it’s also intended to complement other system updates that will likely have an affect on the item game, things like skill re-balancing, Paragon 2.0, and the addition of features like Loot Runs and Nephalem Trials (which are still in development, too). While we could implement some things here and there in a very piecemeal fashion, in the end it makes more sense–to us, at least (we understand if you might disagree)–that all the components of Loot 2.0 ship together, since they’re so closely connected and are ultimately intended to support and build off one another. This does mean more of a wait, which we know isn’t the perfect scenario for a lot of players, but it also means that, when Loot 2.0 does ship, it should be a much more fleshed out and complete experience than if various features were implemented on their own.

Totally reasonable question, but locking up this thread since there’s a lot of yelling. :( If you want to recreate the conversation and keep things all civil-like, that’s totally welcome! Please feel free to post another thread (but I definitely recommend checking out these quick guidelines before you do:https://us.battle.ne…opic/3074657442 ). (forrás)

Comments (12)

 • avatar

  Orpheus

  |

  Hát akkor várunk :)

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [author]Boss971 (#10):[/author][quote]@Drazse (#9): Például? Engem kifejezetten érdekelne, hogy miket hagytak ki, mert terveztem megvenni xboxra is.[/quote]
  Igazából apróságok, de elég zavaróak tudnak lenni. Tökéletesen játszható ezek nélkül is a program, de közben azért szúrja az ember szemét, hogy nincsenek.

  – Ha coopozol, nem tudod, hol tartózkodik a másik, mert sehol nincs kiírva, így megtörténhet, hogy ő az act egyik felén farmol, te pedig a másikon. Csak a townban lévő bannerre nyomva kapsz erről információt. (PC-n ugyebár a portrék tooltipjeként jelenik meg.)
  – Coopban nem tudod öltöztetni a followert, nem tudod összehasonlítani a gearjét az inventorydban lévővel. Ha kilép a társad, akkor igen.
  – Nincs ledobható banner, de van helyette egy fénycsóva, ami a player fölött jelenik meg, ha lenyomja az jobb sticket – hasonló, mint a legendary fénye, csak más színe van. Ezt viszont csak a képernyőn lévő társak látják, nem mutatja a minimapen, így használata értelmetlenné válik.
  – Kivették az emote rendszert, ami PC-n totál fölösleges a billentyűzet miatt, viszont konzolon nem feltétlenül van mindenkinek headsete. (Vagy ha van, lehet hogy összerak a matchmaking egy indiaival, egy némettel meg egy mexikóival.) Ez annak fényében különösen aggasztó, hogy maradt egy kihasználatlan gomb a kontrolleren (D-pad bal), erre pedig simán rá tudták volna tenni a vezérlőmenüt.
  – Egyszerre csak egy itemet tudsz craftolni, ha többet szeretnél, egyesével végig kell várnod.
  – Ez mondjuk a PC verzió hiányossága is, de továbbra sincs mass salvage, így egy teli inventory bedarálása 120-180 gombnyomást jelent. (Hatvan itemre maximalizálva, kék itemnél két gombnyomás, sárgánál három… agyrém.)
  – Gemek craftolása már csak két kisebb gembe kerül, ez kifejezetten jó, mert a drop rate is elég alacsony. A Staff of Herding alapanyagait is ötről háromra csökkentették, de nem mondom meg, melyek hiányoznak, hátha másnak is sikerül négy órán keresztül farmolnia a semmit.

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  [reply]@Drazse (#9):[/reply]Például? Engem kifejezetten érdekelne, hogy miket hagytak ki, mert terveztem megvenni xboxra is.

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  Egyébként nagyon sok dolog hiányzik a konzolos verzióból, ami a PC-sben megvan, de ezt egy PC-s nem tudhatja ugyebár. :)

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Fege (#7):[/reply]Hát azért egy patchben az eléggé nem vallna a Blizzard-ra szerintem :). Meglehet hogy 2 patchben kiadják ha sietniük kell,de szerintem itt be lesz tartva darabonkénti patch. Max azt tudom elképzelni, ami kevesebb contentet tartalmaz kettőt össze olvasztanak és így lesz majd 3 patch. De ahogy számolgattam a hónapokat nehezen jön ki májusra a dolog inkább nyár közepe lesz az vagy nyár vége amikor az RoS kijöhet.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@chaoslord3 (#6):[/reply]Miért kellene kiadni ezeket külön-külön? Nem egyszerűbb egy patchbe sűríteni?

  Persze ez csak attól függ, hogy mikor jön a kiegészítő, mert ha tényleg jövő év eleje-közepére tervezik, akkor muszáj lesz 1 patchben kiadniuk ezeket a dolgokat.. :)

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [author]Daermon (#5):[/author][quote]Én kezdek félni, hogy ebből január – február lesz. Már, ha májusra időzítik a kieget, mint az alapot.
  De gondolom majd Blizzcon után okosabbak leszünk.
  0[/quote]

  Hát én inkább maradok a nov/dec.-nél mivel ha mit adj isten májusban kiadnák az RoS-t (amit én erősen kétlek) akkor hova sűrítik be a 4 patchet amit beígértek (Loot.2.0, Paragon 2.0, Loot Runs, Nephalem Trials)? Mert ha még januárban adnák ki a Loot2.0-t akkor is van még 3 patch!
  Na mind1 majd lesz ahogy lesz, de az én tippem az hogy novemberben(blizzcon után vagy épp az alatt jelentik be a PTR-t) legkésőbb decemberben kint lesz…

  Reply

 • avatar

  Daermon

  |

  [author]chaoslord3 (#4):[/author][quote]Én gondoltam, hogy november/december előtt ez a Loot 2.0 nem fog hamarabb megjelenni max. október közepén/végén a PTR. Bár már nagyon szeretném látni ezt a loot2.0 -t hogy mit is tartalmaz pontosan és milyen formában mutatkozik meg a játékban, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
  0[/quote]
  Én kezdek félni, hogy ebből január – február lesz. Már, ha májusra időzítik a kieget, mint az alapot.
  De gondolom majd Blizzcon után okosabbak leszünk.

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Én gondoltam, hogy november/december előtt ez a Loot 2.0 nem fog hamarabb megjelenni max. október közepén/végén a PTR. Bár már nagyon szeretném látni ezt a loot2.0 -t hogy mit is tartalmaz pontosan és milyen formában mutatkozik meg a játékban, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :D

  Reply

 • avatar

  Daermon

  |

  Akkor ahogy várható volt, várhatunk még egy darabig. :D

  Reply

 • avatar

  JohnyMilan

  |

  Hodor :)

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  Ha annyit kell várni a loot 2.0-ra mint a télre a trónok harcában több évadon keresztül akkor az még nagyon arrébb van.
  De persze várjuk türelemmel mást úgy sem tudunk csinálni.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.