+50% BONUS XP a RoS megjelenéséig!

Dyingsoul . Hírek, Patch, RoS 2224

A Blizzard odafigyel a játékosokra és megpróbálja a RoS megjelenéséig tartó időt még jobban vonzóvá tenni a játékosok számára. A kiegészítő megjelenéséig minden játékos +50% exp bónuszt élvezhet! Így már könnyebb felkészülnünk a közelgő kiegészítőben ránk váró megmérettetésekre.

Bár a 2.0.1-es javítócsomag már régóta felkerült az élő szerverekre, Lylirra most egy youtube videóban újból bemutatja a legfontosabb 2.0.1-es változtatásokat. Akik esetleg lemaradtak, vagy úgy gondolják, hogy elmehettek valamilyen újítás mellett, azoknak mindenképp érdemes megnézni a videót.

Comments (7)

 • avatar

  MarciKING

  |

  Öcsémnek még sikerült goldot adnom, bár 15%-kal kevesebbet kapott meg mint amennyit akartam :) (ah-ba betett egy előre megbeszélt itemet, énmeg jól megvettem :D )

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Néztem is ki a fejemből kora hajnalban a kis ikon mit jelez nekem +50% mondom ez fasza. Így bazi gyorsan megy a fejlődés(főleg, hogy tárgyakból is kapok még hozzá szépen meg Torment 4-en tolom most, az is szépet ad már…) és megjelenésig fel is tolom paragon 200-ra, mert azt néztem a szétosztható pontok mindenhol 50 a 4 kategóriában, tehát nekem a 200 a végcél perpill. Bár ez a RoS-ban ad még plusz pontokat vajon? Kell, hogy adjon szerintem.

  Most a Pool of Reflection-ök is szépen visszabújtak alig találni, pedig eddig kifogyhatatlannak tartottam annyi volt belőlük :)

  Reply

  • avatar

   Adam

   |

   Üdv, nem 50 oszthatsz szét blokkonként..hanem 50-et a blokkokon belül a statokra egyesével…szóval ha ki akarod maxolni az 4*200 pont..és ha jól látoma vit-re és dex-re nincs is megkötés, szóval doa mégtöbbet lehet majd pakolni:))

   Reply

   • avatar

    Lord Azmodan

    |

    Akkor elvoltam tévedve csodáltam is volna, hogy csak 200 lvl kellene a maxhoz :D akkor ugye minek a végtelen paragon hehe így azért durva akik feltolják 1000paragonra (mert tuti ez lesz a nagy szám aki elöször éri el az 100-et :D) és még pakolni tudnak valamire .

    Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Felesleges a múlton rágódni..úgy kell felfogni, mint 1 fizetős nyílt bétát:)))
  Ahol a megvétellel megelőlegezted a bizalmat nekik, hogy idővel jó lesz/lehet majd a játék…és azrét valljuk be jobb lett:)
  Személy szerint én szeretem az MF-et..mert mászkáltam én MF-es gearben,de akkor meg alíg volt sebzésem…de ahogy lecserétlem sé emgnőtt és egyre több lett, szép lassan tudtam visszacsempészni..variálni..így lehet olykor buktam a DPS-en sé tökölősebb volt a játék, viszont jobb itemek estek(bár lehet csak én akartam ezt hinni és valójában semmit sem számított:) ), de én minden olyan dolognak örülök, ami szinesíti a játékot, aztán aki akrja él vele, aki nem az nem:)
  Sosem a dolgok megléte fájt nekem, hanem azok hiánya:))
  De hogy ne offoljunk már teljesen, örüljünk az 50% plusz xp-nek, ránk fér!:)))

  Reply

 • avatar

  Adam

  |

  Üdv:)

  farmre fel hát!:)
  Tegnap ezzel az 50%-os bónusszal kb 30 perc alatt léptem is egy szintet!:) T6-on brutális boost lehet!::)

  Egyébként van 1 olyan megérzésem, hogy idővel visszafog jönni a csapattagok után járó +xp mf/gf érték!:)

  Reply

  • avatar

   vendeg_2456

   |

   nagyon jó, aztán minek?!

   mindenki ezzel az urban legend MF%- al van elfoglalva, ami, valljuk be, iszonyat nagy “földmunkás”vakítás!

   0MF-el is potyognak a legendás/set cuccok. -20 óra játékkal, legalább 8set és 18 legendás esett.-

   az 1.0.8.-as patch-nél/patch-ig… khm.. elég silány volt.

   persze ha esett is valami “értékelhető” azonnal szaladtál az AH-ba goldra váltani, hogy aztán megtudjad venni a hájperszupermegakickasscuccot csitrillióért.

   bár lehet ezzel, ön ámítani magad… kecskére is húzhatsz pulóvert, attól még kecske marad.

   jay wilSZOn diabloját, nyomdafestéket nem tűrő mocskolódásokkal lehetne leginkább illetni.
   már “bánom”, hogy egyáltalán 600 órát bohóckodtam, azzal a moslékkal.

   véleményem szubjektív, senkit sem akartam megbántani, lenézni.
   csak ezen az MF-en mindig -elmosolyodok-.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.