Patch 2.2.0: Pylonok a Greater riftekben

ldadam42 . Hírek, kék, Patch, RoS 1335

Egy korábbi cikkben szóba került a Pylonok megjelenésének az esélye és egy videó, amely bemutatta, hogy hogyan is lehet ezeket a Pylonokat megkeresni a Greater Riftekben. Wyatt Cheng bejelentette, hogy ezek az úgynevezett “erőltetett” Pylonok javításra kerülnek a Patch 2.2.0-ban.

pylon-double

When I read the question regarding pylonsduring the Tavern Talk I thought the person asking wanted pylons removed from Greater Rifts completely.

This particular issue was fixed over a month ago internally, but we decided to hold the fix for patch 2.2 rather than hotfix it directly to live.

For those who are curious, the fix is pretty simple. If you intentionally manipulate the mechanics to force the pylons to queue up with nowhere to spawn in unexplored area then you simply lose the pylons instead.

 

A trükk annyi volt, hogy az illető felfedezte a Greater Rift összes mapját anélkül, hogy szörnyeket ölt volna. Ez lehetővé tette a nem-ismétlődő Pylonok dinamikus megjelenését minden 20-30%-nál. Ennek következtében sokkal több Pylon jelent meg a következő felfedezetlen területen. A gyorsabban mozgó karakterek számára pedig sokkal könnyebb volt elérni a 100%-ot még a következő terület felfedezése előtt. Belépve a következő mapra lehívódott a Guardian és volt hozzá 2-3 Pylon is, ami… hát kicsit megkönnyítette az ember dolgát. A javítást követően aki manipulálni akarja majd a fent leírt trükkel a Pylonok megjelenését a feltáratlan területeken attól a  játék elveszi a Pylonokat! Ti mit gondoltok ezzel kapcsolatban?

Akartok Pylonokat a Greater Riftekbe?

 • Igen. Térjenek vissza a teljesen random Shrineok & Pylonok! (46%, 6 szavazat)
 • Igen. Maradjon a dinamikus rendszer a nem-ismétlődő Pylonokkal! (8%, 1 szavazat)
 • Igen, de csak néhány legyen. Mondjuk szintenként 1? (23%, 3 szavazat)
 • Nem. Nem kellenek Pylonok a Griftekbe! (15%, 2 szavazat)
 • Legyen valami más! (8%, 1 szavazat)

 • Összes szavazó: 13

  Szavazás

  Loading ... Loading ...

  Forrás:

  diablo.incgamers.com

  Comments (2)

  • avatar

   ldadam42

   |

   Feltáratlan területen lesz a Pylon, de ha erőltetve keresed a fent leírt módszerrel akkor egy sem fog megjelenni ebből kifolyólag, hogy te arra hajtasz, hogy találj és nem normálisan játszol. Érted hogy mit akarok mondani ezzel? Tehát ha normálisan játszol akkor fogsz találni Pylont.

   Reply

  • avatar

   C55.1mm0rt4l

   |

   Csak feltáratlan területen lehet pylon,szal nem értem,ha már felfedezted az adott területet és nincs rajt pylon,csak a feltáratlan területen lehet… ASD

   Reply

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.