A legjobb Community Manager csapat

Dyingsoul . Hírek 723

Guild Launch

A Guild Launch a világ egyik vezető játékközös közösségi platformja, melynek keretein belül a Blizzard nyerte a legjobb Community manager csapat díját a 2013 Dragon Slayer Awards keretében. A Guild Launch díjait és nevezéseit a közösség formálja, ennek köszönhetően több, mint 500.000 szavazatot számláltak valamennyi kategóriában. A CM csapat megköszönte a játékosok támogatását kék posztban és videóban egyaránt. A videót 10:28-hoz tekerve láthatjuk a nevezéseket és a köszönő beszédet.Congratulations to the Blizzard Community Management team for winning this year’s Dragonslayer Award for “Top Community Management Team.” 
The Dragonslayer Awards are a prestigious award voted on by the player community (rather than industry insiders, like virtually all other awards in gaming.)
There’s more information here:
http://www.prweb.com…web11102712.htm
These CMs here put up with one of the most passionate (read: often hostile) communities in gaming. I think it’s awesome that, despite the unusual challenges these CMs here face (especially for Diablo 3), the Blizz CMs still came out on top when the players voted.

Good job, Blizz CM guys and gals! =)
Thanks for the kind words! It was really awesome for our team to be honored by such a community-driven award (for the second year in a row, to boot!), so thanks to to everyone who voted! :)

For anyone who’s curious, the award acceptance video is here and our section starts around 10 minutes and 26 seconds in.

(P.S. – I feel like my cat being in an awards acceptance video somehow wins the internet.)

So is the woman in front on the left that’s wearing a skin tight shirt part of the team or did you guys just throw her into the picture for some eye candy?
lol, sorry no offense (I don’t know all the CMs faces… or any for that matter), but her posture and pose just made her seem out of place :)
Every person in our section of video are members of the Community Development Department, and the woman you’re referring to on the far left is Zeriyah, one of the Community Managers for Hearthstone.

And under what name does that cat you are holding posts?
She won’t share her BattleTag with me, so I’m actually not sure. ;) I suspect she plays a Monk when she’s not at the office with me.

It was Bashiok speaking.

Or Zarhym.

One of those two for sure.

Actually, it *might* have been Drysc. I’ll have to go back and look again. (forrás)

Comments (5)

 • avatar

  wazzeh

  |

  [reply]@Dyingsoul (#3):[/reply]Áhhá, na így már akár érthetném is :)

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  Hát, a videóból tudjuk, hogy a blizzardnak, eddig összejött már legalább annyi pénze, hogy tudjon venni egy macskát.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@ (#2):[/reply]Azért van a nevezők listájában külön wow, d3, blizz, mert maguk a játékosok adják le a nevezési listákat is! magyarul: nem a blizzard neveztette magát erre a díjra, hanem a rajongók, így esett meg az, hogy a wow d3 és blizz is bekerült, de összességében maga a blizzard (amibe mindegyik részleg beletartozik) került ki győztesen.

  Reply

 • avatar

  wazzeh

  |

  Jópofa kis “award” ez. Nekem csak az nem volt tiszta hogy miért is volt a nevezők között külön a Blizzard a D3 meg a WoW mikor 1 cég. Értem én hogy külön “szakágak” de akkor is furcsa :)

  Minden esetre bíztató hogy a játékos közösség szerint jó csapat a blizzard :) Lényegében StarCraft 1 óta csípem a Blizzard játékokat (leszámítva a WOW-ot meg a Warcraft 3-at :) ) és jó látni hogy bár sokáig dolgoznak egy-egy folytatáson minőségi munkát végeznek és hajlandóak változtatni a koncepción ha a “piac” azt követeli.

  Gratula nekik!

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Tudom, hogy nem csak a Diablo kapcsán hír ez, de én a Diablo-s kék posztok stb. alapján tudok hozzászólni ehhez, amik főleg Josh érkezése után érkeztek különféle témákban a D3-al kapcsolatban, hogy az elmúlt hónapokban valóban egyértelmű pozitív hozzáállással fordultak kékek formájában a közösséghez. De utóbbi időkben történt dolgok miatt én azt mondom, hogy megérdemelték, főleg, hogy megmerték lépni azt amit nem is remélt volna a PC-s Diablo 3 közösség többsége ( Kicsi Off: Ez így van akkor is ha fáj a kisebbik résznek Mi elfogadtuk ahogy kijött a játék, nektek pedig el kell fogadnotok ahogy folytatódik a bizonyos dátumtól fogva majd. Nem akarok háborúzni senkivel ez miatt, remélem pozitívan fogadja majd a többség a pre-exp-patchet és a kieget is majdan.) Minden jót!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.