Kezdőlap Hírek Season 4 – Greater Rift Rank 165 – élménybeszámoló

Season 4 – Greater Rift Rank 165 – élménybeszámoló

50
0
MEGOSZTÁS

A season nyitását végig streameltem youtube-on, ebből ki szeretném emelni a Greater Rift 60-as Divinity Conquest eredményünket, melyet a legnehezebben elérhető eredménynek tart a diablós közösség. Én a csapatommal a 49. csapatként végeztem a conquesten, ami a 165. Ranknak felel meg.

Viszonyításképpen megemlítendőek a következő eredmények:

<ELITE> Fishy, Pinnya, Rotacioskapa, XeperX Rank 25 – 7. helyezés

Avoid, Moldran csapata – Rank 29. – 8. helyezés

Kingkongor csapata Rank 104 – 30. helyezés

<ELITE> Corin, Dyingsoul, Gibellini, Harmbringer Rank 165. – 49. helyezés

[divider]

Megpróbálom rekonstruálni, hogy hogyan is jutottunk el ebben a seasonben erre az eredményre: A seasont indításkor együtt kezdtük, ám fél 12 körül Corinnál áramszünet volt, így nem tudott maradni az estére. Helyére Sargeras klántársunk érkezett aki sajnos jókora lemaradását próbálta behozni, hiszen neki nem jutott csapat és amíg mi partyban játszottunk, ő hősiesen public csapatokba verődve próbált küzdeni a szintekért és a jobb felszerelésért. A fáradtság miatt kicsit homályosak az emlékek, de talán hajnal 3-4 körül mehettünk el aludni. Másnap fél 12- dél körül kezdhettünk el játszani mivel nekem is és Harmbringernek is dolga adódott szombat reggel. Sargerassal bővülve folytattuk a gearelést, aki órákkal később, Harmbringer visszatértével átadta a helyét. A délutáni órákban is tartottunk 1-2 óra szünetet, viszont este 7 óra körül Gibellini lépett le 1-2 órára, de visszatértével folytattuk a küzdelmet. A Conquest eredményünket hajnal fél 5 körül szereztük meg, majd kimerülten tértünk mindannyian nyugovóra. Az alig két nap alatt így is rengeteg játékórát töltöttünk el a season 4-ben és bár annak ellenére, hogy több szünet és gond is adódott, örültünk az eredménynek, főleg úgy, hogy több olyan csapatot is megelőztünk, akik egyáltalán nem aludtak vagy pihentek a season startja óta. Ez úton is köszönöm a figyelmet azoknak, akik a hétvégén a streamet nézték és szorítottak nekünk a leaderboardra való felkerüléshez!

[divider]

Megemlíteném GranexVanezz92SaSCooLXelegin klántársainkat is, akik szintén csapatot alkotva küzdöttek ezért a conquestért, de 38 óra folyamatos játék után sem sikerült eljutniuk a conquest teljesítéséig, de mégis kitartóan küzdöttek amíg bírtak.

Egy későbbi bejegyzésben összegyűjtjük a további season eredményeinket, de nem csak a diablo3.hu klánját szeretném megemlíteni benne, ezért azt kérném az olvasóktól, hogy ha van season 4-ben elért bármilyen eredményük (azaz felkerültek a leaderboardra), azokat írják meg és küldjék el a dyingsoul@diablo3.hu címre! Ne felejtsetek el ingame screenshotot küldeni az elért eredményről és ha szeretnétek a klánotokat is megemlíteni akkor küldjétek el a <Klántag>-et is!