Diablo karakterek jelenléte a HotS-ban

Dyingsoul . Hírek 1942

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a Blizzard által fejlesztett hamarosan megjelenő Heroes of the Storm MOBA stílusú játékban is jelentős szerepet kapnak a Diablo univerzumban található karakterek. Sokak örömére nem csak a már jól ismert Barbár, Witch Doctor, Demon Hunter karakterek, de maga Diablo és Tyrael is játszható lesz a játékban! Kíváncsian várjuk milyen képességekkel lesznek felruházva ezek a hősök!

HOW TASTES YOUR FEAR, NEPHALEM?”

- DIABLO, THE LORD OF TERROR

Are you eager to wield the might of the fabled Sword of Justice, El’druin? Or perhaps you crave the feel of sowing fear into the hearts of your enemies as the Lord of Terror? Whether you wish to wield a sword, crossbow, mojo, or your bare claws, some of Sanctuary’s finest will be available to take the fight to all who would oppose you in the Nexus!

Lightbox_Barbarian_Thumb.png Lightbox_DemonHunter_Thumb.png Lightbox_Diablo_Thumb.pngLightbox_Tyrael_Thumb.png Lightbox_WitchDoctor_Thumb.png

Which Diablo Hero are you most excited about?  Which others would you like to see? Let us know in the comments below! (forrás)

Comments (3)

 • avatar

  esox

  |

  Tudom,h hogy a blizz kúrta el ezt a dolgot, de a HotS az a Heart of the Swarm és kész. Rettenesen zavar :D

  Reply

  • avatar

   Samael9301

   |

   Igen, az nekem is megbökte a szemem gerendával, de ez ellen nem hiszem, hogy bármit tenni fognak, nem ezen múlik a boldogságuk.

   Reply

 • avatar

  Samael9301

  |

  Erről már jó ideje lehetett tudni, már nem is tudom mikor olvastam róla :) Nekem egyelőre kicsit furcsának tűnnek a karakterek megjelenései. Ez főként Diablora értendő. A D2-es stílusú külsőt használja, de az nem egészen így nézett ki. Vagy csak én nem vagyok műértő, és a mobákban másítanak a karaktereken?

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.