Monk: a 70-es szintig vezető út – Act 5 végigjátszása soloban

Dyingsoul . Béta, Hírek, RoS, Stream 3184

Újabb streamadást rögzítettem melyben a Monkomat húztam lvl 60-ról 70-es szintre. A karaktert szinte 0-ról geareltem fel: nem volt rajta csak 1-2 item ami visszamaradt live-ról, azok is gyengébbek közé tartoztak. A szintezést ACT 5 területén, soloban csináltam és sikerült elérni az act legvégére (bár lore-al nem különösebben foglalkoztam, így is jelentős spoilerrel bír a videó) ezen felül pedig még bountyzással kellett fejlesztenem az utolsó másfél szintet.

A fejlődés során némi kitérőt is tettem a helyi eventek irányába és enchantolással craftolással is eltöltöttem némi időt ezért azt mondanám, hogy igazi casual játékosstílusban folyt a dolog: nem voltak profi felszereléseim, nem volt segítségemre senki, egyedül soloban játszva húztam a karaktert. A szintezés 5 órán át tartott és ennek során 23,238,640 goldot költöttem vegyesen enchantra és gemek kombinálására, ez után pedig egy frissen szintezett, Master szintet tökéletesen bíró karakter áll előttünk.

A videó megtalálható a stream oldalamon vagy lejátszható itt is:


Watch live video from Dyingsoul on TwitchTV

Comments (17)

 • avatar

  chunlee

  |

  off
  2.0 will go live in two weeks.
  Players who pre-purchased RoS will get the Wings of Valor (the article emphasize both physical version and digital version counts, but didn’t say which edition, I am guessing SE DDE CE all counts).
  When Heroes of the Storm is shipped, players who pre-purchased RoS will also get the playable Demon Hunter for free.
  There will be some kind of XP boost before RoS went live. Details to be revealed soon.
  on

  Reply

 • avatar

  Mr.RAP

  |

  Köszönöm a bemutatót Dyingsoul! (én írtam amúgy, hogy csinálj egy ilyen bemutatót)

  Reply

 • avatar

  Al1ce

  |

  Mennyi gold jött össze 0-70ig kb? jól jön a pénz?

  Reply

  • avatar

   C55.1mm0rt4l

   |

   Hát,amint olvashattad és ha megnézed a video első és utolsó fél óráját,látni fogod hogy gyűjtött is goldot, de 23M+ fogyott el neki,tehát 23M minusszal jött ki a végéig… szal jol jön a pénz :D

   Reply

   • avatar

    Adam

    |

    Üdv,

    nekem nagyon tetszett a bemutató, néha ugyan volt üresjárat, de alapjaiban rendben volt, a legfontosabb az enchat számomra tisztázódott, sok kérdésre választ kaptam, ahogy xp ügyben is:))
    A goldhoz azrét hozzátenném, hogy a 23M-ban elég sok elment a gemek gyártására, maga az enchant nem olyan drága és azért többnyire max 10 körön belül kijött a kívánt stat az itemre!
    A legendary enchant más kérdés,de hát az kerüljön is sokba!:)
    A másik ami érdekelne, rengeteg DE-t halmoztál fel, ez a sok sok sok 1000 dv, hogy jött össze, gondolom nem csak cp-kből esnek..és változott valamiben a craftolás igénye, kellhet 1-mél több belőle 1 itemhez? mert ha nem, akkor mire lehet elkölteni még az a 10K-t ?:)
    mégegyszer köszi a stream-et, valóban hasznos volt, pláne, hogy monkom van!:)

    ui: azért a dps-el nem értek egyet, nekem PTR-ben a mostani cuccaimmal van 300K, szóval azért az upgrade leginkább selffoundban jön elő..de végülis…az élelmesebb emberek, úgyis eladnak szinte mindent jó pénzért,amíg lehet!:)

    Reply

    • avatar

     mikroman

     |

     Tome of secret-ek jelenleg karaktermásolásnál “konvertálódnak” 1-1 arányban demonic essence-re. Ez a legegyszerűbb módja. Vagy sokat ölt lvl 60 és alatta elitet. :)

     Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Én meg inkább örülök neki, hogy nem játszhatok vele, hisz ez most szerintem akkora öngól a blizz oldaláról, hogy az siralmas. Mármint, hogy végig tolható az egész act.5. erre értem, de bizonyára valami rejtegetni való csak akad még és remélem a “végső boss” (ugye tudjuk, hogy jön az act.6. is tehát egyenlőre a végső) harc legalább olyan lesz, mint Belial ellen csak 2-szer olyan brutális.
  Fingom nincs aki már hónapok óta játszik a bétával az mi a francot kezd magával majd…igaz én ígyis-úgyis megvenném a játékot szóval lehet, majd ezért kel el pár darab akik hónapok óta tolják már.

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Mi, akik a bétával játszunk tudjuk, hogy törlődni fognak a bétás karaktereink és mivel nekünk nagyon tetszik a RoS ezért már alig várjuk, hogy megjelenjen és olyan karaktereket kezdjünk el felhúzni-gearelni, amik meg is maradnak.

   Ezen felül már teljesen kiismerjük a játékot és hamarabb eljutunk nagyobb szintre, keményebb nehézségi fokozatra mint más játékosok. Úgy is lehetne tekinteni a bétára mint egy kiegészítő megjelenése előtti kiképzésre. :D Nekem speciel szükségem is van arra az előnyre, hogy megjelenéskor már ismerjem a játékot, hogy elhúzhassak a legtöbb barátom mellől fejlődésben. Mivel rendszertelenül érek rá játszani, ezért kell egy kis előny, hogy amikor hetekig nem tudok játszani akkorra meg én ne legyek majd lemaradva. :P De lehet ezt sokféle képpen nézni.

   Számomra most az az elsődleges szempont a RoS bétájában, hogy bemutassam a nézőknek/játékosoknak, hogy mire számíthatnak a kiegészítőben. Így mindenki el tudja dönteni azt, hogy megvegye-e és ha meg is veszi milyen verziót vegyen. A megjelenés után már jó lenne, ha valóban olyan emberek járnának az oldalra kommentelni, akik szeretik a játékot.

   Reply

   • avatar

    Lord Azmodan

    |

    Én szeretem a játékot abban biztos lehetsz :D
    Bizonyára ezek az előnyei megvannak a bétának amiket leírtál, de nekem ez nem tetszik, hogy mi a francért tették elérhetővé az egész act.5-öt? Bár én eddig csak belelestem félszemmel kb. 5 percet a dolgokba, hogy azért ne lőjjek, majd magamnak le semmit.

    Reply

    • avatar

     kiralytigris

     |

     De a bétát elvileg azért lehet végig játszani, mivel így fény derül rengeteg hibára, amit a megjelenés előtt orvosolni tudnak. Most sokat nem érnének vele ha csak act negyede lenne elérhető. Így rengeteg bug benne maradna. Jó ez így. Én megnéztem az elejét, hogy mennyi dps-el indul és a végén mennyi lett. Nem spoilereztem semmit a történetből.

     Reply

    • avatar

     Dyingsoul

     |

     Ahogy kiralytigris is mondta előttem: rengeteg hibát javítottak act 5-ben. Csak hogy egy durvát mondjak: Bountyzáskor az egyik act5-ös bounty helyszínén olyan bug volt, ami miatt egész act5-ös bountyt nem lehetett megcsinálni. Na egy ilyen után biztosan besokallnának az emberek a készhez kapott kiegészítőben méghozzá jogosan.

     Reply

     • avatar

      Lord Azmodan

      |

      Az biztos, hogy akkor én is egy kicsit ideges lennék, hogy ráköltöttem a pénzem és ilyen hibák lépnének fel. De azért a blizz-t ismerve nem lesz olyan zökkenő mentes az indulás szerintem így se :D Gondolok itt olyanokra, hogy hardcore-ba tuti nem ajánlott játszani egy jó darabig (igaz én bespájzoltam a fő karakter mellé még 2-őt arra az esetre, ha a kezdeti blizz szerencsétlenkedés miatt behalna valamelyik..).

      De a béta megy mondjuk 3 hónapja kb. én így már nem bírnám magam olyan lelkesedéssel belevágni a játékba magamat, mint majd így, hogy nem játszottam vele még semmit. Ez a játék szavatosságából szerintem -3 hónap azoknak akik bétáztak amiatt, hogy a teljes Act a részükre lett bocsájtva. Igaz, hogy semmi eredményük nem marad meg, de akkor is, ha valamivel az ember játszogatott 3 hónapot már az még se olyan mintha új lenne a dolog.

      Jó persze az alap is két éves azt még mindig játszogat vele az ember , ha unatkozik :D de néztem január 10.-e óta nem léptem be és a kieg-ig nem is fogok mostmár nem sok értelmét látom, hogy fussam az act3-as köröket paragonozni.

      Reply

     • avatar

      Abiondi

      |

      Csak tudnám miért fizeti a blizzard a hivatásos tesztelőit akkor?

      Nálunk (programozó cég) a tesztelésre fordított erőforrások azonosak a fejlesztésével, de ez elég sok ilyen cégnél így van. Ezért is vannak az általunk kiadott programokban minimális hibák, amiknek a javítása (pl. ma is) percekben, nem pedig hetekben vagy hónapokban mérhető.
      Mondjuk az is igaz, hogy ha egy komolyabb hibába futna bármelyik cégünk elég sokba kerülne az nekünk, illetve szerződést is bontanának velünk.

      Reply

     • avatar

      Xeper

      |

      Kérdezd meg az egyik tesztelőt, hogy mennyi beta tesztben vett részt, és megérted :)
      (beta teszt röviden: valós felhasználási helyen, a vevők egy kiválasztott körének bevonásával végzett teszt)

      Reply

     • avatar

      C55.1mm0rt4l

      |

      Sztem azért jobb egy live teszt mert így 1-2ezer player több országból játszik,és nincs 1-2ezer tesztelőjük több országban,így a gamerek a tesztelők,és sztem ezért is lesz majd ptr még RoS előtt – mm RoS ptr – hogy a szerverek terhelését – most is és majd ptr alatt is – fel tudják mérni…

      Reply

   • avatar

    Bali007

    |

    Nem hiszem, hogy bármi előny származna a bétázásból. Aki eddig játszott az alapjátékkal, az a megjelenés után is ugyanúgy fog tudni játszani a karakterével (kiv. templar gondolom), pár spellt meg rúnát kell csak elolvasni, amik közül a legtöbbet valószínűleg úgyse fogja használni. A nehézségi szinteket meg ugyanúgy kizárólag a gear határozza meg, játéktudás nemigen kell hozzá.

    Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Fél karomat adnám, hogy kicsit játszhassak vele :D
  Nah már csak egy bő hónap a megjelenésig :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.