Kezdőlap Hírek Múú-múú avagy pletykák két lábon járó tehenekről

Múú-múú avagy pletykák két lábon járó tehenekről

73
0
MEGOSZTÁS

Vicces módon adott hírt a hivatalos oldal a Diablo III megjelenésének három éves évfordulójának ünnepléséről.

“Éjje’ kettő vót assziszem. Pössentenem kellett há’ kimentem a pajta mögé, erre mit lát a szemem? Három tarka tehén két lábon állva múmmogott egymással a kút mellett! Hatalmas csatabárd vót a kezükben… izé… patáikban. Olyan ember méretű!  Az egyik amúgy még hasonlított is a Bözsire. Igaz-é asszony?”

Ilyen és ehhez hasonló panaszok érkeznek Khanduras minden irányából. A városok vezetői persze csak a túlzott alkoholfogyasztás ártalmának titulálják a jelentéseket amik egyre aggasztóbb méreteket öltenek a falusiak szerint.

“Nincs itt semmiféle gyilkos üsző. Az invázió nem létezik és hogy még pontosabban fogalmazzak: nincs itt semmiféle tehenes pálya. Aki az ellenkezőjét állítja az bolond és csak meg akar fejni egy balul elsült viccet.” -Állítja Tristram polgármestere.

Az egyik nyomozóiroda kivizsgálta az esetet és egy illusztrációt is készített a városlakók jelentései alapján:

Illusztráció
Illusztráció

 

A kivizsgálás során azonban csak a következő kép készült a helyszínről:

A kivizsgálás eredménye
A kivizsgálás eredménye

 

A Khanduras királyai tagadják a “cowpocalypse” (ahogyan az egyik farmer hívja) jelenségét, ennek ellenére felszólítottak mindenkit, hogy maradjanak távol az ismeretlen vadontól a május 15 hajnalától május 21 éjjeléig továbbá kerüljenek minden furcsa portált ami ismeretlen dimenziókba vezethet. Mindemellett megkérnek mindenkit, hogy maradjanak nyugodtak hiszen a tehenek nem ölik meg az embereket, ugyanakkor MINDEN más megölhet minket Sanctuaryban.

forrás: us.battle.net