Karakterwipe és karbantartás az F&F bétában

Professor J . Béta, Hírek, Patch 872

Az F&F bétát jelenleg lelőtték, mert hamarosan új patch érkezik rá és ezzel együtt a béta karaktereket is törlik. A karbantartás ideje kb. 24 óra.

 

Update 5:45 p.m. PDT: The Friends and Family beta has been brought offline for maintenance and to help prepare for our upcoming patch. We’re currently expecting at least 24 hours of downtime, but don’t have an exact ETA at the moment for when it will again be available.

At present, we anticipate that we’ll be keeping the beta offline until our patch and character wipe can be completed. This means that once the beta is brought back online, a new patch should be available and all beta characters should be wiped.

We apologize for the short notice and would like to thank everyone for their feedback thus far!

Forrás:

Comments (13)

 • avatar

  Old_BANANA

  |

  Találtam valami érdekeset. lesz a reaper of Soulsban egy Istvan’s Szett XD István szett milyen komoly már? XD

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Professor J (#11):[/reply]köszi a választ Pro..sajnálom, jó lett volna úgy időzíteni, hogy a szünetben érezhessem/sük a loot 2.0 varázsát:)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Adam (#10):[/reply]2.0.1 PTR lesz valamikor, mnost még december idusa sincs, remélem jövő héten, legkésőbb 2 hét múlva legalább az elindul, vagy legalább a closed beta.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Abiondi (#9):[/reply]pedig az jó móka lesz:$$$
  Ezért is szeretem FoM kriptáját(bár gyanítom nem vagyok ezzel egyedül) :))
  de amit ott lehet művelni….:)))
  Kíváncsi leszek, hogy oldják meg…
  Furcsa kérdés jön, készüljetek..:S :)
  Mik azok, amikről tudunk, de nem mondtak semmit? :)

  Lásd Boss harc a végén és, mint most kiderült a Nephalem Trial (PvP-zni nem ér…:SS :)

  Van olyanról infónk…hogy pl mivel ad többet egy ugyan olyan leg/set item 70. szinten, mint mondjuk 65-ön ?

  Bul’ Kathos pengét már láttam (új kiadásban)…de pl Skorn-t még nem (nézzétek el nekem….kedvelem:S )

  Továbbá, nem tudom mennyire offtopic, de…említette valaki a chc,cmd,ias cap-eket itemekből származtathatóan…erről tud valaki bővebben valamit(hivatalosat) ?

  Ami most PTR lesz, az már a loot 2.0-s patch előszobája? Sajnos, még ha az is…akkor sem lesz ebből 1.09..a karácsonyi szünet elején…:/

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Professor J (#8):[/reply]Köszi, pontosabban megfogalmaztad amit le akartam írni, vagy ilyesmi :)

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Abiondi (#6):[/reply]Nem kivették, csak kieg release után teszik be a egy patchbe, de annyiból igazad van, hogy a Nephalem Trial, nem elérhető a bétában.

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@Adam (#5):[/reply]Nem értem pontosan, hogy ezt mire, vagy mivel kapcsolatban írtad, de ha leírod, akkor reagálok szívesen, csak egyelőre nem tudom hova tenni:) Éppen melóban vagyok és eléggé elnyűtt már az agyam, lehet, hogy ez is közrejátszik.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [author]Adam (#5):[/author][quote]@Majin (#4):
  és 1 kérdés, a hullámokban támadó ellenfelekről van valami infó?[/quote]
  Az utolsó infó az, hogy kivették.

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  [reply]@Majin (#4):[/reply]Maximálisan egyetértek Veled…de azért arra figyelni kell, hogy a szélsőséges eseteben előfordulható bugok, hibák miatt ne az átlagos játékosokat büntessék!
  Véleményem szerint, nem baj ha valami OP…de akkor azt nagyon nehezen lehessen elérni..legyen valami követelménye is…pl az achivementeket tudnám elképzelni ilyen célra..mindig amikor teljesítesz valamit…úgy adnának valami extránt..
  pl kinyitottál 10000 ládát, akkor emelkedhetne a maximális GF/MF cap 50-el
  Vagy megöltél 50000 elitet, akkor emelkedhetne az említett crushing blow cap 50%-ra
  Vagy megöltél 10000 manót, akkor az MS cap emelkedhetne 5%-al iylesmikre gondolok…vagy megcsináltad időre ezt vagy azt a bounty-t, akkor a reard lenne magasabb 30%-al ezek feldobnák a játékot, s minimális fejlesztéssel lehetne újabb célokat adni az örökkévaló farmnak:)
  Továbbá bizonyos bountí-k csak akkor jelennének meg, ha a hozzá előfeltételként meghatározottakat már teljesítetted..és behozhatnának valami olyat is, mitn a Leoric signet-nél, hogy adott item csak bizonyos helyeken/nehézségi fokon és csillagok együttállása esetén eshetne…én ilyesmiket tudnék elképzelni..
  és 1 kérdés, a hullámokban támadó ellenfelekről van valami infó?

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@Fege (#3):[/reply]Azért Kongor is kipróbált pár karaktert, különböző buildeket és bizonyosan hozzájárult ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire OP a Crushing Blow, vagy egyéb statok. Nyilván senki sem úgy áll hozzá a béta teszthez sem, mintha egy statikai tervet kéne ellenőrizni és minden apró részletre kiterjedő kutatást végez a témával kapcsolatban, de mit csináljon szegény gyerek, ha nem farmolást?:) A játék 90%-a farmolásról szól és a játékosok 90%-a nem is fog mást csinálni sohasem, csak farmolni. A legfontosabb, hogy ez a része működjön a játéknak. Minél több farmolással töltött órát írhatunk fel az egyes teszterek neve mellé annál pontosabb infót kapunk majd a jelenlegi állásról. Nem hiszem, hogy akár egy percet is feleslegesen töltöttek volna farmolással a teszterek. Végtére is ez lesz majd a mi sorsunk is. Ráadásul már sokan megtapasztalták a magasabb nehézségi fokozatok gyönyörét is az első hullámban, lehet, hogy most kicsit elmélyednek egyéb rétegekben is. A lényeg, hogy szerintem nincs feleslegesen eltöltött idő. Kongor csak kihozta a maximumot a F&F béta első részéből:) Egyébként falra mászom a sráctól, 10 percnél tovább sohasem néztem.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Majin (#2):[/reply]Amit leírtál, az például Kongorra abszolút nem volt érvényes. Talált egy bugot a játékban, majd amig csak ki nem javították, nyomta tovább ezzel a lehetőséggel. (nem ő volt amúgy az egyetlen aki így tett, a csordaszellem mindig követte az aktuális trendet) Ahhoz pedig, hogy a Blizzard rájöjjön, hogy az 1 órás shrine effekt nem épp opcionális, vagy hogy 1-2 skillnél elszálltak, illetve hibásak az értékek, az nem egy óriási eredmény része. A hotfixekből is kiderült, hogy nem sok minden lett javítva, de mivel most egy legalább 24 órás leállás következik, ezért lehet, hogy a fejlesztők -látva az eredményeket- gyökeres változásokat is eszközölnek, eszközölhetnek, szóval én azt mondom, hogy várjuk meg a karbantartás végét, aztán kiderül, hogy valóban volt -e értelme a mértéktelen farmolásnak, vagy csak arra volt jó, hogy lássuk, létezik 4000+ dps-es, minden szempontból tökéletes fegyver is.

  Annyira pedig még én se vagyok elvetemült, hogy olyasmit feltételezzek, hogy a béta-teszterek az eddig elért eredményeket bármilyen formában is haszonsítani tudják majd az éles kiegészítőben :)

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@Fege (#1):[/reply]A béta-teszt lényege, hogy a játék finomhangolását a visszajelzések alapján tudják eszközölni az illetékesek. Annak ellenére, hogy nyilván élvezettel játszik mindenki, aki bekerült a bétába, fontosabb az, hogy a játék hiányosságaira és hibáira felhívják a figyelmet. Sem Kongor, sem az összes többi bétázó nem azért farmol, hogy előnnyel indulhasson a megjelenéskor. Természetesen erre, ahogy eddig sem, úgy ezután sem lesz lehetőség. De mennél többet farmol valaki annál több legendary hullik neki, ezáltal sokkal több új itemet tud kipróbálni, tud rájuk különböző buildeket építeni, és ezáltal kiderülhet az is, mely itemek túl gyengék, vagy túl erősek (mint pl az 1 órás shrinde effektet adó kesztyű). Illetve minél többet farmol valaki annál jobb cuccai lesznek, ezáltal pedig a magasabb nehézségi fokozatokat is lehet érdemben tesztelni. Azért futják folyamatosan ugyanazokat a köröket. tesztelik a játékot, amivel majd játszani fogunk idővel.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Most Kongor biztos örülhet, amiért annyira kitartóan farmolt… :D Egyszerűen nem értem azokat az embereket, akik képesek voltak egy Bétában, béta-teszterként folyamatosan ugyanazokat a köröket farmolni. Most vagy ennyire unalmas volt a játék, vagy csak ösztönszerűen játszottak.. :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.