Kezdőlap Egyéb Felkészülés a Patch 2.4-re

Felkészülés a Patch 2.4-re

131
0
MEGOSZTÁS

Hamarosan, az-az január 15.-én érkezik Season 5 a live szerverekre. Kezdetét veheti egy új kaland, egy új Season. Ismét jön pár változás, ami hozzátesz a játékélményhez, de mielőtt már-már belemerülnénk az új tartalmakba nézzük meg, hogy mit érdemes még az érkezés előtt feltétlenül megcsinálnunk. Természetesen, akik indítanak Season karaktert, azok számára ezek a felkészülések kevésbé annyira fontosak, szükségesek.

Legendary kövek

Érkezni fog egy új recept a Kanai’s Cube-hoz, méghozzá a Caldesann’s Despair. Lényegében a következő mondható el róla: a kockába berakunk egy legendary tárgyat, mellé 4 fajta 3 db maxos gemet és egy 30/40/50-es szintű legendary gem-et. Az adott cucc kapni fog + egy opciót. Pl: +350 Int vagy dex stb. Szóval első körben érdemes minél több gemet felhúzni.

Craft alapanyagok

A Blizzard eddig sem árult zsákbamacskát a death breath-et illetően. Továbbra sem fog az égből esni, viszont a megszokott mennyiségek maradnak a craftolásnál. Érdemes tehát lényegében mindenből, főleg a death breath-ből minél többet összegyűjteni. Mivel a fent említett új recepthez gemek is kellenek, így ezekből is minél többet próbáljunk meg összeszedni és legyártani a legnagyobbat.

Gold

A gold a Diablo III világában igen érdekesen változtatta az értékét. Emlékezzünk csak vissza az AH idején 100 ezer vagy 10 millió gold is már ért valamit. Most meg össze lehet szedni több milliárdokat is, viszont nem lehet mibe beleölni. Ennek vége! Az új patch-hel ugyanis a Greater Riftek kapnak egy olyan lehetőséget, hogy bizonyos gold mennyiségért cserébe +1 fejlesztési lehetőséget biztosítanak. Persze ezek az árak nem holmi 10-20 milliók, főleg egy GRift 50-60 felett. Érdemes tehát a “bankban” tárolt, féltve őrzött gold mennyiséget növelni!

+1

Ha már biztosan tudod, hogy nem fogsz Season 5-öt kezdeni, de van egy-két előre kiszemelt cucc, amit már félre is tettél, érdemes megnézni a patch note-ot, hogy a már meglévő tárgyra érvényes lesz-e a változás vagy csak az újonnan kiesettekre. (már, ha fog változni) Ha érvényes a már meglévőkre is, akkor egy ilyen sort kell, hogy láss:

    • These changes will apply retroactively to existing items

Remélem, hogy sikerült egy-két ötletet adnom a felkészüléshez, főleg az újoncok számára. Jó felkészülést kívánok minden Nephalemnek!