Hamarosan véget ér a RoS Fanart verseny!

Dyingsoul . Fanart, Hírek 2220

A Diablo univerzum hamarosan megjelenő legújabb kiegészítőjének, a Reaper of Soulsnak jegyében megméretésre került Fanart rajzversenye hamarosan végéhez ér. Egész pontosan március 14-én zárul le a pályázatok beküldése. Ez az a verseny, amire Dányi István is pályázott remekművével és bár további magyar pályázókról nincs hírünk, a beküldésre bátorítunk mindenkit akiknek esetleg van kész-félkész munkájuk.  Az eddig beküldött alkotásokat ide kattintva lehet megtekinteni.

Last month, we put out a call to artisans around the world to pick up their weapon of choice and craft for us a spectacular piece of fan art, one that would capture the Angel of Death or one of Sanctuary’s six hero classes as they prepare for the upcoming conflict in Reaper of Souls. You’ve risen to our challenge with style and grace, surpassing our expectations and submitting some of the most epic fan art we’ve seen this side of New Tristram.

However, time is now of the essence. The Diablo® III: Reaper of Souls™ Fan Art contest ends March 13, 2014, so be sure to get your entries in before it’s too late! For additional details including how to enter, official rules, and prizing, head on over to the official contest page—or simply click the button below.

Good luck to all participants, and thank you for being a part of our wonderfully creative community.

PS – Don’t forget to share your works in progress and final creations with us on Twitter using the hashtag #D3DA!

Comments (6)

 • avatar

  lived

  |

  Te Lacca!
  Azonnal küldj be egy képet!
  Ilyen nincs hogy azokat a remekműveket nem küldöd be!
  Iszonyat jók a képeid!
  Nagyon tetszik, hogy egyedien vannak megrajzolva. Nem a részletességre mentél egyáltalán, de pont ez az ami meg adja a képek mibenlétét.
  Sokat sejtető képek ezek.
  Nekem nagyon bejöttek! Ha nekem kéne választani én tuti a tiedre voksolnék!
  Engem nem érdekel mi mennyire van részlet gazdagon megfestve, mert az már túl sok.
  Itt a kevés több. Ott már a kép kész van és annyi. Itt viszont a néző a saját fantáziájának köszönhetően még tovább tudja azt vinni. Nem bántás ként, de vázlat rajznak tűnhet elsősorban a képeid, pedig pont hogy a lényeget emelik ki.
  Jó magam is rajztoltam, festegettem stb. stb. régebben. Pályázatokon is indultam ill. nyertem.
  Így nem a levegőbe beszélve mondom azt hogy a képeid csodálatosak. Talán ez a legjobb szó rájuk.
  Küld a képeket és HAJRÁ!
  (persze a részfétel a fontos és nem az hogy nyer az ember, de az biztos hogy a te képeidet látniuk kell minnél több embernek)

  Reply

  • avatar

   laccerado

   |

   Köszönöm a kedves szavakat!:)
   Azt hiszem én sem tudtam volna szebben összefoglalni a nézeteimet!:D
   Nagyon érdekes és jó látni ezt, ahogy mások számára is megfogalmazódnak ezek a dolgok, amiket próbálok belevarázsolni a képekbe.:)

   Köszi a biztatást! Pár nap még van hátra a határidőből, addig még beleadok apait anyait!!

   Reply

  • avatar

   laccerado

   |

   Köszi Jonas:)

   Készültem egy képpel, egy nagyon nagyon macerás képpel, minden egyes vonallal meg kellett szenvedni, ami tegnapig tartott, mert a kép mentése közben szállt el a photoshop!

   Gondoltam sebaj, azt a 30 percet majd újrarajzolom, de már nem tudtam megnyitni, azt írta h ebben a verzióban nem engedi, de más verzióban sem tudtam…:) átfutott sok minden az agyamon hirtelen, de aztán újrakezdtem egy teljesen más ötlettel és kompozícióval, mert úgy gondoltam ha ennyire nem “jöttek” a vonalak, meg a PS is crashel, akkor itt újat kell kezdeni!:P Még van pár nap, de most már a vonalak is engedelmeskednek!;)

   Reply

   • avatar

    Dyingsoul

    |

    Ha elkészülsz vele és szeretnéd publikálni a dolgot én szívesen kiírom majd hírbe csak küldj egy emailt ;)

    Reply

    • avatar

     laccerado

     |

     oksa, előre is köszi:)

     Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.